וואו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
אוהבת נקנקיות? בטח! יאמי! אוהבת סטייק? כן, כל סוג שהוא של בשר! בארוחת צהריים את אוכלת חלב או בשר? בשר בארוחת ערב את אוכלת בשר או חלב? בשר מה הדבר האחרון שאכלת? הרגע קמתי... נראה לי אתמול עוגת גבינה... אוהבת דג? כן, אכיל מה המאכל האהוב עלייך? וואו, שאלה קשה, באמת שהכל... מה לבשת היום? בגדים מה את לובשת עכשיו? אותם בגדים מה הצבע השולט בארון הבגדים שלך? נראה לי חום מה עדיף? חצאית חגיגית עם חולצת טי שירט פשוטה לובשת שמלות? לא קפוצ'ון או סוויצ'רט? קפוצ'ון! מכורה לקפוצ'ונים כדורגל או כדורסל? כדורסל את בחוג ספורט כלשהו? לא יודעת לשחות? כן שוחה הרבה בקיץ? כן, בכנרת!!!! רוכבת הרבה על אופניים? כן, פוללל! את רצה בדר"כ? כן את בכושר? כן איזו פעילות גופנית את עושה ביום? הליכה, ריצה וכפיפות בטן... עושה התעמלות בוקר? לא התעמלות יומית? אמרתי מקודם.... את עושה ספורט כדי לשמור על כושר או כדי להרזות? סתם לכיף =\ צבע אהוב: צהוב, חום צבע שנוא: כחול, סגול שני צבעים שמתאימים אחד לשני: ירקרק וורוד מה צבע הגרביים שלך? הרוב עם פסים מה עדיף צבעוני או שחור לבן? צבעוני יש לך צבע במדפסת? כן משקה אהוב: קולה משקה שנוא: אין שותה אלכוהול? רק בפורים מה המשקה הכי מוזר שטעמת בחיים שלך? רד בול... איכככ... מה המשקה עם הצבע הכי מוזר שראית בחיים שלך? כל הדפוקים האלה הכחולים והירוקים... תני 6 משקאות שאת אוהבת: חלב, שוקו, תפוזים, אשכוליות, לימון, רימונים אוהבת את הבצפר שלך? כן אני בתיכון איזה כיתה את? י' ליד מי את יושבת? נודדת... כל יום מי שבא... אוהבת את המחנכת שלך? לאאא בעעעע =[ גם המחנכת שלםך אורמת משפטי מורות? לוידעת, לא מקשיבה לה! את מזניחה את הלימודים? כל השנה כן... עכשיו לא! יש לך לוקר? לא תיק כבד? לא היית רוצה לעבור לבצפר אחר? לא באיזה תהליך של בצפר היית רוצה להיות? חטיבה!!!! את ומעת שיר ברקע? כן, "אני מאמין8" של דניאל סלומון (אבא קנה לי תדיסק אתמול!!) מה השיר האהוב עלייך? "כוכב" של דניאל סלומון שירים ישראלים\לועזיים? י-ש-ר-א-ל-י-ם! שומעת מוזיקה מ100FM? לא, רק 99FM מורידה שירים בקאזה או באימיול? לא, אנשים עושים בשבילי ת'עבודה הזאת... קונה דיסקים או צורבת? קניתי 2 דיסקים כל החיים שלי, של דניאל סלומון... וחוצמזה היו לי כמה צרובים את יכולה לחיות בלי מוזיקה? כן כמה זמן לדעתך תוכלי לחיות בלי מוזיקה? עד הסוף.. זה לא יהיה יף אבל זה לא כזה בלתי אפשרי יש לך דיסקמן? גנבו לי אותו בתחילת שנה =\ יש לי MP3 בדרך... הזמנו שבוע שעבר ליומלדת =] מה אתר הבית שלך? האוניברסיטה של אבא שלי (הוא עובד דרך המחשב) לאיזה פורומים את נכנסת הכי הרבה? אני רק פה... יש לך קומונה? מה זה? יש לך אתר? לא נהניתי, אל תדאגי! יומכיף =]