קלאסית חדשה

• פותח הנושא DawnR
  • פורסם בתאריך

ran 15

New member
מדריגל ../images/Emo13.gif ...

לי יש מדריגל , כבר שנתיים ולא היה אחד שלא אהב את הצליל שלה...יש לה צליל קלאסי
ועכשיו ברצינות יש לה צליל מאוד נעים מאוד קל היא מדגישה יפה את הבאסים ונותנת לצלילים הגבוהים להתגלגל בצורה מאוד נעימה לאוזן . בכל אופן , בכלי זבל יש אותם..אני אישית קניתי בחנות בנהריה בשם פיקולו. הגיטרה פשוט נעימה...מה שכן הצוואר שלה טיפה עבה יותר מהרבה גיטרות אחרות שניגנתי עליהן ואני חושב שזה מה שנתן לי את הפוש קדימה..או חלק מזה.. בכל אופן גיטרה מעולה. האמת שאין לי מושג לשם של הדגם ...מה שכן רשום בתוכה mod:manuel bachiller גיטרה מעולה...עלתה לי ד"א 1200....אני מאמין שאפשר למצוא אותה ב-1000...ואף פחות עם מזומן...

DawnR

New member
בעיה....

יש לי בעיה עם האחיזה ביד שמאל ככה שצוואר עבה יהיה לי ממש בעייתי. אבל אני אנסה
כרגע אני בשלב של לנסות הכל לעשות השוואות, לשמוע מכם....תודה בכל מקרה על העצה!

Kfitzi

New member
../images/Emo41.gifפעם אחרונה שאני מחליק את זה

כי שאר ההודעה באמת בסדר גמור. "כלי זבל" - נעלם מהפורום מעתה ועד שתפוז יזרקו אותי מהניהול. הרשת נקראת "כלי זמר". לא מעניין אותי מה הסיבה לקרוא להם בשמות גנאי : אם זה בצחוק - זה לא מצחיק. אם התייחסו אליך גרוע - תתלונן. אם לא הקשיבו לתלונה שלך - תתבע. אם פגעו בך - תתלונן במשטרה. קחו בחשבון שיש משפט כזה שאומר משהו בסגון : אם מישהו פגע בך פעם, הוא לא בסדר... אם הוא פגע בך פעמיים, אתה לא בסדר. שום סיבה בעולם לא מצדיקה את הקללות האלה. -כל- הודעה שתכלול את המילים "כלי זבל", או אי אלו קללות ו"הומר" על חשבון הרשת הנ"ל - תימחק. (שתי ההודעות האחרונות בפורום עם המילים האלה, זאת ההודעה שלי וזאת של רן15) לא, אין לי שום "דיל" איתם ואני לא חבר של אף אחד מהם, אבל מה שהולך כאן באמת שנמאס. למי שיש בעיה עם זה - מוזמן לפנות אליי במסר ואני אגיד לו באופן אישי שיקפוץ לי.
נמאס. בתודה, יובל.

Betzefer

New member
תגובה../images/Emo134.gif

מאז שהתחלת לנהל, אתה מצנזר אנשים, לא נותן חופש ביטוי, ואין שום דבר שמצדיק את זה. אם הבן אדם רוצה לקרוא לחברה "כלי זבל" זו בעייה שלו, ואם זה יציק לחברה היא יכולה לפנות אליו באופן אישי ולתבוע אותו. אבל זה פשוט חוצפה מה שאתה עושה.

eran377

New member
יש הבדל גדול

בין לצנזר בנאדם לבין לקרוא למישהו או משהו בכינויים כמו "כלי זבל" במקרה הזה. זה לא תורם לאווירה, לא לרמה ובטח שלא לבגרות בפורום. צנזור זה ממש לא, כי אותה ההודעה יכלה להיות מנוסחת אותו דבר בדיוק רק שיהיה כתוב זמר ולא זבל. לא קשה, וחופש הביטוי לא נשלל מאף אחד.

yaelcohen445

New member
אני מסכים, אני לא חושב שמתפקידך

"להחליק" דברים או לא. אתה פה בשביל לשמור על הסדר ולא להיות בייביסיטר.

