טל שגב Live

ארווי

New member
טוב...

מה יש לי להגיד לך חוץ מזה שאתה אחד האמנים הטובים בארץ... מאוד אהבתי את האלבום "על הברכיים" ובאמת אני מאחלת לך הצלחה בהמשך הדרך ועכשיו לשאלתי: איך היתה ההרגשה לעבוד עם אומנים מובחרים במוזיקה הישראלית? זה עזר לך איך שהוא? והאם לא חששת שיכירו אותך בתור "מלווה" אומנים אחרים ולא כאמן בפני עצמו? אשמח לקבל תשובה

פהpumiky

New member
../images/Emo13.gif{{{{{{{טל שגב..שאלה...}}}}}}../images/Emo13.gif

הי טל..אני חושבת שאתה עושה מוסיקה קצת שונה מהרוק הישראלי בכלליות..וה נורא יפה... רציתי לדעת איך אתה כותב את שירייך? באיזו מתכונת? האם אתה כותב לחן ועל זה ממציא מילים, או יש לך שיר מוכן ולו אתה כותב לחן? ועוד שאלה...איך התחלת להתפרסם? מה היו התהליכים? מה היית צריך לעשות?

writer11

New member
טל אני מאוד אוהב את הדיסקים שלך

יש לי את שניהם - רק שאלה אחת - בשיר "אני נושק לפלשתין" יצרת בלדת רוק מדהימה ביופייה... תביא לנו עוד כאלו? באמת שיר חזק. משה קוזס [email protected]

טל ש ג ב

New member
תודה על הפרגון, משה

אני מקווה שאוכל ליצור עוד שיר , מילים ואווירה כמו "נושק לפלסטין". מקווה להיות נאמן לי ולקהל ולא לאכזב, ולא לזייף.

טל ש ג ב

New member
תשובה

קודם כל תודה. כתיבת שיר אצלי באה ביחד: יושב עם הגיטרה, יוצאת לי מנגינה, בדרך כלל היא "נה נה נה" ואיזה משפט מוביל, ואז יש לי את ההרגשה של הכיוון שאני רוצה שהשיר ילך אליו, ואז צובע בצבעים מסביב שהשיר יגיע הכי מהר ללב... הוצאתי שיר ראשון לרדיו שקראו לו "ימים בינוניים" ומהרגע שהתחילו לפרגן- ההמשך היה יותר קל, והתחברתי לאנשים שהיו יכולים לקדם אותי.

טל ש ג ב

New member
מאד עזר לי לעבוד עם אמנים אחרים

אני חושב שכמעט מכל אחד למדתי משהו. חששות תמיד יש, אבל מי שמתמיד מתמיד ומתמיד- נגמרות לו החששות.

../images/Emo176.gif טל שגב Live ../images/Emo168.gif

היום בתפוז Live תוכלו לפגוש את הזמר טל שגב, שיתארח בפורום רוק ישראלי הערב ב-20:00. ניתן לשרשר שאלות כבר עכשיו. טל יוצא בימים אלו במופע חדש, והספיק לעבוד עם מיטב האמנים בארץ כמפיק מוסיקלי.
קיץ של בילויים בתפוז אנשים

twigy

New member
אתה לא חושב שזה מוקדם מדי

להוציא עכשיו דיסק נוסף ? הדיסק הנוכחי שלך עדיין לא הספיק לתפוס תאוצה במכירות, וברגע שתוציא דיסק נוסף המכירות של הדיסק ה"ישן" ירדו באופן אוטומטי (זה מה שקורה רוב הזמן) לדעתי אם היית נותן לקהל קצת "להתייבש" (במקביל להופעות) הייתה יכול להנות גם ממכירות נוספות של הדיסק הישן וגם לתאוצת מכירה כשהיית מוציא את הדיסק החדש. חבל. אבל בהצלחה ומזל טוב. אגב: היא התחתנה איתך בסוף ?

