שאלון

DarkAngel 05

New member
אני

שם:תדהר אילוק האם את/ה קרוי על שם מישהו?: לא את/ה מבקש/ת משאלות מכוכבים?: אממ לא איזה אצבע היא החביבה עלייך?: קמיצה ואגודל
מתי בכית לאחרונה?: לפני שבועיים בערך את/ה אוהב/ת את כתב היד שלך?: כן הרגלים רעים:: קליקים.. מה הדיסק הכי מביך על מדף הדיסקים שלך?: דיסקים מביכים לא נמצאים שם!! האם את/ה Dare-devil? לוקח/ת סיכונים בקלות?: לא האם גילית סודות שנשבעת לא לגלות?: לא אולי אחד המראה החיצוני קובע?: לא כל כך האם אי פעם השתמשת במילה לא מתאימה ונשמעת ממש טיפשי/ת?: כן את/ה מאמין/ה שיש דלי זהב בקצה כל קשת?: לא.. אף לא חשבתי על זה לדגים יש רגשות?: אממ.. אולי איך את/ה משחרר/ת כעסים?: לא יודעת את/ה בוטח/ת באחרים בקלות?: לא מה היה הצעצוע החביב עלייך כילד/ה?: אממ היו לי ברביות איזה כיתה בבית הספר היא לגמרי מיותרת?: אממ אין כזאת.. יש לך יומן?: כן של ביצפר.. את/ה משתמש/ת הרבה בסרקזם?: דיי כן מה את/ה מחפש/ת בבחור/ה?: בחור. מה שמות החיבה שלך?: תרד רד (trad rad) ותידי.. האם אי פעם תקפוץ/י קפיצת באנג'י?: כן את/ה מתיר/ה את השרוכים לפני שאת/ה מוריד/ה נעליים?: לפעמים את/ה חושב/ת שאת/ה חזק/ה?: קצת מה טעם הגלידה החביב עלייך?: בננה, שוקולד לבן, ווניל מה הצבע החביב עלייך?: תכלת מה המאכל שאת/ה הכי פחות אוהב/ת?: יש הרבה את/ה מאוהב/ת במישהו/י?: לא למי את/ה הכי מתגעגע/ת עכשיו?: לאח שלי... איזה צבע המכנסיים את/ה לובש/ת עכשיו?: באז' מה את/ה שומע/ת עכשיו?: את הדס ואדרי מדברות.. מה שתי הספרות האחרונות במספר הטלפון שלך?: 32 מה הדבר האחרון שאכלת?: מקדולנס... אם היית צבע פנדה, איזה צבע היית?:צבע גוף? איך מזג האוויר עכשיו?: נעים מי האדם האחרון שדיברת איתו בטלפון?: שונית הדבר הראשון שאת/ה מבחינ/ה בו במין השני: אממ תלוי מי מתי איפה איך ולמה? מה שלומך?: בסדר משקה אהוב: מים משקה אלכוהולי אהוב: אין ספורט אהוב: כדורסל.. וכדור עף צבע שיער: חום כהה כהה צבע עיניים: חום משקפיים, עדשות?: משקפיים אבל רק כשאני רואה טלוויזיה חודש אהוב: מאי.. ויוני ויולי ואוגוסט מאכל אהוב: אין הסרט האחרון שראית: לא זוכרת את/ה ביישן/ית מדי מכדי להציע למישהו/י לצאת?: לא סרט מפחיד, או סוף טוב?: רק עם זה לא פטתי וצפוי!! קיץ או חורף?: תלוי במצב רוח נשיקות או חיבוקים?: חיבוקים מערכת יחסים או סטוץ?: מערכת יחסים איזה ספרים את קוראת?:אהה הכל משחק קופסא אהוב: רמיקוב הדבר האחרון שראית בטלוויזיה: הברבור ריח אהוב: הבושם של רושאס הדבר הראשון שאת/ה חושבת עליו בבוקר: כל פעם משהו אחר.

../images/Emo3.gif../images/Emo9.gif

שם: מיכל. האם את/ה קרוי על שם מישהו?: אפשר לומר.. את/ה מבקש/ת משאלות מכוכבים?: כה. איזה אצבע היא החביבה עלייך?: איזו*.. ואמה. מתי בכית לאחרונה?: יום חמישי. את/ה אוהב/ת את כתב היד שלך?: כן :]. הרגלים רעים:: המ. אני חושבת שאני מבטיחה דברים בפזיזות כלשהי.. מה הדיסק הכי מביך על מדף הדיסקים שלך?: כוכב נולד 1 :$ האם את/ה Dare-devil? לוקח/ת סיכונים בקלות?: בערך. האם גילית סודות שנשבעת לא לגלות?: כן. המראה החיצוני קובע?: יאפ. האם אי פעם השתמשת במילה לא מתאימה ונשמעת ממש טיפשי/ת?: וואי, כן. את/ה מאמין/ה שיש דלי זהב בקצה כל קשת?: o_O. לדגים יש רגשות?: איכס. איך את/ה משחרר/ת כעסים?: מגבירה את המוזיקה עד הסוף, צורחת, בוכה, מרביצה לכריתP: את/ה בוטח/ת באחרים בקלות?: תלוי במי, אני צריכה להכיר את האדם קצת. מה היה הצעצוע החביב עלייך כילד/ה?: שתי בובות עם אוברולים וגלידה, חחחחחחחח.. חמודות. איזה כיתה בבית הספר היא לגמרי מיותרת?: כל כך ט'.. יש לך יומן?: לא. את/ה משתמש/ת הרבה בסרקזם?: לגמריי.. מה את/ה מחפש/ת בבחור/ה?: שיהיו כמו לירניP: מה שמות החיבה שלך?: מיכלי, מיכלוש, מיכלע, מיכוש, מיקי, מיקה, מיקאלה, בייבי
האם אי פעם תקפוץ/י קפיצת באנג'י?: אם ייצא, למה לא. את/ה מתיר/ה את השרוכים לפני שאת/ה מוריד/ה נעליים?: חח, לא. את/ה חושב/ת שאת/ה חזק/ה?: לאP: מה טעם הגלידה החביב עלייך?: זה משתנה.. כרגע, פררו רושה. מה הצבע החביב עלייך?: וורוד, תכלת, שחור. מה המאכל שאת/ה הכי פחות אוהב/ת?: כמעט הכל.. ובמיוחד דברים שהיו חיים בעבר. את/ה מאוהב/ת במישהו/י?: איכס, לא. למי את/ה הכי מתגעגע/ת עכשיו?: לאפאחד. בעצם, לליאורP: איזה צבע המכנסיים את/ה לובש/ת עכשיו?: כחול כהה מה את/ה שומע/ת עכשיו?: Sweetst Goodbye - Maroon 5 מה שתי הספרות האחרונות במספר הטלפון שלך?: 87 מה הדבר האחרון שאכלת?: בייגלה שמיניות. *
* אם היית צבע פנדה, איזה צבע היית?: אדום. איך מזג האוויר עכשיו?: אני מניחה שמגעיל. מי האדם האחרון שדיברת איתו בטלפון?: ליאור. הדבר הראשון שאת/ה מבחינ/ה בו במין השני: עיניים, שפתיים, זרועות. מה שלומך?: מקסים, אצלך? משקה אהוב: דיאט קולה. משקה אלכוהולי אהוב: איכ איכ איכ
. ספורט אהוב: לרקווודדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדד :]. צבע שיער: דארק בראון. צבע עיניים: ^. משקפיים, עדשות?: אין. חודש אהוב: דצמברררררררP: מאכל אהוב: ניוקי, רביולי, פסטהP: הסרט האחרון שראית: הממ, לא זוכרת. את/ה ביישן/ית מדי מכדי להציע למישהו/י לצאת?: ביישן? חחח, רק אני. סרט מפחיד, או סוף טוב?: מה?.. קיץ או חורף?: אביב. נשיקות או חיבוקים?: חיבוקים.. מערכת יחסים או סטוץ?: מערכת יחסים. איזה ספרים את קוראת?: אילו*, כרגע את "רון ארד - התעלומה". משחק קופסא אהוב: רמי, נחשב?P: הדבר האחרון שראית בטלוויזיה: חדשות. ריח אהוב: הבושם החדש שאחותי הביאה לי, והשם שלו לא ברורP: הדבר הראשון שאת/ה חושבת עליו בבוקר: הממ היום לדוגמה חשבתי שאני רוצה לראות את ליאורי

