טל שגב Live

jimcarrey

New member
לטל שלום

אתה אחלה זמר "על הברכיים" ו"דבריים קטנים"זה להיט שהאיתי שומע בית בלי סוף מה שם הלהיט החדש שאתה הולך להוציא? בהצלחה בעתיד גבר

טל ש ג ב

New member
תשובה

אם זה להיט או לא קובעים המאזינים, הרדיו, הקהל שבא להופעות. לכן יש לי השערה מה יכולים להיות הלהיטים- אבל אני לא בטוח- לכן נחכה ונראה.

exit_from_here

New member
ועוד שאלה

אני לא רוצה להעליב אבל... אני מאוד מעריך אותך כיוצר ומפיק ולכן נורא התקשיתי להאמין שאתה מפיק את "המשולש",רוב האנשים ששומעים מוזיקה שמו לב שלא מדובר בשלושה מוזיקאים ובטח לא זמרים....אתה באמת חושב שהם יכולים להצליח חוץ מלמכור לאלה שיקנו כל דבר שיש ברדיו?

טל ש ג ב

New member
כל עבודה מכבדת את בעליה

"המשלוש" הם שלושה אנשים אדירים. רק להיות במחיצתם ועוד לעשות מוזיקה זה כייף גדול- ולא רק ההצלחה חשובה. אני חושב שהשיר שהם הוציאו לרדיו הוכיח עצמו כהצלחה, ואם אפשר לרגש ולהגיע ללב של אנשים- אין בזה שום דבר רע.

ZVI Z

New member
שלום טל שגב

בהצלחה עם הדיסק החדש.וכמה שאלות 1.מתי חשבת על להוציא דיסק שלך?כי אתה אומר-'בעקבות שיחה עם חברי הטוב בן..' אז זה בגלל בן או שזה משהו שתמיד רצית? 2.מה עם בן?הוא הולך להוציא עוד דיסק מתישהו?! 3.עם איזה זמר/ת ישראלי/ת אתה הכי רוצה לשתף פעולה בהופעות?

טל ש ג ב

New member
לצבי

מאז ימי התיכון הקלטתי שירים שלי עם פיטר רוט מ"מוניקה סקס"- וזה שהתחלתי לנגן עם הרבה אמנים הביא אותי ברצון עז לייצג את עצמי עם מילים שלי ואופי משלי. כשהרגשתי בשל - התחלתי. בן מאד פירגן לי כשעבדתי איתו ודחף אותי להוציא שיר לרדיו. אני לא יודע אם הוא עובד על דיסק או לא. בהופעות- אני מאד אוהב הרבה אמנים. שיתפתי עם כמה וכמה פעולה והייתי מאד שמח פעם אחת להיות על אותה במה עם יהודה פוליקר.

Cupid In Hell

New member
טל שגב!!!

אתה פשוט אומן שולט ואני אוהב את האלבום שלך על הברכיים מאוד ויש לי שאלה.... אמרת שהייתה קטן הייתה שמן יש לך אולי תמונה של זה? אשמח מאוד לראות ולהתראות אני לא יהיה כאן להגיב כי אני חייב ללכת אבל לפחות לשאול ת'שאלה ממני , אלרן

טל ש ג ב

New member
אין לי עלי תמונה

כי לא ציפיתי לשאלה כזאת אבל אין לי בעיה להראות לך באיזושהי דרך. אנסה להעביר לך דרך הנהלת הפורומים של תפוז.

princesa2

New member
הי טל שגב

אני אוהבת את השיר על הברכיים. איך הגעת לכתוב את השיר על הברכיים? איזה מזל אתה? האם נראה אותך שר שירים בסגנונות אחרים? עם איזה זמר/ת או להקה היית רוצה להופיע או לשיר שיר דואט? אתה חתיך הורס. יש לך חברה? נשוי? יש לך קשר לאיתי שגב במקרה?

*-*SUNSHINE*-*

New member
הוא נשוי לא?(+שאלה)

חבל
הוא חמודדדד
ררררר...
אבל טל,באמת....אתה מקסים,אני ממש ממש אוהבת את השירים שלך בין היוצרים היותר טובים בארץ. שאלה:איך זה לעבוד עם שלמה ארצי?או עם בן?

טל ש ג ב

New member
השיר על הברכיים

נבע בעיקר מפחדים שאת העולם אנחנו יכולים להרוס בעצמנו- אז הפניה על הברכיים היא בעצם לבני האדם- לא להפסיק לנו את הסיבוב של כדור הארץ. אני מזל סרטן. אני מאמין שאתפתח גם לסגנונות אחרים. זה חלום לשיר עם אריק איינשטיין- אפילו שיגיד מילה אחת בשיר שלי- אני מאמין שאני אגשים את זה. ולגבי חתיך הורס- זה רק נראה מרחוק. זה לא באמת...

מלאניD

New member
שאלה לטל - איך אתה מסביר את הדמיון

כמעט אחד לאחד בין הפזמון של שמים כחולים של שמעון גרשון שאתה הפקת לבין הפזמון בשיר הוראות הפעלה של נמרוד לב מלפני שנתיים. זה מרגיש ממש כמו גניבה מוזיקלית.

טל ש ג ב

New member
אני לא מכיר את השיר

הוראות הפעלה של נמרוד לב- או שאולי אני לא מזהה אותו דרך השם. את השיר של שמעון גרשון הוא כתב והלחין ואני הפקתי מוזיקלית. לא הבנתי אם התכוונת לדמיון בלחן או בהפקה.

שאלה

דבר ראשון - שיהיה בהצלחה בהמשך הקריירה, תמיד נעים לראות אמן ישראלי מתחיל. ועכשיו לשאלה
האם אתה חושב שיש מקום בישראל לשוק סינגלים לצד שוק האלבומים ?

למעלה