שאלון!!

cowgirl Ms

New member
../images/Emo18.gifשאלון!!../images/Emo18.gif../images/Emo80.gif

כי שאלונים זה תמיד כיף
. [גנוב במלוגים שונים ומשונים :X] 10 אנשים שאני אוהבת להיות בחברתם: 9 מאכלים שאני אוהבת לאכול: 8 דברים שרצים לי בראש כרגע: 7 דברים שאני נוגעת בהם כל יום: 6 דברים שאני עושה כל יום: 5 דברים שאני רוצה לעשות לפני שאני אמות: 4 דברים שאני אף פעם לא אעשה: 3 דברים שאני חושבת עליהם כשאני מתעוררת: 2 בגדים אהובים עלי: אדם אחד, שאני אוהבת יותר מכל אחד אחר בעולם:

serdonix p

New member
כמה נחמד להיות בבית ב 10 ../images/Emo13.gif

10 אנשים שאני אוהבת להיות בחברתם: הילהלוש, נדבי, אמא, ירון, סבא, אורצ'יק, דרורי, וסילי, פיצפיץ, ואני גם אוהבת להיות עם עצמי לפעמים
9 מאכלים שאני אוהבת לאכול: שנצילים, אורז, פתאי מג'ירף, תירס בכול הצורות, מילקי, אוראו, פסטה של סבתא, רביולי בטטה ותותיפרוטי
8 דברים שרצים לי בראש כרגע: מה לקנות לנדבי לשנה יחד, מה יהיה באליפות, מתי ללכת לחדר כושר היום, לא לשכוח לעשות שיעורים במתמטיקה, וזהו בערך... אי אפשר שיותר מ4 דברים ירוצו שם בו זמנית
7 דברים שאני נוגעת בהם כל יום: מקלדת, עכבר, פיצי, סכו"ם ודברים מהמטבח, מקרר, ארון בחווה, ופלאפון. 6 דברים שאני עושה כל יום: מצחצחת שיניים
מוציאה את פיץ, מתקלחת, אוכלת, מתלבשת, ונוסעת באוטו 5 דברים שאני רוצה לעשות לפני שאני אמות: צניחה חופשית, טיול תרמילאים, בנג'י, קעקוע, ולפתוח חווה 4 דברים שאני אף פעם לא אעשה: אוכל סיפוד, אתאבד, אפסיק לרכב, וזהו
3 דברים שאני חושבת עליהם כשאני מתעוררת: אוף מה באמת כול כך מהר הגיע הבוקר ?! , מה יש לי לעשות באותו היום, ואיך אני מגיעה לחווה. 2 בגדים אהובים עלי: ג'ינס קרעים של ריפליי, וחולצה חדשה אפורה חתיכה
אדם אחד, שאני אוהבת יותר מכל אחד אחר בעולם: נדביד

חח איזה כייף שבכלל אין בצפר היום../images/Emo3.gif

10 אנשים שאני אוהבת להיות בחברתם: בנות: נופר, גל, דנוצ'קה, גליק, סתיוי, הילה, נופצ'י, טל, אלנה, לילך. ויש עוד מלא אבל אלו ה-10 העיקריים... 9 מאכלים שאני אוהבת לאכול: ג'חנון, שניצל תירס, סלט בארומה, פיצה, מקדונלדס, שוקולד
, טוסטים בחווה, לזניה של אמא ולחמניות של סבתא בפסח
8 דברים שרצים לי בראש כרגע: סוס חדש, להתחרות עונה הבאה, בגרות בתנ"ך
, מישהו מסויים, חברות שלי, עוד כמה זמן יש עד החווה, לקנות בגדים ואח שלי.. 7 דברים שאני נוגעת בהם כל יום: מקלדת, מברשת שיניים, שפתון
, עט, פלאפון, שעון והכלבה שלי. 6 דברים שאני עושה כל יום: מוציאה את הכלבה שלי, מצחצחת שיניים, מדברת בטלפון, פיפי
, שומעת מוזיקה ורואה אלי מקביל. 5 דברים שאני רוצה לעשות לפני שאני אמות: חס וחסההה.. לגור בחו"ל ולהתחרות שם ברמה גבוהה, לזכות באליפות הארץ בבוגרים, להתחתן עם נופר וגל
, קעקועע ולהתחתן. 4 דברים שאני אף פעם לא אעשה: אקפוף בנג'י בניגוד לאחרים פה, אסע לג'נין, יהרוג מישהו, אתאבד. 3 דברים שאני חושבת עליהם כשאני מתעוררת: סוסים
, לכבות את שלושת השעונים המעוררים, אווף בצפר
. 2 בגדים אהובים עלי: ג'ינסים של לי קופר, חולצות פולו למיניהן שבארון שלי. אדם אחד, שאני אוהבת יותר מכל אחד אחר בעולם: אמממ שאלה קשה.. אבל לדעתי ההורים שלי.