Eti No Name

New member
../images/Emo6.gif ../images/Emo14.gif

"את/ה ביישן/ית מדי מכדי להציע למישהו/י לצאת?: ביישן? חחח, רק אני." טוב נו זה נכון.

דולב22

New member
תשובות

שם: דולב האם אתה קרוי על שם מישהו?: לא אתה מבקש משאלות מכוכבים?: לא איזה אצבע היא החביבה עליך?: כולן... מתי בכית לאחרונה?: כמעט ובכיתי בתכנית של אופרה ווינפרי ביום ראשון האחרון. אתה אוהב את כתב היד שלך?: לפעמים הרגלים רעים: לא יודע, אין הנחתום מעיד על עיסתו. מה הדיסק הכי מביך על מדף הדיסקים שלך?: מילניום-בקסטריט בויז, האלבום היחיד שלהם שמזויף אצלי ולא מקורי והאלבומים של ווסטלייף (הראשון והשני) האם אתה לוקח סיכונים בקלות: לא האם גילית סודות שנשבעת לא לגלות: לא המראה חיצוני קובע: לפעמים האם אי פעם השתמשת במילה לא מתאימה ונשמעת טיפשי?: בהחלט, זה קרה לי מלא פעמים. אתה מאמין שיש דלי זהב בקצה של כל קשת?: לא לדגים יש רגשות: כן איך אתה משחרר כעסים?: לא משחרר עד שזה מתפרץ בבכי אחד גדול מדי תקופה (במיוחד לאחר ריב עם ההורים). אתה בוטח באחרים בקלות?: לא. מה היה הצעצוע החביב עליך כילד?: לא זוכר איזה כיתה בביה"ס היא לגמרי מיותרת?: שאלה משונה, אין דבר כזה כיתה מיותרת, כולן חשובות באותה מידה. יש לך יומן?: לא, מה אני בטי המכוערת? חחחחחחח אתה משתמש הרבה בסרקזם?: לפעמים... מה אתה מחפש בבחור (אני גיי למי שזוכר)?: שידע לאהוב ויהיה בעל אופי טוב מה שמות החיבה שלך?: דולי, דולדול, דולבוש, דול (כולם שמורים למזל אושרי, אמא שתיים שלי) האם אי פעם קפצת/תקפוץ בנג'י?: לא אתה מתיר השרוכים לפני שאתה מוריד נעליים?: כן אתה חושב שאתה חזק?: לא. מה טעם הגלידה החביב עליך?: וניל מה הצבע החביב עליך?: כולם, אבל בעיקר כחול. מה המאכל שאתה הכי פחות אוהב?: במיה אתה מאוהב במישהו?: כן. למי אתה הכי מתגעגע עכשיו?: לאף אחד... מה שתי הספרות האחרונות במספר הטלפון שלך?: 70 (סיום של מספר הטלפון בבית, כי פלאפון אין לי). מה הדבר האחרון שאכלת?: ביגל אם היית פנדה, איזה צבע היית?: מדובר בדוב פנדה או בצבעי פנדה? אם בדוב פנדה: אז שחור לבן (כצבעו של דוב פנדה), אם מדובר בצבעים שצובעים איתם: אז כחול... איך מזג האוויר עכשיו: קייצי ומגעיל (אני לא מאוד מחבב את הקיץ) מי האדם האחרון שדיברת איתו בטלפון?: אחי הדבר הראשון שאתה מבחין בו במין השני (במקרה שלי במין שלי, מפני שאני הומו)?: גובה, עיניים. מה שלומך?: ברוך השם. משקה אהוב: מים, קולה, פנטה אקזוטי. משקה אלכוהולי אהוב: איכס, מי שותה אלכוהול? גועל נפש. ספורט אהוב: כדורסל (צפייה בלבד) צבע שיער: שחור צבע עיניים: חום משקפיים/עדשות?: לא, ראייה 6/6 חודש אהוב: ינואר (החודש בו נולדתי) מאכל אהוב: קוסקוס הסרט האחרון שראית?: יכל להיות הפירמה, אם הייתי בבית ביום שישי, אבל לא הייתי בבית ולכן הסרט האחרון שראיתי הוא שישי הפוך ששודר ביס 2 (או 1). אתה ביישן מדי מכדי להציע למישהו לצאת?: לא יודע, עוד לא ניסיתי זאת... סרט מפחיד או סוף טוב?: לא יודע, שניהם קיץ או חורף?: חורף נשיקות או חיבוקים?: שניהם מערכת יחסים או סטוץ?: מערכת יחסים איזה ספרים אתה קורא?: אין לי סגנון מועדף משחק קופסא אהוב: סקרבל-שבץ נא, ופאזלים. הדבר האחרון שראית בטלוויזיה: כוכב נולד, כולל התעלפותו המפתיעה של שלומי סבן אמש. ריח אהוב: לא יודע מה אתה שומע עכשיו?: בקסטריט בויז - אינקומפליט הדבר הראשון שאתה חושב עליו בבוקר?: מתי אראה קליפ של הבקסטריט היום...