Kfitzi

New member
ידידי,

הדעות שלי לא השתנו בכלום, פשוט עכשיו יש לי את היכולת לטפל בדברים שהפריעו לי ושהם הרבה מעבר לגבול ההיגיון. קללות ופגיעה באדם אחר - זה לא חופש הביטוי. להתלונן על זה שאני מוחק קללות זה לא המעשה הכי נבון שאתה יכול לעשות, כי בשום שלב בחיים שלך - קללות לא יעזרו לך. אז בשביל מה זה טוב? אין כאן אדם שלא יכול לא לקלל, אין דבר כזה כאן. ככה שכל מה שצריך זה לשקול מילים, לתת כבוד למילה שלך כי למילים יש הרבה כוח. אם זה חצוף בעיינך שאני מוחק הודעות עם תוכן פוגע - אתה מוזמן להתלונן לתפוז, אני לא מתכוון לשנות את הגישה הזאת ואם הם יראו לנו להעיף אותי, אני אקח את הכנפיים בשימחה. באתי לכאן כדי לשנות את מהות הפורום, ממרכז התנגחויות וירידות - להפוך אותו למקום עם ידע וקבוצת מוזיקאים גדולה ועשירה שנפגשת ועושה דברים שהם מעבר ללכתוב הודעה פעם ביום - שפה ירודה, קללות ודיוני אוף טופיק ענקיים - פוגעים בזה. עוזרים לי כאן הרבה חברי פורום, במסרים ובמיילים שכוללים עצות ורעיונות לשיפור הפורום. נושא המפגשים עומד על הפרק ויש עוד כמה דברים, שכאשר יתחילו לקרות אני יעדכן כאן, שזזים. זה לא רק אני חלק מהמהלך הזה, מיותר לציין את המנהלים האחרים ומספר די נרחב של חברי פורום שנותן יד. זה לא שאין לי מה לעשות בחיים, מי שמכיר אותי יוכל להעיד, אני פשוט מאמין שאני יכול לעזור לאנשים. המשפט שמנחה אותי בהמון מקומות וגם כאן זה : "אם אני יכול לעזור למישהו, אני יעזור". מאמין שהדברים שאני עושה כרגע, שאולי נראים קיצוניים נורא (?), משרתים את המטרה הכללית. נסה לראות את התמונה הגדולה, לי לא נעים לחיות במחראה, אם אנשים מקללים כאן הם מלכלכים לנו את הפורום בגועל נפש - אני לא מוכן להתעסק עם זה. לא טוב לך? אם יהיה כאן רוב בפורום שירצה שאני יעזוב, אני יעזוב. אי אפשר לעזור למי שלא רוצה לקבל את העזרה שלך.

yaelcohen445

New member
זה קצת לא בסדר מה שאתה אומר,

אין לו בעיה איתך באופן גורף והוא לא רוצה שלא תהיה מנהל. יש לו בעיה עם זה שאתה תמחק הודעות בגלל שיש בהם קללות. זה לא שאם לא תמחק קללות כל שליחותך כמנהל תאבד מכוחה. אני גם לא חושב שלרשום "כלי זבל" הופך את הפורום למחראה ולדעתי אתה מראה רצינות (נפלאה) בקשר לניהול הפורום אבל מסתייג מזה שאתה יותר מדי בייביסיטר ומאיים על למחוק הודעות. אין צורך לתלונן לתפוז אלא להעיר לתשומת ליבך את העניין.

Kfitzi

New member
אוקי, קיבלתי, אבל יש כאן משהו בסיסי

שלא ברור לי - למה שזה יפריע לבן אדם שאני אמחק הודעות עם קללות? כל מה שהוא צריך זה לא לקלל... זה לא פעולה מורכבת מאוד. כמובן שאני לא אמחק הודעות כמו - "איזה חרא, בדיוק נפלה לי הגיטרה", כי זאת צורת ביטוי שנחשבת לגיטימית. כנ"ל : "בונא הגיטרה הזאת זה משהו בן זונה". לי אין בעיה עם זה. (אישית מעדיף לא לכתוב דברים כאלה אבל אני בטוח לא אמחק). אני אמחק כל קללה שמכוונת כלפי אדם או חברה או כל ישות - כשהכוונה והקונטקסט שלה הם שליליים. אין לי בעיה עם ביקורות של אנשים כלפי גופים ואחד כלפי השני. יש דרך כתוב ביקורות, גם אם היא קשה. מה שאני רוצה להקפיד עליו זה שלא יהיו כאן ריבים מיותרים ואם שני אנשים רוצים לריב - שיעשו את זה במקום אחר. ודבר אחרון, לא נראה לך שאם אני "בייביסיטר" הבעיה היא לא בי... אלא בילדים (ללא שום קשר לגיל ביולוגי, אני מדבר על גיל מנטאלי) שמקללים ומדברים בשפה שלא מתאימה? יש לי הרבה דברים יותר טובים מאשר לחפש הודעות עם קללות, אני רק מבקש לא לדבר כמו חולרות
. זה לא בדיוק חוקי נירנברג, זה מה שנקרא - קומן סנס.

