המוסד.

../images/Emo18.gifהמוסד.../images/Emo11.gif

מרגישים את המתח באויר? כן כן זה הוא. גדול! ושחור! לא זה לא הזיהום סביבתי זה המוסד
והפעם אני מעלה כנחקרת את (ניחשתם נכון) זיהום סביבתי מוכנים? היכון צא

אמממממ=]

כמה זמן את בפורום? (את די חדישה..לא?=])
האם ישתנו חייך משהצטרפת למשפחת הפורום הגדולה?
מה את אומרת על השיר "במשפחת קוקה-קולה יש פחים, כפותחים אותם שומעים את ה"פסס..פסס..אהה.."??
את אוהבת אותי?חח
(ילדה טובה ירושלים) חח..
יומוווווושלם!

תשובות... קדימה...

כמה זמן את בפורום? אמממ... לא סופרת ת'ימים... חודש בערך... אולי פחות. אבל הזמן טס כשנהנים =\ האם השתנו חייך מאז שהצטרפת למשפחת הפורום הגדולה? לא מה את אומרת על השיר " במשפחת קוקה קולה יש פחית כשפותחים אותה שומעים את הפסס....." שיר אדיוטי, אף פעם לא הבנתי מה הוא מנסה להגיד! בכלל, פעם ניסיתי להתעמק במוראלים אבל התיאשתי די מהר. ערמות בלבולי שכל עם בסוף איזה "אולהה!" את אוהבת אותי? בוודאי ובוודאי! רוצה להתחתן איתי? יומצוין גם לך, עלמת חמד!!

Mrs ButterFly

New member
../images/Emo204.gif טוב.. קבלי. ../images/Emo11.gif

למה בחרת את הכינוי הזה מכל המגוון שהעולם מציע לך? את עושה משהו בכדי למנוע אותו (כאילו, את עצמך.. עזבי.
) ו.. בחינת ידע על בני עקיבא-השלימי מתוך השיר: "בתופים ובמצלתיים שיר ציון בקול נרים, לנו ______ ירושלים, אנו-לה שומרים!" ב"הצלחה.

אממ... קבלי את!!

למה בחרתי ת'כינוי הזה? טוב, אנל'א מאלה שנוהגים להתקלח ולהחליף בגדים וכל מנהגי העולם המוזרים האלה! ויום אחד גיליתי שזה מגעיל הרבה אנשים. אני הולכת יחפה תמיד, לומכירה ת'מושג נעליים והרגליים שלי שחורות לגמרי אחרי יום נורמלי. זהו, פעם מישהי אמרה לי שהרגליים שלי מזוהמות והתלהבתי על המילה, ואיכשהו נהייתי כולי זיהום. זהו, סיפור מרתק, לא? ובקשר לשיר- נצח?! יומטורף =]!

Mrs ButterFly

New member
../images/Emo204.gif עברת את הבחינה. ../images/Emo127.gif

"לנו נצחחחחח ירושליםםםםםםםם, אנו-לה שומרים!!!!!!!!!!!!! בעוז קדימהה בני עקיבאאאא....."

שאלתי אותך בפעם שהייתה לי

אבל אמרת לי לחכות עד שאת תהיי ולכן: למה בחרת דוקא בכינוי הזה?

hodaya THE oNe

New member
טוב.. אל תיבהלי מהאורך..

אני שמה שאלוןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן..תתרגשוווו... שם: מה השם האהוב עלייך לבנים ? ולבנות ? איך היית רוצה שיקראו לך ? איך תקרא לילדים שלך ? שם נדוש ? שם שנוא ? גיל: באיזה גיל היית רוצה להיות ? עד איזה גיל אתה חושב שתחיה ? עד איזה גיל אתה רוצה לחיות ? לאיזה גיל היית רוצה לחזור ? לאיזה גיל הכי לא היית רוצה לחזור ? באיזה גיל תרצה להתחתן ? מין: פעם רצית להיות המין השני ? יש לך במשפחה יותר בנים או בנות ? כמה ילדים בנים תרצה ? וכמה בנות ? מקום לידה: ואיפה היית רוצה להוולד ? חושב שנולדת במקום טוב ? נניח שהיית נולד בארץ אחרת, איזה ארץ היית מעדיף ? מזל: מאמין במזלות ? איזה מזל אנשים בדרך כלל חושבים שאתה ? כמו איזה מזל אתה מתנהג ? אם איזה מזל אתה הכי מסתדר ? ועם איזה לא ? איזה מזלות תרצה שיהיו הילדים שלך ? ובן הזוג ? גובה: איזה גובה היית רוצה להיות ? חושב שאתה גבוה/נמוך ? מה עדיף, גבוה מאוד או נמוך מאוד ? האם מצד אימא שלך, רוב האנשים גבוהים או נמוכים ? ומצד האבא ? מוצא: שלם עם המוצא שלך ? אם לא, מה היית מעדיף להיות ? אוהב את השם של הארץ מוצא שלך ? איזה מדינות אתה הכי אוהב ? ואת השפה של הארץ מוצא שלך ? איזה שפות אתה אוהב ? סתם משו שמצאתי .. תהני נ.ב C נעמה

וואו!!!!!!!