=)

שם:סוניה האם את/ה קרוי על שם מישהו?: יאפ את/ה מבקש/ת משאלות מכוכבים?:לא ניסיתי אף פעם איזה אצבע היא החביבה עלייך?: חח מתי בכית לאחרונה?:בימים האחרונים את/ה אוהב/ת את כתב היד שלך?: כשה אני כותבת לאט כן הרגלים רעים::לאוכל ציפורניים=\ מה הדיסק הכי מביך על מדף הדיסקים שלך?: שרית חדד
האם את/ה Dare-devil? לוקח/ת סיכונים בקלות?: לא האם גילית סודות שנשבעת לא לגלות?: לא זכור לי המראה החיצוני קובע?: אולי טיפה אבל בכללי לא האם אי פעם השתמשת במילה לא מתאימה ונשמעת ממש טיפשי/ת?: כן ולא פעם את/ה מאמין/ה שיש דלי זהב בקצה כל קשת?: לא שמעתי על זה האמת .. ולא אני לא מאמינה לדגים יש רגשות?: אולי איך את/ה משחרר/ת כעסים?: את/ה בוטח/ת באחרים בקלות?: כן מה היה הצעצוע החביב עלייך כילד/ה?: היה איזה בובה שהייתי חולה עלייה אבל היא הייתה בגן שהייתי בו:( איזה כיתה בבית הספר היא לגמרי מיותרת?: יש לך יומן?: יש בלוג שזה אותו דבר רק באינטרנט את/ה משתמש/ת הרבה בסרקזם?: מה את/ה מחפש/ת בבחור/ה?:אהבה,חברות,כבוד,וכו' מה שמות החיבה שלך?:סוניצ'קה,סוני... האם אי פעם תקפוץ/י קפיצת באנג'י?: לא!!!!!!!!!!!!!!!! את/ה מתיר/ה את השרוכים לפני שאת/ה מוריד/ה נעליים?: לא את/ה חושב/ת שאת/ה חזק/ה?: לא מה טעם הגלידה החביב עלייך?:הטעמים האלו של פירות בגלדריה... מה הצבע החביב עלייך?: סגול ותכלת מה המאכל שאת/ה הכי פחות אוהב/ת?: את/ה מאוהב/ת במישהו/י?: כן למי את/ה הכי מתגעגע/ת עכשיו?: איזה צבע המכנסיים את/ה לובש/ת עכשיו?:כחול מה את/ה שומע/ת עכשיו?: ערוץ HOT DJ (ערוץ קליפים רוסי בHOT) מה שתי הספרות האחרונות במספר הטלפון שלך?: 50 מה הדבר האחרון שאכלת?:בלילה ביסלי אם היית צבע פנדה, איזה צבע היית?:סגול איך מזג האוויר עכשיו?:חםםםםםםםםםםם=\ מי האדם האחרון שדיברת איתו בטלפון?: מישהו מרוסיה הדבר הראשון שאת/ה מבחינ/ה בו במין השני: חיוך ועיניים יפות מה שלומך?: סבבה משקה אהוב: קוקה קולה משקה אלכוהולי אהוב: בירה
ספורט אהוב: אני לא עוסקת בספורט צבע שיער: שטני עם קצוות בלונדניים צבע עיניים:ירוק משקפיים, עדשות?: לא! חודש אהוב: אוקטובר מאכל אהוב:האוכל של סבתות שלי ועוד כל מיני הסרט האחרון שראית:סרט בערוץ הולמרק על שתי אונורקסיות את/ה ביישן/ית מדי מכדי להציע למישהו/י לצאת?: כן! סרט מפחיד, או סוף טוב?: אני אוהבת סרטים אמריקאים וברוב הסרטים אם לא בכולם שם יש סוף טוב אז כניראה סוף טוב קיץ או חורף?: אביב נשיקות או חיבוקים?: נשיקות עם חיבוקים
מערכת יחסים או סטוץ?: רק מערכות יחסים איזה ספרים את קוראת?: לא קוראת משחק קופסא אהוב: הדבר האחרון שראית בטלוויזיה: עכשיו רואה קליפים ריח אהוב: של בושם או פרחים הדבר הראשון שאת/ה חושבת עליו בבוקר:

../images/Emo41.gifאני עונה

שם: אורטל האם את/ה קרוי על שם מישהו?: חברה של אחותי את/ה מבקש/ת משאלות מכוכבים?: לא אבל פעם ביקשתי איזה אצבע היא החביבה עלייך?: אממ כולם. מתי בכית לאחרונה?: יום ראשון הזה את/ה אוהב/ת את כתב היד שלך?: כן הרגלים רעים:: מה הדיסק הכי מביך על מדף הדיסקים שלך?: אין כזה האם את/ה Dare-devil? לוקח/ת סיכונים בקלות?: לא האם גילית סודות שנשבעת לא לגלות?: לא המראה החיצוני קובע?: גם האם אי פעם השתמשת במילה לא מתאימה ונשמעת ממש טיפשי/ת?: כן את/ה מאמין/ה שיש דלי זהב בקצה כל קשת?: חחחחחח לא לדגים יש רגשות?: כן איך את/ה משחרר/ת כעסים?: אממממ לא יודעת את/ה בוטח/ת באחרים בקלות?: כן מה היה הצעצוע החביב עלייך כילד/ה?: דובי אחד איזה כיתה בבית הספר היא לגמרי מיותרת?: לא יודעת יש לך יומן?: לא את/ה משתמש/ת הרבה בסרקזם?: אע? מה את/ה מחפש/ת בבחור/ה?: שיצחיק,שיפנק ושיהיה בן-אדם טוב. מה שמות החיבה שלך?: חח פדיחה לרשום.. נוותר עלזה האם אי פעם תקפוץ/י קפיצת באנג'י?: לא נראה לי את/ה מתיר/ה את השרוכים לפני שאת/ה מוריד/ה נעליים?: כן את/ה חושב/ת שאת/ה חזק/ה?: ככה ככה.. מה טעם הגלידה החביב עלייך?: שוקולד מה הצבע החביב עלייך?: ירוק מה המאכל שאת/ה הכי פחות אוהב/ת?: את/ה מאוהב/ת במישהו/י?: כן למי את/ה הכי מתגעגע/ת עכשיו?: לבן דוד שלי איזה צבע המכנסיים את/ה לובש/ת עכשיו?: שחור מה את/ה שומע/ת עכשיו?: כלום מה שתי הספרות האחרונות במספר הטלפון שלך?: 56 מה הדבר האחרון שאכלת?: לחם עם שוקולד אם היית צבע פנדה, איזה צבע היית?: אממ סגול איך מזג האוויר עכשיו?: חםםםםםםםםםם מי האדם האחרון שדיברת איתו בטלפון?: אמא שלי הדבר הראשון שאת/ה מבחינ/ה בו במין השני: עיינים מה שלומך?: טוב תודה. משקה אהוב: ענבים משקה אלכוהולי אהוב: אין לא שותה ספורט אהוב: כדורסל צבע שיער: שחור צבע עיניים: חום משקפיים, עדשות?: משקפיים.. :( חודש אהוב: אוגוסט מאכל אהוב: שניצל וציפס הסרט האחרון שראית: אממממ לא זוכרת את השם.. את/ה ביישן/ית מדי מכדי להציע למישהו/י לצאת?: כן לצערי סרט מפחיד, או סוף טוב?: סרט מפחיד קיץ או חורף?: קיץ נשיקות או חיבוקים?: חיבוקים מערכת יחסים או סטוץ?: מערכת יחסים איזה ספרים את קוראת?: לא קוראת מעדיפ סרטים משחק קופסא אהוב: סיפור ההצלחה הדבר האחרון שראית בטלוויזיה: מגושרת ריח אהוב: של הבושם שלי הדבר הראשון שאת/ה חושבת עליו בבוקר:אין לי כח לקום.......

אני עונה...../images/Emo140.gif

שם:הילה האם את/ה קרוי על שם מישהו?:לא את/ה מבקש/ת משאלות מכוכבים?:ברור איזה אצבע היא החביבה עלייך?:אצבע מתי בכית לאחרונה?:שבוע שעבר את/ה אוהב/ת את כתב היד שלך?:כן... אבל טעון שיפור.. הרגלים רעים:לעשות גרפסים.. : מה הדיסק הכי מביך על מדף הדיסקים שלך?:לירן נדל.. מכירים?? האם את/ה Dare-devil? לוקח/ת סיכונים בקלות?:כן.. אני הכי ספונטנית בארץ.. האם גילית סודות שנשבעת לא לגלות?: כן לצערי.. המראה החיצוני קובע?:כן.. הלוואי ויכולתי להתעלם ממנו.. האם אי פעם השתמשת במילה לא מתאימה ונשמעת ממש טיפשי/ת?: ברור למי זה לא קורה?? את/ה מאמין/ה שיש דלי זהב בקצה כל קשת?:מה?? לא... לדגים יש רגשות?:לא.. איך את/ה משחרר/ת כעסים?:צורחת עד כלות... ובוכה... את/ה בוטח/ת באחרים בקלות?:ממש לא מה היה הצעצוע החביב עלייך כילד/ה?:בובת ברבי איזה כיתה בבית הספר היא לגמרי מיותרת?:ז' ח' יש לך יומן?:כן את/ה משתמש/ת הרבה בסרקזם?:מה זה?? מה את/ה מחפש/ת בבחור/ה?:קשוח.. יפה.. מדבר הרבה..ורגיש.. מה שמות החיבה שלך?:הילוש האם אי פעם תקפוץ/י קפיצת באנג'י?:לא את/ה מתיר/ה את השרוכים לפני שאת/ה מוריד/ה נעליים?:כן את/ה חושב/ת שאת/ה חזק/ה?:ככה ככה מה טעם הגלידה החביב עלייך?:שוקו מה הצבע החביב עלייך?:שחור.. מה המאכל שאת/ה הכי פחות אוהב/ת?:קציצות את/ה מאוהב/ת במישהו/י?:כן.. מי לא?? למי את/ה הכי מתגעגע/ת עכשיו?:להוא לשעבר... איזה צבע המכנסיים את/ה לובש/ת עכשיו?:ג'נס מה את/ה שומע/ת עכשיו?:את המזגן מה שתי הספרות האחרונות במספר הטלפון שלך?:08 מה הדבר האחרון שאכלת?:חביתה אם היית צבע פנדה, איזה צבע היית?:כתום איך מזג האוויר עכשיו?:חםםםם מי האדם האחרון שדיברת איתו בטלפון?:חברה הדבר הראשון שאת/ה מבחינ/ה בו במין השני:ידיים מה שלומך?:סבבה משקה אהוב:קולה משקה אלכוהולי אהוב:יין אדום.. ספורט אהוב:כדורסל צבע שיער:שטני צבע עיניים:חום דבש משקפיים, עדשות?:עדשות חודש אהוב:נובמבר מאכל אהוב:שווארמה הסרט האחרון שראית:מר וגב' סמית את/ה ביישן/ית מדי מכדי להציע למישהו/י לצאת?:כן.. סרט מפחיד, או סוף טוב?:מפחיד... קיץ או חורף?:קיץ נשיקות או חיבוקים?:נשיקות מערכת יחסים או סטוץ?:מערכת יחסים איזה ספרים את קוראת?:שמחה גדולה בשמיים משחק קופסא אהוב:רמי הדבר האחרון שראית בטלוויזיה:אהבה מעבר לפינה ריח אהוב:בושם הדבר הראשון שאת/ה חושבת עליו בבוקר:אין לי כח ליום הזה.... וואי זה היה מתיש....

../images/Emo176.gif עונה!

