שאלון!!

oasisssss

New member
|מדוזה|

10 אנשים שאני אוהבת להיות בחברתם: אור לירון נעה אמאבא לואי בלה 9 מאכלים שאני אוהבת לאכול: מרק אורז סלט ירקות סלט פירות ירקות פירות גבינת טופו לחם תותים 8 דברים שרצים לי בראש כרגע: כלום 7 דברים שאני נוגעת בהם כל יום: . 6 דברים שאני עושה כל יום: שומעת מוזיקה יוצאת עם הכלב הולכת לבית ספר חוזרת מבית ספר יוצאת לאנשהו להסתובב מנגנת 5 דברים שאני רוצה לעשות לפני שאני אמות: הרבה יותר מחמש 4 דברים שאני אף פעם לא אעשה: . 3 דברים שאני חושבת עליהם כשאני מתעוררת: בית ספר 2 בגדים אהובים עלי: לא חסר אדם אחד, שאני אוהבת יותר מכל אחד אחר בעולם: -

../images/Emo23.gif../images/Emo4.gifכואב לי הראש

10 אנשים שאני אוהבת להיות בחברתם: ש-ב-י, שניס, ענבר, טל, גיל, עינב, אוש, גילי, עינב[אחרת] ואופיר. 9 מאכלים שאני אוהבת לאכול: שוקולד, פיצה, סוכריות, שניצל חח, פסטה, גלידה, צ'יפס, סלט וג'חנון! 8 דברים שרצים לי בראש כרגע: גיל, מתי ש-ב-י תרגיש יותר טוב, ענבר, מתי אני הולכת לחווה לשניס, שלוקי, התחרות בכנות, מתי אני מסיימת ביצפר לגמרי ומה אני אעשה ביום העצמאות. 7 דברים שאני נוגעת בהם כל יום: עפרון שחור, משקפי שמש, פלאפון, שלט של הטלויזיה, שיער, בגדים ועכבר. 6 דברים שאני עושה כל יום: מצחצחת שיניים, שרה [אז מה אם אני מזייפת?!
], רוקדת, מחבקת, שותה ומדברת בטלפון/שולחת אסאמאסים. 5 דברים שאני רוצה לעשות לפני שאני אמות: קעקוע, צניחה חופשית, לגור בחו"ל, להיות מאושרת מכל הכיוונים ושיהיה לי סוס משלי. 4 דברים שאני אף פעם לא אעשה: אפגע בעצמי, אפגע במישו אחר בכוונה, אפסיק לאהוב, אקח סמים 3 דברים שאני חושבת עליהם כשאני מתעוררת: "מה יש לי היום?" "את מי אני פוגשת היום?" "אפשר עוד 5 דקות לישון?!" 2 בגדים אהובים עלי: מכנסיים קצרים וגופיות אדם אחד, שאני אוהבת יותר מכל אחד אחר בעולם: אין אחד שהוא הכי. יש המון אני וקרן ממזמןןןןן ביגור

Z i N a1

New member
../images/Emo133.gif../images/Emo24.gif../images/Emo25.gif

אוהבת אותך הכי בעולם

confety

New member
אהוי

10 אנשים שאני אוהבת להיות בחברתם: זואי, אלישע, אחשלי, איגי, מיכאל, אביגייל, אבא, הילי, אנה ועלמה... 9 מאכלים שאני אוהבת לאכול: פסטה, פסטו, גלידה, צ'יפס, סלט, אפרסק, מנגו, פסיפלורה וחסה =) 8 דברים שרצים לי בראש כרגע: הנסיעה, שיעור רכיבה שלי היום, דלות האינפורמציה שיש בספר השיאים של גינס 2004 לגבי רכיבה על סוסים, לשבת זקוף, למה בנאדם מסויים מתחמק ממני או שאני סתם פראנוידית, חרא שבוע-חרא שבועיים, יום העצמאות-אני רוצה ללכת לכל מיני מקומות דאמט! רחמים עצמיים... ו... כמה מוזר, היה לי ממש קשה למצוא 10 אנשים שאני נהנהית להיות בחברתם.. 7 דברים שאני נוגעת בהם כל יום: השיער שלי, מים, רצפה, בגדים, בדלת של החדר שלי, במפסק של האור ובעצמי כמה שזה נשמע רע-זה לא! 6 דברים שאני עושה כל יום: מצחצחת שיניים, חושבת, מתעוררת, אוכלת/שותה, ישנה ומחייכת. 5 דברים שאני רוצה לעשות לפני שאני אמות: להתאב, ללדת, להזקן, לזכות בתחרות חשובה ולכתוב ספר. 4 דברים שאני אף פעם לא אעשה: איך אני אמורה לדעת. 3 דברים שאני חושבת עליהם כשאני מתעוררת: לא רוצה לקום, למה אין פה שקט ושכולם ילכו להזדיין. 2 בגדים אהובים עלי: המעיל השחור שלי-כי הוא הכי מיוחד בעולם! ו... המכנסיים שלי שאני הכנתי! אדם אחד, שאני אוהבת יותר מכל אחד אחר בעולם: אין דבר כזה.

