DarkAngel 05
New member
אני
שם:תדהר אילוק האם את/ה קרוי על שם מישהו?: לא את/ה מבקש/ת משאלות מכוכבים?: אממ לא איזה אצבע היא החביבה עלייך?: קמיצה ואגודל
מתי בכית לאחרונה?: לפני שבועיים בערך את/ה אוהב/ת את כתב היד שלך?: כן הרגלים רעים:: קליקים.. מה הדיסק הכי מביך על מדף הדיסקים שלך?: דיסקים מביכים לא נמצאים שם!! האם את/ה Dare-devil? לוקח/ת סיכונים בקלות?: לא האם גילית סודות שנשבעת לא לגלות?: לא אולי אחד המראה החיצוני קובע?: לא כל כך האם אי פעם השתמשת במילה לא מתאימה ונשמעת ממש טיפשי/ת?: כן את/ה מאמין/ה שיש דלי זהב בקצה כל קשת?: לא.. אף לא חשבתי על זה לדגים יש רגשות?: אממ.. אולי איך את/ה משחרר/ת כעסים?: לא יודעת את/ה בוטח/ת באחרים בקלות?: לא מה היה הצעצוע החביב עלייך כילד/ה?: אממ היו לי ברביות איזה כיתה בבית הספר היא לגמרי מיותרת?: אממ אין כזאת.. יש לך יומן?: כן של ביצפר.. את/ה משתמש/ת הרבה בסרקזם?: דיי כן מה את/ה מחפש/ת בבחור/ה?: בחור. מה שמות החיבה שלך?: תרד רד (trad rad) ותידי.. האם אי פעם תקפוץ/י קפיצת באנג'י?: כן את/ה מתיר/ה את השרוכים לפני שאת/ה מוריד/ה נעליים?: לפעמים את/ה חושב/ת שאת/ה חזק/ה?: קצת מה טעם הגלידה החביב עלייך?: בננה, שוקולד לבן, ווניל מה הצבע החביב עלייך?: תכלת מה המאכל שאת/ה הכי פחות אוהב/ת?: יש הרבה את/ה מאוהב/ת במישהו/י?: לא למי את/ה הכי מתגעגע/ת עכשיו?: לאח שלי... איזה צבע המכנסיים את/ה לובש/ת עכשיו?: באז' מה את/ה שומע/ת עכשיו?: את הדס ואדרי מדברות.. מה שתי הספרות האחרונות במספר הטלפון שלך?: 32 מה הדבר האחרון שאכלת?: מקדולנס... אם היית צבע פנדה, איזה צבע היית?:צבע גוף? איך מזג האוויר עכשיו?: נעים מי האדם האחרון שדיברת איתו בטלפון?: שונית הדבר הראשון שאת/ה מבחינ/ה בו במין השני: אממ תלוי מי מתי איפה איך ולמה? מה שלומך?: בסדר משקה אהוב: מים משקה אלכוהולי אהוב: אין ספורט אהוב: כדורסל.. וכדור עף צבע שיער: חום כהה כהה צבע עיניים: חום משקפיים, עדשות?: משקפיים אבל רק כשאני רואה טלוויזיה חודש אהוב: מאי.. ויוני ויולי ואוגוסט מאכל אהוב: אין הסרט האחרון שראית: לא זוכרת את/ה ביישן/ית מדי מכדי להציע למישהו/י לצאת?: לא סרט מפחיד, או סוף טוב?: רק עם זה לא פטתי וצפוי!! קיץ או חורף?: תלוי במצב רוח נשיקות או חיבוקים?: חיבוקים מערכת יחסים או סטוץ?: מערכת יחסים איזה ספרים את קוראת?:אהה הכל משחק קופסא אהוב: רמיקוב הדבר האחרון שראית בטלוויזיה: הברבור ריח אהוב: הבושם של רושאס הדבר הראשון שאת/ה חושבת עליו בבוקר: כל פעם משהו אחר.
שם:תדהר אילוק האם את/ה קרוי על שם מישהו?: לא את/ה מבקש/ת משאלות מכוכבים?: אממ לא איזה אצבע היא החביבה עלייך?: קמיצה ואגודל