שאלון

Shiri from the block

Active member
לא את??../images/Emo2.gif חצופית!!../images/Emo12.gif יא אוכלת סלמון שכמותך!!!! אל תחשבי שאני לא זוכרת את השיחת ועידה ההיא שאת והדר דנתן על עד כמה דגים זה טעים../images/Emo11.gif

שירן...

זה ינחם אותך שאני לא אוכלת דגים?
פשוט כשהייתי קטנה ראיתי בטלויזיה שמוציאים לדג את העיניים, אז מאז אני לא אוכלת דגים
וגם לא נמו!!! כי נמו חמוד ומתוק, והוא הלך לאיבוד!!

ringe lotte

New member
אני...

שם: סוּף האם את קרויה על שם מישהו? לא את/ה מבקשת משאלות מכוכבים? לפעמים. איזה אצבע היא החביבה עלייך? לא יודעת נראה לי שהקמיצה. מתי בכית לאחרונה? יום שישי את/ה אוהב/ת את כתב היד שלך? אין לי בעיה איתו. מה ארוחת הצהריים החביבה עלייך? לא יודעת הרגלים רעים: אובססיות מה הדיסק הכי מביך על מדף הדיסקים שלך? (חוץ מדסקים שחברה שלי נתנה לי כי היא לא רצתה, שאני לא שומעת) יש לי רק בקסטריט ואני מתה עליהם! אם היית מישהו אחר, האם היית חברה של עצמך? כן, אני אוהבת את עצמי. האם את/ה Dare-devil? לוקח/ת סיכונים בקלות? לא, תלוי. האם גילית סודות שנשבעת לא לגלות? מזמן כבר לא. המראה החיצוני קובע? לא! האם אי פעם השתמשת במילה לא מתאימה ונשמעת ממש טיפשית? לא זוכרת מקרה כזה. את מאמינה שיש דלי זהב בקצה כל קשת? לא מאמינה אבל מקווה. לדגים יש רגשות? מי יודע, אולי כן ואולי לא, אני אדע רק כשאהיה דג. איך את משחררת כעסים? בדר"כ בבכי. את בוטחת באחרים בקלות? מאוד בקלות. מה היה הצעצוע החביב עלייך כילדה? ברביות (שאני עדיין שומרת- ערך סנטימנטלי) איזה כיתה בבית הספר היא לגמרי מיותרת? לא חושבת שיש כזו. יש לך יומן? לא, אבל בלוג כן. את משתמשת הרבה בסרקזם? לא, לפעמים. מה את מחפשת בבחור? שיהיה נאמן, שיאהב אותי. (את עומר). מה שמות החיבה שלך? אין לי, לא אוהבת שמות חיבה. האם אי פעם תקפצי קפיצת באנג'י? אולי. את מתירה את השרוכים לפני שאת מורידה נעליים? לפעמים. את חושבת שאת חזקה? די. מה טעם הגלידה החביב עלייך? שוקולד מה הצבע החביב עלייך? אדום (גם שחור וגווני כחול וסגול וורוד) מה המאכל שאת הכי פחות אוהבת? שונאת בשר מכל הסוגים והמינים. את מאוהבת במישהו? כן. למי את הכי מתגעגעת עכשיו? עומר. איזה צבע המכנסיים שאת לובשת עכשיו? שחור מה את שומעת עכשיו? בקסטריט loving you מה שתי הספרות האחרונות במספר הטלפון שלך? גם בבית וגם בפלא 89 מה הדבר האחרון שאכלת? במבה אם היית צבע פנדה, איזה צבע היית? נראה לי שאדום. איך מזג האוויר עכשיו? חם! מעיק! מי האדם האחרון שדיברת איתו בטלפון? עומר הדבר הראשון שאת מבחינה בו בבן המין השני: אין משהו מיוחד אבל שיער ארוך בהחלט מושך אותי. מה שלומך? הכל טוב! משקה אהוב: שוקו וספרייט ובירה שחורה משקה אלכוהולי אהוב: קלוע ואייריש קרים ספורט אהוב: כדורעף(לשחק) וכדורסל(לראות) צבע שיער: חום כהה צבע עיניים: חומות ירוקות משקפיים, עדשות? אין. חודש אהוב: מרץ, תחילת האביב ויום ההולדת שלי. מאכל אהוב: גלידה, שוקולד ובמבה. הסרט האחרון שראית: בוידאו: "משימה בלתי אפשרית 2" בקולנוע: "מר וגב' סמית'" את ביישנית מדי מכדי להציע למישהו לצאת? די, אבל אני מאוד ישירה כך שאני לא מציעה אבל ברור מה אני מרגישה. סרט מפחיד, או סוף טוב? לא סרט מפחיד(גם לסרט מפחיד יכול להיות סוף טוב), אין לי בעיה גם עם סוף לא טוב, אבל עדיף. קיץ או חורף? שניהם. אביב... נשיקות או חיבוקים? גם וגם. מערכת יחסים או סטוץ? מערכת יחסים. איזה ספרים את קוראת? רומנים רומנטיים בעיקר. משחק קופסא אהוב: הרמז הדבר האחרון שראית בטלוויזיה: את הטופ טן של הבקסטריט (בוידאו) ריח אהוב: הבושם שלי אולטרה ויולט. הדבר הראשון שאת/ה חושבת עליו בבוקר: עומר

efratushh

New member
../images/Emo12.gif

"אם היית מישהו אחר, האם היית חברה של עצמך? כן, אני אוהבת את עצמי." השאלה הזאת לא הופיעה!

ringe lotte

New member
../images/Emo9.gifזה לא היה בכוונה...

