RockThisWay

New member
ובכן, (עזבו, בגרות בלשון)

לAeroNight אני לא אוכל להגיע כנראה כי פשוט לא מרשים לי אבל אם תשעו לפני זה מפגש בת"א יש סיכויים טובים שאליו אני אגיע.. משום מה לא יוצא לי להיות במפגש שלם..

Aerochick

New member
ok listen up...

אני בשבוע הקרוב חוץ מיום שישי ונראה לי גם חמישי(צריך לבדוק).. אלמד בפסח השלמות,אז אני חושבת שהשעה הטובה ביותר היא 17:30-18:00 לא?.. ובאיזה יום אני לא יודעת..אני צריכה לראות אם ביום חמישי אני לא אלמד..:/ ואם אני לא אוכל אז תהנו לכם..:)

Bad Girl 15

New member
אוקיי ביום חמישי סבבה..

יש לי תיגבור בספרות אבל אפשר לוותר ולהלבריז.לא קריטי :)

SaintJohn

New member
אם לאף אחד אין התנגדות נחרצת, אז

לפי דעתי יהיה הכי נוח לרובנו אם לא לכולנו להיפגש ביום חמישי הקרוב, ה-21 לחודש, ב-12:30, ואחרי זה מי שיוכל ימשיך איתנו אל ניר לחלק השני של המפגש - ה-AeroNight. במהלך השבוע רוב הסיכויים שבטח יהיו מפגשים לפורומים אחרים ויום ראשון זה חג, אז ההצעה הטובה ביותר שכבר עלתה כאן ממקודם היא יום חמישי הקרוב. כמובן שחבל שלא נוכל לראות את כל הפורום במפגש כי לא כולם יוכלו להגיע, אבל הסידור הזה של שני מיקומים לאורך היום מאפשר הגעה של מקסימום אנשים למפגש. אין צורך לפי דעתי להזכיר שאנחנו כמו תמיד מאוד רוצים לראות כמה שיותר חברים מהפורום - גם חדשים, גם ותיקים, גם כאלה שכותבים המון, גם כאלה שבקושי כותבים, גם צעירים וגם צעירים פחות(
). מפגשים שכאלה הם ההזדמנות הטובה ביותר עבור מעריצי אירוסמית' מכל הארץ להפגש כולם ביחד ולהכיר אחד את השני. כולם מוזמנים בהמוניהם!

AeroSlash

New member
לאאאאאאאאאאאאא ../images/Emo7.gif

אנחנו [אני ולי] הולכות למסיבת-סיום-פסיכו' של ידיד ביום רביעי ונשארות שם עד צהרי היום חמישי. חוץ מזה שיש השלמות בדיוק באותו יום בבוקר. טוב נו, אין ברירה, Next time
.

AeroTom

New member
למה Next Time? אז נעשה יום אחר

אני יודע שגם מאיה מעדיפה את השבוע של חול המועד כי היא מסיימת אז את הצבא מוקדם יותר. ואנחנו כמובן בעד שכמה שיותר יגיעו לכמה שיותר זמן.אז אם גם מאיה וגם את ו-לי מעדיפות את השבוע אחרי זה אז כדאי לארגן בשבוע אחרי זה כנראה. בימים שני,שלישי או רביעי. פשוט מאוד.

SaintJohn

New member
ככה אתן מוותרות על מפגש?../images/Emo12.gif../images/Emo4.gif

גם לא הייתן במפגש הקודם כי לא יכולתן להגיע, ועכשיו יום חמישי שוב לא מתאים לכן, אז ננסה למצוא יום אחר בפסח. זה לא כמו פורים שהיה מחובר לסופ"ש והיה לנו רק יום אחד להיפגש. כאן יש לנו שבוע שלם ואנחנו יכולים לבחור איזה יום שנרצה, בהתאם לזה שצריך להתחשב בכל מי שמאוד רצה להגיע למפגש בפעם הקודמת ולא יכל, בעיקר כשיש ימים פחות נוחים עבור מי שפספס את המפגש הקודם כמו מאיה ולי ואלה וגם עוד חבר'ה. אז כמו שתומר אמר, אנחנו יכולים לעשות את המפגש בחוה"מ, ביום שני, שלישי או רביעי. לי אישית יכול להיות ממש טוב אם זה יהיה ביום שני. יום חמישי לצערי לא טוב.