fliperit

New member
ההההמממממ

10 אנשים שאני אוהבת להיות בחברתם:
נטוש, נעמה, יעל, טל, מיקי, ענבר, שחף, שקד, אור, יונתן.
9 מאכלים שאני אוהבת לאכול:
קלמרי, שרימפס, פסטה, סלט, פיצה, סטייק, גלידה, לקריץ, צ'יפס 8 דברים שרצים לי בראש כרגע:
ואייי יש תחרות עוד פחות משבוע!! מה לעשוות עם החווה? איזה כיף היה אצל עדי.. איזה שיעורי בית יש לי???? מה עוד עובר לי בראש??? אוףףף איזה בעסה שכולם כבר בחווה, ואין לי עם מי ללכת... איזה שיר יפה!!! מחרתיים עדו חוזר הבייתה!!!!! 7 דברים שאני נוגעת בהם כל יום:
השיער שלי (עם אם השאלה הייתה 7 דברים...כל חצי שעה) מברשת שיניים דאודורנט מדיח כלים (כן, כן, זה התפקיד שלי בבית..) מקלדת סוסים (כמעט כל יום..) פלאפון 6 דברים שאני עושה כל יום:
עובדת עם המחשב מצחצחת שניים מפנה מדיח מדברת בפלאפון רואה טלויזיה שומעת גלגלצ 5 דברים שאני רוצה לעשות לפני שאני אמות:
לשבור שיא כלשהו להיות אלופת הארץ בריינינג לעשת טוב לפחות ל-10 אנשים לאמן סוס לבד לבד לראות את סבתא רבה שלי (בעצם...זה לפני שהיא מתה..לא ראיתי אותה כבר הרבה זמן...והיא לא בדיוק במצב טוב..) 4 דברים שאני אף פעם לא אעשה:
אתאבד אזריק סמים (יש לי פחד מזריקות...אולי זה עוד יציל לי את החיים..) ארצח בכוונה אהיה בהרדמה של סוס 3 דברים שאני חושבת עליהם כשאני מתעוררת:
אמממ איזה יום היום? מה אני צריכה לעשות? אולי אניאשאר לישון עוד קצת (וכמובן שתמיד אני לא נארת לישון...כי אני לא אקום..) 2 בגדים אהובים עלי: חצאיות חולצות מעטפת אדם אחד, שאני אוהבת יותר מכל אחד אחר בעולם: אין אחד כזה...זה משתנה..

../images/Emo97.gifחזרתי מהבגרות../images/Emo178.gif../images/Emo5.gif

10 אנשים שאני אוהבת להיות בחברתם: אלה, שבי, ענבר, שניס, טל, ניר, דניאל, אורי, אסף, מור ועד רבים וטובים
9 מאכלים שאני אוהבת לאכול: פיצה, המבורגר, צ'יפס, פסטה, עוגת שוקולד חמה, גלידת לימון, בייגל טוסט איכותי, עוגת גבינה, אורז של אמא
8 דברים שרצים לי בראש כרגע: הבגרות שהייתה, הבוחנת המטומטמת, מתי אני אלך לחווה, אפולו, הבגרות שהייתה שוב, הבצפר המפגר, העייפות שלי, איפה השפתון שלי!!! 7 דברים שאני נוגעת בהם כל יום: אפולו, השיער שלי, המקלדת, מברשת שיניים, לואי, הכרית שלי, עפרון 6 דברים שאני עושה כל יום: נמצאת בחווה, רוכבת אפשר לומר שזה כל יום, מצחצחת שיניים, אוכלת, מתעוררת משינה, נרדמת 5 דברים שאני רוצה לעשות לפני שאני אמות: להתחרות במטר ארבעים, לטוס לחו"ל כמה שאפשר, להיות מאושרת, שלום עולמי בשביל הפרוטוקול, להתחתן 4 דברים שאני אף פעם לא אעשה: אוכל תולעת, אצבע את השיער לורוד, אמכור את אפולו (וזה הדדי מההורים), אתאבד, 3 דברים שאני חושבת עליהם כשאני מתעוררת: שאני לא רוצה ללכת לבצפר, כמה שהמיטה שלי נוחה ולא כדאי לצאת ממנה והשלישי משתנה 2 בגדים אהובים עלי: הג'ינס מציפי וחולצת פולו אדומה (אולסטאר זה לא בגד
) אדם אחד, שאני אוהבת יותר מכל אחד אחר בעולם: אין אחד, יש כמה מאוד חשובים...שאלה מכשילה