The Horse Lover

New member
חחחחחח... זה כזה... לא יודעת...

זה לא זה... כאילו... היא נראית טיפשה הבחורה... חחחחחחח...

HaDaSoOsA

New member
אוקי... עונה../images/Emo9.gif../images/Emo80.gif../images/Emo95.gif

10 אנשים שאני אוהבת להיות בחברתם: אנשים מהחוה משפחה חברים מבצפר חברים מחוות אחרות חברים "סתם לודעת... 9 מאכלים שאני אוהבת לאכול: פסטה פיצה פנקיק קרפ גלידה טוסט סלט יווני תירס מקופסאת שימורים
בורקס 8 דברים שרצים לי בראש כרגע: יש היום שביתה חלקית!!! איזה כיף להיות בבית ב-10!!! יש לי היום שיעור (כאילו, בחווה...)!!! יש תחרות ביום שישי וביום שבת... הסוסה "שלי"ל-א מוכנה..
שאלון מוזר...
הסייחי שלי מווושלם
כמה אפשר כבר לחשוב? חח 7 דברים שאני נוגעת בהם כל יום: מברשת שיער מברשת+משחת שיניים שמפו+מרכך סבון קרם שיער בגדים שמיכה 6 דברים שאני עושה כל יום: מסתרקת מתקלחת מדברת נושמת מצחצחת שיניים שוטפת ידים 5 דברים שאני רוצה לעשות לפני שאני אמות: לחיות... לקנות סוס טווב... לעבור חווה
לעשות קורס מדריכים באלונים... לקבל רישיון... 4 דברים שאני אף פעם לא אעשה: יסתמם קעקוע פירסינג יתאבד 3 דברים שאני חושבת עליהם כשאני מתעוררת: אני רוצה לישון... מה-הבוקר כבר הגיע?! איזה יום היום? 2 בגדים אהובים עלי: גינס... חולצת T כזאת צמודה אבל לא חונקת.... או חלקה או עם משו קטןןן וחמוד עליה... אדם אחד, שאני אוהבת יותר מכל אחד אחר בעולם: האמת-אני לודעת....

wildrider

New member
עונה...

אנשים שאני אוהבת להיות בחברתם: יש הרבה .. 9 מאכלים שאני אוהבת לאכול: פסטה, המבורגר, פיצה, טוסט, חמין, מרק תימני, חביתה, סלט 8 דברים שרצים לי בראש כרגע: עבודה, מתכונת במתמטיקה, מישהי מיוחדת, רוקי ותחרות בכנות, מתכונת באזרחות, חוקי הנהיגה המפגרים של אבא, יום העצמאות, מכבי אלופת אירופה. 7 דברים שאני נוגעת בהם כל יום: פאלפון,רוקי, מקל סנוקר, מקלות סיניים, מקלדת, עכבר, כוס 6 דברים שאני עושה כל יום: מטפל ברוקי, מצחצח שיניים, מדבר בפלאפון, משחק במקלות סיניים, משחק סנוקר, נוהג מיום חמישי.......... 5 דברים שאני רוצה לעשות לפני שאני אמות: קפיצת באנג'י, צניחה חופשית, לקנות סוס, לחבר שיר טוב שיושמע ברדיו, להצליח... 4 דברים שאני אף פעם לא אעשה: אגיד למישהו שאני שונא אותו, אפסיק לרכב, אצעק על ההורים שלי, אשתמט מהצבא 3 דברים שאני חושבת עליהם כשאני מתעוררת: מה אני עושה היום, איך אני מוציא את התכנון הלילי לפעולה, אה? הפסקתי ללמוד....חחח 2 בגדים אהובים עלי: ג'ינס של ליוויס , חולצה חדשה של נייק שתמיד רציתי וקניתי לפני שבוע בערך.. אדם אחד, שאני אוהבת יותר מכל אחד אחר בעולם: אין אחת כזאת ... נכון לעכשיו

wildrider

New member
טוב זה בטעות יצא בלשון נקבה אבל

זה אמור להיות בלשון זכר...חחחחחח

lions queen

New member
../images/Emo187.gifבוקר מרנין =)