AeroTom

New member
נועם צודק. כי-

אנחנו גם מאוד רוצים לפגוש שוב אתכן.עבר המון זמן מאז פעם האחרונה שראינו אתכן כולם (4 חודשים מאז המפגש הלפני אחרון). וגם ניקח בחשבון שגם אתן וגם אירינה כמובן ונסטיה (שכולנו ביחד עוד לא פגשנו אותה במפגש פורום) לא הגעתם למפגש האחרון.וגם מאיה לא יכלה להגיע למפגש האחרון. אז נעשה את כל המאמצים לראות אתכן הפעם. אז אם אתן לא יכולות בחמישי אני ממש ממש בעד לעשות את זה כמו שאמרנו בשני-רביעי בשבוע הבא.

Aerochick

New member
אני לא רוצה לאכזב פה אנשים..

אבל אני יכולה ביום חמישי..ועד שסידרתי את הכל..לללאאאאא

SaintJohn

New member
ביום חמישי לא ניפגש, כי יש חבר'ה

שלא יכולים להגיע בחמישי, אבל מה לגבי יום שני?

SaintJohn

New member
אז בואו נארגן מפגש ביום שני, סבבה?

כמו שאמרתי, אנחנו רוצים לארגן מפגש שבו כמה שיותר אנשים יגיעו, ובעיקר כאלה שרצו מאוד להגיע למפגש הקודם ולא יכלו, כמו מאיה ואלה ואירינה ולי ונסטיה, שעדיין לא הגיעה לאף מפגש פורום... האם נסטיה תגיע למפגש הזה? האם היא תקיים הבטחה מסויימת שלה להגיע למפגש הבא? האם סוף-סוף כולנו נזכה לפגוש את נסטיה בפעם הראשונה? כל זאת ועוד - במפגש פורום אירוסמית'! גם את לי ואירינה לא ראינו מלא זמן ואנחנו מאוד רוצים לראות אתכן! ונלה ודינה ושיר? האם תשדרגו לנו את המפגש בנוכחות החיננית שלכן? וגם תושבי באר-שבע מוזמנים!
בעצם כולם מוזמנים!

RockThisWay

New member
ממ,

רוב הסיכויים הם שאני נוסעת עם חברות ביום שני אז אם זה יצא לפועל אני לא אגיע..

בָלבָל

New member
נועם תפתח סקר מהיר...

איזה יום הכי מתאים לכל אחד... עם האופציות של חמישי הזה ושני שלישי רביעי של חוהמ"ד וככה תהייה תשובה מול העיניים

SaintJohn

New member
לא טעים כמו הכדורי שוקולד, ענבל../images/Emo70.gif

ואני מאוד מקווה שאתם שמים לב שאת הפיצה המאוד לא כשרה לפסח שמתי ביום חמישי, שזה לפני החג!

בָלבָל

New member
פששש מחשבה יפה!!

והאמת כבר התחלתי להסתבך עם איזה כיבוד אני יכולה להכין שיהיה כשר לפסח... (אם המפגש עובר לחול המועד) אני מניחה שבכל מקרה תומר לא יאכל בחול המועד שום דבר שאני אכין... נכון??
כמה אנשים פה שומרים על כשרות? (אם זה בסדר לשאול) שאני אדע מה לנסות לתכנן

AeroTom

New member
ההפך-

כדי לאכול מהמטעמים של ענבל אני אזרוק את הכשרות לפח...
לא,אבל באמת שיש לא מעט דברים לאכול שכשרים לפסח. בכל מקרה גם אם לא זו תהיה יוזמה נהדרת כרגיל למפגש הפורום ואני בטוח שמה שלא יהיה זה ייצא טעים
.

בָלבָל

New member
טופ אז נראה מה יהיה

כי אני גם לא יודעת מה קורה בבית של המארח בערב, אם שם זה כשר או לא, ואז גם ככה אין אפשרות לכיבוד תוצרת ידיי... יהיו עוד הזדמנויות

SaintJohn

New member
../images/Emo162.gif../images/Emo157.gif../images/Emo156.gif../images/Emo155.gif../images/Emo161.gif

|ג'ון קולאדנר|

למעלה