שאלון!!

MorH

New member
../images/Emo174.gif

10 אנשים שאני אוהבת להיות בחברתם: יש יותר מ10
9 מאכלים שאני אוהבת לאכול: דובונים , תפוצ'יפס , קוסקוס עם לבן , ביצת עין , בורקיטס , פיצה , גבינה צפתית , צ'יפס ומלוואח - כל הדברים המשמינים
8 דברים שרצים לי בראש כרגע: חח אמממ מה אני עושה ביום העצמאות 7 דברים שאני נוגעת בהם כל יום: המברשת שיניים שלי , המשקפיים , הפלאפון , דפים , מים , הכפתור של ההדלקה של המחשב =P והעכבר 6 דברים שאני עושה כל יום: מכינה מערכת ליום שאחר כך , מקלחת , פיפי , שותה , אוכלת ומדברת בפלאפון 5 דברים שאני רוצה לעשות לפני שאני אמות: לשחות עם דולפינים , באנג'י , לטוס לרכב בחו"ל , לפגוש את רודריגו ולראות תחרות בחו"ל 4 דברים שאני אף פעם לא אעשה: ירצח מישהו , ידליק את האוסף נרות שלי , סמים ושפם עם חוט 3 דברים שאני חושבת עליהם כשאני מתעוררת: אין לשכנע את אמא שאני לא ילך לביה"ס , מה אני עושה היום וזהו נראה לי 2 בגדים אהובים עלי: ג'ינסים של קרוקר ואת החולצה הזאת
אדם אחד, שאני אוהבת יותר מכל אחד אחר בעולם: אבאמא...

../images/Emo28.gif../images/Emo33.gif...

אנשים שאני אוהבת להיות בחברתם: יש הרבה יותר מ-10! 9 מאכלים שאני אוהבת לאכול: פיצה, המבורגר, אפרסק, תפוח, מלפפון, גומי [
], צ'יפס, במבה[
], סלט חסה [
] קיצר, לא האוכל הכי בריא
8 דברים שרצים לי בראש כרגע: המבחן השכבתי במתמטיקה, האוכל למחר, היומולדת, מחברת גיאוגרפיה ששכחתי בלוקר, מונטה, חצילה הסתומה, שאני מפוזרת, מה שאמרתי אתמול
7 דברים שני נוגעת בהם כל יום: מסרק, מברשת שיניים, כלי אוכל, קוקייה, עכבר, מקלדת, פלטה [
] 6 דברים שאני עושה כל יום: אוכלת, מתקלחת, מצחצחת שיניים, חושבת, מדברת, צוחקת 5 דברים שאני רוצה לעשות לפני שאני אמות: טפו טפו טפו!
חחחח למצוא אהבה אמיתית, להתחתן, לקנות סוס, לטוס לפולין, לעבוד 4 דברים שאני אף פעם לא אעשה: אהרוג מישו, אתעלל בבעל חיים, אשנה את הדת שלי, אסע לערב הסעודית [
] 3 דברים שאני חושבת עליהם כשאני מתעוררת: למה לעזאזל יש בצפר, מה יהיה היום, אם אני אספיק לעשות את כל מה שאני צריכה 2 בגדים אהובים עלי: החולצה התכלת המגניבה עם החרוזים, ושני הג'ינסים המשופשפים החתיכים שלי
אדם אחד, שאני אוהבת יותר מכל אחד אחר בעולם: יש יותר מדי

..

10 אנשים שאני אוהבת להיות בחברתם: לאדעת יש מהבצפר, מנהלל, מהסוסים, מהחווה.. 9 מאכלים שאני אוהבת לאכול: לזניה צמחונית, בורקס תפוחי אדמה, צי'פס, טבעול(רק שניצל תירס), עגבניה, פלאפל, מקופלת, ספגטי, טבעות בצל. 8 דברים שרצים לי בראש כרגע: סעמק סעמק סעמק סעמק סעמק סעמק סעמק סעמק 7 דברים שאני נוגעת בהם כל יום: מיטה, מברשת שיניים, סוסים, פלאפון, אוכל, טולויזיה, מחשב. 6 דברים שאני עושה כל יום: רוכבת או עם סוסים, מתקלחת, מצחצחת שיניים, אוכלת, שותה, מדברת בטלפון. 5 דברים שאני רוצה לעשות לפני שאני אמות: בנג'י, צניחה חופשית, קעקוע של סוס, להגיע לרמה גבוהה ברכיבה, ואז לעוף מפה להולנד. 4 דברים שאני אף פעם לא אעשה: יהיה לא אמיתית(!!!) הכי חשוב, אפסיק לרכב ולאדעת מה עוד. 3 דברים שאני חושבת עליהם כשאני מתעוררת: מה אני עושה היום, על מה שחלמתי אם אני זוכרת, 2 בגדים אהובים עלי: הג'ינס 3\4 והמכנסיים האדוםכתוםלבן. אדם אחד, שאני אוהבת יותר מכל אחד אחר בעולם: לאדעת..

