שאלון

Miss Kitty

New member
../images/Emo176.gifשאלון ../images/Emo9.gif

[שהולך אח"כ לטאגליינס, אז שכולם יענו
] שם: האם את/ה קרוי על שם מישהו?: את/ה מבקש/ת משאלות מכוכבים?: איזה אצבע היא החביבה עלייך?: מתי בכית לאחרונה?: את/ה אוהב/ת את כתב היד שלך?: הרגלים רעים:: מה הדיסק הכי מביך על מדף הדיסקים שלך?: האם את/ה Dare-devil? לוקח/ת סיכונים בקלות?: האם גילית סודות שנשבעת לא לגלות?: המראה החיצוני קובע?: האם אי פעם השתמשת במילה לא מתאימה ונשמעת ממש טיפשי/ת?: את/ה מאמין/ה שיש דלי זהב בקצה כל קשת?: לדגים יש רגשות?: איך את/ה משחרר/ת כעסים?: את/ה בוטח/ת באחרים בקלות?: מה היה הצעצוע החביב עלייך כילד/ה?: איזה כיתה בבית הספר היא לגמרי מיותרת?: יש לך יומן?: את/ה משתמש/ת הרבה בסרקזם?: מה את/ה מחפש/ת בבחור/ה?: מה שמות החיבה שלך?: האם אי פעם תקפוץ/י קפיצת באנג'י?: את/ה מתיר/ה את השרוכים לפני שאת/ה מוריד/ה נעליים?: את/ה חושב/ת שאת/ה חזק/ה?: מה טעם הגלידה החביב עלייך?: מה הצבע החביב עלייך?: מה המאכל שאת/ה הכי פחות אוהב/ת?: את/ה מאוהב/ת במישהו/י?: למי את/ה הכי מתגעגע/ת עכשיו?: איזה צבע המכנסיים את/ה לובש/ת עכשיו?: מה את/ה שומע/ת עכשיו?: מה שתי הספרות האחרונות במספר הטלפון שלך?: מה הדבר האחרון שאכלת?: אם היית צבע פנדה, איזה צבע היית?: איך מזג האוויר עכשיו?: מי האדם האחרון שדיברת איתו בטלפון?: הדבר הראשון שאת/ה מבחינ/ה בו במין השני: מה שלומך?: משקה אהוב: משקה אלכוהולי אהוב: ספורט אהוב: צבע שיער: צבע עיניים: משקפיים, עדשות?: חודש אהוב: מאכל אהוב: הסרט האחרון שראית: את/ה ביישן/ית מדי מכדי להציע למישהו/י לצאת?: סרט מפחיד, או סוף טוב?: קיץ או חורף?: נשיקות או חיבוקים?: מערכת יחסים או סטוץ?: איזה ספרים את קוראת?: משחק קופסא אהוב: הדבר האחרון שראית בטלוויזיה: ריח אהוב: הדבר הראשון שאת/ה חושבת עליו בבוקר:

