המוסד.

תשובות...

עם חמודות יקר! איך זה לגור בגולן? אדיר, נפלא! ממש לחיות את הטבע ואת הנופים הירוקים האינסופיים של הגולן! איך זה לגור בקצרין? הכי-הכי-הכי טוב שיש! איך זה ללמוד באולפנית טבריה? חביב פלוס איך זה להדריך נבטים? תכל'ס נאחס אבל במקרה שלי מעולה =] מה היית לוקחת איתך לאי בודד? אוכל ואיזה כמה חניכות... מה את שונאת? פלאפון, ילדים קטנים, צנון, ICQ, דברים שעולים הרבה כסף, להיות עייפה, שלא שמים עליי =[

elivnat

New member
היכוני היכוני..

אוהבת נקניקיות? אוהבת סטייק? בארוחת צהריים את אוכלת חלב או בשר? בארוחת ערב את אוכלת בשר או חלב? מה הדבר האחרון שאכלת? אוהבת דג? מה המאכל האהוב עליך? מה לבשת היום? מה את לובשת עכשיו? מה הצבע השולט בארון הבגדים שלך? מה עדיף?-חצאית חגיגית עם חולצת טי-שירט פשוטה,או מכנס ספורט קרוע עם חולצה חגיגית? לובשת שמלות? קפוצ'ון או סווצ'רט? כדורגל או כדורסל? את בחוג ספורט כלשהו? יודעת לשחות? שוחה הרבה בקיץ? רוכבת הרבה על אופניים? או שהם סתם זרוקות במחסן כבר כמה חודשים-שנים? את רצה בדר"כ? את בכושר? איזו פעילות גופנית את עושה ביום? עושה התעמלות בוקר-התעמלות יומית? את עושה ספורט כדי לשמור על כושר,או כדי להרזות? צבע אהוב: צבע שנוא: שני צבעים שמתאימים אחד לשני לדעתך:(לדוגמא-תכלת וירוק) מה צבע הגרביים שלך? מה עדיף-צבעוני או שחור לבן? יש לך צבע במדפסת? או שבדר"כ יש רק שחור לבן..? משקה אהוב: משקה שנוא: שותה אלכוהול? מה המשקה הכי מוזר שטעמת בחיים שלך? מה המשקה עם הצבע הכי מוזר שראית בחיים שלך? תני 6 משקאות שאת אוהבת לא כולל האהוב: אוהבת את הבצפר שלך? את ביסודי/תיכון/חטיבה? איזה כיתה את? ליד מי את יושבת? אוהבת את המחנכת שלך? גם המחנכת שלך אומרת משפטי מורות? אם כן,תני 2 משפטים היא נוהגת להגיד הכי הרבה: את מזניחה את הלימודים? יש לך לוקר? תיק כבד? אם יש לך לוקר,את תמיד שוכח בו את הספרים?מאחרת לשיעור בגלל הלוקר? היית רוצה לעבור לבצפר אחר? באיזה תהליך של שנת בית ספר היית רוצה להיות(יסודי,חטיבה,תיכון)? את שומע שיר ברקע? מה השיר האהוב עליך? שירים ישראליים/לועזיים? שומעת מוזיקה ב-100fm? מורידה שירים בקאזה או באימיול? קונה דיסקים או צורב? את יכולה לחיות בלי מוזיקה? כמה זמן לדעתך תוכלי לחיות בלי מוזיקה? יש לך דיסקמן? MP3 או iPOD? מה אתר הבית שלך? לאיזה פורומים את נכנסת הכי הרבה? יש לך קומונה? יש לך אתר? מקווה שנהנית
(לקוח מקומונת "שאלונים לכל מקלדת")