SHiRA110

New member
../images/Emo142.gif אני.. ../images/Emo9.gif ../images/Emo4.gif

10 אנשים שאני אוהבת להיות בחברתם: הווו לא בא לי לכתוב.. אני בטוח ישכח מישהו.. אני הכי אוהבת להיות עם עצמי.. 9 מאכלים שאני אוהבת לאכול: גלידת ריבת חלב, שוקולד, גלידות בכלל, פיצה, מסטיקים, פתיתים, פשטידות, עוגות, עוגיות........ יש עוד מלא.. אני סתם לא מאופסת עכשיו כדי לבחור את ההכי אהובים.. אז רשמתי מה שבא לי לראש.. 8 דברים שרצים לי בראש כרגע: רציתי ללת לרוק עצמאות.. אני לא מרגישה טוב.. דריה חמודה.. שחף לא מובנת.. מישהו מבלבל לי ת'שכל ונמאס.. אני צריכה להכנס לבלוג לראות את התגובה של ג'ס.. אני רוצה ולא רוצה לאכול.. יש לה ניתוח 3 ימים לפני היומולדת שלי.. 7 דברים שאני נוגעת בהם כל יום: עצמי, פלאפון, שמיכה, אוכל, כוסות, נעליים, שולחן.. 6 דברים שאני עושה כל יום: יוצאת החוצה (חוץ ממקרים מיוחדים..), מאכילה ת'חיות (גם, חוץ ממקרים מיוחדים..), מדברת, חושבת, נושמת, ישנה (?).. 5 דברים שאני רוצה לעשות לפני שאני אמות: לטוס לחו"ל.. להיות בעלת חווה (אין לי כוח לפרט..).. להיות מדריכת רכיבה.. לרכב כמה ימים ברצף (לצאת לטיול של כמה ימים..) ללכת את כל שביל ישראל..
4 דברים שאני אף פעם לא אעשה: "אף פעם אל תגידי אף פעם.." 3 דברים שאני חושבת עליהם כשאני מתעוררת: קומי להסתכל בחלון.. בא לי להמשיך לישון.. והשלישי מתחלף.. 2 בגדים אהובים עלי: הוו.. בעע לוידעת..
אדם אחד, שאני אוהבת יותר מכל אחד אחר בעולם: עצמי..

For Eternity

New member
בא לי לענות באיחור ../images/Emo15.gif../images/Emo34.gif

10 אנשים שאני אוהבת להיות בחברתם: מרגית, נוני, שרונה, אמא, אבא, רחל, יפעת, ליה, נטנט, סבתא אוףףף אבל יש עוד הרבהההה
נוסיף כי בא לי! בנש, שגיא, הילה, עדי, בנשה, לירן, נתי, שי 9 מאכלים שאני אוהבת לאכול: ג'חנון, מרק עוף, קציצות במיץ עגבניות של סבתא, שניצל, פירה, פתיתים, בורקס פטריות, פסטה פטריות ושמנת, חטיף שוקולד שברח לי הרגע השם חחח 8 דברים שרצים לי בראש כרגע: ההופעה של חברות שלי, כמה שבא לי להתחרות, לירן, ההרגשה שמשהו רע הולך לקרות שהייתה לי בראש אתמול, שאני אוהבת את השיר שאני שומעת עכשיו- אבות ובנים של אביתר בנאי, כמה שאני מתגעגעת לתקופה מסוימת בחיים שלי..., שאני רוצה לראות היום את נטנט, שאני מחכה למחר- יומולדת לבת דודה שלי 7 דברים שאני נוגעת בהם כל יום: שיער שלי, מברשת שיניים, מקלדת, עכבר, החתולים שלי, באנשים, בפלאפון 6 דברים שאני עושה כל יום: מצחצחת שיניים, שמה עיפרון שחור, מתלבשת חחח, שומעת מוזיקה, צוחקת (לפחות אני משתדלת) חושבת לפני השינה, קוראת (אופס זה 7 דברים.. חפיף!!!) 5 דברים שאני רוצה לעשות לפני שאני אמות: לטייל בעולם, לגור בחו"ל, לרכב בתחרות עולמית, ללדת, למצוא את האהבה של החיים שלי 4 דברים שאני אף פעם לא אעשה: בנג'י, אוכל בשר סוס, אתנתק מחברה בגלל בחור (למרות שוואלה זה כבר קרה... אבל לא באשמתי) אתן למישהו להתייחס אליי כמו אל זבל. 3 דברים שאני חושבת עליהם כשאני מתעוררת: סעמק לא בא לי לקום מהמיטה, בנתיים זה גם לירן, מה יש לי לעשות היום 2 בגדים אהובים עלי: גופייה שחורה פשוטה, שמלה שקניתי לחתונה של נועה ותומר אדם אחד, שאני אוהבת יותר מכל אחד אחר בעולם: אמממ כמה שזה מוזר...? נראה לי סבתא שלי!

