סוף עונה

• פותח הנושא MorH
  • פורסם בתאריך

Blue Eyessss

New member
והיפה שלי=)../images/Emo47.gif

טפו טפו טפו מלח מים מלח מים מלח מים שן שום שן שום שן שום בלי עין הרע בלי עין הרע בלי עין הרע בע"ה בע"ה בע"ה אני יכולה להמשיך ככה שעשות...פףף אמונות תפלות שליטה

MorH

New member
../images/Emo174.gif

היא עברה עלי קשה אבל היה שווה בהתחלה היה לי די קל ואז לאט לאט עליתי בגובה והתחלתי להתחרות על עוד סוסים אז היה לי יותר קשה ומסובך בסופו של דבר אני מרוצה מהעונה למרות שקרו לי המון דברים למשל עליתי גבוהה מדי לדעתי בגובה וככה נפלתי נמוך ואין מה לעשות ככה זה כשרצים למעלה אבל מצד שני זה עזר לי להבין שיש לי לעבוד על עוד המון דברים ושלא מה שחשוב זה הגובה אני הגעתי למשהו מעבר למה שציפיתי כמו למשל לנצח עם בוזית או אותלו שלא חשבתי בכלל שזה יקרה אמממ זה עונה ראשונה שלי שאני בניר דוד וזה היה שונה מעונות קודמות כי יצאנו לכל תחרות והיה הרבה לחץ אבל עדיין הכל יסתדר בסופו של דבר גם בדרסאז' אני חושבת שהתקדמתי אפילו ניצחתי בא' באמצע העונה עם מופסא אז למרות כל הקשיים היה משתלם להשקיע =) מאליפות צפון ב70
. . .

smokeman

New member
העונה שלי

אפשר להגיד שהעונה שלי נגמרה בטעם חמוץ-מתוק כמו שרציתי הספקתי לעשות ג' ככה שאני לא אצטרך לעשות ב' שנה הבאה לא משנה עם איזה סוס אני אתחרה אבל לא הצלחתי להשיג את המטרה העיקרית, לא לזכות ברוזטה סגולה (מחורבנת) באליפויות. שוב הייתי קרוב להגיע לשלושת המקומות הראשונים ושוב, לא. אני חושב שאפשר לשנות את השם שלי ל"מר כמעט". אבל כמו שאדם גדול בשם אבא שלי אומר:"כמעט לא נחשב". אבל אני יכול גם לסיים את העונה ולהיות גאה בעצמי ובאובי שלי בזה שהצלחנו לייצג את עצמנו בכבוד למרות ששלושת-רבעי מהתחרויות עשינו בלי מדריך. דבר אחד בטוח, לא תזיק לנו חופשה.

cowgirl Ms

New member
הו, מגניב ^^.../images/Emo80.gif

כי צילמתי באליפות ותהיתי אם זה מישהו מפה ^^.

wildrider

New member
סיכום עונתי

העונה בשתי מילים הייתה סנדוויץ' טוב כלומר התחילה טוב באמצע רע והסתיימה טוב... כאילו התחלתי עם אפאצ'י הייתי אמור להתחרות איתו במטר עם אופציה לעליה למטר ועשרה כי הוא הלך ממש טוב אבל אז סיבוך עם ההנהלה הובילה לזה שהפסקתי לרכב עליו ואז המאמן שלי תיווך ביני לבין גייל שהסוס שלה הוא רוקי התחלתי לרכב עליו ואני היא וגל הסכמנו על זה שאני אתחיל להתחרות עליו התחלתי תחרות ראשונה בשלב מאוחר מאוד כי לעבור מאפאצ'י אליו זה שינוי ענק הוא סוס שצריך להאט אותו ואפאצ'י הוא סוס כבד שצריך לדחוף אותו קדימה... קלטתי אותו מהר יחסית ואחרי חודש וחצי התחלתי להתחרות איתו באודים תחרות ראשונה של הסוס כרגיל בהתאם לציפיות נפסלתי על המכשול השני אבל למרות זאת לא התאכזבתי כי עצם הניסיון היה חשוב ... הצבתי לעצמי אתגר תחרות הבאה מסיימים מסלול וההבטחה של המאמן שלי הייתה שאם תסיים מסלול עם רוקי המקום יבוא בהתאם וכרגיל בהתאם לציפיות התחריתי בצח סיימתי מסלול וכתוצאה מכך הבאתי את המקום הראשון ... רוקי פשוט מלך... ממש ועונה הבאה תהיה יותר טובה עם אופצייה למטר וסיכוי קלוש ליותר לפני הגיוס יהיה טוב... איך אומרים ... נ.ב תודות לשניס על המצלמה ולענבר על התמונה....