וואו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

אוהבת נקנקיות? בטח! יאמי! אוהבת סטייק? כן, כל סוג שהוא של בשר! בארוחת צהריים את אוכלת חלב או בשר? בשר בארוחת ערב את אוכלת בשר או חלב? בשר מה הדבר האחרון שאכלת? הרגע קמתי... נראה לי אתמול עוגת גבינה... אוהבת דג? כן, אכיל מה המאכל האהוב עלייך? וואו, שאלה קשה, באמת שהכל... מה לבשת היום? בגדים מה את לובשת עכשיו? אותם בגדים מה הצבע השולט בארון הבגדים שלך? נראה לי חום מה עדיף? חצאית חגיגית עם חולצת טי שירט פשוטה לובשת שמלות? לא קפוצ'ון או סוויצ'רט? קפוצ'ון! מכורה לקפוצ'ונים כדורגל או כדורסל? כדורסל את בחוג ספורט כלשהו? לא יודעת לשחות? כן שוחה הרבה בקיץ? כן, בכנרת!!!! רוכבת הרבה על אופניים? כן, פוללל! את רצה בדר"כ? כן את בכושר? כן איזו פעילות גופנית את עושה ביום? הליכה, ריצה וכפיפות בטן... עושה התעמלות בוקר? לא התעמלות יומית? אמרתי מקודם.... את עושה ספורט כדי לשמור על כושר או כדי להרזות? סתם לכיף =\ צבע אהוב: צהוב, חום צבע שנוא: כחול, סגול שני צבעים שמתאימים אחד לשני: ירקרק וורוד מה צבע הגרביים שלך? הרוב עם פסים מה עדיף צבעוני או שחור לבן? צבעוני יש לך צבע במדפסת? כן משקה אהוב: קולה משקה שנוא: אין שותה אלכוהול? רק בפורים מה המשקה הכי מוזר שטעמת בחיים שלך? רד בול... איכככ... מה המשקה עם הצבע הכי מוזר שראית בחיים שלך? כל הדפוקים האלה הכחולים והירוקים... תני 6 משקאות שאת אוהבת: חלב, שוקו, תפוזים, אשכוליות, לימון, רימונים אוהבת את הבצפר שלך? כן אני בתיכון איזה כיתה את? י' ליד מי את יושבת? נודדת... כל יום מי שבא... אוהבת את המחנכת שלך? לאאא בעעעע =[ גם המחנכת שלםך אורמת משפטי מורות? לוידעת, לא מקשיבה לה! את מזניחה את הלימודים? כל השנה כן... עכשיו לא! יש לך לוקר? לא תיק כבד? לא היית רוצה לעבור לבצפר אחר? לא באיזה תהליך של בצפר היית רוצה להיות? חטיבה!!!! את ומעת שיר ברקע? כן, "אני מאמין8" של דניאל סלומון (אבא קנה לי תדיסק אתמול!!) מה השיר האהוב עלייך? "כוכב" של דניאל סלומון שירים ישראלים\לועזיים? י-ש-ר-א-ל-י-ם! שומעת מוזיקה מ100FM? לא, רק 99FM מורידה שירים בקאזה או באימיול? לא, אנשים עושים בשבילי ת'עבודה הזאת... קונה דיסקים או צורבת? קניתי 2 דיסקים כל החיים שלי, של דניאל סלומון... וחוצמזה היו לי כמה צרובים את יכולה לחיות בלי מוזיקה? כן כמה זמן לדעתך תוכלי לחיות בלי מוזיקה? עד הסוף.. זה לא יהיה יף אבל זה לא כזה בלתי אפשרי יש לך דיסקמן? גנבו לי אותו בתחילת שנה =\ יש לי MP3 בדרך... הזמנו שבוע שעבר ליומלדת =] מה אתר הבית שלך? האוניברסיטה של אבא שלי (הוא עובד דרך המחשב) לאיזה פורומים את נכנסת הכי הרבה? אני רק פה... יש לך קומונה? מה זה? יש לך אתר? לא נהניתי, אל תדאגי! יומכיף =]

