קלאסית חדשה

• פותח הנושא DawnR
  • פורסם בתאריך

Amiram_e

New member
גם אני מצטרף להמלצה לגיטרה קורדובה

ניגנתי עליה קלאסי לי שנתיים וחצי. ישנם במחיר 1500 ש"ח דגמים ממש טובים. נושא קירבה של המיתרים לצוואר זה עניין של כיוון במעמד הרכישה. המלצה נוספת היא לא ללכת על הגיטרות התעשייתיות ולהיכנס לאתר www.tenor.co.il הם מוכרים גיטרות עבודת יד מעץ מלא. כמובן שזה תלוי במחיר. ישנה גיטרה לדוגמה של Antonio appricio בשם AA10 העולה 1500 ש"ח. תאמיני לי שבלי לבדוק אותה בכלל היא לוקחת את כל האדמירות הקורדובות וכו ולמה אני אומר את זה? ראשית רכשתי אצל היבואן גיטרה ואני מכיר את הסחורה שלו. שנית אני לומד אצל מורה קלאסי מהאקדמיה ואחת התלמידות שלו רכשה את אותה. אם את צריכה עוד פרטים, תשלחי מסר בהצלחה. עמירם

Fistandantilos

New member
הייתי במצב שלך לפני 3 שנים

כשהתחלתי ללמוד, הלכתי לפי האוזן והמלצה של גיטריסט, וקניתי את האדמירה מאלאגה. אני באמת חושב שהצליל של המאלאגה ממש מדהים והיא ממש טובה למתחילים. אני מציע לך לשבת בחדר אקוסטי 10 דקות ככה עם כל גיטרה ולהחליט מה הכי טוב בשבילך... אני בדיוק עכשיו מתכנן להפרד מהמאלאגה שלי והאדמירה סוניה שלי אבל אני חושב שאני אשמור אותן בינתיים לעצמי עד שהאנטוניו סאנצץ 10.30 תגיע(קלאסית ב 5 אלף שקל). אני ממש ממליץ בחום שתנסי לנגן על המאלאגה אני מנגן יצירות קלאסיות בעיקר בעיבודים של Xue fei yang או ג'ון ויליאמס והגיטרה ממש קלעה לתחום לדעתי :) בהצלחה

Fistandantilos

New member
והנה קישור מ YOUTUBE

ליצירה שהתחלתי לעבוד עליה לאחרונה מקווה לסיים איתה בקרוב. הביצוע של XUE FEI YANG פשוט מקסים, חבל שאין אותו ביוטיוב בינתיים סתם ביצוע של חובבנית: http://www.youtube.com/watch?v=JgZGN756VIc

Fistandantilos

New member
כשרונית זאת

היא ממש עושה אהבה עם הגיטרה :), נראה לי אני אפסיק לדבר עם עצמי ערבטוב

Amiram_e

New member
הייתי בהופעה שלה לפני שלושה שבועות

מדהימה. כאילו נולדה רק לנגן.

Fistandantilos

New member
אני לא מאמין שפיספסתי את זה :((

גיליתי את זה בדיוק לפני כמה שעות כשחיפשתי באתר נו מתי היא כבר תחליט להופיעה בישראל...... אוף איזה פספוס :(, אין לי מזל, גם כשאל ד מיולה הגיע לארץ פספסתי... :\ אבל בכל זאת מה היא ניגנה? כמה עלה כרטיס, איפה וכו' וכו' :D?

Amiram_e

New member
היא הופיעה בארץ במסגרת פסטיבל הגיטרה

שאירגן המורה לגיטרה שלי יהודה שרייר. אירוע שהיה מפורסם בפורומים כאן. ההופעה התקיימה במויזאון ת"א. ראה קישור ביקורת על ההופעה: http://www.playguitar.co.il/Clasic.aspx?ClasicID=11 ההופעה עלתה 65 שח לתלמידי גיטרה. עוד 20 ש"ח כרטיס רגיל. היא היתה פשוט מדהימה!!!!!!!!!!!!!!!! אין מילים לתאר רמה של גיטריסטית. היו באותו השבוע עוד הופעות מעניינות. המורה שלי יהוד שרייר הופיע עם עימנואל סגרה מאיטליה. בלאדי אולייר וכו...

yo yoel

New member
גם אני הייתי

היא הייתה פשוט מדהימה... היא גורמת ליצירות להראות כל כך קלות שזה מדהים. דרך אגב, אם אתה מתכוון למכור את אחת מהאדמירות שלך ואתה ממליץ עליהן, אשמח לשמוע על מה מדובר. קיבלת מסר

למעלה