שם: שרון האם את/ה קרוי על שם מישהו?: לא. את/ה מבקש/ת משאלות מכוכבים?: לא. איזה אצבע היא החביבה עלייך?: אמ.. האצבע. מתי בכית לאחרונה?: לפני 3 שבועות בערך.. את/ה אוהב/ת את כתב היד שלך?: בערך. הרגלים רעים: עקשנית. מה הדיסק הכי מביך על מדף הדיסקים שלך?: דיסק המורדים הראשון, (צרוב). אני כבר לא כ"כ אוהבת אותם.. האם את/ה Dare-devil? לוקח/ת סיכונים בקלות?: לא. האם גילית סודות שנשבעת לא לגלות?: לא. המראה החיצוני קובע?: לפעמים. האם אי פעם השתמשת במילה לא מתאימה ונשמעת ממש טיפשי/ת?: כן. את/ה מאמין/ה שיש דלי זהב בקצה כל קשת?: אין לי מושג. לדגים יש רגשות?: בוודאי. איך את/ה משחרר/ת כעסים?: צובטת את השמיכה.. חח.. את/ה בוטח/ת באחרים בקלות?: לא. מה היה הצעצוע החביב עלייך כילד/ה?: צעצוע דולפין. איזה כיתה בבית הספר היא לגמרי מיותרת?: ג', היא דומה לכיתה ד'. יש לך יומן?: לא. את/ה משתמש/ת הרבה בסרקזם?: לא. מה את/ה מחפש/ת בבחור/ה?: מצחיק, דובר אמת, תומך, ועוד.. מה שמות החיבה שלך?: שרונ'וש. האם אי פעם תקפוץ/י קפיצת באנג'י?: יאללה. את/ה מתיר/ה את השרוכים לפני שאת/ה מוריד/ה נעליים?: כן. את/ה חושב/ת שאת/ה חזק/ה?: לא ממש. מה טעם הגלידה החביב עלייך?: שוקו. מה הצבע החביב עלייך?: אדום. מה המאכל שאת/ה הכי פחות אוהב/ת?: אמ.. נקניק ועוף. (בד"כ למה שקשור לבשר). את/ה מאוהב/ת במישהו/י?: לא. למי את/ה הכי מתגעגע/ת עכשיו?: אני לא נמצאת עכשיו בארץ, אני הכי מתגעגעת לכלבה שלי, לאקי. איזה צבע המכנסיים את/ה לובש/ת עכשיו?: תכלת. מה את/ה שומע/ת עכשיו?: כלום.. את הקול של המאוורר..
מה שתי הספרות האחרונות במספר הטלפון שלך?: 83. מה הדבר האחרון שאכלת?: קרונפלקס. אם היית צבע פנדה, איזה צבע היית?: אדום. איך מזג האוויר עכשיו?: נעים. מי האדם האחרון שדיברת איתו בטלפון?: אמא. הדבר הראשון שאת/ה מבחינ/ה בו במין השני: שיער או פנים. מה שלומך?: הכל טוב. משקה אהוב: שוקו. משקה אלכוהולי אהוב: אין. ספורט אהוב: כדורעף. צבע שיער: חום בהיר. צבע עיניים: חום כהה. משקפיים, עדשות?: לא. חודש אהוב: אוקטובר. מאכל אהוב: לחם עם שוקולד. הסרט האחרון שראית: הדייט שלי לחתונה. את/ה ביישן/ית מדי מכדי להציע למישהו/י לצאת?: כן. סרט מפחיד, או סוף טוב?: סוף טוב. קיץ או חורף?: חורף, אבל אני יותר בכיוון של סתיו. נשיקות או חיבוקים?: שניהם. מערכת יחסים או סטוץ?: מערכת יחסים. איזה ספרים את קוראת?: הארי פוטר. משחק קופסא אהוב: מונופול. הדבר האחרון שראית בטלוויזיה: סרט. ריח אהוב: ריח של המקלחת..
הדבר הראשון שאת/ה חושבת עליו בבוקר: מה השעה.

c0rdelia1

New member
אני:)

שם:קרן האם את/ה קרוי על שם מישהו?: לא את/ה מבקש/ת משאלות מכוכבים?: לא איזה אצבע היא החביבה עלייך?: כולן.. מתי בכית לאחרונה?: אמממממ לא זוכרת את/ה אוהב/ת את כתב היד שלך?:לאאאאא הרגלים רעים:: לאכול הרבה..חח מה הדיסק הכי מביך על מדף הדיסקים שלך?: אין לי דיסקים מביכים ..רק יפים!!:):) האם את/ה Dare-devil? לוקח/ת סיכונים בקלות?: לא האם גילית סודות שנשבעת לא לגלות?: לא המראה החיצוני קובע?: לא האם אי פעם השתמשת במילה לא מתאימה ונשמעת ממש טיפשי/ת?: אממ לא זוכרת..חח את/ה מאמין/ה שיש דלי זהב בקצה כל קשת?: לא לדגים יש רגשות?: אולייי איך את/ה משחרר/ת כעסים?: צועקת..חח את/ה בוטח/ת באחרים בקלות?: ממש לא מה היה הצעצוע החביב עלייך כילד/ה?: אממ בובות... איזה כיתה בבית הספר היא לגמרי מיותרת?: יא!!!-סאחטוק זאת כיתה פאקין קשה!! יש לך יומן?: לא את/ה משתמש/ת הרבה בסרקזם?: הא? מה את/ה מחפש/ת בבחור/ה?: אופי ויופי מה שמות החיבה שלך?: אממממ לא ידועת..קרנה האם אי פעם תקפוץ/י קפיצת באנג'י?: לא את/ה מתיר/ה את השרוכים לפני שאת/ה מוריד/ה נעליים?: לא את/ה חושב/ת שאת/ה חזק/ה?: לא מה טעם הגלידה החביב עלייך?: אממ ..וניל נוגט מה הצבע החביב עלייך?: כחול מה המאכל שאת/ה הכי פחות אוהב/ת?: אמממממממממ סושי... את/ה מאוהב/ת במישהו/י?: לא כרגע למי את/ה הכי מתגעגע/ת עכשיו?: אפאחד איזה צבע המכנסיים את/ה לובש/ת עכשיו?: ג'ינס(נגיד כחול..) מה את/ה שומע/ת עכשיו?: טלויזיה..חח מה שתי הספרות האחרונות במספר הטלפון שלך?: אממ לא זוכרת מה הדבר האחרון שאכלת?: אממממממ יוגורט אם היית צבע פנדה, איזה צבע היית?: לא ידעת..לא נראה לי שזה יקרה ממש בקרוב..חחח איך מזג האוויר עכשיו?: נחמד! מי האדם האחרון שדיברת איתו בטלפון?: אמממממממ וואלה לא זוכרת הדבר הראשון שאת/ה מבחינ/ה בו במין השני: אמממ הבעה בעייניים מה שלומך?: סבבה משקה אהוב: אממ פפסי משקה אלכוהולי אהוב: לא יודעתתתתת ספורט אהוב: אמממממ החלקה על הקרח..חח זה נקרא??? צבע שיער: חום-אדמוני צבע עיניים: חום משקפיים, עדשות?: לא חודש אהוב: אוגוסט מאכל אהוב: גלידה-פיצה! הסרט האחרון שראית: וואיי אממ נראה לי מדגסקר..חחחחחחחחחחחחחחח את/ה ביישן/ית מדי מכדי להציע למישהו/י לצאת?: כן סרט מפחיד, או סוף טוב?: סוף טובבבבב קיץ או חורף?: חורף נשיקות או חיבוקים?: אממ גם וגם.. מערכת יחסים או סטוץ?: מערכת יחסים איזה ספרים את קוראת?: אממממ כרגע לא קוראת משחק קופסא אהוב: .............. הדבר האחרון שראית בטלוויזיה: אמממממממממ ערוץ 3 ריח אהוב: ריח של אוכל הדבר הראשון שאת/ה חושבת עליו בבוקר:לא זוכרת..חח כל פעם משהו אחר..