טוב נו... בסדר

אמממ... סוסי יאור, סוסי ים או סתם סוסים? שעת התחלה? המומינים או הדרדסים? 3100 או 6230i? עדיף, אהבה או רבות הדרכים? היסטורים או אזרחות? יש לך בעל פה? (מושפע ממה שמדברים פה...) ארי או שמי? ירושלים- ביום או בלילה? פרארי או מרצדס? מה את חושבת על טל- סתומה או סתם מוזרה? ש או י? את משתמשת בפלאפון בT9? מזגן, מצנן או מאוורר? גמל או אנקה? מטר שבעים ושש או מטר שמונים ושבע (בערך...)? sin, cos או tan (או שאת לא לומדת טריגו...)? דיסקמן, אם פי או פלאפון עם שירים? אמא או אבא? פעם היית בהיי (שאלה מהמוסד הישן והטוב...)? חמשושון או שמיניסט? נצח או לביא (אין אחיה!)? טלית או תפילין? שרון או אולמרט? כ``ק הרב אליהו (מעריץ שלו...) או הרב עובדיה? סיני או יפני? 4 סיבות למרד הערבי! אורנג, סלכלום או פלאפון? ת או נך? שמשון או דלילה? למה צריך לתת מעשר? אם היו לך 2 שקלים ונתת 7 ואת לא יכולה להכנס למינוס, כמה נשאר לך? שארוול כחול או אדום? קולה או קינלי? השאלות האלה לא מייאשות? בלי להסתכל- מה הייתה השאלה הראשונה? כמה נקודות צריך לתת על כל שאלה? איזה מקצוע צריך להוציא חוץ מכולם? הרבי הוא מלך המשיח? יש סיכוי לשלום? מי רצח את רבין? דוגמא יפה לכיפה! שיער חלק או מטולטל לבנים? שיער חלק או מטולטל לבנות? צבע של חולצה! מחברת או קלסר? פוף, מום או נון? חבד או אור החיים? זז, נע או זע? משה ואהרון או שמואל? מה עדיף לאכול- תות עם רגליים או פרת משה רבינו? טובטובטובטובטוב הגמד או נילס? ג`וק, מקק או תיקן? מה בחיים לא היית אוכלת? אשכנזי או ספרדי? אייסיקיו או מסנג`ר? ynet או nrg? ששבש, שחמט או דמקה? מלחמה או פרזידנט? רץ או צריח? יב או צבא? מה את אומרת על הorange day? לחמניה או פיתה? nike או NB? לאומית או מכבי? סמס חינם או מגש פיצה? מה הכי משמין? סוג אהוב של קורנפלקס? אם יש לך פלאפון עם ערכת נושא- איזה יש לך? צבע שיער? סיפורי אלף לילה ולילה או אלפיים צהריים וצהריים? בגרות או מתכונת? ורד או נרקיס? חגיגה בסנוקר או צ`רלי וחצי (מה רוצה התולעת?)? זהו‎. שיהיה לך יום מקסים‎!! ועוד שאלה אחת לסיום‎-‎ מה השם שלך? והשם משפחה?

האילתי 5

New member
די נמאס!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

נאציזם פשיזם גאציזם רציזם ואיזם רחמילאיזם מיטלאגיזם רוחלימיאזנציאניציזם... חאלס!!!!!!!!!!! נשבר!!!!!!!!!

טוב,, נו... תששובות!

