טל שגב Live

טל ש ג ב

New member
בשביל זה שווה לעשות מוזיקה

שאתה ממלא בן אדם בצורה כזאת! איזה יופי! משה, אתה ממלא אותי. מקווה לפגוש אותך. ההופעה הקרובה בת"א רק ב-31/7 ב"בארבי". ב-10/7 יש הופעה בכפר סבא.

writer11

New member
יו אני פשוט מתרגש שטל יהיה כאן

וואו טל אני פשוט מתרגש וממתין כבר בקוצר רוח לזה... זה פשוט הולך להיות מגניב!!! טל אתה ענקקקקקקקקקקקק :) משה קוזס [email protected]

מייקל21

New member
שאלה למר שגב

ראשית אני מעריך מאוד את בואך לפורום בנט, אין ספק שהדבר מביע הערכה לקהל. ועכשיו שאלה - בין רצף הגדול של האומנים שעולים ונעלמים נדמה שאתה נשאר פה קצת מעל כולם, ולמרות זאת אחרי שני אלבומים נשאר עדיין אמן בניים (במובנים מסחריים) שלא פורץ את גדרות המיינסטרים. (בניגוד לאמנים כמו אביב גפן מתחילת הנייטיז או עברי לידר מסופם שלאחר אלבומם השני הפכו כבר כוכבים) מה אם מעט מוזיקה יותר מקורית, ולא כזו שתתאים לפלייליסט הגלגל"צי? (ונדמה שיש בך הרבה יותר משירים כמו 'על הברכיים')

טל ש ג ב

New member
למייקל

אני חושב שבתקופה שאנחנו נמצאים בה המוסיקה היא לא דבר שקל לו להתקיים כמו פעם. היום אנשים מוטרדים מאד מפיגועים, פחדים, אין כסף, והופעות או בילויים בנושא מוזיקה לא תופסים חלק משמעותי מאד ועיקרי כמו פעם, למשל: מסיבות ואנשים שיוצאים בשביל להתפרק פעם בשבוע לפעמים מקל על בן אדם שלא בא לו להתעמק עכשיו ושוב להכנס לעצבות. מעבר לזה, נכון שלא כל השירים שלי הם כמו "על הברכיים", אבל גם שיר כמו "על הברכיים" עובדה שחדר להמון אנשים ולא רק בגלל שהוא "מסחרי". אם הייתי מעניין אותך מעבר ל"על הברכיים"- אתה יכול להקשיב לאחד הדיסקים שלי ואני מבטיח לך שתמצא שירים כמו "אי שקט" או "נושק לפלסטין" או "מחלוני" שלהגדרתך יותר "מקוריים".

papaito

New member
דיסקים גדולים

2 הדיסקים הכי גדולים שיצאו בשנים האחרונות... אים תתמודד בתור "שלמה ארצי הבא"????

רציני20

New member
שיתוף פעולה: טל ושלמה ארצי :

האם אנחנו צפויים בעתיד לעוד שיתוף פעולה עם שני היוצרים הללו?!?! (ראה ערך-"צמאון")

טל ש ג ב

New member
תודה על המחמאה

וכשתבוא סדר גודל של הצלחה כזו כמו שתארת- מקווה שנצליח להתמודד.

Bethforever

New member
לטל ה-ע-נ-ק ! ! !

אני מת עלייך,שרוף עליך,חולה עלייך! מת, אוהב אותך! יש לי שאלה: אתה בקרוב תוציא עוד דיסק??? (וואי אני מת!, מתעלף!, אני כותב שאלה ל-גדול מכולם) טל שגב ה-א-ד-י-ר בבקשה תענה לי על השאלה ואני והמשפחה שלי, והכיתה חולים עליך, בחיים אל תעזוב את תעשיית המוזיקה, בבקשה! אני וכל המשפחה והכיתה שלי חולים עלייך ! ! !

טל ש ג ב

New member
תשובה

אני מאוהב בך. זה מה שעושה לי את החיים יותר בהירים. בקרוב אני אוציא עוד דיסק- רק בשביל לקבל עוד שלוש שורות כאלה. אני בטוח שאני אוהב את המשפחה והכיתה שלך בלי להכיר מקרוב. תזמין אותי!

Bethforever

New member
מת עליך.........

ואני שמח עד שמים שאני יכול לצאת בחוץ ולצעוק "טל שגב כתב לי תגובה" אה, סליחה! טל שגב ה-א-ד-י-ר!

papaito

New member
איך היחסים שלך עם הנגנים???

איך היחסים שלך עם הנגנים???

טל ש ג ב

New member
יחסים מעולים

הייתי מגדיר אותנו כלהקה שקוראים לה "טל שגב". אני מת על הנגנים אחד אחד ומקווה ללכת איתם דרך ארוכה.

שלום לך...

בייייייייס- בוווווווווו מה המצב איש יקר שלי? את האמת שלא ידעתי שאתה מגיע אבל בכל זאת.. אני אשאל אותך שאלה : דיסק 3 בדרך.. איך ההרגשה ? ? ? נשיקות לסול הקטנה וד"ש חם חם חם לרביב. נטלי

טל ש ג ב

New member
ההרגשה היא

ללא נודע, כמו לפני כל דבר שאתה מאד רוצה להתרגש ממנו ולרגש בו ועד שהרגע הזה מגיע אתה לא יודע באמת מה יהיה. מקווה לא לאכזב אותך, ותבואי להופעה ב-31/7 בבארבי, אם את יכולה... זה יוצא יום חמישי

writer11

New member
תודה על התשובות - אני מבטיח להגיע

אני מבטיח להגיע להופעה שלך בבארבי :) כיף לדעת שיש אמנים בגובה העיניים - שמתקשרים עם הקהל שלהם. משה - אגב אני בן 25 סטודנט להוראה בתחום ספרות ומקרא - סתם בשביל ההשכלה.

שלום ביס בו

מה המצב איש יקר??? איך זה להוציא דיסק שלישי??? אוהבת מאוד- נטלי. נשיקות לסול הקטנה וד"ש חם חם חם לרביב.

papaito

New member
למה לא עונים על השאלות שלי

אז... איך היחסים שלך עם חבורת הנגנים שלך? האם אתה מתכוון לרכוש גיטרה חדשה (גיטרה ב 4000 ש"ח קצת קטנה על אומן בסדר גודל כמו שלך)... מפריימלך

diklar22

New member
יש לי גם משהו לשאול

קודם כל אני מאוד שמחה לכתוב כאן, השיר הראשון ששמעתי שלך היה "אנשים" מהאלבום הקודם ופשוט התרגשתי ממנו מאוד (שמעתי אותו לראשונה במקסיקו). דבר נוסף. כבר מזה זמן רב שאני רוצה ללכת להופעה שלך ומשום מה אם אתה לא תל אביבי נורא קשה לאתר הופעות טובות אני יודעת שהופעת השבוע בחיפה וגם זה קצת רחוק למה לא לנסות ולהגיע למקומות יותר רחוקים? כמו כרמיאל וכו'? תמשיך ככה

למעלה