yaelcohen445

New member
מספר דברים.

כשאתה רושם דברים כמו "פעם אחרונה שאני מחליק" זה נותן הרגשה כאילו אתה בייביסיטר כאילו הכל צריך ללכת דרכך ואתה צריך לאשר את זה. גם כשאתה כותב על זה שאתה הולך (בדגש) למחוק דברים זה נותן אווירה כאילו אתה יענו "העורך" של הפורום. אני לא מוצא קשר בקללות לריבים. אבל, יש משהו בדבריך לגבי עניין הביקורת המוכבדת. אני לא בטוח שמחיקת הודעות זה הפיתרון הנכון.

Kfitzi

New member
קיבלתי ואני חוזר בי.

חוזר מצורת הניסוח כמובן. זאת באמת לא הייתה הכוונה. בדר"כ אם שני אנשים רבים, אני יורה לכל אחד כדור בברך... במקרה הזה זה טיפה יותר מורכב. היינו הך, כל מקרה לגופו. לקחתי לתשומת ליבי את ההערות.

Kfitzi

New member
אחד מהם יעלה כבר השבוע.

לגבי השני, צריכים לחזור אליי... זה בבדיקה - איך שיהיו תשובות אני אחזור אלייך. לא שכחתי אותך

Fistandantilos

New member
סלח לי אדוני הנכבד

שימוש בביטויים כמו "כלי זבל" וכו' אולי באמת לא במקום, אך לדעתי בתור מנהל פורום הומה אדם, אתה צריך לאפשר את חופש הביטוי ולו בכדי להפסיק את העושק של כלי זמר במכירה של חלק מהגיטרות בבעלותם. לפי ראות עיני: יש לך 2 אפשרויות 1. לא לאפשר להזכיר שמות של חנויות\עסקים בפורום על מנת לא להוציא דיבה. 2. לאפשר לקהל היעד לומר את דבריו, כל עוד הוא אומר אותם בצורה מכובדת(ולטעמי, כל אמירה כלפי עסק היא לגיטימית כל עוד לא מוזכר בה אדם ספציפי). לסיכום: המטרה שלך כמנהל פורום צריכה להיות לקדם את קהילת הנגנים בישראל, ואני חושב שמתן פידבקים על חנויות(כן גם אם הוא רע) הכרחי על מנת להעלות את התחרות בשוק, להקל על כיסו של הצרכן הפשוט, לעומת בעל הממון.

sheepeH

New member
לפי דעתי

יובל צודק לגמרי, הקטע פה של "כלי זבל" עבר כל גבול. כלי 'זבל' תרמו המון לנגנים בארץ ואני בספק אם למישהו פה יש בכלל זכות לקרוא להם בשמות גנאי.

terje

New member
../images/Emo45.gif

בתור אחד שנהג להגיד את זה בעבר בתור בדיחה בלבד, אני מאוד מסכים איתך בכל זאת יותר

Adidason326655

New member
יו נו מה נהייתם פורום של תלונות?

דברו על מוסיקה ודי נמאס מכל השטויות האלה נו סה"כ פורום.

yo yoel

New member
קורדובה זה מדריגל..

אותו דבר, הם לא כותבים יותר קורודבה על הגיטרות אלא מדריגל... בכל מקרה אני ממש ממליץ. אני בעצמי עומד להתחדש באחד כזאת מהסדרה הגבוהה בקרוב. אפשר למצוא אותם בוינטג' בת"א

למעלה