שאלון

אבל ככה הם אומרים את זה באנגלית!!

הם לא אומרים אהרון| הם אומרים ארון!!! אז טבעי שנרשום ככה את זה בעברית

efratushh

New member
../images/Emo13.gif

שם: אפרת. האם את/ה קרוי על שם מישהו?: לא. את/ה מבקש/ת משאלות מכוכבים?: לא, אבל מאלוקים כן. איזה אצבע היא החביבה עלייך?: זרת. מתי בכית לאחרונה?: בחצי שעה האחרונה. את/ה אוהב/ת את כתב היד שלך?: כן, קצת. הרגלים רעים:: אני כל הזמן משחקת בשיער!!
מה הדיסק הכי מביך על מדף הדיסקים שלך?: חח של מקהלת בי"ס! האם את/ה Dare-devil? לוקח/ת סיכונים בקלות?: אממ כשאני חושבת שזה הרגע נכון אז כן. האם גילית סודות שנשבעת לא לגלות?: כן ולא המראה החיצוני קובע?: כמו שאתי אמרה, לפעמים כן... האם אי פעם השתמשת במילה לא מתאימה ונשמעת ממש טיפשי/ת?: המווווווווון
את/ה מאמין/ה שיש דלי זהב בקצה כל קשת?:
לא חשבתי על זה לדגים יש רגשות?: נראה לי, הרי הם בע"ח. איך את/ה משחרר/ת כעסים?: אממ תלוי מתי, בד"כ כלל על ידי בכי. את/ה בוטח/ת באחרים בקלות?: לא. זה תלוי באדם. מה היה הצעצוע החביב עלייך כילד/ה?: עכבר חמוד איזה כיתה בבית הספר היא לגמרי מיותרת?: לוידעת
יש לך יומן?: היה..
את/ה משתמש/ת הרבה בסרקזם?: לא יודעת מה זה
מה את/ה מחפש/ת בבחור/ה?: אנושיות. מה שמות החיבה שלך?: בובי,אפי ועוד כל מיני... האם אי פעם תקפוץ/י קפיצת באנג'י?: לא מלהיב כ"כ... את/ה מתיר/ה את השרוכים לפני שאת/ה מוריד/ה נעליים?: חח לפי מצב רוח. את/ה חושב/ת שאת/ה חזק/ה?:אתמול בלילה החלטתי שכן. מה טעם הגלידה החביב עלייך?: שוקולד מה הצבע החביב עלייך?: אממ הכל. מה המאכל שאת/ה הכי פחות אוהב/ת?:
כמעט הכל. את/ה מאוהב/ת במישהו/י?: כרגע לא...
למי את/ה הכי מתגעגע/ת עכשיו?: אל קארין!
איזה צבע המכנסיים את/ה לובש/ת עכשיו?: כחול ושחור מה את/ה שומע/ת עכשיו?: שיר הפתיחה של "השבט" (סידרה שאני אוהבת) מה שתי הספרות האחרונות במספר הטלפון שלך?: 08 מה הדבר האחרון שאכלת?: עוגה של אמא אם היית צבע פנדה, איזה צבע היית?: לוידעת. איך מזג האוויר עכשיו?: נעים. כי אני ביית. במזגן. מי האדם האחרון שדיברת איתו בטלפון?: בת דודה שלי. הדבר הראשון שאת/ה מבחינ/ה בו במין השני:
מה שלומך?: נחמד. משקה אהוב: תפוחים משקה אלכוהולי אהוב:אף אחד!
ספורט אהוב: לוידעת.. לא מתה על ספורט. צבע שיער: חום צבע עיניים: חום משקפיים, עדשות?:משקפיים חודש אהוב: אף אחד. מאכל אהוב: מלאווח הסרט האחרון שראית:"גברת דוב" משו כזה... את/ה ביישן/ית מדי מכדי להציע למישהו/י לצאת?:לא. סרט מפחיד, או סוף טוב?: סוף טוב
קיץ או חורף?: שניהם נשיקות או חיבוקים?:חיבוקים מערכת יחסים או סטוץ?: מערכת יחסים איזה ספרים את קוראת?: אממ המווון, הארי פוטר, אן שירלי, צמרמורת, וכל מיני סופרים פחות ידועים. משחק קופסא אהוב:"טאבו" הדבר האחרון שראית בטלוויזיה:את הסרט "גברת דוב" ריח אהוב: שכחתי את השם של הפרח... הדבר הראשון שאת/ה חושבת עליו בבוקר:כל יום זה משתנה.

