סוף עונה

• פותח הנושא MorH
  • פורסם בתאריך

MorH

New member
../images/Emo174.gif סוף עונה

טוב אז תרשמו פה איך עברה עליכם העונה קל ? קשה ? נגמרה בטוב ? ברע ? העתם למה שציפיתם ? היה לכם איזשהו שינוי ?! ( חווה/מדריך ) שינה לטובה או לרעה ? קרה לכם משו ממש מיוחד השנה? הבנתם ת'רעיון =] תהנו...

עונה ראשונה ../images/Emo3.gif

קל? ממש לא... כל העונה התאמצתי וברוב המקרים התוצאות היו בהתאם... קשה? כן אבל זה השתלם
נגמרה בטוב? אי אפשר להגיד שהתחרות האחרונה היתה טובה יחסית למה שעשיתי בבית אבל גם אי אפשר להגיד שזה היה רע... ברע? כנ"ל הגעתם למה שציפיתם? נדמה לי שמבחינת ההבנה אפילו מעבר... היה לכם איזשהו שינוי ?! לא חווה ולא מדריך אבל עברתי מלהתחרות על מיכלי
ללהתחרות על ריינצ'וק
... שינה לטובה או לרעה ? ברור שלטובה
.... מהרגע שעברתי עליה אני ממש התקדמתי קרה לכם משו ממש מיוחד השנה? התקדמתי המוווון תהנו... טנקס מורצ'וקקק

עונה וחייבת לעוף מפה כבר..

טוב אז תרשמו פה איך עברה עליכם העונה: קל? לא, התאמצתי המון והשקעתי המון בשביל להגיע למה שהגעתי קשה? כן.. היו המון רגעים שנמאס לך כבר ואתה ממש מיואש..אבל בסוף זה שווה את זה! נגמרה בטוב? יאפ.. ברע? לא..למדתי המון, התקדמתי המון..זה לא יכול להיות רע הגעתם למה שציפיתם? להרבה יותר ממה שבכלל ציפיתי.. היה לכם איזשהו שינוי?!(חווה/מדריך) התחלתי לרכב עם חגית.. שינה לטובה או לרעה? הכי לטובה! התקדמתי איתה המון.. קרה לכם משו ממש מיוחד השנה? אממ דבר ראשון התחלתי להתייחס לספורט הזה קצת יותר בצורה רצינית ולא חובבנית..הרגשתי שסוף סוף יכול באמת לצאת ממני משהו וזה נתן לי דחיפה להמשיך..ונהנתי מכל רגע
ובא לי לשים תמונה מתחילת העונה..ומסוף העונה חחחח תחרות ראשונה ב-16.10

ומאיזה אימון לקראת סוף העונה

כבר יש פחות את הבעיה של הידיים (חוץ מהאגרופים) והסוסה הולכת טוב..

שנה חיפשתי..וסוף סוף מצאתי

התמונה פחות או יותר מלפני שנה עם גילברט LOLLL

../images/Emo153.gif../images/Emo89.gifעונה השיעמום הורג ררר

ממש לא היתי עונה קלה עברתי הרהב דברים בעונההזאת חלקם טובים וחלקם פחות
העונה היתי קשה זה השתלם בהחלט
תחרות אחרונה לא היה משהוא בל לקראת סוף העונה היה מעולה!!!
כנ"ל
הגעתי למה שציפתי רק לא ציפתי לתוצאות כ"כ טובות טפו טפו טפו
היה שינוי עברתי מי לאון לחיים
השינוי שינה מאוד לטובה חיים מקדם אותי הרהב וגם את הסוסה
כן דוקא קרה משהו ממש מיוחד לקחתי ראשון עצם העובדה שבתחילת העונה לקחתי מקום שלישי ב60 שבוע אחרי שהסוסה הגיעה אליי ובסוף העונה לקחתי פעמיים ראשון ב90 שאלון ממש חמוד ואני חייב לציין שהתאהבתי ב
גררר בולה בתחרות הראשונה שלי איתה בשבוע הראשון ביחד

GR££N woMAN©

New member
וואו.. זה כ"כ ישן!

