וואו!!!!!!!
שם אהוב לבנים: ראם שם אהוב לבנות: שחר, טל איך אני רוצה שיקראו לי: תמר, מספיק טוב בשבילי =] שם נדוש: מוריה שם שנוא: טובה באיזה גיל אני רוצה להיות: להישאר שישיסטית לנצח! (16) עד איזה גיל אני חושבת שאני אחיה: 102 עד איזה גיל אני רוצה לחיות: 120 לאיזה גיל הייתי רוצה לחזור: 14 לאיזה גיל הכי לא היית רוצה לחזור: 0-12 (שונאת ילדים קטנים!!) באיזה גיל אני ירצה להתחתן: 22 פעם רצית להיות המין השני: לעולם לא! יש לי במשפחה יותר: בנות כמה בנים אני ארצה: אחד מספיק! כמה בנות: 12-13-14 איפה הייתי רוצה להיוולד: מכפת לי? העיקר שאני כאן! חושבת שנולדת במקום טוב? : לא חושבת על זה יותר מדי. הדסה הר הצופים נשמע לי סביר... =\ נניח שהייתי נולדת בארץ אחרת, איזה ארץ הייתי מעדיפה? : ניו- זילנד, אינדונזיה.. (נראה לי שאני ידלג על הקטע עם המזלות... =\) איזה גובה הייתי רוצה להיות: 1.68 חושבת שאני: גבוהה (יחסית לחברות הפיצקיות שלי...) מה עדיף? : גבוה, ברור... מצד אמא שלי רוב האנשים: גבוהים, סבא שלי כופל אותך בערך... מצד אבא: כנ"ל שלמה עם מוצאי האשכנזי הלבן!!! אוהבת את השם של הארץ מוצא: לא, ממש לא! גרמניה... בבעעע איזה מדינה אני הכי אוהבת: ישראל את השפה אני אוהבת, אחלה שפה! איזה עוד שפות אני אוהבת: ערבית, סינית... וואי! עניתי על הכל!! (כמעט!) יומנעים ו... בטוח בדרכים!!