כיוון ש...

• פותח הנושא 2_be
  • פורסם בתאריך

nirte

New member
אממממ.. יכול להיות!

בעעעעעעעעעעעעעע.. סתם, כי בא לי להקיא..

ailag

New member
לא נראה לי ../images/Emo8.gif

(למרות שאני לא קפצתי כיתה)

arifell

New member
עכשיו אני!

שם: ארי פלמן גיל: 20 (ביולי 21) סטודנט בעתודה אקדמית בטכניון (הנדסת חשמל+פיזיקה/פיסיקה סמסטר V) מס' ICQ הוא: 97491957 לא נראה לי שאני ממש מומחה בכלום, אבל הנושא שהכי מעניין אותי, שאני לומד, כרגע, זה תורת הקוונטים.

fibonachi

New member
אני...

אני יואב, לא ממש פעיל יותר מסתכל בן 17 סטודנט למתמטיקה בפתוחה ולומד בתיכון....

TheSimon

New member
מותר לי?

אל אף שאני לא פעיל כל כך ולא וותיק כל כך החלטתי שאצה מהארון, ליחה, מהמסך... שמי סימון בן 17 (בקרוב וחצי) מבת ים אני לומד פיזיקה 5 יח"ל (לומד? הסיבה היחידה שאני לא פורש היא שאני אוהב פיזיקה) סיימתי 5 יח"ל מחשבים ומתמתיקה ואני גאה לומר:
אני אוהב מתמתיקה
אני אוהב פיזיקה
אני אוהב מדעי המחשב אם לא ניחשתם, אני בי"ב

danihell7734

New member
אתה אוהב מדעי המחשב??

אה...טוב אתה עושה חמש... לי יש 12 שעות מדעי המחשב בשבוע!!! זה לא כיף...

אמנון כ

New member
../images/Emo24.gifשלום לכולם! ../images/Emo24.gif

האמת היא שגם אני על תקן קורא יותר מכותב, אבל בכל זאת.... ראשית ברכות למנהלת הפורום be_2 שעושה עבודה משובחת במיוחד בניהול הפורום המשובח הזה. אני קורא הרבה פורומים, ולא נתקלתי במנהל/ת פורום כל כך ידידותי ומקצועי...
בכמה מילים על עצמי: בן 28 מרמת השרון, חובב מדעים כמעט מכל הסוגים, ומתעניין בעיקר במחשבים וטכנולוגיה, גנטיקה, ביוטכנולוגיה אסטרונומיה וכו' כמו גם הארכיאולוגיה ובבמוצא האדם, היסטוריה, פילוסופיה, מוזיקה ועוד... אני עובד כמנהל הדרכה בחברת היי טק, שמבלה את רוב זמנו בחו"ל ובכל הזדמנות מתעדכן בקורה בפורום מהארץ ומחו"ל. שיהיה לכולנו שבוע מעולה!

2_be

New member
../images/Emo12.gif ../images/Emo26.gif ../images/Emo9.gif

וואו...
גרמת לי להסמיק

TheSimon

New member
כבר סיימתי ללמוד את זה (עד לאונ')

וכן, היו לי 10 שעות מחשבים שמנ שעברה ואני בהחלט נהנתי ב90% מהם...

TheSimon

New member
תתמקד באלגוריתמים ולא במימוש שלהם

אני אספר לך סיפור, אחרי שסיימתי ללמוד, קניתי ספרים בJAVA, C++, ןVB, ואני מבטיח לך שאם אתה יכול להפתח אלגוריתם שעובד טוב.

אה מגניב../images/Emo80.gif

אני נועם בן 18 מאשדוד סיימתי 5 יח' פיזיקה (לא בהצלחה משהו) וסתם, אני אדם סקרן, עם מחשבות

2_be

New member
ואני...

אני 2_be (ומי שעוד לא קלט.. זה מתוך "to be or not to be" רק שתפוז כשנרשמתי עיוותו את זה קצת..
אני סטודנטית להנדסת אלקטרוניקה שנה שלישית (מובטלת ומחפשת עבודה ב
ות...אם אפשר לקטר, אז למה לא?) אוהבת ללמוד ולהכיר נושאים חדשים, חובבת ביולוגיה, פיסיקה ויותר מכל חיפוש באינטרנט
ועכשיו, כל מי שעוד לא הציג את עצמו והתעלם באלגנטיות מהשרשור (בשעת לילה מאוחרת...
) זה הזמן...

אופיר 3

New member
כנראה שהגיע תורי

בן 23 בטלן כרגע , לא יודע כלום ומנסה להבין מה מתחולל מסביבי.

New member
לא אהיה סנוב ...

אבירם הוכשטט סטודנט באוניברסיטה העברית בי-ם בן 18 הווה אומר - עתודאיכס וזהו ? עוד שאלות מוזמנים לפנות אליי במסרים
אבירם

TheFinalCut

New member
Here we go

תמיר is the name, סטודנט לביולוגיה באוניב' בר-אילן is the ממ.. ובכן game. מתעניין במגוון מדעים, אולם בעיקר במדעי החיים כאמור (!) תחומי עניין פחות גיקיים כוללים פעילות להפסקת השימוש האכזרי בבעלי חיים במעבדות, ספרים, מוסיקה (ונגינה - גיטרה), עבודה במגזין האופנועים "בייקס" וציור. זה סוף החדשות

למעלה