אני...
שם: סוּף האם את קרויה על שם מישהו? לא את/ה מבקשת משאלות מכוכבים? לפעמים. איזה אצבע היא החביבה עלייך? לא יודעת נראה לי שהקמיצה. מתי בכית לאחרונה? יום שישי את/ה אוהב/ת את כתב היד שלך? אין לי בעיה איתו. מה ארוחת הצהריים החביבה עלייך? לא יודעת הרגלים רעים: אובססיות מה הדיסק הכי מביך על מדף הדיסקים שלך? (חוץ מדסקים שחברה שלי נתנה לי כי היא לא רצתה, שאני לא שומעת) יש לי רק בקסטריט ואני מתה עליהם! אם היית מישהו אחר, האם היית חברה של עצמך? כן, אני אוהבת את עצמי. האם את/ה Dare-devil? לוקח/ת סיכונים בקלות? לא, תלוי. האם גילית סודות שנשבעת לא לגלות? מזמן כבר לא. המראה החיצוני קובע? לא! האם אי פעם השתמשת במילה לא מתאימה ונשמעת ממש טיפשית? לא זוכרת מקרה כזה. את מאמינה שיש דלי זהב בקצה כל קשת? לא מאמינה אבל מקווה. לדגים יש רגשות? מי יודע, אולי כן ואולי לא, אני אדע רק כשאהיה דג. איך את משחררת כעסים? בדר"כ בבכי. את בוטחת באחרים בקלות? מאוד בקלות. מה היה הצעצוע החביב עלייך כילדה? ברביות (שאני עדיין שומרת- ערך סנטימנטלי) איזה כיתה בבית הספר היא לגמרי מיותרת? לא חושבת שיש כזו. יש לך יומן? לא, אבל בלוג כן. את משתמשת הרבה בסרקזם? לא, לפעמים. מה את מחפשת בבחור? שיהיה נאמן, שיאהב אותי. (את עומר). מה שמות החיבה שלך? אין לי, לא אוהבת שמות חיבה. האם אי פעם תקפצי קפיצת באנג'י? אולי. את מתירה את השרוכים לפני שאת מורידה נעליים? לפעמים. את חושבת שאת חזקה? די. מה טעם הגלידה החביב עלייך? שוקולד מה הצבע החביב עלייך? אדום (גם שחור וגווני כחול וסגול וורוד) מה המאכל שאת הכי פחות אוהבת? שונאת בשר מכל הסוגים והמינים. את מאוהבת במישהו? כן. למי את הכי מתגעגעת עכשיו? עומר. איזה צבע המכנסיים שאת לובשת עכשיו? שחור מה את שומעת עכשיו? בקסטריט loving you מה שתי הספרות האחרונות במספר הטלפון שלך? גם בבית וגם בפלא 89 מה הדבר האחרון שאכלת? במבה אם היית צבע פנדה, איזה צבע היית? נראה לי שאדום. איך מזג האוויר עכשיו? חם! מעיק! מי האדם האחרון שדיברת איתו בטלפון? עומר הדבר הראשון שאת מבחינה בו בבן המין השני: אין משהו מיוחד אבל שיער ארוך בהחלט מושך אותי. מה שלומך? הכל טוב! משקה אהוב: שוקו וספרייט ובירה שחורה משקה אלכוהולי אהוב: קלוע ואייריש קרים ספורט אהוב: כדורעף(לשחק) וכדורסל(לראות) צבע שיער: חום כהה צבע עיניים: חומות ירוקות משקפיים, עדשות? אין. חודש אהוב: מרץ, תחילת האביב ויום ההולדת שלי. מאכל אהוב: גלידה, שוקולד ובמבה. הסרט האחרון שראית: בוידאו: "משימה בלתי אפשרית 2" בקולנוע: "מר וגב' סמית'" את ביישנית מדי מכדי להציע למישהו לצאת? די, אבל אני מאוד ישירה כך שאני לא מציעה אבל ברור מה אני מרגישה. סרט מפחיד, או סוף טוב? לא סרט מפחיד(גם לסרט מפחיד יכול להיות סוף טוב), אין לי בעיה גם עם סוף לא טוב, אבל עדיף. קיץ או חורף? שניהם. אביב... נשיקות או חיבוקים? גם וגם. מערכת יחסים או סטוץ? מערכת יחסים. איזה ספרים את קוראת? רומנים רומנטיים בעיקר. משחק קופסא אהוב: הרמז הדבר האחרון שראית בטלוויזיה: את הטופ טן של הבקסטריט (בוידאו) ריח אהוב: הבושם שלי אולטרה ויולט. הדבר הראשון שאת/ה חושבת עליו בבוקר: עומר