כיוון ש...

• פותח הנושא 2_be
  • פורסם בתאריך

TheSimon

New member
מה הבבעיה?

אני אישית מתלבט בין סגול (בשילוב עם אדום) או כחול... יש הצעות?

Mahaoo

New member
ני לא לגמרי קבוע פה אבל בכך מקרה

אני יותר דייר של פורום החידות(פורום מצויין כדאי להצטרף) אני דוד אני בן 17 (עוד מעט) אני לומד פיסיקה כימיה מקצועות מוגברים בעקרון אילו היו המקצועות הכי מעניינים עד שנתקלתי בשעמום הכימי השורר בכתה כל שיעור מחדש(מתחרט שלא לקחתי מחשבים!) מפיסיקה אני עדיין מאוד נהנה. את משמעות הכינוי שלי אפילו אני לא יודע!! בעקרון אוהב לעשות חיים ולחשוב(
) ושוב לעשות חיים וכמובן אוהב מאוד ספורט

2_be

New member
אז ברוך הבא ../images/Emo140.gifזה הזמן להפוך לקבוע

SevenEleven

New member
אני ../images/Emo66.gif

קורא פסיבי לרוב, מסיים תיכון השנה, מגביר פיזיקה מדמ"ח וכימיה (משעמם לי) אוהב פיזיקה - בעיקר מודרנית ומכניקה, גלגלי שיניים! :p , קצת אמנות וגם מכוניות ושטויות.. בכל מקרה, אני חייב לציין שאני נורא נהנה ללמוד מהערותיהם של חברי הפורום הנכבדים (ובייחוד aliag השנונה
) יום טוב לכולם! (רק התעוררתי, אל תשאלו)

ailag

New member
../images/Emo9.gif *blushes, runs and hides*

(ת'אמת, בהתחלה זה נראה כאילו כתבת "ailag השמנה". לא הבנתי מאיפה היכולת להעריך את המשקל שלי אונליין.) רק התעוררת? אח..

SevenEleven

New member
../images/Emo13.gif חס ושלום, שלום וחזרה לישון..

כן, גם לי אין מושג מה רציתי להגיד.. בכל אופן לילה טוב! (ולא אני רק ישן כל הזמן, למה אנשים חושבים ככה?)

הממ

אני לא יודע אם הגעתי לרמה שאני יכול להחשיב את עצמי כחבר בקהילה פה אבל אני מאוד אוהב לקרוא וללמוד ממה שכותבים. אני עצמי לא לומד לא פיזיקה/ביולוגיה/כימיה (אבל מחשבים אם זה מספיק טוב?) אבל מאוד מתעניין בפיזיקה ובאבולוציה. קצת מצטער על זה שלא הגברתי פיזיקה בכל מקרה. ואם אתם רוצים לדעת על עצמי קצת תלחצו עלי פשוט...

Mahaoo

New member
../images/Emo65.gifויש לו יום הולדת היום!!../images/Emo65.gif

טוב בעצם לא ממש היום אתמול(26.5)
עמרי!!!! באמת שחקן הדיגר הטוב ביותר שראיתי(ניסיתי לעבור אותו אבל לא הצלחתי) מסיבה בשבילך: קח לך כוס
או אולי קנקן
תפוס את ה
וה
ותהנה מאוחר יותר... תעשה עם זה:
well u know... תקום בבוקר שמח וטוב לב(מהלילה שמקודם...) תשתה
ותפתח את כל ה
שקיבלת מקודם ו
בכל אשר תעשה עד ליום הולדת הבא שלך

תודה!

טוב, רק שתדעו שהאיש הצנוע הזה שאמר לי מזל טוב הוא בעל 143 איי קיו, והיה יכול להיות אלוף הארץ בפיזיקה אם לא היו מקפחים אותו באולימפיאדה לפיזיקה.

Mahaoo

New member
איזה מניאק!!