../images/Emo27.gif

שם: קארין האם את/ה קרוי על שם מישהו?: כן... את/ה מבקש/ת משאלות מכוכבים?: לא איזה אצבע היא החביבה עלייך?: לא יודעת
מתי בכית לאחרונה?: היום
את/ה אוהב/ת את כתב היד שלך?: בזמן הארחון התחלתי לשנוא אותו
הרגלים רעים: יש... אבל אני לא זוכרת!
מה הדיסק הכי מביך על מדף הדיסקים שלך?: שני הדיסקים של נטליה אוריירו
האם את/ה Dare-devil? לוקח/ת סיכונים בקלות?: לא!! האם גילית סודות שנשבעת לא לגלות?: אממ לא חושבת.. המראה החיצוני קובע?: קצת... אבל ממש קצת. האם אי פעם השתמשת במילה לא מתאימה ונשמעת ממש טיפשי/ת?: אצלי זה טבעי להתשמש במילים לא קשורות
את/ה מאמין/ה שיש דלי זהב בקצה כל קשת?: לא יודעת
לדגים יש רגשות?: אני יודעת שלנימו יש! איך את/ה משחרר/ת כעסים?: בלשמוע את הדיסקים של הבויז... את/ה בוטח/ת באחרים בקלות?: כו ולא מה היה הצעצוע החביב עלייך כילד/ה?: אמממ דוב כזה קטן איזה כיתה בבית הספר היא לגמרי מיותרת?: ד' יש לך יומן?: לא את/ה משתמש/ת הרבה בסרקזם?: מה זה? מה את/ה מחפש/ת בבחור/ה?: רגש מה שמות החיבה שלך?: קארינוש' וקארינה. האם אי פעם תקפוץ/י קפיצת באנג'י?: לא את/ה מתיר/ה את השרוכים לפני שאת/ה מוריד/ה נעליים?: תלוי.. את/ה חושב/ת שאת/ה חזק/ה?: ממש לא מה טעם הגלידה החביב עלייך?: אממ לא החלטתי מה הצבע החביב עלייך?: סגול בהיר מאוד מה המאכל שאת/ה הכי פחות אוהב/ת?: אמממ יש מלא.. את/ה מאוהב/ת במישהו/י?: לא למי את/ה הכי מתגעגע/ת עכשיו?: לאף אחד איזה צבע המכנסיים את/ה לובש/ת עכשיו?: אפור... מה את/ה שומע/ת עכשיו?: את הרעש של המקלדת
מה שתי הספרות האחרונות במספר הטלפון שלך?: 34 מה הדבר האחרון שאכלת?: שוקולד!!
אם היית צבע פנדה, איזה צבע היית?: ורוד... איך מזג האוויר עכשיו?: נעים. מי האדם האחרון שדיברת איתו בטלפון?: עם אמא שלי הדבר הראשון שאת/ה מבחינ/ה בו במין השני: אין לי מושג... מה שלומך?: עייפה ועצבנית
משקה אהוב: תפוזים... משקה אלכוהולי אהוב: אף פעם לא שתיתי וגם לא רוצה. ספורט אהוב: חחח מה לי ולספורט? צבע שיער: חום צבע עיניים: חום משקפיים, עדשות?: משקפיים חודש אהוב: דצמבר ויולי מאכל אהוב: אממ אין לי מושג הסרט האחרון שראית: הצעקה3!!! את/ה ביישן/ית מדי מכדי להציע למישהו/י לצאת?: כן סרט מפחיד, או סוף טוב?: סרט טוב קיץ או חורף?: חורף נשיקות או חיבוקים?: חיבוקים מערכת יחסים או סטוץ?: מערכת יחסים איזה ספרים את קוראת?: כל מיני... משחק קופסא אהוב: טאקי נחשב? הדבר האחרון שראית בטלוויזיה: אממ... אממ... לא זוכרת ריח אהוב: כנ"ל הדבר הראשון שאת/ה חושבת עליו בבוקר: ניק (?!?)