טל ש ג ב

New member
מאיפה את/ה יודע מתי עומד לצאת

דיסק חדש או שיר חדש? ולעיקר התשובה: אני מאמין שמה שהזמן נותן לך להרגיש לעשות- אתה צריך לעשות. יכול להיות שצריך לתת לאנשים זמן בין דיסק לדיסק, אבל אני לא יודע אם זה נכון לגבי בתקופה זו. ו... בואי נסתכל על חצי הכוס המלאה: אולי דיסק חדש מוצלח שאנשים מתאהבים בו- מקדם מאד דיסק ישן.... ו... מה זה "היא התחתנה איתך בסוף"?????

../images/Emo41.gif שאלות לטל! ../images/Emo13.gif

קודם כל אני מאוד שמח שבאת להתארח אצלנו בפורום!
דבר שני... יש לך אחלה של מוזיקה!!!
עכשיו לשאלותי!
1. מאיזה אמן או להקה ישראלית אתה הכי מושפע בכתיבת השירים שלך
2. איזה אמנים\להקות אתה אוהב במיוחד
3. האם אתה רואה את עצמך במופע משותף עם אמן כלשהו בזמן הקרוב
אם כן... עם מי...
(או עם מי היית רוצה במיוחד) זהו
- דודי ארביב

writer11

New member
טל אני רק רוצה שתגיד לי שלום...

אם תוכל להתקשר אני אודה לך, אתה אמן ענק בכל אופן - כל הכבוד לך על המוזיקה שאתה יוצר :) משה.

טל ש ג ב

New member
לדודי

אני מאד מושפע מאמנים ישראלים. כל הילדות שלי והתיכון הקשבתי להמון שירים, בעיקר: שלמה ארצי, "משינה" אביב גפן. אני אשמח לעשות הופעה משותפת עם מישהו כמו אביתר בנאי שאני מאד אוהב.

writer11

New member
דיסק עם חתימה של טל שגב

יש לי דיסק עם חתימתו.. היתי בהופעה שלו האחרונה בתאטרון חולון והוא חתם לי - הוא חמודדדדדדד טל אתה המלךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךך!!!

writer11

New member
אחי מתי ההופעה הקרובה במרכז?

אני מת לבוא לעוד הופעות שלך - יש לך מוזיקה נפלאה - כתיבה מצוינת.... אחי אתה באמת אומן מוכשר - כל הכבוד לך - אני חולה על השיר "אני נושק לפלשתין" - יש לי את שני הדיסקים שלך ושניהם מקוריים!!! לא צרובים ולא כלום, כי אני מרגיש שאתה אמיתי ולכן אני אוהב לשמוע ולקנות במיטב כספי את מה שאתה עושה וכמובן לבוא להופעות שלך- טל אתה פשוט אמן ענק- תפסיק להתבייש :) אתה האמן הכי ביישן שראיתי אבל אתה חמוד ויוצר מוזיקה נפלאה עלה והצלח. משה קוזס [email protected]

writer11

New member
הדיסק הראשון של טל שגב

דיסק נפלא מאוד מרגש, פשוט אמן מוכשר שאני מת כבר להגיע לעוד הופעה שלו, אמן אמיתי וכנה עם הקהל שלו. משה קוזס [email protected]

רק אם תוכל לפעם הבאה... ../images/Emo26.gif

לשרשר את הודעותיך כתגובה לאשכול של טל שגב...
אשמח אם תעשה זאת... זה יקל עליי את העבודה וגם ככה ההודעות שלך לא יפלו בין הדפים... תודה
- דודי

writer11

New member
בטח דודי אניו יכול לדבר איתך בפרטי

או באי.סי.קיו בבקשה... אני חיב לדבר איתך שניה אי.סי.קיו 289072297 תודה רבה משה [email protected]

writer11

New member
טל אתה יכול אולי לשיר משהו עכשיו?

ככה סתם... :) משה קוזס

למעלה