אני../images/Emo150.gif

שם: הדר.
האם את/ה קרוי על שם מישהו?: נופ. את/ה מבקש/ת משאלות מכוכבים?: לא.. איזה אצבע היא החביבה עלייך?: זרת.
מתי בכית לאחרונה?: אתמול בלילה..אבל לא בכי מעצב.
את/ה אוהב/ת את כתב היד שלך?: לא.
אנשים אחרים אוהבים..אני לא.
הרגלים רעים:: לא יודעת..נממ..לישון כל היום?
מה הדיסק הכי מביך על מדף הדיסקים שלך?: המורדים [1 ו-2] :$ האם את/ה Dare-devil? לוקח/ת סיכונים בקלות?: נמ..לא יודעת
האם גילית סודות שנשבעת לא לגלות?: לא. :X המראה החיצוני קובע?: בהתחלה כן.. האם אי פעם השתמשת במילה לא מתאימה ונשמעת ממש טיפשי/ת?: פעם?
פעמים. רבות.
את/ה מאמין/ה שיש דלי זהב בקצה כל קשת?: נופ.
לדגים יש רגשות?: לא.
איך את/ה משחרר/ת כעסים?: צועקת
את/ה בוטח/ת באחרים בקלות?: כן..אבל תלוי באיזה נושאים.
מה היה הצעצוע החביב עלייך כילד/ה?: לא זוכרת
איזה כיתה בבית הספר היא לגמרי מיותרת?: הכל.
יש לך יומן?: לא. את/ה משתמש/ת הרבה בסרקזם?: נופ. מה את/ה מחפש/ת בבחור/ה?: נממ..שיצחיק אותי,שיהיה מטורף ושיהיה בנאדם טוב. מה שמות החיבה שלך?: הדרדור, הדרוש, דר, הדרדורוני.
האם אי פעם תקפוץ/י קפיצת באנג'י?: כןןן
את/ה מתיר/ה את השרוכים לפני שאת/ה מוריד/ה נעליים?: לא. את/ה חושב/ת שאת/ה חזק/ה?: לא.
מה טעם הגלידה החביב עלייך?: וניל עוגיות
[עם חתיכות גדולות כאלה
] מה הצבע החביב עלייך?: טורקיז. מה המאכל שאת/ה הכי פחות אוהב/ת?: בצל. את/ה מאוהב/ת במישהו/י?: נופ. למי את/ה הכי מתגעגע/ת עכשיו?: אפחד.
איזה צבע המכנסיים את/ה לובש/ת עכשיו?: שחור. מה את/ה שומע/ת עכשיו?: טלויזיה.
מה שתי הספרות האחרונות במספר הטלפון שלך?: 28 מה הדבר האחרון שאכלת?: ספגטי.
אם היית צבע פנדה, איזה צבע היית?: ירוק- תפוח.
[לפי חברות שלי
] איך מזג האוויר עכשיו?: קר, כי יש מזגן.
מי האדם האחרון שדיברת איתו בטלפון?: אתי.
[מאתמול לא דיברתי בטלפון מה
] הדבר הראשון שאת/ה מבחינ/ה בו במין השני: פנים וגובה. מה שלומך?: הכל מעולה.
משקה אהוב: קולה.
משקה אלכוהולי אהוב: לא אוהבת.. ספורט אהוב: כדורסל..איכשהו.
צבע שיער: חום. צבע עיניים: חום. משקפיים, עדשות?: משקפיים.
חודש אהוב: יוני ואפריל.
מאכל אהוב: ספגטי.
הסרט האחרון שראית: קארי. את/ה ביישן/ית מדי מכדי להציע למישהו/י לצאת?: תלוי כמה זמן אני מכירה אותו.. סרט מפחיד, או סוף טוב?: סרט מפחיד.
קיץ או חורף?: חורף. [אביב הכי טוב
] נשיקות או חיבוקים?: חיבוקים.
מערכת יחסים או סטוץ?: מערכת יחסים. איזה ספרים את קוראת?: לא קוראת.
משחק קופסא אהוב: נממ..מונפול. הדבר האחרון שראית בטלוויזיה: אחיות או לא להיות. ריח אהוב: בושם קנזו פלאוור.
הדבר הראשון שאת/ה חושבת עליו בבוקר: על מה שחלמתי.

