SaintJohn

New member
לבקשת ענבל, סקר ימים למפגש../images/Emo97.gif

מי שמתאים לו יום חמישי ה-21 שישים אייקון
מי שמתאים לו יום שני הבא שישים אייקון
מי שמתאים לו יום שלישי הבא שישים אייקון
מי שמתאים לו יום רביעי הבא שישים אייקון
מי שמתאים לו יום חמישי ה-28 שישים אייקון
אם למישהו יש יום או ימים שהוא בכלל לא יכול, אז בבקשה תציינו את זה בגוף ההודעה, כאשר האייקון של היום שמתאים לכם יהיה בכותרת ההודעה. אצלי כפי שציינתי בכותרת, מתאים יום שני ויום שאין לי בו אפשרות להגיע למפגש הוא יום חמישי ה-28, רק אלא אם אני מוותר על ה-AeroNight, ואני ממש לא רוצה לוותר על זה.

בָלבָל

New member
../images/Emo78.gif ../images/Emo97.gif ../images/Emo174.gif ../images/Emo84.gif ../images/Emo96.gif

והכל רק למפגש של הערב... ואולי אם לא תהייה הרבה עבודה (כי חול המועד) אני גם אוכל לצאת לפני, רק בשבילכם

RockThisWay

New member
../images/Emo78.gif../images/Emo174.gif../images/Emo84.gif../images/Emo96.gif

בעצם, הכל חוץ מיום שני...ואני בכל מקרה לא אוכל להגיע למפגש בערב, רק לזה שיהיה בת"א.

AeroTom

New member
../images/Emo97.gif../images/Emo174.gif../images/Emo84.gif../images/Emo96.gif

אגב-בנות חדרה: המפגש של ישראל ביפנית הוא בשני לא? אז לא תהיה לכן בעיה להגיע באותו היום גם לשלנו אם זה ייצא באותו היום? פשוט אנחנו רוצים אתכן כמובן גם Full Time איתנו...

SaintJohn

New member
אוקיי, אז נכון לעכשיו יש לנו ../images/Emo84.gif

יום רביעי ה-21 לחודש נראה שמתאים פה בינתיים להכי הרבה אנשים. כל מי שעוד לא רשם מה הוא מעדיף לגבי הימים למפגש, אז בבקשה תרשמו כדי שנוכל לקבוע יום בצורה הטובה ביותר.

AeroSlash

New member
אמממ.......

ה-21 לחודש זה יום חמישי.. וכשכתבת יום רביעי חשבתי שהתכוונת לשבוע הבא

AeroTom

New member
זו טעות קטנה.הוא התכוון לשבוע הבא.

יום רביעי ה-27 לחודש... השבוע חשבנו אם כבר אז בחמישי רק. לי לא כ"כ אכפת אם שני,שלישי או רביעי בשבוע הבא. מה קורה אגב עם בנות חדרה? לא ייצא לכן יותר טוב בשני או שלא משנה?

Aerochick

New member
אוקיי אבל שלא נעשה את זה ביום שני?

אז רגע אז זה בשבוע הבא?

AeroTom

New member
אחלה.

מצפים לראותכן שוב...הרבה זמן עבר מאז המפגש האחרון שהייתן בו (למרות שפגשתי אתכן באמצע בביקור המשעשע בחדרה...) מי יודע-אולי נבקר שוב את הליצנים שם בפלאפל\שוארמה.אני ונועם היינו שם פעם אחת נוספת לא לפני הרבה זמן והיה שם מישהו אפילו יותר ליצן ממי שהיה אז. הם גנובים שם לגמרי.אבל האוכל טוב...

AeroTom

New member
ממש ליד הסנטר-

יש פלאפל\שוארמה שכזה שיש שם מוכרים שחושבים שכל אחד יותר ליצן מהשני.קצת מעצבנים אבל זו חוויה לאכול שם (או יותר נכון-לחכות שהאוכל יהיה מוכן). היינו שם פעם ראשונה כמה מאיתנו במפגש בזמנו ואני ונועם היינו שם גם אחרי זה פעם אחת. מקום הזוי... לא זוכר את שם המקום.

AeroTom

New member
נצפה לעוד יצירות במפגש הקרוב...

והאם לי תכין לנו איזה עוד אטרקציה מרתקת? או את? או כל מישהו אחר כמובן מוזמן...כל יוזמה מתקבלת בברכה.

למעלה