Eti No Name

New member
נו טוב../images/Emo12.gif ../images/Emo14.gif

שם: אתי נו
האם את/ה קרוי על שם מישהו?: כע;[ את/ה מבקש/ת משאלות מכוכבים?: לא איזה אצבע היא החביבה עלייך?: האצבע
מתי בכית לאחרונה?: נמ. יום שישי את/ה אוהב/ת את כתב היד שלך?: לא הרגלים רעים: לאדעת יש המון
מה הדיסק הכי מביך על מדף הדיסקים שלך?: אין לי מביך מה
האם את/ה Dare-devil? לוקח/ת סיכונים בקלות?: לא כ"כ בקלות,אבל כן האם גילית סודות שנשבעת לא לגלות?: כה המראה החיצוני קובע?: לא תמיד האם אי פעם השתמשת במילה לא מתאימה ונשמעת ממש טיפשי/ת?: כע
את/ה מאמין/ה שיש דלי זהב בקצה כל קשת?: לא 0_O לדגים יש רגשות?: כה מסכנים
במיוחד לנמו ;[ איך את/ה משחרר/ת כעסים?: חחחח
צועקת לכרית
את/ה בוטח/ת באחרים בקלות?: ממש לא. מה היה הצעצוע החביב עלייך כילד/ה?: הבית בובות שלי
איזה כיתה בבית הספר היא לגמרי מיותרת?: אין דבר כזה
יש לך יומן?: לא..אבל בלוג כן את/ה משתמש/ת הרבה בסרקזם?: לא
מה את/ה מחפש/ת בבחור/ה?: נממ..שיצחיק אותי
מה שמות החיבה שלך?: שניצל [ועההה שירננ
],אתו'ש,טוטה,טוטוש,תותי,תותה, מלא נו
האם אי פעם תקפוץ/י קפיצת באנג'י?: כהה!! את/ה מתיר/ה את השרוכים לפני שאת/ה מוריד/ה נעליים?: כע
את/ה חושב/ת שאת/ה חזק/ה?: לא חח מה טעם הגלידה החביב עלייך?: וניל פיצפוצים
מה הצבע החביב עלייך?: כתום וירוק
מה המאכל שאת/ה הכי פחות אוהב/ת?: שקשוקה
את/ה מאוהב/ת במישהו/י?: באלכס?:] למי את/ה הכי מתגעגע/ת עכשיו?: נממ..
לאדעת 0_O איזה צבע המכנסיים את/ה לובש/ת עכשיו?: ורוד:] מה את/ה שומע/ת עכשיו?: rock ya body
מה שתי הספרות האחרונות במספר הטלפון שלך?: 18 מה הדבר האחרון שאכלת?: תפו"א אם היית צבע פנדה, איזה צבע היית?: לבן
איך מזג האוויר עכשיו?: חםםם
מי האדם האחרון שדיברת איתו בטלפון?: חברה של אמא שלי
הדבר הראשון שאת/ה מבחינ/ה בו במין השני: הגובה
מה שלומך?: בסדר:) משקה אהוב: מים
משקה אלכוהולי אהוב: וודקה ורדבול
ספורט אהוב: שחיה
צבע שיער: רגיל
צבע עיניים: חום משקפיים, עדשות?: כה
חודש אהוב: יוני:] מאכל אהוב: אורז
הסרט האחרון שראית: נממ..לוזכרת
את/ה ביישן/ית מדי מכדי להציע למישהו/י לצאת?: לא
סרט מפחיד, או סוף טוב?: נו לא זוכרת!
קיץ או חורף?: חורףף
נשיקות או חיבוקים?: חיבוקים
מערכת יחסים או סטוץ?: מ"י איזה ספרים את קוראת?: כלמיני, בעיקר תיקון עצמי
משחק קופסא אהוב: נממ..
לאדעת 0_O הדבר האחרון שראית בטלוויזיה: פרסומת?
ריח אהוב: של 212 כפרעליו
הדבר הראשון שאת/ה חושבת עליו בבוקר: מה השעה?

Miss Kitty

New member
התשובות שלי ../images/Emo9.gif

שם: שני האם את/ה קרוי על שם מישהו?: אפשר להגיד..
את/ה מבקש/ת משאלות מכוכבים?: חח כן איזה אצבע היא החביבה עלייך?: הזרת מתי בכית לאחרונה?: אתמול. ה"פ 6.
את/ה אוהב/ת את כתב היד שלך?: לא הרגלים רעים: כסיסת ציפורניים מה הדיסק הכי מביך על מדף הדיסקים שלך?: אהרון קרטר
האם את/ה Dare-devil? לוקח/ת סיכונים בקלות?: לא האם גילית סודות שנשבעת לא לגלות?: כן.. המראה החיצוני קובע?: לצערי, כן. האם אי פעם השתמשת במילה לא מתאימה ונשמעת ממש טיפשי/ת?: חח כן את/ה מאמין/ה שיש דלי זהב בקצה כל קשת?: לא לדגים יש רגשות?: לשלי יש.
איך את/ה משחרר/ת כעסים?: צעקות, שבירת דברים. אבל זה לא קורה הרבה.. את/ה בוטח/ת באחרים בקלות?: ממש לא מה היה הצעצוע החביב עלייך כילד/ה?: אממ.. מר תפו"א? לא זוכרת..
איזה כיתה בבית הספר היא לגמרי מיותרת?: ד' יש לך יומן?: כן, אבל הוא לא בשימוש. את/ה משתמש/ת הרבה בסרקזם?: יותר מידי מה את/ה מחפש/ת בבחור/ה?: יותר מידי דברים.. מה שמות החיבה שלך?: שנשן, שנא [
], ששו, שנצו [אבל זה שמור רק לאבא שלי] האם אי פעם תקפוץ/י קפיצת באנג'י?: מקווה
את/ה מתיר/ה את השרוכים לפני שאת/ה מוריד/ה נעליים?: לא את/ה חושב/ת שאת/ה חזק/ה?: פיזית - בערך. נפשית- כן. מה טעם הגלידה החביב עלייך?: דובדבן מה הצבע החביב עלייך?: כחול מה המאכל שאת/ה הכי פחות אוהב/ת?: דברים עם בצל/חצילים את/ה מאוהב/ת במישהו/י?: מאוהבת זאת מילה חזקה מידי.. למי את/ה הכי מתגעגע/ת עכשיו?: סבא שלי איזה צבע המכנסיים את/ה לובש/ת עכשיו?: היינס שחורות מה את/ה שומע/ת עכשיו?: Lose It All מה שתי הספרות האחרונות במספר הטלפון שלך?: *חושבת* 08 מה הדבר האחרון שאכלת?: ארוחת צהריים אם היית צבע פנדה, איזה צבע היית?: בלאק אנד בלו?
סתם.. לא יודעת.. לבן שחור רגיל. לא אוהבת להתבלט. איך מזג האוויר עכשיו?: לא יצאתי החוצה כבר כמה שעות
אני מנחשת חם ופיכס. מי האדם האחרון שדיברת איתו בטלפון?: אבא שלי הדבר הראשון שאת/ה מבחינ/ה בו במין השני: שיער מה שלומך?: בסדר
משקה אהוב: מיצתפוחים משקה אלכוהולי אהוב: אין ספורט אהוב: כדורעף צבע שיער: חום צבע עיניים: ירוק משקפיים, עדשות?: יש גם וגם. תמיד עם עדשות. חודש אהוב: אוקטובר מאכל אהוב: תפו"א הסרט האחרון שראית: צ'ארלי בממלכת השוקולד את/ה ביישן/ית מדי מכדי להציע למישהו/י לצאת?: אכן סרט מפחיד, או סוף טוב?: סוף טוב קיץ או חורף?: חורף
נשיקות או חיבוקים?: חיבוקים מערכת יחסים או סטוץ?: מערכת יחסים איזה ספרים את קוראת?: הכל משחק קופסא אהוב: מונופול הדבר האחרון שראית בטלוויזיה: אממ.. אחיות או לא להיות. [לא יכלו למצוא תרגום יותר גרוע לזה??] ריח אהוב: ים הדבר הראשון שאת/ה חושבת עליו בבוקר: "שיט, מאוחר".

