ידידי,
הדעות שלי לא השתנו בכלום, פשוט עכשיו יש לי את היכולת לטפל בדברים שהפריעו לי ושהם הרבה מעבר לגבול ההיגיון. קללות ופגיעה באדם אחר - זה לא חופש הביטוי. להתלונן על זה שאני מוחק קללות זה לא המעשה הכי נבון שאתה יכול לעשות, כי בשום שלב בחיים שלך - קללות לא יעזרו לך. אז בשביל מה זה טוב? אין כאן אדם שלא יכול לא לקלל, אין דבר כזה כאן. ככה שכל מה שצריך זה לשקול מילים, לתת כבוד למילה שלך כי למילים יש הרבה כוח. אם זה חצוף בעיינך שאני מוחק הודעות עם תוכן פוגע - אתה מוזמן להתלונן לתפוז, אני לא מתכוון לשנות את הגישה הזאת ואם הם יראו לנו להעיף אותי, אני אקח את הכנפיים בשימחה. באתי לכאן כדי לשנות את מהות הפורום, ממרכז התנגחויות וירידות - להפוך אותו למקום עם ידע וקבוצת מוזיקאים גדולה ועשירה שנפגשת ועושה דברים שהם מעבר ללכתוב הודעה פעם ביום - שפה ירודה, קללות ודיוני אוף טופיק ענקיים - פוגעים בזה. עוזרים לי כאן הרבה חברי פורום, במסרים ובמיילים שכוללים עצות ורעיונות לשיפור הפורום. נושא המפגשים עומד על הפרק ויש עוד כמה דברים, שכאשר יתחילו לקרות אני יעדכן כאן, שזזים. זה לא רק אני חלק מהמהלך הזה, מיותר לציין את המנהלים האחרים ומספר די נרחב של חברי פורום שנותן יד. זה לא שאין לי מה לעשות בחיים, מי שמכיר אותי יוכל להעיד, אני פשוט מאמין שאני יכול לעזור לאנשים. המשפט שמנחה אותי בהמון מקומות וגם כאן זה : "אם אני יכול לעזור למישהו, אני יעזור". מאמין שהדברים שאני עושה כרגע, שאולי נראים קיצוניים נורא (?), משרתים את המטרה הכללית. נסה לראות את התמונה הגדולה, לי לא נעים לחיות במחראה, אם אנשים מקללים כאן הם מלכלכים לנו את הפורום בגועל נפש - אני לא מוכן להתעסק עם זה. לא טוב לך? אם יהיה כאן רוב בפורום שירצה שאני יעזוב, אני יעזוב. אי אפשר לעזור למי שלא רוצה לקבל את העזרה שלך.