../images/Emo13.gif
שם: אפרת. האם את/ה קרוי על שם מישהו?: לא. את/ה מבקש/ת משאלות מכוכבים?: לא, אבל מאלוקים כן. איזה אצבע היא החביבה עלייך?: זרת. מתי בכית לאחרונה?: בחצי שעה האחרונה. את/ה אוהב/ת את כתב היד שלך?: כן, קצת. הרגלים רעים:: אני כל הזמן משחקת בשיער!!
מה הדיסק הכי מביך על מדף הדיסקים שלך?: חח של מקהלת בי"ס! האם את/ה Dare-devil? לוקח/ת סיכונים בקלות?: אממ כשאני חושבת שזה הרגע נכון אז כן. האם גילית סודות שנשבעת לא לגלות?: כן ולא המראה החיצוני קובע?: כמו שאתי אמרה, לפעמים כן... האם אי פעם השתמשת במילה לא מתאימה ונשמעת ממש טיפשי/ת?: המווווווווון
את/ה מאמין/ה שיש דלי זהב בקצה כל קשת?:
לא חשבתי על זה לדגים יש רגשות?: נראה לי, הרי הם בע"ח. איך את/ה משחרר/ת כעסים?: אממ תלוי מתי, בד"כ כלל על ידי בכי. את/ה בוטח/ת באחרים בקלות?: לא. זה תלוי באדם. מה היה הצעצוע החביב עלייך כילד/ה?: עכבר חמוד איזה כיתה בבית הספר היא לגמרי מיותרת?: לוידעת
יש לך יומן?: היה..
את/ה משתמש/ת הרבה בסרקזם?: לא יודעת מה זה
מה את/ה מחפש/ת בבחור/ה?: אנושיות. מה שמות החיבה שלך?: בובי,אפי ועוד כל מיני... האם אי פעם תקפוץ/י קפיצת באנג'י?: לא מלהיב כ"כ... את/ה מתיר/ה את השרוכים לפני שאת/ה מוריד/ה נעליים?: חח לפי מצב רוח. את/ה חושב/ת שאת/ה חזק/ה?:אתמול בלילה החלטתי שכן. מה טעם הגלידה החביב עלייך?: שוקולד מה הצבע החביב עלייך?: אממ הכל. מה המאכל שאת/ה הכי פחות אוהב/ת?:
כמעט הכל. את/ה מאוהב/ת במישהו/י?: כרגע לא...
למי את/ה הכי מתגעגע/ת עכשיו?: אל קארין!
איזה צבע המכנסיים את/ה לובש/ת עכשיו?: כחול ושחור מה את/ה שומע/ת עכשיו?: שיר הפתיחה של "השבט" (סידרה שאני אוהבת) מה שתי הספרות האחרונות במספר הטלפון שלך?: 08 מה הדבר האחרון שאכלת?: עוגה של אמא אם היית צבע פנדה, איזה צבע היית?: לוידעת. איך מזג האוויר עכשיו?: נעים. כי אני ביית. במזגן. מי האדם האחרון שדיברת איתו בטלפון?: בת דודה שלי. הדבר הראשון שאת/ה מבחינ/ה בו במין השני:
מה שלומך?: נחמד. משקה אהוב: תפוחים משקה אלכוהולי אהוב:אף אחד!
ספורט אהוב: לוידעת.. לא מתה על ספורט. צבע שיער: חום צבע עיניים: חום משקפיים, עדשות?:משקפיים חודש אהוב: אף אחד. מאכל אהוב: מלאווח הסרט האחרון שראית:"גברת דוב" משו כזה... את/ה ביישן/ית מדי מכדי להציע למישהו/י לצאת?:לא. סרט מפחיד, או סוף טוב?: סוף טוב
קיץ או חורף?: שניהם נשיקות או חיבוקים?:חיבוקים מערכת יחסים או סטוץ?: מערכת יחסים איזה ספרים את קוראת?: אממ המווון, הארי פוטר, אן שירלי, צמרמורת, וכל מיני סופרים פחות ידועים. משחק קופסא אהוב:"טאבו" הדבר האחרון שראית בטלוויזיה:את הסרט "גברת דוב" ריח אהוב: שכחתי את השם של הפרח... הדבר הראשון שאת/ה חושבת עליו בבוקר:כל יום זה משתנה.