efratushh

New member
אם את כ"כ מתביישת בדיסק של ארון...

איזה דיסק זה? יש סיכוי לקנות אותו ממך?

dannale

New member
ארון

רוצה את האבום הראשון שלו ועוד כתבות ופוסטרים ישנים (הרבה מהם עם ניק ועם שאר משפחת קרטר....) יש לי גם כתבות מוקלטות איתו עוד מההתחלה.....

Miss Kitty

New member
מה יש לכם?

אהרון. אהרון. א-ה-רון. למה כולם קוראים לו ארון?!

efratushh

New member
מה פיתאום!

אל תעברתי לו את השם שלו! (אני מתכוונת להפוך לעיברית..
) אֶרון-עם צירה! (ולא ארון בגדים!
)

Miss Kitty

New member
אולי אומרים ארון,

אבל כותבים אהרון. כי לא קוראים לו Aron, קוראים לו Aaron. כמו למשל בורוניקה מארס, לאבא של לוגן. עם ה'. [ברוך אתה ה', אלוהינו מלך העולם
]

efratushh

New member
אם כבר אז היו כותבים: aharon

אין כאן ה' היא סתם תקועה. ואין לי מושג מה זאת הדוגמא שהבאת!

Eti No Name

New member
לא! ../images/Emo14.gif

אומרים Aaron שבעברית זה אמור להיות אארון, אבל במקות זה אומרים אהרון. ותפסיקי להתווכח!

efratushh

New member
אבל זה לא נכון! ../images/Emo3.gif

אם כבר, מורידים א' למה לשים ה', רק בגלל שזה מזכיר לכם שם בעיברית?!

Eti No Name

New member
אז רגע, ../images/Emo14.gif

אנחנו יכולים להגיד אלקס? אבל בעברית אומרים אלכס! וכריסטינה,לא קריסטינה! ולא אהווי, אלא האווי! Got It?

efratushh

New member
מה הקשר?!

אין הבדל בשמיעה! כאן זה הבדל מהותי! כ' או ק'-אין הבדל!! ואצל האווי, אני לא רואה הבדל.. כאן את יכולה לכתוב את זה איך שנראה לך... ה- באמצע מילה-יש הבדל גדווווווווווווווול! כל מי שיקרא את זה יהגה את זה כמו שם בעיברית-וזה כ"כ לא נכון!

לחברה שלי קוראים קריסטינה../images/Emo3.gif

והיא רושמת את זה עם ק'
אין הבדל!!!! זה כמו שאת יכולה לרשום קרטר עם א' או בלי
שמות לועזיים אפשר לכתוב אותם איך שרוצים... כמו תורכיה או טורקיה או איך שוכתבים את זה!

למעלה