זה בתחרות שהייתי פצועה לא? ביומולדת של ש-ב-י? חחח אני צילמתי

../images/Emo153.gif../images/Emo89.gifלא יודע אם היית פצועה לא

נראה לי כי אני זוכר שהלכת איתי הלכת מסלול.............. וכן זה באמת מאוד מאוד ישן עוד מאותו תחרות

GR££N woMAN©

New member
לא לא.. זאת התחרות שלא יכלתי ללכת..

אני זוכרת שבנצי ריסק את האופניים האלה ושהתווכחתי עם שני שהן התפרקו והיא אמרה שזה לא יכול להיות.. חחחח לא הלכתי איתך בתחרות הזאת מסלול.. זאת הייתה תחרות אחרת..

GR££N woMAN©

New member
ואני גם צילמתי אותך אז לא יכול להיו

ת שהתחרתי באותה תחרות.. אני זוכרת

../images/Emo153.gif../images/Emo89.gifטוב אם את אומרת יש

הגיון במה שאת אומרת ותודה על התמונות שוב תודה....
עוד אחת
פוי כמה שהתשננו לטובה מאז פפפפ

Blue Eyessss

New member
../images/Emo122.gif../images/Emo122.gif../images/Emo47.gif

טוב בואו נתחיל מזה שהשלוש תחרויות ראשונות של העונה היו מדהימות.. עם הדוגמנית שלי כל פעם מקומות בין ראשון לשלישי ככה נחמד...5 נקודות לעלות לב' מדורגות שלישי לאף אי איי..נראה טוב-הסוסה מותחת גיד-פף..לא כיף במיוחד ולגמרי ביש מזל..וממ אז הפסקה קצרה ואז איילה נותנת לי את האפצ'י... תחרות ראשונה חמישים ושמונה אחוז..תחרות שניה שישים ואחת אחוז תחרות שלישית 63.75 אחוז וככה גם ברביעית ואז בחמישית שישים ואחת ואז אליפות צפון קטסטרופה אליפות הארץ קטסטרופה...הסוס הזה מוציא את כל הרע ברוכב...באמת הוא הרג אותי..כאילו עליתי עליו והידים שלי קיבלו חיים משל עצמם זה היה סיוט..ממש הרס לי ת'ישיבה...בזה הסוס אלוף..אבל מה שכן? אני הכי שמחה בעולם..גם מזה שקורונה מתחה את הגיד וגם מזה שפיקששתי כ"כ באליפויות ועל כל החרא שאפצ'י האכיל אותי..כי היום שהלכתי לכנות לעשות שיעור לבחור לי סוס...והוא אמר שעל כל סוס שהוא ישים אותי אני אסתדר..פתאום הבנתי שזה הכל העונה הזאת..העונה הזאת של ההתמודדות... כאילו לרכב על כ"כ הרבה סוסים שונים עם בעיות זה כ"כ טוב...מאפצ'י למדתי הכי הרבה שלמדתי בחיים שלי...ולרכב על ויק בכלל...(ויק ממש מזכירה את טימי בדרך עבודה וזה) וכל הרכיבות על פלולה ומריה...קיצר...זאת לא הייתה עונה קלה אבל היא הייתה קשה וכייפית...עונת למידה..אני שמחה שהיא נגמרה ושעונה הבאה אני עם הדוגמנית שלי טפו טפו טפו בב' ועם ויקי בא'... וזהו אני חושבת קדימה=)אין מהדברים הקשים לומדים הכי הרבה... וחוץ מהסוסים גם עברתי הרבה דברים שרק חיזקו אותי תכלס...אז זהו אני שמחה מהעונה הזאת ונשברתי רק פעם אחת בתחרות העונה הזאת=)וזהו...גמלי מותר ותראו ת'חמור הזה אפילו בהליכה הוא מתנגד:|

למעלה