שם אהוב לבנים: ראם שם אהוב לבנות: שחר, טל איך אני רוצה שיקראו לי: תמר, מספיק טוב בשבילי =] שם נדוש: מוריה שם שנוא: טובה באיזה גיל אני רוצה להיות: להישאר שישיסטית לנצח! (16) עד איזה גיל אני חושבת שאני אחיה: 102 עד איזה גיל אני רוצה לחיות: 120 לאיזה גיל הייתי רוצה לחזור: 14 לאיזה גיל הכי לא היית רוצה לחזור: 0-12 (שונאת ילדים קטנים!!) באיזה גיל אני ירצה להתחתן: 22 פעם רצית להיות המין השני: לעולם לא! יש לי במשפחה יותר: בנות כמה בנים אני ארצה: אחד מספיק! כמה בנות: 12-13-14 איפה הייתי רוצה להיוולד: מכפת לי? העיקר שאני כאן! חושבת שנולדת במקום טוב? : לא חושבת על זה יותר מדי. הדסה הר הצופים נשמע לי סביר... =\ נניח שהייתי נולדת בארץ אחרת, איזה ארץ הייתי מעדיפה? : ניו- זילנד, אינדונזיה.. (נראה לי שאני ידלג על הקטע עם המזלות... =\) איזה גובה הייתי רוצה להיות: 1.68 חושבת שאני: גבוהה (יחסית לחברות הפיצקיות שלי...) מה עדיף? : גבוה, ברור... מצד אמא שלי רוב האנשים: גבוהים, סבא שלי כופל אותך בערך... מצד אבא: כנ"ל שלמה עם מוצאי האשכנזי הלבן!!! אוהבת את השם של הארץ מוצא: לא, ממש לא! גרמניה... בבעעע איזה מדינה אני הכי אוהבת: ישראל את השפה אני אוהבת, אחלה שפה! איזה עוד שפות אני אוהבת: ערבית, סינית... וואי! עניתי על הכל!! (כמעט!) יומנעים ו... בטוח בדרכים!!

zebikz

New member
עקב לחץ חברתי אני גם ישאל..

איזה חיה את הכי מעדיפה מהמגוון שבחתימה שלך? האם את אוהבת את עברי לידר? מה את חושבת עליו בתור הומו? האם את בעד הנטייה שלו? מה את חושבת על השאלות שלי? האם את חושבת שאני מפגר משועמם שנגמר לו מה לעשות? האם אין לך כוח לענות לי יותר? זה נכון שבא לך שאני יפסיק את השאלות? איך תרגישי אם אני יפסיק את השאלות? אמת שיצאתי טמבל? בהצלחה.. ומחילה על הטמטום=/

טוב נו... אז גמני יענה מלחץ חברתי..

איזה חיה אני הכי מעדיפה מהמגוון שבחתימתי: חיפושית נראה לי... (מתחברת באופן מסתורי למהלכים על שש ומעלה) האם את אוהבת את עברי לידר: יש לו מוסיקה מצוינת! אבל השיר שלו "אלף בנות דתיות" הוריד לי ממנו חבל על הזמן! מה את חושבת עליו בתור הומו: וואו, שייכנס למיטה עם מי שבא לו! לא מפריע לי!! סתם חבל שהגענו לתועבות האלה... האם את בעד הנטיה שלו: לא מה את חושבת על השאלות שלי: מאוד ידידותיות לסביבה! האם את חושבת שאני מפגר משועמם שנגמר לו מה לעשות: כן האם אין לך כוח יותר לענות לי: כן זה נכון שבא לך שאני יפסיק ת'שאלות: כן איך תרגישי אם אני יפסיק ת'שאלות : נפלא! כאילו אבן נגולה מלבי! אמת שיצאתי טמבל: טמבל זה מחמאה אצלי..! זאת מילה ממש חמודה ט-מ-ב-ל... אז קח מחמאה- אתה טמבל!! תודה, יומטוב! שתה משו, בסדר?

שרוך

New member
ככה.

בס"ד אז ככה ברוכה הבאה למוסד... א') איזה עיר את אוהבת בשם ב'? ב) איזה שם של בן את אוהבת ותרצי לקרוא לבנך? ג') מה את זוכרת מכיתה ג'? ד') על איזה משפט את עונה כאילו דההה? ואם את לא משתמשת בביטוי הזה מדוע ולמה? ה') למה את דתיה? למה את מאמינה בה'? האם אי פעם חיללת שבת? ו') ואהבת לרעך כמוך מה אומר לך הביטוי? איזה מילה היית רוצה לשנות או להוריד מביטוי זה? ז') מה את זוכרת מלפני 7 שנים? ח) ספרי בדיחה מצחיקה ט') מה הדבר הכי רשע ודפוק שעשית שנה שעברה בכיתה ט' י) איפה את תיהיה עוד 10 שנים ו10 חודשים? יא') מה התכנונים לשנה הבאה? יב') מה את רוצה לעשות אחרי יב'? 13) למה לפי דעתך בנות לא חוגגות בר מצווה ? יד) איזה חלק ביד ש'ך את אוהבת? 15) כמה יחידות את במתט'? 16) תביאי 16 רחובות בעיר קצרין! ולמה את את אוהבת תעיר הזה? ואם את לא אוהבת למה לא אוהבת? 17) מהו מס' המזל ש'ך? 18) כיצד נראה לך תחגגי את היום ההולדת ה18? 19) מה הברכה הכי מיוחדת שאת מאחלת למשהו בן 19? 20) מתי נראה לך תעברי טסט אחרי כמה שיעורים שיהיה בהצלחההההה שרוך

וואי איזה יבוש

למה היא לא עונה? אני ישתגע עליה אם היא לא תכנס ותענה אחרי שהיא ביקשה כ"כ הרבה

למעלה