המוסד.

כן רק כשהיא ביקשה ממני אז היא היתה

כווווווווווללל הזמן בפורום בלי הפסקה

יש לי עוד שאלה במסגרת המוסד...

באמת נראה לך שאני ירצה להוציא אותך דפוקה (ועוד מדריכה נבטים כמוני)?:

מה? סליחה אם את רואה את זה ככה

אבל זאת לא היתה הכוונה זה היה בצחוק מי שלא הבין היא שלחה לי מסר ולא נדנדה לי כמו שזה נראה לשלוח מסר זה לא לצאת דפוקה כולם שולחים מסרים וזה לא בושה או משהו אני מצטער אם הבנת את זה לא נכון אבל זאת לא היתה הכוונה שלי להביך אותך

צ'מע, חבר

אנלא יודעת... כשקראתי מה שכתבת זה היה נשמע חרא... וזה גם סתם כי זה לא נכון... כתבתי לך שאין לי בעיות להיות במוסד. זהו. ואתה כתבת כאילו באתי אליך עד הבית עם חבילת שוקולד ואמרתי לך שבבקשה תשים אותי ועוד אני מעיזה לא להכנס בשניה שכתבו לי שאלות. סתם, הרגשה שלי, זה לא מה שהיה! חבל להתבשל בזה. סלחתי. יומטורף!

שרוך-

א) איזה עיר את אוהבת באות ב': אני ממש שונאת ערים! אפשר יישוב? בני יהודה.. ב) איזה שם של בן את אוהבת ותרצי לקרוא לבנך: ראם ג) מה את זוכרת מכיתה ג' את השלט המכוער שהמורה לשי תלתה על הדלת ביום הראשון ושהרגשתי מה גדולה... ד) על איזה משפט את עונה כאילו דההה? רוצה כבד קצוץ? ה) למה את דתיה? אני מאמינה שדרך התורה היא הדרך הנכונה לחיות. למה את מאמינה בה'? אמונה. זאת לא שאלה. האם אי פעם חיללת שבת? לא (לא שזכור לי) ו) ואהבת לרעך כמוך מה אומר לך הביטוי? משו קצת בלתי אפשרי, לאהוב מישו אחר כמו את עצמך... איזה מילה היית רוצה לשנות\ להוריד? להוסיף את המילה כמעט. כמעט כמו... ז) מה את זוכרת מלפני 7 שנים? נו, אל תשגע! אני בשלוש יחידות... איזה שנה זה יוצא? ח)ספרי בדיחה מצחיקה מה הקשר בין נמלה לפיל? שלשניהם יש חדק! חוץ מהנמלה! ט)מה הדבר הכי רשע ודפוק שעשית שנה שעברה בכיתה ט'? זרקתי מישו בצורה הכי לא אנושית שיש י) איפה את תהיי עוד 10 שנים ו10 חודשים? אני ימות עד אז מאיזה מחלה... יא) מה התכנונים לשנה הבאה: אני כולה שישיסטית... בגרויות, לימודים, בני-עקיבא... יב) מה את רוצה לעשות אחרי י"ב: שנתיים שירות לאומי. שנה ראשונה רחוק-רחוק מפה ושנה שניה קומונה בבית. 13 (מה קרה עם האותיות?) ) למה לפי דעתך בנות לא חוגגות בר מצווה? כי הם בנות... הם לא יכולות להיות "בר" יד) איזה חלק ביד שלך את אוהבת? יבלת על הזרת. טו)כמה יחידות את במתמטיקה? לא מדברים על זה. התחיל בחמש ירד לארבע ונגמר בשלוש =[ טז) תביאי 16 רחובות בעיר קצרין- אלונים, האלה, אשחר, שיזף, יודפת, איה, כורזין, גינוסר, דרור, דוכיפת, שימרון, רמות גלעד, צמח, צפת, יהודיה, זויתן. מטורפת על המקום! זאת העיר האידיאלית! יש פה את כ-ל עם ישראל! ויש פה את הסניף הכי מטורף באגף! 17) 48 18) כיצד נראה לך תחגגי את יום הולדתך ה18? בתופים ובמצילתיים 19) מה הברכה הכי מיוחדת שאת מאחלת למישו בן 19? אויש, מסכן. עוד שניה מת =[ 20) מתי נראה לך תעברי טסט? הכי מהר שאפשר! יומנחמד!

מה אפשר לכתוב בתור כותרת?

