../images/Emo97.gifהראשונה והכי מרגשת ולא יציבה!
אוקי... העונה התחילה מזה שרכבתי על סוסי בצפר פעמיים בשבוע שיעור אחד עם עודד ושיעור פרטי עם לאון. התחלתי לרכב על קלי כל המזן ולהתחרות איתה, אבל כמו שמקובל בחווה שלנו הרביעו את קלי ובשלב מסוים נאלצתי להפסיק כי הסוסה לא יכלה יותר
עם קלי יצאתי בפעם הראשונה לתחרות מחוץ לחווה, פעם ראשונה שלקחתי מקום אפילו [בלי קשר לאוהת תחרות, בהמשך התחרוויות]. כשלא יכולתי יותר להתחרות על קלי התחילה בעייה לא קטנה כי לא היה לי על מי להתחרות - התחחרתי טיפה על בנצי אבל יאצ שרק בפנימית אחת כי הוא נפצע לפני התחרות ביגור והתחרתי על וונדי במקום זה [ולקחתי שלישי חח]. במהלך התקופה שרכבתי על בנצי הגעתי למצב שאני מפסיקה להנות מהרכיבה, הרגשתי שפחות או יותר מיציתי את הסוס הזה...הצלחתי איתו הכל, הכרתי אותו מספיק טוב ואל יודעת מה וזה התבטא בזה שהוא קווטר בכלל וקפצתי איתו קומבינציה עם טריפל של 115 ס"מ ושבשיעורים עם עודד עבדנו עבודת קרקע יחסית ברמה גבוהה לשאר הסוסי בצפר ויש עוד אלף דוגמאות...אז עם כמה שהצלחתי איתו לא רציתי להתחרות עליו והייתה במשבת בקטע של התחרויות והרכיבה בכלל ואז גם התחיל הקטע שהוא היה קטן מדיי בשבילי, אני הרבה יותר גבוהה ממנו
בשלב הזה ההורים שלי רצו שנתחיל חצי פנסיון ולא דמיינתי שנקנה סוס. רציתי חצי פנסיון כי בשיעורים לא יכולתי לקפוץ גבוה, לא יכולתי להתחרות יותר מ80 והכל. אלב עוד בעייה, לא היה סוס לחצי פנסיון
אז הייתה לי תקופה נודדת שרכבתי בה על טורנדו וקצת על וונדי וכל מיני נסיונות עם עוד סוסי בצפר. ניסיתי להתחרות על טורנדו גם, אבל בטלו את המיקצה באמצע בגלל הגשם. אח"כ הגיעה דניאלה לחווה ובאיזשהו שלב התחלתי לרכב רק עליה. אבל זה היה בלתי אפשרי עדיין להתחרות עם דניאלה והייתי צריכה להתחרות על סוסים אחרים... ושוב, זה היה קשה נפשית כל המצב הזה
אין לי ממש כוח ואיך להזביר את השלב הזה, אבל מחיפושי סוס שהחווה תקנה לחצי פנסיון הגעתי לחיפושי סוס לעצמי. בין החיפושים בדקתי את אפולו. אחרי שבדקתי את אפולו הפסקתי ללמוד אצל לאון
ישנתי אצל דרורי
כמה ימים והתץחרתי עליו ב90 ובפעם הראשונה בחיים שלי עשיתי מסלול נקי
ולקחתי מקום שני. ידעתי שזה הסוס שאני רוצה! אח"כ התחרתי עליו גם בניר דוד ב90, לקחתי מקום שלישי גם עם מסלול נקי חחח באותה תחרות קנינו את אפולו
המשכתי לרכב רק אצל עודד ואני לא מתחרטת על זה לרגע! מהתחרות ההיא יצאתי למטר עם שתי נפילות בדרך
ומסלולים עם הפלות וקשה
ומבאס אבל הכל היה שווה את זה בתחרות בניר דוד! [האחרונה] אחרי כל הקריעת תחת הזו עשיתי גם מסלול נקי במטר ולקחתי מקום רביעי
בקיצור? עונה מרגשת מדיי