טל שגב Live

מקווה שהוא לא הלך

נפל לי המחשב, עד שטל שגב הואיל בטובו לענות לי... רק רציתי להגיד תודה על היחס ואם לא היית נשוי היית מוזמן לצפות בי (בקטע תמים כמובן)

john stockton

New member
אהלן טל

השאלה שלי היא האם אתה חושב שמשהו השתנה במוזיקה הישראלית, שהיא כבר לא מייצרת סטארים גדולים כמו שהיא יצרה עד תחילת שנות התשעים?

אנהלה

New member
הי טל! שמי אנה ונחשפתי למוזיקה שלך בזכות גלגלצ האדירים שמשמיעים אותך המון. רק רציתי להגיד שאתה יוצר נהדר, ואני מאחלת לך המון הצלחה בהמשך! אני רוצה גם להוסיף שיש משהו שונה בשירים שלך, יש בהם אמירה, אלה לא סתם שירים. בעיניי לכל שיר יש מסר והוא מועבר בצורה מעולה! רק יש לי שאלה: אני שמעתי מאנשים שהיו בחתונה שלך, שהוגש שם אוכל לא כשר, לעומת זאת בשיר על הברכיים אתה משתף דתיים... אני לא הכי מבינה את הקשר והמשמעות, זה משהו סאטירי או מה? ודרך אגב, ראיתי אותך בפרי זון עם אשתך והילדה והן נראות מקסימות והחולצה שלבשת מגניבה בטרוף!!!

טל ש ג ב

New member
אין סיכוי שהוגש אוכל לא כשר

ותזכירי לי איזו חולצה לבשתי- שאלבש שוב. ולמה לא באת להגיד שלום? ***** לסיכום: באמת תודה לכולם, לאתר תפוז ואני רוצה להבהיר משהו. בן אדם בכל תחום שלא יהיה בלי התומכים שלו:קהל, מעריצים, מגיבים, מבקרים- הוא לא קיים. לכן אני מודה לכל אחד שהביע משהו וניסה להתקרב כי הייתי שמח להיות קרוב יותר לאנשים דרך המוסיקה. באמת מאחל רק בריאות ואמונה לכולם. אני אשתדל להכנס בהזדמנות אחרת ולדבר איתכם- ועם כאלה שלא הספקנו לענות... תודה לכולם! טל שגב

ANGEL N

New member
איזה גבר!!!

יפה שטל ענה כ"כ יפה ובסבלנות לשאלות שהיו כאן. הוא נשמע בחור נחמד מאוד

אנהלה

New member
ועוד משהו... אתה חולני, נכון? אחלה עיר! אני הייתי בה היום... בכל אופן, אני במת-ים, העיר השכנה ומעניין אותי לדעת באיזה תיכון למדת...

טל ש ג ב

New member
ג'ון

עניתי תשובה דומה קודם, שאני לא חושב שזה רק במוסיקה. אנחנו חיים בעידן מאד מאד לחוץ כמו שמסעדה או מעדן או משקה לא ממציאים משהו אגדי.

אנהלה

New member
טל, לא הייתי בחתונה שלך אלא חברה מאוד טובה שלי שהיא קרובת משפחה שלך אם אני לא טועה... בכל אופן אני שמעתי שהוגש שרימפס... ואם אתה יכול לענות בקשר לתיכון שבו למדת בחולון (עיר מדהימה!) ומה ששאלתי על השיר... בטח שהייתי באה להגיד שלום! אני לא זוכרת בדיוק איזה חולצה אבל מאוד צבעונית! ושוב, תמשיך ליצור מוזיקה מדהימה שכזו ובהצלחה בהמשך וקבל חיזוק על זה שאתה מדבר עם הקהל שלך בגובה העיניים זה מקסים בעיניי!

Cupid In Hell

New member
טל אתה עדיין כאן או שנגמר?!?

אוף הלכתי לרופא ולא הספקתי לשאול איזה באסה....

microbe15

New member
טל למד ב...

תיכון קרית שרת ואפשר לדעת למה את כל כך נדהמת מחולון?

תיכון? LOL, יותר נכון בית כלא

השחיתות שם רצה חופשי... המנהל עשוה מה שהוא רוצה, לא שם על משרד החינוך, אשכרה גטו הבצפר הזה. היחידים שחיים טוב שם זה המגמות כי הן נותנות לו פרסום. קיצר מקום חלש. אבל חולון, עיר באמת מדהימה, למה לא להדהם? אומנם מלאה ערסים אבל איפה אין? מלאה כוסיות, חצי מהנוער בחולון נמצא בתנועת נוער והחצי השני אבל, עדיף לא לדעת. כמו שבטח הבנתם אני חולוני...

writer11

New member
טל תודה רבה שוב על התשובות

אכן זכרת נכון לגבי החתימה על הדיסק, אבל חברתי ואני נפרדנו לפני חודש, לא משנה, אתה כאן והמוזיקה שלך כאן - ושיר כמו "שיר חולוני" שהוא בעל מוטיבים ליריים רומנטיים מדהימים עדיין כאן, כמו שצינתי אני לומד הוראה לתואר ראשון בספרות - אכן ניפגש בהופעה בבארבי - תודה על המוזיקה שאתה יוצר. משה קוזס [email protected]

יוֹאב

New member
שאלה לטל שגב

ראשית הרשה לי לאמר שעבודתך המצויינת יחד עם שלמה ארצי על האלבום "צמאון" אכן הורגשה, והאלבום ניחן בעיבודים מרשימים ביותר ועל כך ישר כח. אני אישית לא הכרתי אותך עד שהתפרסם שמך בנוגע לאלבום "צמאון". האם אתה זוכר לטובה את העבודה המשותפת שלך עם שלמה ארצי? האם הוא נתן לך יד חופשית בתחום העיבודים, כמו שהוא נתן יד חופשית לאמדורסקי, או שהיה יותר מעורב בעצמו בתחום זה?

טל ש ג ב

New member
ליואב

העבודה עם שלמה ארצי היתה בי"ס ענק. אני בטוח שהתמלאתי בהכל מהכל. הוא פרגן לי מאד, ובתחום העיבודים זה שיתוף פעולה - וטוב שכך.

אין שאלות רק פידבק מחברה מהכיתה

היי טל רק רציתי לברך אותך על ההצלחה והשירים המוצלחים שהביאו להצלחה זו. שירך מתנגנים אצלי בעבודה ללא הפסקה ולכולם אני מספרת בגאווה שזהו בן כיתתי. אז שוב, בהצלחה אפרת אורן חברתך למגמת המוסיקה - בתק"ש

למעלה