כיוון ש...

• פותח הנושא 2_be
  • פורסם בתאריך

2_be

New member
../images/Emo170.gif../images/Emo124.gifכיוון ש...

כבר צמחה לה פה מין קהילונת עם אנשים קבועים, אז בואו נכיר אחד את השני
אתם סטודנטים? תלמידים? פיזיקאים? אוהבים ביולוגיה? אוהבים פיסיקה? או שסתם אוהבים לחפש באינטנרט?
זה המקום לספר לנו... חוץ מזה, יש כאן כמה כינויים שאני עדיין סקרנית לגבי משמעותם (ראובן?), אז זה הזמן... <וזה כדי שגליה לא תתלונן שאני מונעת ממנה לישון אחרי שאני אומרת שהיא מסבירה מכניקה מעולה...
נבדוק אם יש פה עוד כמה מומחים> שבת שלום לכולכם

ailag

New member
היי! לא יפה!

זאת את שרשעית, לא אני שמתלוננת
הכל בגללך. גם זה *מצביעה לכיוון לא ברור באוויר* זה בגללך. ואת גורמת לזה להשמע כאילו לא נרדמתי מרוב מחמאות.. הודעת האיציק יצאה מהקשרה! חזרי להקשרך, הודעה .. אני גליה, ואני בינתיים סטודנטית לפיזיקה ומתמטיקה באת"א, למרות שכל יומיים אני מכריזה שאני עוזבת את הלימודים בשני המקצועות. יום אחד זה יקרה, בתקווה שזה יהיה אחרי שאקבל את התואר. חוץ מזה? תמיד אהבתי פיזיקה, עם דגש על אסטרופיזיקה (כמה נדיר), יחד עם מחשבים (גמני מאלה שנולדו עם מקלדת ביד. (אפל II בכיתה ב', אותו דבר)). חוץ מזה, אני קוראת ומציירת קומיקס (מאז שהתחילו הלימודים אין לי זמן לזה, אבל משום מה זה עדיין גוזל זמן). אני לא אוהבת לפרט תחביבים, ולכן אפסיק כאן.
הסיבה מאחורי הניק (תמיד שואלים אותי..) היא צ'אט לילי משנת 98 לערך, בו התחלנו לדבר הפוך כמנהגנו מדי פעם. חדר הצ'אט היה באנגלית, וחלקנו הפך גם את הניקים. היה לי מודם 56K והחיבור היה איטי. כשהפכתי את השם גיליתי שהוא נשמע כמו I Lag , אני חשבתישזה די מצחיק, והשאר הסטוריה. (אגב, אני עדיין בד"כ galia שם). אוסיף להודעה של 2be : למי שיש עוד פרטים מעניינים לספר על עצמו, שיגיד. ומי שרוצה - גם גיל ומקום בארץ. (אני בת 21, ד"א)

greywolf

New member
אני יותר קורא מאשר משתתף

ואני לומד היסטוריה ומדע המדינה ולא מדע "אמיתי". בכל מקרה אני תמיר, בן 23.

danihell7734

New member
המממ...

נדמה לי שאני הכי קטן בפורום... דניאל,15.5 מתעניין...בעיקר בפיסיקה לומד מחשבים בתיכון...

danihell7734

New member
אה...שכחתי עוד משהו

מתעניין,במטאל ו...אוהב לשחק כדורסל(ולכתוב תוכניות בפסקאל-כן בטח)

nirte

New member
הרסתי לך..

אני בן 14.5 וקוראים לי ניר ואני מירושלים. תמיד שנאתי פיסיקה עד השנה. עדיין אני שונא מתמטיקה. אני אוהב כימיה. אמממממ.. אני בפורומים צמחונות וטבעונות, זכויות בע"ח, מודעות פנימית ואחרי הצלצול. בהצלחה לכולם!

ailag

New member
וזאת ההודעה הראשונה שלך בתפוז...

.. מזל טוב! רק חבל שהמילה הראשונה שלך היא "הרסתי"

את צריכה להחליף מספר בדחיפות ../images/Emo70.gif

אני תינוק
ולא סתם נשוי, אני גם אוכל מהצד. ד.א את מעוניינת

למעלה