sivanick

New member
אניניני../images/Emo27.gif

שם: סיון האם את/ה קרוי על שם מישהו?: בערך על שם סבתא שלי.. את/ה מבקש/ת משאלות מכוכבים?: לא איזה אצבע היא החביבה עלייך?: איפה שעושים זין:] מתי בכית לאחרונה?: פיי מזמן.. את/ה אוהב/ת את כתב היד שלך?: ככה..לא יצירת אומנות הרגלים רעים:: לגעת כל הזמן בשיער מה הדיסק הכי מביך על מדף הדיסקים שלך?: לא זוכרת האם את/ה Dare-devil? לוקח/ת סיכונים בקלות?: לא בכל..תלוי האם גילית סודות שנשבעת לא לגלות?: כן. המראה החיצוני קובע?: במבט ראשון כן. האם אי פעם השתמשת במילה לא מתאימה ונשמעת ממש טיפשי/ת?: חח ב-רור את/ה מאמין/ה שיש דלי זהב בקצה כל קשת?: אה? לא הבנתי את השאלה לדגים יש רגשות?: יש מצב איך את/ה משחרר/ת כעסים?: שומעת מוזיקת רוק כבדה וקופצת בחדר כמו מטורפתת חח את/ה בוטח/ת באחרים בקלות?: לצערי די מהר..אבל מיום ליום אני לומדת לא לסמוך יותר מידי על אנשים. מה היה הצעצוע החביב עלייך כילד/ה?: בטח אחת הברביות שלי איזה כיתה בבית הספר היא לגמרי מיותרת?: ח' יש לך יומן?: לע את/ה משתמש/ת הרבה בסרקזם?: אה? מה את/ה מחפש/ת בבחור/ה?: שיהיה יפה, אינטיליגנט, מעניין, מצחיק ומפנק:] מה שמות החיבה שלך?:וואו טוב יש מלא אבל מלאאא אני הבנאדם בעולם עם הכי הרבה שמות כל אחד שרואה אותי ממציא לי שם ואני בטח לא זוכרת הכל אז שנייה..טוב: סיוי, סיגי, ספיר', שירלי, כפרונה, טטי, אברהם, סיוני, סיו, סיו-סיו, צ'ינו, סיגל, (חחחח אני חייבת לצחוק..) אממ מה עוד מה עוד..מנוולת, מהבולה, סיוניק, סיונית, יבחושה ולא זוכרת עוד חח האם אי פעם תקפוץ/י קפיצת באנג'י?: נראה לי שכן את/ה מתיר/ה את השרוכים לפני שאת/ה מוריד/ה נעליים?: לפעמים..רק שיש לי כוח את/ה חושב/ת שאת/ה חזק/ה?: מבחינה רגשית או פיזית? פיזית לא משו..רגשית- גם כן חח..אבל יותר חזקה רגשית. מה טעם הגלידה החביב עלייך?: עוגיות מה הצבע החביב עלייך?: כחול מה המאכל שאת/ה הכי פחות אוהב/ת?: שונאת- כבד!! את/ה מאוהב/ת במישהו/י?: חח שאלה טובה למי את/ה הכי מתגעגע/ת עכשיו?: לכל האנשים שפגשתי באילתתתת..במיוחד ללאון ושוקי:\ איזה צבע המכנסיים את/ה לובש/ת עכשיו?: אפור כזה.. מה את/ה שומע/ת עכשיו?: שומדבר מה שתי הספרות האחרונות במספר הטלפון שלך?: 84 מה הדבר האחרון שאכלת?: תפוצ'יפס אם היית צבע פנדה, איזה צבע היית?: כחול איך מזג האוויר עכשיו?: חמים מי האדם האחרון שדיברת איתו בטלפון?: אבא הדבר הראשון שאת/ה מבחינ/ה בו במין השני: עיניים מה שלומך?: סבבה!! משקה אהוב: מיץ ענבים חח משקה אלכוהולי אהוב: לא שותה אלכוהול ספורט אהוב: כדורסל צבע שיער: חום כהה צבע עיניים: חום כהה משקפיים: לע עדשות?: לע חודש אהוב: אוגוסט מאכל אהוב: ספגטי הסרט האחרון שראית: נראה לי שישי הפוך(בטלוויזיה) את/ה ביישן/ית מדי מכדי להציע למישהו/י לצאת?: לא סרט מפחיד, או סוף טוב?: סרט מפחידדדדד יץ או חורף?: קיץ נשיקות או חיבוקים?: חיבוקים מערכת יחסים או סטוץ?: סטוץ
איזה ספרים את קוראת?: ספרי מיקוד
משחק קופסא אהוב: מונופול הדבר האחרון שראית בטלוויזיה: בובה פראית ריח אהוב: בושם רושאס(של גברים). הדבר הראשון שאת/ה חושבת עליו בבוקר: איזה חרא זה לקום מוקדם..

עונה../images/Emo9.gif

שם:מור
האם את/ה קרוי על שם מישהו?: לא. את/ה מבקש/ת משאלות מכוכבים?: לא. איזה אצבע היא החביבה עלייך?: אצבע
מתי בכית לאחרונה?: היום. את/ה אוהב/ת את כתב היד שלך?:כן. הרגלים רעים:: אני לא נרדמת בלי מוסיקה,חייבת לצרוח שאני מתעצבנת. מה הדיסק הכי מביך על מדף הדיסקים שלך?: קטנטנות. האם את/ה Dare-devil? לוקח/ת סיכונים בקלות?: ממש לא. האם גילית סודות שנשבעת לא לגלות?: כן
. המראה החיצוני קובע?: לא,רק הפנימיות. אבל הבנאדם גם יפה וגם חכם,למה לא? האם אי פעם השתמשת במילה לא מתאימה ונשמעת ממש טיפשי/ת?: אוהו כמה שכן
את/ה מאמין/ה שיש דלי זהב בקצה כל קשת?: לא. לדגים יש רגשות?: לנמו כן.
איך את/ה משחרר/ת כעסים? צורחת וקופצת. את/ה בוטח/ת באחרים בקלות?: כן,מאוד. מה היה הצעצוע החביב עלייך כילד/ה?: ברביות. איזה כיתה בבית הספר היא לגמרי מיותרת?: י"ב. יש לך יומן?: כן,מלא קשקושים ותמונות עם חברות,ימי הולדת,תמונות עם סלבז,טלפונים וכאלה. את/ה משתמש/ת הרבה בסרקזם?: שזה בעברית בבקשה? מה את/ה מחפש/ת בבחור/ה?: שיהיה רומנטי,מבין,מתחשב ולא ערס.
מה שמות החיבה שלך?: מורי,מורקע,מוריקה,מורצ'ה,מוצ'ה,מו,ציף ציף,בייבי. האם אי פעם תקפוץ/י קפיצת באנג'י?: לא:-O. את/ה מתיר/ה את השרוכים לפני שאת/ה מוריד/ה נעליים?: תלוי באיזה נעליים.
את/ה חושב/ת שאת/ה חזק/ה?: לא מה טעם הגלידה החביב עלייך?: שוקולד נוגט
. מה הצבע החביב עלייך?: ורוד
מה המאכל שאת/ה הכי פחות אוהב/ת?: טונה. את/ה מאוהב/ת במישהו/י?: כן.
למי את/ה הכי מתגעגע/ת עכשיו?: אמירה-חברה נורא טובה שלי. איזה צבע המכנסיים את/ה לובש/ת עכשיו?: אפור עם פס ורוד. מה את/ה שומע/ת עכשיו?: שירי מימון-אהבה קטנה וזה בדיוק התחלף לINCOMPLETE. מה שתי הספרות האחרונות במספר הטלפון שלך?: 88 מה הדבר האחרון שאכלת?: שזיף. אם היית צבע פנדה, איזה צבע היית?: ורוד. איך מזג האוויר עכשיו?: חם מאוד. מי האדם האחרון שדיברת איתו בטלפון?: האחיין שלי. הדבר הראשון שאת/ה מבחינ/ה בו במין השני: אין משהו מסויים. מה שלומך?: אם אני עושה את השאלון,די משועממת,ואת\ה
משקה אהוב: קולה. משקה אלכוהולי אהוב: שנדי ספורט אהוב: לשבת לראות ספורט בטלוויזיה
צבע שיער: חום-שטני צבע עיניים: תכלת משקפיים, עדשות?: לא ולא. חודש אהוב: אפריל מאכל אהוב: ספגטי. הסרט האחרון שראית: אין כמו אלבמה. את/ה ביישן/ית מדי מכדי להציע למישהו/י לצאת?: כן
סרט מפחיד, או סוף טוב?: סוף טוב.
קיץ או חורף?: כשיש קיץ אני רוצה חורף וכשיש חורף אני רוצה קיץ. נשיקות או חיבוקים?: נשיקות. מערכת יחסים או סטוץ?: מערכת יחסים. איזה ספרים את קוראת?: כרגע את "בסימן ונוס" של אורי אדלמן,אין לי ז'אנר מסויים. משחק קופסא אהוב:מונופול. הדבר האחרון שראית בטלוויזיה: השיר שלנו. ריח אהוב: בושם,"אמור אמור". הדבר הראשון שאת/ה חושבת עליו בבוקר:ארוחת בוקר

