כיוון ש...

• פותח הנושא 2_be
  • פורסם בתאריך

PooKiPsiT

New member
טוב נו, אז גם אני.. ../images/Emo13.gif

קוראים לי לירז ואני בת 20. אני משתחררת עוד יומיים (וויפי!!!!!!!!!!!!!!!!) ונרשמתי לאוניברסיטת תל אביב להנדסת אלקטרוניקה. בתיכון למדתי פיזיקה וכימיה, ואלה גם הנושאים שהכי מעניינים אותי. זה וגם קצת ביולוגיה (בעיקר של גוף האדם, פחות של בע"ח וצמחים..) ולמרות שאני לא כותבת כאן כל כך הרבה אני קוראת המון! זה פורום ממש מעניין!

Deathatred

New member
אני הוא אני

סטודנט למתמטיקה-פיסיקה באת"א. מתעניין בהרבה דברים - כולל: מתמטיקה, פיסיקה, לוגיקה ופילוסופיה ואפילו ביולוגיה וכימיה (בעיקר כשזה נוגע לאספקטים התיאורטיים ולא לפנקסנות והפרטים הטכניים).

Deathatred

New member
אמרתי לך

רק את האספקטים התיאורטיים והפילוסופיים יותר, לא את כל הפרטים הטכניים והמעצבנים שלומדים בתיכון ובשנה א' בכימיה (להלן: פנקסנות).

1100F

New member
אני כנראה זקן השבט

אני בן 43. יש לי דוקטוראט בפיסיקה מאוניברסיטת ת"א. לאחר כמה סטארטאפים אני שוב מחפש עבודה (לכן יש לי הרבה זמן לכתוב בפורום). בינתיים מלמד כמה שעות במכללה להנדסה. מאיפה הכינוי שלי? כשהתחלתי בפורומים של תפוז, התחלתי בפורום אופנועים, ומכיוון שיש לי אופנוע Suzuki gsx 1100f המוכר בתור 1100f, זה הכינוי שבחרתי. מאיפה שגיאות הכתיב שלי? א. עד גיל 17 וחצי חייתי בצרפת ולא הייתי אף פעם בבית ספר ישראלי. ב. עדיין לא עשיתי ניתוח לשינוי עובי האצבעות כפי שהכרזתי שאני מתכוון לעשות

landmn

New member
מזל ../images/Emo45.gif

כבר היתה לי הרגשה שלהיות בן 27 זה זקן הפורום.
אני מתכנת מחשבים (ועוד כל מיני דברים שאני אהיה סנוב ולא אפרט כי אני לא רוצה שיזהו אותי במקרה). אני אוהב לדעת הכל אבל אין לי סבלנות לכל החישובים הקטנים וזו אחת הסיבות שלא למדתי לימודים אוניברסיטאיים (בקושי סיימתי בגרות). מתמיטיקה ופיסיקה היו התחביבים הגדולים שלי עוד ביסודי, וכבר אז קראתי ספרי מדע של "מבוגרים". אבל, בסופו של דבר התמקדתי בעיקר בתחום המחשבים. כי אז היה קל להשיג בזה עבודה גם בלי תעודות רשמיות (היום אי אפשר גם עם תעודות
וגם גיליתי שהרבה מהעבודה במתמטיקה ומדעים נעשית ע"ג מחשבים. היום, לצד כמה עיסוקים אחרים, ובזכות האינטרנט, אני חוזר גם ללמוד מדעים בשביל הכיף. אבל מעל לכל אני סקרן

אני סגן זקן השבט ??????

אני ממש לא מוכן לתפקיד הזה ! אני אלון בן 31, מתחיל שנה הבאה דוקטורט באבולוציה של האדם באוניברסיטת תל אביב. חוץ מעניין ברור באבולוציה, אני מתעניין בעוד כמה דברים אני לא אוהב שרלטנים אני רוצה שלום עולמי, ועם אזכה בתואר אני אביא אושר לכל ילדי העולם. הומר

טל ר

New member
יתכן שאני המפסיד

גם אני בן 31 - ביולי אהיה בן 32. מה פסק הדין? מיהו סגן זקן השבט?

pallidfool

New member
אני

תלמיד תיכון ולומד לתואר במתימטיקה באוניברסיטה הפתוחה.

amir_aikido

New member
שלום שמי ...

אם אתם מתעקשים אז אני אמיר אני בן 30 ומהנדס אלקטרוניקה בהכשרתי ומקצועי (למדתי בזה גם תואר 2 אם זה משנה למישהו) ובקשר לניק - התחלתי את חיי באינטנרט בפורומים של אמנויות לחימה - והתחביב העיקרי שלי הוא אייקידו ... אמיר

CommandeRiker

New member
אני...

ט'ניק, אפילו עוד לא התחלתי בלימודי פיסיקה ראסמיים. חן מוסקוביץ , 14, מקווה ישראל...

238

New member
אני יותר קוראת מאשר משתתפת...

בס"ד אני בת 22,ולומדת מדעי המוח באוניברסיטת בר-אילן. אוהבת פיזיקה ומתמטיקה,וממש אבל ממש גרועה בביולוגיה...

כרומטי

New member
מממממ.......מה כלול בלימודי

מדעי המוח? לא צריך לדעת ביולוגיה בשביל זה?

PooKiPsiT

New member
זה (בערך) שילוב של

פסיכולוגיה וביולוגיה. (לא ממש מסתדר לי עם מה שהיא אמרה..)

238

New member
זה לא רק.

בס"ד מכיוון שיש בזה עוד המון תחומים חוץ מביולוגיה: פיזיקה,בלשנות,מתמטיקה, מחשבים(ואפילו אנתרופולוגיה -ובטח יש עוד כמה תחומים ששכחתי).

2_be

New member
איזה ממושמעים אתם ../images/Emo6.gif

טוב, אחרי השרשור הזה באמת פתרתם לי כמה חידות
נחמד לראות שגם צעירים וגם מבוגרים מצאו פה את מקומם... אז סתם רציתי להגיד
<ומי שעדיין לא הכניס את עצמו לשרשור (לדוגמא, טל ר. איפה אתה?), קדימה!>

ailag

New member
אוקיי, אוקיי!

אוף. טוב. אז אני לא באמת גליה. קוראים לי איילה ג. ואני הייתי לוחמת אכזרית ביערות הפראיים של ארץ לא נודעת שעל שמה רובצת קללה, מעבר להררי החושך. בגיל עשר גברתי על חצי קוף חצי אריה בקרב, ואחיי הלוחמים פחדו מכוחי והגלו אותי. נדדתי חמש שנים בלי לנוח, בלי לשתות, בלי לאכול. עד שנתקלתי בקפה-אינטרנט אחד בתל אביב. נכנסתי לאינטרנט, והתמכרתי. את הפיזיקה, אגב, אני יודעת משיעוריו של זקן השבט. הוא לימד על נבטים וכאלה, אז בינתיים קראתי ספרי מדע פופולרי. ואת ממש רעה שגרמת לי לעשות כזה אאוטינג לעצמי.

ailag

New member
כן.. מצטערת

הסיפור הזה של "גליה, סטודנטית לפיזיקה ומתמטיקה" באמת לא היה הגיוני כל כך. אנשים, יצא אנטי תזה חדש! קומיקס חדש! (והם לא פרסמו את הדפיוצר שלי, כמו שביקשתי
)

גם הסיפור על השיער הכחול היה מוזר.

לא יכול להיות, שבנאדם נורמלי מסתובב עם דבר כזה על הראש
בה ביי.

למעלה