לא סתם הכל בסבבה לא קיפחו אותי ולא נעליים זה אני קיפחתי את עצמי בזה שהלכתי לפי נסיון מחיי היום יום ולא לפי הידע שיש לי בפיסיקה או שלא הבנתי את השאלה נכון או שחשבתי שהתשובה פשוטה(ובאמת היא לא כל כך--קצת יותר מסובכת) אני לא מאמין!!! אני כזה דפוק!!! טוב נו זה בסדר 50% זה בסדר לדעתי הייתי רחוק רק ב 3 שאלות להגיע לשלב ב'(שזה בערך 13\14 אחוז) הקטע עם האי קיו-- עזבו את זה עשיתי כמה מבחנים והיו לי תוצאות בסביבות ה 140 אז חברי נטפלים לזה ואמרים לי כל שנייה "אבל יש 140 אי קיו איך אתה לא יודע את?" או "דוד מה זה אתה עם ה140 אי קיו שלך לא מסוגל לפתור דבר כה פשוט" מה אגיד ומה אומר... מ נ י א ק י ם

כרומטי

New member
שחקן הדיגר הטוב ביותר?

מה התוצאה שלך?
ואני חשבתי שאני שחקן הדיגר הטוב ביותר.........

כרומטי

New member
צר לי.....עברתי אותך

השיא שלי זה 83875 כמו שאמרתי לך במסר האישי......אני ממש חורש את המשחק הזה.

טל ר

New member
עכשיו אני

אני טל, למדתי באוניברסיטה העברית מתמטיקה, פיסיקה ומדעי המחשב, והיום אני גר בבוסטון הקרה אשר במסצ'וסטס, ארה"ב.

1ca1

New member
גם אני

אני אסף,מדי פעם אני עוזב את פורום מתמטיקה הנחמד כדי להסתכל פה. לומד פיזיקה 5 + מדעי המחשב 15 בבי"ס. אני מסיים עוד שבוע את ה5 במתמטיקה, ואני מקווה ששנה הבאה אני כבר אוכל בשילוב עם התיכון ללמוד גם מתמטיקה מחשבים באוניברסיטה... אוהב פיזיקה, שונא ביולוגיה,וגם יחסית משועמם (בעעע צריך ללמוד לשון זה בלי קשר)

idanyd

New member
"אני ואני ואני ואני..."../images/Emo79.gif

שלום, אני עידן (כמו שמעיד הכינוי שלי). כבר הרבה זמן שלא ביקרתי בפורום הזה, אבל החיבוק ששלחה לי 2_be בפורום סטודנטים הזכיר לי נשכחות, אז החלטתי לקפוץ לבקר. אני בן 21, אחרי צבא, לפני לימודים (הנדסה ביו-רפואית), מעסיק את עצמי בעבודות זמניות בינתיים. יש באמתחתי מס' קורסים במתמטיקה שעברתי באוניברסיטה הפתוחה, בשביל להעביר את הזמן בצבא. אני מניח שהמדע האהוב עלי ביותר הוא מתמטיקה, בעיקר בזכות הטוהר שלה, והעובדה שכל שאר המדעים מבוססים עליה
. מקור הכינוי - הכינוי חסר משמעות לחתולין, ונוצר תוך כדי משחק Scorched Earth, הרבה זמן לפני שמישהו שמע על WWW, פורומים, צ'אטים או ICQ. טוב, that would be all. מקווה שאמשיך לבקר כאן על בסיס קבוע
.

שלום

בדיוק גיליתי את הפורום הזה והוא נראה לי נחמד מאוד אז אני אילנית מגדרה, בת 16 וחצי, המקצועות המוגברים שלי הם פיסיקה כימיה, אבל פיסיקה היא אהבתי הגדולה. חוץ מזה מעניין אותי ביולוגיה ואבולוציה ואולי גם פסיכולוגיה וספרות קצת, וזהו..

viz24

New member
אז מי אני

אז כך בן 24 ממושב בדרום ,עובד בחקלאות (במשק של אבא). בתיכון למדתי פיזיקה ומחשבים . ועד היום אני אוהב מדעים בעיקר פיזקה ביולגיה וכימיה. שמי הוא זיו אבל השם היה תפוס אז קראתי לעצמי VIZ24 . מקווה שיהיה מעניין....

למעלה