Eti No Name

New member
חחח הדר../images/Emo27.gif ../images/Emo14.gif

- 28 זה המספר האהוב עלי
, - לטונות אין רגשות הא?
-ונזכרתי שהדיסק הכי מביך שלי זה של קטנטנות
מקורי עוד.

Hard To Beat

New member
שלי

שם:הגר האם את/ה קרוי על שם מישהו?:לא את/ה מבקש/ת משאלות מכוכבים?:לא איזה אצבע היא החביבה עלייך?: מתי בכית לאחרונה?:היום את/ה אוהב/ת את כתב היד שלך?:כן הרגלים רעים:: מה הדיסק הכי מביך על מדף הדיסקים שלך?:Green Day-American Idiot האם את/ה Dare-devil? לוקח/ת סיכונים בקלות?:כן האם גילית סודות שנשבעת לא לגלות?:לא המראה החיצוני קובע?:לפעמים האם אי פעם השתמשת במילה לא מתאימה ונשמעת ממש טיפשי/ת?:כן את/ה מאמין/ה שיש דלי זהב בקצה כל קשת?:לא לדגים יש רגשות?:כן איך את/ה משחרר/ת כעסים?:שומעת רוק כבד...מאוד כבד... את/ה בוטח/ת באחרים בקלות?:לא מה היה הצעצוע החביב עלייך כילד/ה?:בובה כושית איזה כיתה בבית הספר היא לגמרי מיותרת?:ז',חוזרים על כל החומר יש לך יומן?:לא את/ה משתמש/ת הרבה בסרקזם?: מה את/ה מחפש/ת בבחור/ה?: מה שמות החיבה שלך?: האם אי פעם תקפוץ/י קפיצת באנג'י?:אין סיכוי את/ה מתיר/ה את השרוכים לפני שאת/ה מוריד/ה נעליים?:לא את/ה חושב/ת שאת/ה חזק/ה?:לא מה טעם הגלידה החביב עלייך?:כרגע-שוקולד מה הצבע החביב עלייך?:ירוק מה המאכל שאת/ה הכי פחות אוהב/ת?:בשר,פירה,דגים,שועית,במיה,המבורגר,צ'יפס..להמשיך?
את/ה מאוהב/ת במישהו/י?:כן למי את/ה הכי מתגעגע/ת עכשיו?:אליו איזה צבע המכנסיים את/ה לובש/ת עכשיו?:שחור מה את/ה שומע/ת עכשיו?:James Blunt-High מה שתי הספרות האחרונות במספר הטלפון שלך?:59 מה הדבר האחרון שאכלת?:קורנפלקס אם היית צבע פנדה, איזה צבע היית?:ירוק איך מזג האוויר עכשיו?:נעים מי האדם האחרון שדיברת איתו בטלפון?:תמר הדבר הראשון שאת/ה מבחינ/ה בו במין השני:ידיים מה שלומך?:מעולה משקה אהוב:שוקו משקה אלכוהולי אהוב:הלוווווווו ספורט אהוב:כדורגל צבע שיער:חום צבע עיניים:חום משקפיים, עדשות?:נו חודש אהוב:מאי מאכל אהוב:שניצל הסרט האחרון שראית:שכחו אותי בבית 2,חרשו עלך זה בהוט את/ה ביישן/ית מדי מכדי להציע למישהו/י לצאת?:לא סרט מפחיד, או סוף טוב?:מפחיד קיץ או חורף?:חורף נשיקות או חיבוקים?:נשיקות מערכת יחסים או סטוץ?:מערכת יחסים איזה ספרים את קוראת?:ראיון עם הערפד,וזהו משחק קופסא אהוב:עברתי את זה הדבר האחרון שראית בטלוויזיה:אחיות או לא להיות ריח אהוב: הדבר הראשון שאת/ה חושבת עליו בבוקר:הוא