chenush12

New member
אני..

שם: חן האם את/ה קרוי על שם מישהו?: לא את/ה מבקש/ת משאלות מכוכבים?: חח..לא איזה אצבע היא החביבה עלייך?: הזרת..היא קטנה חמודה כזאתי.. מתי בכית לאחרונה?: אממ..לא זוכרת.. את/ה אוהב/ת את כתב היד שלך?: לפעמים..באנגלית אני אוהבת יותר מעברית הרגלים רעים: וואלה לא יודעת מה הדיסק הכי מביך על מדף הדיסקים שלך?: אין לי האם את/ה Dare-devil? לוקח/ת סיכונים בקלות?: אם אני נקלעת למצב ..אז כן..בלי לחשוב פעמיים! האם גילית סודות שנשבעת לא לגלות?: חח..כן..אבל כבר לא.. המראה החיצוני קובע?: ממש לא! האם אי פעם השתמשת במילה לא מתאימה ונשמעת ממש טיפשי/ת?: כן את/ה מאמין/ה שיש דלי זהב בקצה כל קשת?: לא הבנתי תשאלה.. לדגים יש רגשות?: חח לא נראה לי.. איך את/ה משחרר/ת כעסים?: צועקת..מרביצה..קופצת את/ה בוטח/ת באחרים בקלות?: ממש לא! פעם הייתי סומכת יותר מידי וזה עלה לי מאוד ביוקר!! מה היה הצעצוע החביב עלייך כילד/ה?: המטריה שלי..חחח איזה כיתה בבית הספר היא לגמרי מיותרת?: ז יש לך יומן?: לא את/ה משתמש/ת הרבה בסרקזם?: מה זה?!?! מה את/ה מחפש/ת בבחור/ה?: אמ..כן.. מה שמות החיבה שלך?: חנוש..חני...נושי האם אי פעם תקפוץ/י קפיצת באנג'י?: אני רוצה! את/ה מתיר/ה את השרוכים לפני שאת/ה מוריד/ה נעליים?: רק אם אין ברירה את/ה חושב/ת שאת/ה חזק/ה?: אממ..קצת.. מה טעם הגלידה החביב עלייך?: ריבת חלב מה הצבע החביב עלייך?: כחול מה המאכל שאת/ה הכי פחות אוהב/ת?: אורז וברוקולי..בעעע את/ה מאוהב/ת במישהו/י?: לא כרגע למי את/ה הכי מתגעגע/ת עכשיו?: לידיד שלי.. איזה צבע המכנסיים את/ה לובש/ת עכשיו?: תכלת מה את/ה שומע/ת עכשיו?: לירון לב- מול כל העולם מה שתי הספרות האחרונות במספר הטלפון שלך?: 49 מה הדבר האחרון שאכלת?: גלידת ריבת חלב אם היית צבע פנדה, איזה צבע היית?: תכלת איך מזג האוויר עכשיו?: חם!! אני מתה מחוםםם מי האדם האחרון שדיברת איתו בטלפון?: חברה שלי.ספיר הדבר הראשון שאת/ה מבחינ/ה בו במין השני: עיניים מה שלומך?: בסדר תודה.. משקה אהוב: קוקה קולה..טעם החיים!! משקה אלכוהולי אהוב: בירה.. ספורט אהוב: אני אוהבת את הכל הספורט האלה של הים..גלישה ואופנועי ים וכל זה..אבל אני לא עושה אותו או משו כזה.. צבע שיער: חום ככה צבע עיניים: חום בהיר משקפיים, עדשות?: משקפים.רק לקראיה טלוויזיה ומחשב.. חודש אהוב: אממ..ניסן.. מאכל אהוב: פלאפל הסרט האחרון שראית: אפקט הפרפר את/ה ביישן/ית מדי מכדי להציע למישהו/י לצאת?: תלוי אם הוא שווה את זה סרט מפחיד, או סוף טוב?: מפחיד קיץ או חורף?: קיץ נשיקות או חיבוקים?: גם וגם מערכת יחסים או סטוץ?: מערכת יחסים איזה ספרים את קוראת?: לא קוראת.. משחק קופסא אהוב: אממ..וואלה לא יודעת.. הדבר האחרון שראית בטלוויזיה: טלנובלה בע"מ ריח אהוב: וניל הדבר הראשון שאת/ה חושבת עליו בבוקר: אני יהרוג את מי שהעיר אותי! הוא מתתת! הוא מחוק! חחח...

למעלה