../images/Emo42.gif יאללה שיהיה..

10 אנשים שאני אוהבת להיות בחברתם: אנשים מהחווה חברות מהביצפר חלק מהמשפחה ולא יודעת מי עוד 9 מאכלים שאני אוהבת לאכול: אורז שוקולוד שניצל תירס משהו (לא משנה מה) בנאפיס גם לא יודעת מה עוד 8 דברים שרצים לי בראש כרגע: איזה שאלון מעצבן (כפול 8) 7 דברים שאני נוגעת בהם כל יום: מברשת שיניים ושיער טלפון מקלדת (טוב כמעט כל יום) סוסים בעצמי אוכל
במיטה שלי 6 דברים שאני עושה כל יום: רוכבת (חוץ משבת) אוכלת מתקלחת מצחצחת שיניים מדברת בטלפון ישנה 5 דברים שאני רוצה לעשות לפני שאני אמות: צניחה חופשית לרכב בחו"ל לא יודעת מה עוד 4 דברים שאני אף פעם לא אעשה: אעשה משהו מאפקט הפחד אוכל בשר סוס אפסיק לרכב ארצח מישהו (למרות שיש אנשים מסוימים שכן) 3 דברים שאני חושבת עליהם כשאני מתעוררת: למה ביצפר לא מתחיל ב10 וזהו. 2 בגדים אהובים עלי: גינסים של לי קופר/קרוקר/ רנגלר
ואת כל מה שיש לי בארון
אדם אחד, שאני אוהבת יותר מכל אחד אחר בעולם: לא משנההההההה

alon oak

New member
עונה...

10 אנשים שאני אוהבת להיות בחברתם:מעיין, נעמה, בועז,לירי, יפעת, סבתא,דו שלי. נורית, תומר, שניר..(לא מהחווה...), דניאל..(הבן. 9 מאכלים שאני אוהבת לאכול:פסטה, רביולי, פירה עם גלילת חזה עוף..(ככה אומרים את זה ...חחח..יש לאבא שלי בית קפה...) אוי-אייס קפה מהול בביליס (המקורי. מוקפץ , סושי, אגרול, סלט...מכל סוג. פיצה.. *יש עוד המון, אבל אין לי כוח לפרט מה כל אחד... 8 דברים שרצים לי בראש כרגע:פיצה, איטליה, אנגליה, נעמה, בצרה, מגפיים, אימא, ונטע.נו מה נידחפת אני אפילו לא מכיר אותך!!!????
7 דברים שאני נוגעת בהם כל יום:סוסים. מקרר. שיער..
. לוקר. פלאפון. דלתות. בקבוקי שתיה מזכוכית. 6 דברים שאני עושה כל יום:מתקלח. שותה מים מירלים בבקבק זכוכית. מטעין תפלא. מתעצבן. מתקשר למעיין. צוחק על מישהו. מקבל טלפון מזורגג מגבי יאאאההה 5 דברים שאני רוצה לעשות לפני שאני אמות:ל******, להיות מפורסם. לקנות סוס . להתחרות. למצוא אהבהב הדדית עם מישי שתרגיש כמוני. 4 דברים שאני אף פעם לא אעשה:לא אעשן. לא אטוס לחלל. לא אתאבד. לא אפגע בסוס. 3 דברים שאני חושבת עליהם כשאני מתעוררת:להיות יותר טוב ברכיבה. מתי לא יהיה יותר ביהס. מה היא הפעילות שאני מחכה לה היום..(אימון, נוסעים לאנשהו, קונים לי משו..מבלה עם מישו. 2 בגדים אהובים עלי:חולצה שחורה מכופתרת עם כל מיני שירבוטים לבנים עליה. צמיד ניטים שלי! אדם אחד, שאני אוהבת יותר מכל אחד אחר בעולם:נראה לי שאני מאוד אוהב את מעיין...זה הזמן לומר אוווווו.....
*אבל אני אוהב את אימא אבא אחי סבתי סבי חברתו דודי חיותי, וויאנה, ועוד הרבה...חחח...
*היה ממש קשה לענות על השאלון! אני לא ממש אוהב תשאלון. לא יודע להמ-הוא עשה לי רע...

למעלה