../images/Emo97.gifהראשונה והכי מרגשת ולא יציבה!

אוקי... העונה התחילה מזה שרכבתי על סוסי בצפר פעמיים בשבוע שיעור אחד עם עודד ושיעור פרטי עם לאון. התחלתי לרכב על קלי כל המזן ולהתחרות איתה, אבל כמו שמקובל בחווה שלנו הרביעו את קלי ובשלב מסוים נאלצתי להפסיק כי הסוסה לא יכלה יותר
עם קלי יצאתי בפעם הראשונה לתחרות מחוץ לחווה, פעם ראשונה שלקחתי מקום אפילו [בלי קשר לאוהת תחרות, בהמשך התחרוויות]. כשלא יכולתי יותר להתחרות על קלי התחילה בעייה לא קטנה כי לא היה לי על מי להתחרות - התחחרתי טיפה על בנצי אבל יאצ שרק בפנימית אחת כי הוא נפצע לפני התחרות ביגור והתחרתי על וונדי במקום זה [ולקחתי שלישי חח]. במהלך התקופה שרכבתי על בנצי הגעתי למצב שאני מפסיקה להנות מהרכיבה, הרגשתי שפחות או יותר מיציתי את הסוס הזה...הצלחתי איתו הכל, הכרתי אותו מספיק טוב ואל יודעת מה וזה התבטא בזה שהוא קווטר בכלל וקפצתי איתו קומבינציה עם טריפל של 115 ס"מ ושבשיעורים עם עודד עבדנו עבודת קרקע יחסית ברמה גבוהה לשאר הסוסי בצפר ויש עוד אלף דוגמאות...אז עם כמה שהצלחתי איתו לא רציתי להתחרות עליו והייתה במשבת בקטע של התחרויות והרכיבה בכלל ואז גם התחיל הקטע שהוא היה קטן מדיי בשבילי, אני הרבה יותר גבוהה ממנו
בשלב הזה ההורים שלי רצו שנתחיל חצי פנסיון ולא דמיינתי שנקנה סוס. רציתי חצי פנסיון כי בשיעורים לא יכולתי לקפוץ גבוה, לא יכולתי להתחרות יותר מ80 והכל. אלב עוד בעייה, לא היה סוס לחצי פנסיון
אז הייתה לי תקופה נודדת שרכבתי בה על טורנדו וקצת על וונדי וכל מיני נסיונות עם עוד סוסי בצפר. ניסיתי להתחרות על טורנדו גם, אבל בטלו את המיקצה באמצע בגלל הגשם. אח"כ הגיעה דניאלה לחווה ובאיזשהו שלב התחלתי לרכב רק עליה. אבל זה היה בלתי אפשרי עדיין להתחרות עם דניאלה והייתי צריכה להתחרות על סוסים אחרים... ושוב, זה היה קשה נפשית כל המצב הזה
אין לי ממש כוח ואיך להזביר את השלב הזה, אבל מחיפושי סוס שהחווה תקנה לחצי פנסיון הגעתי לחיפושי סוס לעצמי. בין החיפושים בדקתי את אפולו. אחרי שבדקתי את אפולו הפסקתי ללמוד אצל לאון
ישנתי אצל דרורי
כמה ימים והתץחרתי עליו ב90 ובפעם הראשונה בחיים שלי עשיתי מסלול נקי
ולקחתי מקום שני. ידעתי שזה הסוס שאני רוצה! אח"כ התחרתי עליו גם בניר דוד ב90, לקחתי מקום שלישי גם עם מסלול נקי חחח באותה תחרות קנינו את אפולו
המשכתי לרכב רק אצל עודד ואני לא מתחרטת על זה לרגע! מהתחרות ההיא יצאתי למטר עם שתי נפילות בדרך
ומסלולים עם הפלות וקשה
ומבאס אבל הכל היה שווה את זה בתחרות בניר דוד! [האחרונה] אחרי כל הקריעת תחת הזו עשיתי גם מסלול נקי במטר ולקחתי מקום רביעי
בקיצור? עונה מרגשת מדיי