זה שאלון דומה לאחד שהיה בפורום אורלנדו בלום חוץ מכמה שאלות שירדו, אז מה שעשיתי באופן עקרוני היה להעתיק ולהדביק... שיניתי כמה תשובות ומחקתי את כל השאלות המיותרות חוץ מזאת...

M a r i a n21

New member
אני אני

שם:מיכל האם את/ה קרוי על שם מישהו?: לא את/ה מבקש/ת משאלות מכוכבים?: כן איזה אצבע היא החביבה עלייך?: זרת מתי בכית לאחרונה?: בטח באיזה סרט עצוב את/ה אוהב/ת את כתב היד שלך?: כן הרגלים רעים:: עישון מה הדיסק הכי מביך על מדף הדיסקים שלך?: כלום האם את/ה Dare-devil? לוקח/ת סיכונים בקלות?: כן האם גילית סודות שנשבעת לא לגלות?: כן אבל לא הרבה ורק לבנאדם קרוב המראה החיצוני קובע?: כן האם אי פעם השתמשת במילה לא מתאימה ונשמעת ממש טיפשי/ת?: לא את/ה מאמין/ה שיש דלי זהב בקצה כל קשת?:אפפעם לא שמעתי על זה בכלל לדגים יש רגשות?: כן איך את/ה משחרר/ת כעסים?: עישון את/ה בוטח/ת באחרים בקלות?: לא מה היה הצעצוע החביב עלייך כילד/ה?: דובי לבן והוא איתי עד היום ולנצח איזה כיתה בבית הספר היא לגמרי מיותרת?: ח' יש לך יומן?: כתבתי מכיתה ח' בערך עד גיל 19 את/ה משתמש/ת הרבה בסרקזם?: כן מה את/ה מחפש/ת בבחור/ה?: אופי יופי ואהבה מה שמות החיבה שלך?: חסוי האם אי פעם תקפוץ/י קפיצת באנג'י?: כן את/ה מתיר/ה את השרוכים לפני שאת/ה מוריד/ה נעליים?: כן את/ה חושב/ת שאת/ה חזק/ה?: בערך מה טעם הגלידה החביב עלייך?:מוקה מה הצבע החביב עלייך?: ורוד ושחור מה המאכל שאת/ה הכי פחות אוהב/ת?: עוף מכובס את/ה מאוהב/ת במישהו/י?: כן בחבר שלי למי את/ה הכי מתגעגע/ת עכשיו?: לאפאחד איזה צבע המכנסיים את/ה לובש/ת עכשיו?: אני עם תחתונים בצבע אדום ותכלת מה את/ה שומע/ת עכשיו?: כלום מה שתי הספרות האחרונות במספר הטלפון שלך?: 51 מה הדבר האחרון שאכלת?: פיצה זיתים אם היית צבע פנדה, איזה צבע היית?: ורוד איך מזג האוויר עכשיו?: חם גיהנום מי האדם האחרון שדיברת איתו בטלפון?: אחותי הדבר הראשון שאת/ה מבחינ/ה בו במין השני: שיניים מה שלומך?: טוב תודה משקה אהוב: מיץ תפוזים טרי משקה אלכוהולי אהוב: וודקה מלון /וויט ראשן/היינקן ספורט אהוב: לא עושה אבל אוהבת לראות התעמלות אומנותית והחלקה על הקרח צבע שיער: שחור גוונים חומים צבע עיניים: ירוק משקפיים, עדשות?: כן חודש אהוב: ספטמבר (יומולדת...) מאכל אהוב: פיצה הסרט האחרון שראית: בקולנוע?מדגסקר את/ה ביישן/ית מדי מכדי להציע למישהו/י לצאת?: כן סרט מפחיד, או סוף טוב?: סרט מפחיד קיץ או חורף?: חורף נשיקות או חיבוקים?: גם וגם מערכת יחסים או סטוץ?: כל אחד עם הפלוסים והמינוסים איזה ספרים את קוראת?: מתח בעיקר משחק קופסא אהוב: נחש מי? והרמז הדבר האחרון שראית בטלוויזיה: ראיתי איזה קצת מסרט עם מנדי מור אבל כבר ראיתי אותו פעם ריח אהוב: הבושם טרו סטאר ואני ממש אוהבת ריח של דלק הדבר הראשון שאת/ה חושבת עליו בבוקר:שיט צריך לקום!

למעלה