תגובות... אם בכלל כבר יראו את זה...
מה שלומך? מצוין. הרגע קמתי לעוד יום של חופש =] איך החיים? נפלאים, יפים, אתגריים ומלאים בהפתעות! מה מעצבן אותך? הרבה, הכל בערך... כשלא מבינים אותי, כשלא שמים עליי, כשמייבשים אותי ועוד פול... מה מכעיס אותך? אותו דבר.. את מי את אוהבת הכי בעולם? פחח איזה שאלה... את הדובי שלי מה את הכי אוהבת בעולם? ששואלים אותי שאלות מעצבנות את שונאת מישהו? כן מי החברה הכי טובה שלך? החבר'ה מקצרין... טל ומיכל, עוזר? עברת פעם בי"ס? כן גרת פעם במקום אחר? כן, ירושלים בבעעעע =[ כמה אחים יש לך? 5 יש לך חבר? לא כמה כיתות יש לכם בשכבה? 5 באיזו כיתה את? י'5 היית רוצה לגור במקוק אחר? לאלאלאלאלאלאלאלאאאאא!!! איזה מקצוע את הכי אוהבת? השנה הכל קל אז סבבה עם הכל.. והכי שונאת? אמממ... אולי מתמטיקה כי אני ב3 =[ מה היית רוצה לעשות ברגע זה? לנגן על פסנתר להרוג אותי? חכי, גם זה יבוא... היית רוצה ללמוד במקום אחר? ממש לא את אוהבת את הבי"ס שלך? כן איך את מגדירה את עצמך מבחינה רוחנית? דוסית (...?) ולימודית? הכי טוב והתנהגותית? פושעת... סך הכל את אוהבת את עצמך? כן אילו תכונות אופי את הכי פחות אוהבת בך? שתלטנית, רכלנית... והכי שבסדר לך איתן? חפרנית =] =] היית רוצה להיפטר או שתהיה לך תכונה מסוימת? לא.. לפי מה תבחרי חברה טובה? לא בוחרים את זה... זה פשוט בא! איזו תכונה את הכי פחות אוהבת באנשים? חוסר אחריות, שקרנים איזה סוג אנשים את הכי פחות אוהבת? מה הכוונה? ערסים... רגע, איך קוראים לך? תמר כמה חניכים יש בסניף? בשבת ארגון 140 כמה חניכים בכל שבט בממוצע? 6-7-8 כמה חניכים יש לך? 15 אתם סניף נפרד ומעורב? נפרד ב"ה!!! והשבט שלך? לפעמים נפרד אבל יש פעילויות שחייבים לעשות מעורב.. כמה חבריא ב' יש בסניף? 30-40 את במקרה מכירה את זוהרה עמוס? לא יש לך חניכים גם בנים וגם בנות. לא רק בנות מדריך איתך עוד מישו\מישי? לא. אני לא בנאדם של צוות. יש מדריך מקביל של הבנים וזהו. יאללה, ביי! יומטורף =]