stary1

New member
../images/Emo183.gif../images/Emo55.gifנמנמנמ

10 אנשים שאני אוהבת להיות בחברתם: יש יותר מ10
9 מאכלים שאני אוהבת לאכול: 1.קרמבו
2.המבורגר 3.פיצה 4.שווארמה
5.נילס קוקיז
ויש עוד מלא
8 דברים שרצים לי בראש כרגע: 1.בא לי לרכב
2.בא לי לבקר שוב את הסייחים המושלמים שלי
3.אני רוצה ללכת לשירה
4.שהדס כבר תקנה את לורדי דה ביץ' בוי
5.מעניין אם הסוס במרעה היה צ'מפיון 6.מעניין אם חי יקח את הסייחים היום 7.מה אמא שלי מכינה לי לשתות
8.מתי סנואי תמליט וכמה
7 דברים שאני נוגעת בהם כל יום: 1.בעצמי
2.בטופי(אני ישנה איתה) 3.בשאר הבע"ח שלי(חוץ מהסוסים) 4.בבגדים שאני לובשת
5.באוכל שאני אוכלת(?!) 6.במעקה של המדרגות
7.במברשת שינים
ועוד... 6 דברים שאני עושה כל יום: 1.נושמת
2.ישנה
3.מאכילה את החיות 4.מוציאה את הכלבות 5.מצחצחת שינים
6.מדברת עם אנשים 5 דברים שאני רוצה לעשות לפני שאני אמות: 1.לגדל סוסים ערביים
(בלו וננסי לא מספיקים
) 2.לרכב בכמה שיותר סגנונות שונים 3.להיות וטרינרית
4.לחיות קצת באנגליה(בשביל זה יש אזרחות
) 5.לגדל כמה שיותר בע"ח
4 דברים שאני אף פעם לא אעשה: 1.אהיה פרחה?!
2.אעבוד בכמה דברים לא סימפטים~אהמאהמ~ 3.אעשן!!!! 4.אעשה עגילים למיניהם
3 דברים שאני חושבת עליהם כשאני מתעוררת: 1.איך הלילה עבר כ"כ מהר?!
2.אין לי כח לקום
3.לא נמאס לאמא שלי לצעוק עלי לקום?!
2 בגדים אהובים עלי: לאדעת
אדם אחד, שאני אוהבת יותר מכל אחד אחר בעולם: פפפפף....שאלה קשה

cowgirl Ms

New member
../images/Emo80.gif

10 אנשים שאני אוהבת להיות בחברתם:
בר [
], אופיר, עומר, מעיין, מיכל, אור, אורה, לין, דונה וסבטה [כן, הן ישות אחת], טופו. 9 מאכלים שאני אוהבת לאכול:
בלינצ'ס, סלט יווני, סושי, מרק עוף של סבתא, בשר על האש, סלט כרוב, פלוב, פסטה בכל סוגיה, אורז. 8 דברים שרצים לי בראש כרגע:
צריך כבר להתחיל להתכונן למתכונת מחר, צריך ללכת לתות יותר, צריך לראות את אמא, אנשים שמעצבנים לי את הצורה, מתי כבר ישלחו לי תשובה מ"במחנה", צריכה כסף ליותר מדיי דברים יקרים, בר, אני שונאת בצפר. 7 דברים שאני נוגעת בהם כל יום:
המחשב, הפלאפון, סבון, מקרר, הכוס האהובה עליי, קופסאת סיגריות, מצית. 6 דברים שאני עושה כל יום:
מתעוררת, מתלבשת, מצחצחת שיניים, שותה קפה, גולשת בפורומים, מדברת עם בר בטלפון. 5 דברים שאני רוצה לעשות לפני שאני אמות:
קעקוע, טיול סוסים של איזה שבועיים בחו"ל והשאר מצונזר
. 4 דברים שאני אף פעם לא אעשה:
אדרוס\ ארצח בעל חיים בכוונה, אכאיב לבן אדם בכוונה [לא פיזית], אתאבד ואוותר על אהבות חיי
. 3 דברים שאני חושבת עליהם כשאני מתעוררת:
איזה יום היום? איכס, בוקר ><, האם אוכל ללכת היום לתות? 2 בגדים אהובים עלי:
החצאיות הסקוטיות שלי והמחוך שלי. אדם אחד, שאני אוהבת יותר מכל אחד אחר בעולם:
בר...
.

ה צ י ף

New member
מזה???????????????????

מה עשית לסוס? הוא היה הרבה יותר יפה עם האוכף המערבי וכל שאר השטויות עכשיו הוא נראה כמו כמו לא יודע מה... אז הוא היה הרבה יותר יפה תחזירי אותו

cowgirl Ms

New member
עם כל הכבוד לדעה של על../images/Emo80.gif

איך שהסוס שלי צריך להראות, אני רוכבת אינגליש ובגלל זה גם הסוס שלי הוא סוס אינגליש. ולדעתי הוא הרבההה יותר יפה עם האינגליש
.

fliperit

New member
חחח

אל תתיחסי אליו בכלל...הוא סתם נודניק שחושב שהוא מבין...

ה צ י ף

New member
קודם כל מודח תיקראי לאבא שלך

ו לזאת שחושבת שהיא עשתה את הסוס שלה יותר יפה את היתיחסת אז שבי עכשיו בפינה ולשניה הקרציהאני מבין הרב היותר טוב ממך יא תחונה כמו כולם פה יש כסף קונים סוס והורסים אותו דופקים לו את הרגליים גידים וחושבים שבעצם הם עושים לו טוב חח תיפרשו לדוקים

למעלה