10 אנשים שאני אוהבת להיות בחברתם: משפחה, שני, מיכל, סיון, נועם (שימות), יניבייי, חברים מהעבודה, אלכס, יוליצ'קה (יעל), ועודמישהו שכבר לא רלוונטי. 9 מאכלים שאני אוהבת לאכול: תירס, ג'אנק, ג'אנק, ג'אנק, ג'אנק, ועוד קצת אוכל שהורס את הבריאות
8 דברים שרצים לי בראש כרגע: אמא, אוכל, סוסים, רגל תפורה 0לא לעוד הרבה זמן
), פסיכולוגיה, יום הזיכרון,
ועוד משהו
7 דברים שאני נוגעת בהם כל יום: ביטה, בגדים, מחשב, דלת, דפים, מסרק, מברשת שיניים. 6 דברים שאני עושה כל יום: קמה מהמיטה, מצחצחת שיניים, בודקת הודעות במחשב, מתלבשת, חושבת, מתקלחת. 5 דברים שאני רוצה לעשות לפני שאני אמות: להתחתן, שיהיה לי סוס פצצתי שלא רואה 150 ממטר ואני אוהב אותו כמו את החיים שלי, להיות עשירה (חח נו מה לעשות..?), לגור בבית כמו ב"בנות מקלאוד"
, להיות מאושרת.(פלצנית..? חח אוליי
) \הדגש|4 דברים שאני אף פעם לא אעשה: אוכל חרקים למיניהם, בנג'י בלי חבל, אתחתן עם מישהו שאנילא אוהב, ואספיק להיפרד מבן אדם מאוד ספציפי.. 3 דברים שאני חושבת עליהם כשאני מתעוררת: מה השעה, אם אפשר להבריז מהשעה הראשונה, מה יש לי לעשות היום. 2 בגדים אהובים עלי: חצאית מיני ג'ינס ממש יפה..
וווו... אממ... חולצה כזאת מניו יורק.. ורודה פקצית כזאת אבל ממש יפה בעיני.. אדם אחד, שאני אוהבת יותר מכל אחד אחר בעולם: הבן אדם אני הכי אוהבת בעולם עזב אותי לפני 8 חודשים לטובת אלוהים.

The Horse Lover

New member
אממממ...

הבנאדם את הספציפי שלך... אל תסתכלי אל זה ככה! זה לא שלא הספקת להיפרד... כי הוא עוד כאן... לתמיד... באמת שכחתי לשאול אותך אם הסתדרת עם ההודעת בזמנו... בכל מקרה... ~חיבוק~

lions queen

New member
../images/Emo187.gifהוא לא כאן..

הוא שם.. תאמיני לי.. ניסיתי הכל.. באמת הכל.. לא יעזור, קשה להבין את זה, אני מאחלת לך שלעולם לא תצטרכי גם.. תודה מתוקה.. ~חיבוק חזק יותר~

