שרוך-
א) איזה עיר את אוהבת באות ב': אני ממש שונאת ערים! אפשר יישוב? בני יהודה.. ב) איזה שם של בן את אוהבת ותרצי לקרוא לבנך: ראם ג) מה את זוכרת מכיתה ג' את השלט המכוער שהמורה לשי תלתה על הדלת ביום הראשון ושהרגשתי מה גדולה... ד) על איזה משפט את עונה כאילו דההה? רוצה כבד קצוץ? ה) למה את דתיה? אני מאמינה שדרך התורה היא הדרך הנכונה לחיות. למה את מאמינה בה'? אמונה. זאת לא שאלה. האם אי פעם חיללת שבת? לא (לא שזכור לי) ו) ואהבת לרעך כמוך מה אומר לך הביטוי? משו קצת בלתי אפשרי, לאהוב מישו אחר כמו את עצמך... איזה מילה היית רוצה לשנות\ להוריד? להוסיף את המילה כמעט. כמעט כמו... ז) מה את זוכרת מלפני 7 שנים? נו, אל תשגע! אני בשלוש יחידות... איזה שנה זה יוצא? ח)ספרי בדיחה מצחיקה מה הקשר בין נמלה לפיל? שלשניהם יש חדק! חוץ מהנמלה! ט)מה הדבר הכי רשע ודפוק שעשית שנה שעברה בכיתה ט'? זרקתי מישו בצורה הכי לא אנושית שיש י) איפה את תהיי עוד 10 שנים ו10 חודשים? אני ימות עד אז מאיזה מחלה... יא) מה התכנונים לשנה הבאה: אני כולה שישיסטית... בגרויות, לימודים, בני-עקיבא... יב) מה את רוצה לעשות אחרי י"ב: שנתיים שירות לאומי. שנה ראשונה רחוק-רחוק מפה ושנה שניה קומונה בבית. 13 (מה קרה עם האותיות?) ) למה לפי דעתך בנות לא חוגגות בר מצווה? כי הם בנות... הם לא יכולות להיות "בר" יד) איזה חלק ביד שלך את אוהבת? יבלת על הזרת. טו)כמה יחידות את במתמטיקה? לא מדברים על זה. התחיל בחמש ירד לארבע ונגמר בשלוש =[ טז) תביאי 16 רחובות בעיר קצרין- אלונים, האלה, אשחר, שיזף, יודפת, איה, כורזין, גינוסר, דרור, דוכיפת, שימרון, רמות גלעד, צמח, צפת, יהודיה, זויתן. מטורפת על המקום! זאת העיר האידיאלית! יש פה את כ-ל עם ישראל! ויש פה את הסניף הכי מטורף באגף! 17) 48 18) כיצד נראה לך תחגגי את יום הולדתך ה18? בתופים ובמצילתיים 19) מה הברכה הכי מיוחדת שאת מאחלת למישו בן 19? אויש, מסכן. עוד שניה מת =[ 20) מתי נראה לך תעברי טסט? הכי מהר שאפשר! יומנחמד!