בא לי לענות באיחור ../images/Emo15.gif../images/Emo34.gif
10 אנשים שאני אוהבת להיות בחברתם: מרגית, נוני, שרונה, אמא, אבא, רחל, יפעת, ליה, נטנט, סבתא אוףףף אבל יש עוד הרבהההה
נוסיף כי בא לי! בנש, שגיא, הילה, עדי, בנשה, לירן, נתי, שי 9 מאכלים שאני אוהבת לאכול: ג'חנון, מרק עוף, קציצות במיץ עגבניות של סבתא, שניצל, פירה, פתיתים, בורקס פטריות, פסטה פטריות ושמנת, חטיף שוקולד שברח לי הרגע השם חחח 8 דברים שרצים לי בראש כרגע: ההופעה של חברות שלי, כמה שבא לי להתחרות, לירן, ההרגשה שמשהו רע הולך לקרות שהייתה לי בראש אתמול, שאני אוהבת את השיר שאני שומעת עכשיו- אבות ובנים של אביתר בנאי, כמה שאני מתגעגעת לתקופה מסוימת בחיים שלי..., שאני רוצה לראות היום את נטנט, שאני מחכה למחר- יומולדת לבת דודה שלי 7 דברים שאני נוגעת בהם כל יום: שיער שלי, מברשת שיניים, מקלדת, עכבר, החתולים שלי, באנשים, בפלאפון 6 דברים שאני עושה כל יום: מצחצחת שיניים, שמה עיפרון שחור, מתלבשת חחח, שומעת מוזיקה, צוחקת (לפחות אני משתדלת) חושבת לפני השינה, קוראת (אופס זה 7 דברים.. חפיף!!!) 5 דברים שאני רוצה לעשות לפני שאני אמות: לטייל בעולם, לגור בחו"ל, לרכב בתחרות עולמית, ללדת, למצוא את האהבה של החיים שלי 4 דברים שאני אף פעם לא אעשה: בנג'י, אוכל בשר סוס, אתנתק מחברה בגלל בחור (למרות שוואלה זה כבר קרה... אבל לא באשמתי) אתן למישהו להתייחס אליי כמו אל זבל. 3 דברים שאני חושבת עליהם כשאני מתעוררת: סעמק לא בא לי לקום מהמיטה, בנתיים זה גם לירן, מה יש לי לעשות היום 2 בגדים אהובים עלי: גופייה שחורה פשוטה, שמלה שקניתי לחתונה של נועה ותומר אדם אחד, שאני אוהבת יותר מכל אחד אחר בעולם: אמממ כמה שזה מוזר...? נראה לי סבתא שלי!