Hard To Beat

New member
מה הדיסק הכי מביך על מדף הדיסקים של

חיחיחי חשבתי הכי אהוב
אז הדיסק הראשון של בריטני

Shiri from the block

Active member
../images/Emo26.gif שם: שירן. האם את/ה קרוי על שם מישהו?: נופ. את/ה מבקש/ת משאלות מכוכבים?: לא. איזה אצבע היא החביבה עלייך?: קמיצה. מתי בכית לאחרונה?: אמממ... את/ה אוהב/ת את כתב היד שלך?: איכס, לא../images/Emo5.gif הרגלים רעים:: הרבה. מה הדיסק הכי מביך על מדף הדיסקים שלך?: שום דבר. האם את/ה Dare-devil? לוקח/ת סיכונים בקלות?: ממש לא. האם גילית סודות שנשבעת לא לגלות?: כן. המראה החיצוני קובע?: לא. האם אי פעם השתמשת במילה לא מתאימה ונשמעת ממש טיפשי/ת?: כן. את/ה מאמין/ה שיש דלי זהב בקצה כל קשת?: אף פעם לא שמעתי על זה. לדגים יש רגשות?: ברור :| איך את/ה משחרר/ת כעסים?: מוציאה את זה על כולם. את/ה בוטח/ת באחרים בקלות?: לא. מה היה הצעצוע החביב עלייך כילד/ה?: לא זוכרת. איזה כיתה בבית הספר היא לגמרי מיותרת?: לא יודעת. יש לך יומן?: היה. את/ה משתמש/ת הרבה בסרקזם?: לא נראה לי. מה את/ה מחפש/ת בבחור/ה?: אין לי כוח לפרט. מה שמות החיבה שלך?: שירני, שירנצ'וקה, ושירי(רק לחברה הכי טובה שלי מותר לקראו לי ככה../images/Emo122.gif) האם אי פעם תקפוץ/י קפיצת באנג'י?: אם זה יהיה היום האחרון של החיים שלי אז כן. את/ה מתיר/ה את השרוכים לפני שאת/ה מוריד/ה נעליים?: כן. את/ה חושב/ת שאת/ה חזק/ה?: לא ממש. מה טעם הגלידה החביב עלייך?: שוקו. מה הצבע החביב עלייך?: כחול ושחור. מה המאכל שאת/ה הכי פחות אוהב/ת?: אין לי כוח לחשוב על זה. את/ה מאוהב/ת במישהו/י?: כן. למי את/ה הכי מתגעגע/ת עכשיו?: לא יודעת. איזה צבע המכנסיים את/ה לובש/ת עכשיו?: כחול כהה. מה את/ה שומע/ת עכשיו?: חברים בערוץ ביפ. מה שתי הספרות האחרונות במספר הטלפון שלך?: 63. מה הדבר האחרון שאכלת?: פתיתים. אם היית צבע פנדה, איזה צבע היית?: שחור או כחול. איך מזג האוויר עכשיו?: נעים. מי האדם האחרון שדיברת איתו בטלפון?: חברה. הדבר הראשון שאת/ה מבחינ/ה בו במין השני: שיער. מה שלומך?: נחמד. משקה אהוב: קולה. משקה אלכוהולי אהוב: וודקה. ספורט אהוב: כדורסל. צבע שיער: חום. צבע עיניים: חום כהה. משקפיים, עדשות?: משקפיים. חודש אהוב: ינואר ודצמבר. מאכל אהוב: פיצה והמבורגר. הסרט האחרון שראית: הכי מתוק שיש. את/ה ביישן/ית מדי מכדי להציע למישהו/י לצאת?: כמובן. סרט מפחיד, או סוף טוב?: סוף טוב. קיץ או חורף?: חורף. נשיקות או חיבוקים?: שניהם. מערכת יחסים או סטוץ?: מערכת יחסים. איזה ספרים את קוראת?: הארי פוטר. משחק קופסא אהוב: מונופול. הדבר האחרון שראית בטלוויזיה: רואה כרגע חברים בביפ ריח אהוב: הבושם של בריטני. הדבר הראשון שאת/ה חושבת עליו בבוקר: על מה חלמתי אתמול בלילה.

Shiri from the block

Active member
רעה../images/Emo7.gif ודונט "../images/Emo99.gif" נמו../images/Emo70.gif../images/Emo46.gif זה לא מגיע לך../images/Emo11.gif

למעלה