זיהום סביבתי הא? טוב אז ככה: איך זה ךהחקר במוסד?: למה רצית להחקר במוסד?: את לומדת במוסד?: סגור או פתוח?: למה בחרת דווקא בניק הזה?: אם היו אומרים לך לבחור שלוש משאלות מה היית בוחרת?: א) ב) ג) איך זה להיות מדריכת נבטים?: כמה זמן את מדריכה?: כמה מד"שיות (מדריכות שאיתך) יש לך?: כמה מדש"ים (מדריכים שאיתך) יש לך?: כמה חניכות יש לך בפוטנציאל המקסימלי?: כמה חניכות יש לך בפועל?: כמה שנים את בבני עקיבא?: מה את חושבת על המחנות הבוגרים של בני עקיבא (הרא"ה, סיירים)?: היית בסיירים?: יוצאת לנבטים?: יש לך שבט זרעים בסניף?: איך היה להחקר?: חשדומטית?: יום טוב!

איתמר יקר!

איך זה להיחקר במוסד? מסעיר =\ למה רצית להיחקר במוסד? חשבתי שאולי זה יפגיש אותי עם שאלות שלא שאלתי ת'עצמי... וגם... סתם רעיון מגניב... את לומדת במוסד? נראה לי שכן... סגור או פתוח? נראה לי שפתוח... למה בחרת דווקא בניק הזה? אמרתי 17 אלף פעמים... תקרא בתשובות הקודמות... אם היו אומרים לך לבחור שלוש משאלות מה היית בוחרת? א) להישאר שישיסטית לנצח! ב) להשמיד כמה ילדים קטנים וקשקשנים ג) כבד קצוץ ושניצל תירס איך זה להיות מדריכת נבטים: תכל'ס נבטים זה סתם מעאפן אבל הנבטים שלי זה משו מיוחד. כיף חיים! כמה זמן את מדריכה: מתחילת שנה, כמה חודשים כמה מד"שיות יש לך: הרבה... כמה מד"שים יש לך? יותר הרבה... כמה חניכות יש לך בפועל? 12 וחצי כהמ שנים את בבני עקיבא: מכיתה ו'... שש שנים נראה לי זה יוצא! מה את חושבת על המחנות הבוגרים של בני עקיבא: הרא"ה זה חרא! מחנה דפוק ומגעיל מוצף בבנים-בנות עד שבא לך להתאבד! סיירים- מעולה!!!!! אחד הבאמת טובים!!! היית בסיירים: כן יוצאת לנבטים: כן יש לך שבט זרעים בסניף: רק שנה אחת היה. כרגע לא. איך היה להיחקר: עילאי חשדומטית? בטירוף! יום רעעעעעע

וואופ... שאלה לי אליך, איתמר

כשכתבת מד"שיות ומד"שים התכוונת בצוות הדרכה בכלל או איתי בנבטים כי אני מדריכה בדד =\

talula39

New member
../images/Emo221.gif

קודם כל מה שלומך? איך היה היום? מה הדבר שאת הכי זוכרת מהיום? ומאתמול? על מה הכי הצטערת השבוע? את זוכרת משהו מגיל 3? את נהנת בפורום? את חושבת שאני מוזרה? את חושבת שאת מוזרה? אמממ להיות מוזר זה טוב? איזה מוזיקה את הכי אוהבת? איזה להקה? למה רצית להיות במוסד? אמממ איזה שאלה היית הכי רוצה שאני אשאל..כתבי ותעני עליה...

-------->>

ת'אמת יום קצת בטטה... ניגשתי לבגרות אחת על 80 וחרבשתי ת'חיים שלי... משו גרפיקה... עזבו... ואז נמרחתי שעות בטרמפים בגועל של טבריה וכמעט התאבדתי מתחת לאיזה מכונית תועה... ויש לי מתכונת בהסטוריה יומששי וא-י-ן- -ל-י- -כ-ו-ח- -ל-ל-מ-ו-ד! חוץ מזה הכל פסיידר =\ מה הדבר שאת הכי זוכרת מהיום? טרמפים מסריחים וטברינים סנובים ומאתמול? עוגה טעימה שאחותי הכינה על מה הכי הצטערת השבוע? שעוד לא התחלתי ללמוד להיסטוריה את זוכרת משו מגיל 3? כן, שרדף אחריי כלב וממש פחדתי את נהנית בפורום? בכללי, כן את חושבת שאני מוזרה? לא את חושבת שאת מוזרה? לא אמממ... להיות מוזר זה טוב? כן איזה מוזיקה את הכי אוהבת? כוורת ודניאל סלומון איזה להקה כוורת למה רצית להיות במוסד? חשבתי שאני ייפגש עם שאלות שלא שאלתי ת'עצמי וזה גם סתם מגניב... אמממ איזה שאלה בא לך שאני אשאל ותעני עליה: יש ענין שיתהפך הכל לטובה? יש מצב... יומנעים =]

גולניסט

New member
שאלות לי אלייך, עלמת חמד!

איך זה לגור בגולן? איך זה לגור בקצרין? איך זה ללמוד באולפנית טבריה? איך זה להדריך נבטים? מה היית לוקחת איתך לאי בודד? מה את שונאת? יומטוב! בהצלחה...

למעלה