סוף (סוף) עונההה

טוב אז תחילת העונה התחילה שלא היה לי סוס והייתי רוכבת על סוסי ביצפר כאלה כגון קיסר שקפצתי איתו 110 והוא כל הזמן סירב שם וזה ספרינגים.. בקושי ידעתי לרכב אז.. חחח
ואז אבא שלי השתכנע שצריך סוס דחוף כי אני ושיר (אחותי) לא יכולות עם סוסי ביצפר.. נסענו לאודים ומצאנו סוס מלך שרכבתי עליו פעם אחת לפני הקנייה.. וזהו שאפו המלך
קנינו אותו, בהתחלה נפלנו ממנו כל הזמן במקום לבוא לאמא שלי אחרי השיעור ולהגיד לה "אמא נפלתי" הייתי אומרת "אמא היום לא נפלתי"...
התחלתי את העונה ב-70 פעם ראשונה ועשיתי מסלול נקי וזכיתי מקום חמישי אחר כך היו עוד 2-3 תחרויות (שגם הם היו מסלולים נקיים) ב-70 עם מקומות (שתיהם 3) עליתי ל-80 ואחרי תחרות מזוויעה בתל מונד (5 נקודות חובה) התחלתי לעבוד יותר עליו והתקדמתי.. שיעור אחד רועי העלה לי את כל המכשולים בהרבה ואז שאל אותי.. רוצה להתחרות את ה100 ?
לא הבנתי מה הוא רצה ממני כי לא הייתי מומחית בגבהים וזאת הייתה הפעם הראשונה שעשיתי מסלול ב100 .. אז מה נראה לכם שאמרתי? כןןןןןןןן!!
כי אני אוהבת להתגרות בגורל .. אז מה-80 עליתי ישר ל-100 ועשיתי 2 מסלולים נקיים (ג'אמף אוף) ולקחתי מקום 3 .. (התחרות הייתה בפארק דירוג ראשון לאליפות הארץ) מאז לא היו לי מסלולים נקיים נפסלתי פעמיים (עקב נפילה) והיה ממוצע.. 2 תחרויות לפני האליפות לא השתתפתי.. ויצאתי לאליפות עם טופר (הסוסה של רועי, צעירה ויפייפה, אבל קשה ברמות..) פעמיים קפצתי לפני התחרות ושתדעו שהיא קופצת גבהים מטורפים מעל ה100 אז נפלתי באליפות.. ופרשתי ביום הראשון כי זה היה ממש מטורף אם הייתי ממשיכה.. אבל לא היה אכפת לי כל כך כי טסנו לגרמניה
לייבא סוס.. מצאנו שם סוסה מושלמת בת 9 שקופצת מסלולים של 140 נקיים וטובים!! קנינו אותה ועוד שבוע (בעזרת השם) היא תגיע!!
בקיצור העונה הזאת (הראשונה שלי+שנה ראשונה ברכיבה) הייתה עונה די הזויה..

serdonix p

New member
עונה ../images/Emo13.gif../images/Emo42.gif../images/Emo39.gif../images/Emo41.gif../images/Emo34.gif

העונה הזאת הייתה העונה הכי מדהימה שהייתה לי אי פעם מכול הבחינות הרגשתי התקדמות עצומה עם הסוס שלי באמת שבחיים לא חשבתי שהמסלול הכי גרוע שלי העונה יהי 12 נקודות והכול בגלל הפלות באליפות בחיים לא חשבתי שאני אצליח ב 1.10 איתו, ושפיצפיץ יתקדם כול כך, הוא פיתח תכניקה מדהימה ואני הכי גאה בו בעולם אני מרגישה שרק התקדמנו בשנתיים האילה והסוס הזה פשוט לימד אותי רכב ולרכב טוב (בלי להשתחצן
) אני רוכבת כבר 8 שנים עוד מעט ואני ושבת שלרכב על סוסים קשים רק זה ילמד אותך איך לרכב באמת, איך להתמודד עם מצבים קשיםף ואיך לפתור בעיות, הסוס הזה מדהים, פשוט התאהבתי בו. ויהיה לי כול כך קשה להיפרד ממנו! ובכלל בלי קשר לתחרויות אני חייבת תודה לשני אנשים שהכי היו שם בשבילי השנה והכי עזרו לי בהכול, לא רק בסוסים, נדבי אהובי המושלם
וגם לחברה הכי טובה שיש לי בעולם (הילהלוש
) והתרחקתי מכמה אנשים... אבל אני חושבת שהכול לטובה ושהשנה הזאת הייתה פשוט מדהימה!

איזהה עונננהה....

הכלללל היה שונה (= פשוט היה מעל ומעבר לכל מה שיכולתי לצפות. העונה הקודמת שלי היא לא בדיוק "עונה" 5 תחרויות , כל פעם על סוס אחר. ועבדתי על סוס אחד ויצאתי על סוס אחר.
אני חייבת הרבה לרועיקי
ואני חושבת שהתמונות ידברו בעד עצמן (= לפני

למעלה