סוס ים זה הכי חמוד. דרדסים יותר שווה מהמומינים. 3100! ברור! זה מה יש לי! עדיף הכי טוב! היסטוריה אין לי בע"פ... אינלי אבחונים אני נגד! ברור ששמי, לא? ירושלים תמיד חרא. שונאת ת'עיר הזאת! פרארי או מרצדס? לא מבינה וגם לא מתיימרת להבין במכוניות. משו שיתניע וייסע! טל חביבה פלוס. למה מוזרה? מה סתומה? י' תמיד טוב! ש' זה מסובך! מדי פעם אני עושה T9 לכיף... תכל'ס לא כזה משתמשת... מזגן! ברור! אינמצב בלי! גמל! נאקה נשמע כמו איזה מחלה... 1.76... TAN הכי כיף!! (בטח לומדת! 3 יחידות אמפריה) פלאפון עם שירים אני שונאת, דיסקמן זה פרימיטיבי אז נסגור על MP3 אמאבא זה ביחד! פעם הייתי בהיי? לא חמשושון או שמיניסט? בשביל חבר או בשביל להרביץ לו? נצח או לביא? לביא טלית או תפילין? טלית שרון או אולמרט? שרון (פעם הוא היה אחלה איש!) כ"ק הרב אליהו או הרב עובדיה? אליהו נראה לי... הוא אשכנזי יותר לא? סיני או יפני? סיני 4 סיבות למרד הערבי: זה לא במיקודדדדד!!!!! אורנג', סלקום או פלאפון? אורנג'!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ת או נך? נ שמשון או דלילה? דלילה למה צריך לתת מעשר? כי לכהנים וללווים אין מקור פרנסה כיוון שכל חייהם מוקדשים לעבודת הקודש במקדש אם היו לך שתי שקלים ונתת שבע ואת לא יכולה להכנס למינוס, מה נשאר לך? זה הגיוני?!?! שרוואל כחול או אדום? אדום (עם פרחים חחחחחחחחחחח) קולה או קינלי? קינלי?? יא עגום כבר שבע עשרה אלף שנה קוראים לזה פאנטה! אבל ברור שקולה פותח אותו! השאלות האלה לא מייאשות? דווקא לא =\ בלי להתסכל מה הייתה השאלה הראשונה? לוזוכרת... עם להסתכל- זה עם הסוסים כמה נקודות צריך לתת על כל שאלה? 17 איזה מקצוע צריך להוציא חוץ מכולם? גרפיקה הרבי הוא מלך המשיח? המשיח לא אמור למות. לא!! יש סיכוי לשלום? כן, לא עם הפלסטינים! מי רצח את רבין? תשאל את חלמיש דוגמא יפה לכיפה? ראיתי משו אדיר בהצופה, עכביש כזה עם רגליים ועיניים שיער חלק או מתולתל לבנים? מתולתל שיער חלר או מתולתל לבנות? חלק צבע של חולצה? שחור מחברת או קלסר? מחברת פוף, מום או נון? עאאא?? חב"ד או אור החיים? אור החיים זז, נע או זע? מש משה ואהרון או שמואל? משה ואהרון מה עדיף לאכול תות עם רגליים או פרת משה רבינו? תות, שמשו יהיה טעים לפחות... טובטוב הגמד או נילס? יש לי ילדות עשוקה! לומכירה ת'תוכניות האלה! ג'וק, מקק או תיקן? ג'וק מה בחיים לא היית אוכלת? צנון אשכנזי או ספרדי? אשכנזי אייסי או מסנג'ר? מסנג'ר YNET או NRG? מזה? ששבש, שחמט או דמקה? ששבש מלחמה או פרזידנט? מלחמה! רץ או צריח? רץ י"ב או צבא? י"ב מה את אומרת על אורנג' די? האורנג' די של שבוע שעבר היה אדיר ושלחתי 600 הודעות. השבוע אפילו לא פתחתי ת'טלפון... אינלי כסף לשלם גם 50% =\ לחמניה או פיתה? לחמניה נייק או אנבי? לא זה ולא זה! שונאת נעליים!! לאומית או מכבי? מאוחדת מספר אחת במדינה! סמס חינם או מגש פיצה? מגש פיצה מה הכי משמין? עוד לא בדקתי סוג אהוב של קורנפלקס? כריות צבע שיער: שחור סיפורי אלף לילה ולילה או אלפיים צהריים וצהריים? ביי בגרות או מתכונת? בגרות ורד או נרקיס? ורד חגיגה בסנוקר או צ'רלי וחצי? לא זה ולא זה יום מקסים כבר לא יהיה לי אבל תודה על הדאגה =\ עוד תשלם על מעשיך הזדוניים!! תמר בירנבוים =[

talula39

New member
חמודה=]

למה יש עליי שאלות?! לא נורא זה נחמד...במיוחד שמייבשים את אביעד
חחח את חמודה אליי....צריך לעשות פה סקר מי חושב שאני מוזרה....

Mrs ButterFly

New member
../images/Emo204.gif לאלאלא!!!!

ואז יהיה לי ניגוד אינטרסים!!!!!!!!! אין מצב!!!!!!!!!!!!!

הקפצה זה שאני רוצה להעלות את

השרשור הזה למעלה כדי שאנשים יראו עוד טיפה עניין במשחק כי נראה לי שלא שאלו אותך כל כך הרבה אני רוצה שכווול הפורום ישאל שאלות לא כדי לעשות לך דווקא או משהו רק כדי שיהיה עניין בפורום במשחק הזה

למעלה