חחח איזה נחמד^_^

10 אנשים שאני אוהבת להיות בחברתם: אני לא אוהבת אנשים רק סוסים.. 9 מאכלים שאני אוהבת לאכול: פרוסטיס, נוצרים, יהודים, מסלמים, בודהיסטים, והכי טעים! אמריקאים.. ממ הרבה בשר! 8 דברים שרצים לי בראש כרגע: -עבודה.. במדעים!! אמאל'ה.. מחר -עזרה..... אין לי כלום -שיו אינוישה סקסי בלי..... חח בלי כלום חוץ מהשרשרת שלו.. -אני שונאת אפור -יש לי פלאפון!! -אנשים בפורום אינוישה יותר נחמדים -השיר של hack//sign הוא חרא שיר! -אולי אני אצבע את השיער לירוק?.. 7 דברים שאני נוגעת בהם כל יום: -ביומן שלי שכתוב בו בענק שמחר העבודה במדעים.. -במקש רווח -במספר 46 בשלט של יס -בכפתור הon של השלט של הטלויזיה -במנגה שלי של d.n.angel -בדלת של החדר שלי... -בסבון 6 דברים שאני עושה כל יום: -מדברת בטלפון -מבקשת רחמים מאנשים בגלל העבודה שלי במשעים למחר!! -כותבת בפורום אינוישה -רואה סידרות חדשות כל יום לפחות פרק 1 -מזכירה לעצמי שיש לי עבודה במדעים ואני צריכה עזרה.. -אני נוהגת גם לאכול כשאין לי עבודה במדעים לעשות למחר.. 5 דברים שאני רוצה לעשות לפני שאני אמות: -אני אעשה את העבודה במדעים..אני מקווה.. -אני אסדר את החדר -אקרה את הסוף של הארי פוטר -יעבור את המבחן במתמטיקה מחר בשלום.. -גם המבחן בצרפתית 4 דברים שאני אף פעם לא אעשה: -אגמור את העבודה במדעים T_T -יגיד משהו רע על wolf rain -אקבל 100 בצרפתית (זה לא אנושי!) -אבנה אתר לפוקימון 3 דברים שאני חושבת עליהם כשאני מתעוררת: -העבודה שלי במדעים -המבחן בצרפתית -המבחן במתמטיקה 2 בגדים אהובים עלי: -התלבושת האחידה של הבית ספר שלי (כחול) -התלבושת האחידה של הבית ספר שלי (לבן) אדם אחד, שאני אוהבת יותר מכל אחד אחר בעולם: kiba מwolf's rain בגלל שהוא כל כך כוסון והוא הופך לזאב הכי חמוד everr!!

ווינגז

New member
../images/Emo71.gif../images/Emo115.gifעונההה

10 אנשים שאני אוהבת להיות בחברתם: שירוש המושלמת שליייי
. מורצ'וק
. ניצקוש הקטנה וניצקוש הגדולה
. יעל, רימון, טל, נועם (חברות מהכיתה). חחחח האחים שלי
. 9 מאכלים שאני אוהבת לאכול: וואו. אין לי מושג
. 8 דברים שרצים לי בראש כרגע: חם לי. כואב לי הראש. אני רוצה לפגוש את שירוש
. אני מתגעגעת ללולה המושלמת
. פאק, הבגרות בתקשורת בעוד שבוע
. למה המודם צריך להיות כ"כ מטומטם? אין לי כח לזוז. אני רוצה לנסוע לחווה. 7 דברים שאני נוגעת בהם כל יום: מקלדת. עכבר. פלאפון. תיק בצפר. מברשת שיער. מברשת שיניים. אמממממ המיטה שלי
. 6 דברים שאני עושה כל יום: מלטפת/משחקת עם צומי (הכלב שלי
). רואה טלוויזיה. גולשת בתפוז. מעצבת קולאז'ים/בלוגים של אנשים... חחחח. מסדרת את החדר (טוב, לא
). מדברת בפלאפון. כותבת לפחות הודעה אחת בפורום. 5 דברים שאני רוצה לעשות לפני שאני אמות: לא לחשוב על איך אנשים אחרים רואים אותי/מה אנשים אחרים חושבים על איך שאני נראית/מה שאני עושה
. לנסוע למונטנה ולהיות שם איזושהי תקופה. להשקיע יותר בלולה
. להגיד סליחה לכל מיני אנשים שפגעתי בהם לספר לאנשים דברים שהסתרתי מהם. 4 דברים שאני אף פעם לא אעשה: לויודעת
. לא אתעלל בחיה, זה בטוח. 3 דברים שאני חושבת עליהם כשאני מתעוררת: אני עייפה אני רוצה לחזור לישון איזה יום היום?
. 2 בגדים אהובים עלי: המכנסיים הכתומים שלי
חולצה בצבע תורכיז/תכלתי כזה
... חחח זה נשמע מטומטם. אדם אחד, שאני אוהבת יותר מכל אחד אחר בעולם: יש כמה, אבל כעיקרון, שירוש
פפפ שירוש מושלמת אחתתתתת
את יודעת שלקחו אותו? אין לי מושג לאן
.

שאלה על השאלון

שיקרתי.. תהרגי אותי!! TT^TT זה בסדר גם ככה סופי קרוב.. אני לא יסיים תיכון ואמא שלי תתלה אותי...... איך כותבים "רביית סוסים" באנגלית?

למעלה