SaintJohn

New member
../images/Emo41.gifמתחילים להתארגן למפגש פסח../images/Emo157.gif

אוקיי, אז קודם כל יש לנו את ניר שהציע במעוד מועד בטוב ליבו לארח אותנו בביתו הקט לטובת צפייה מהנה ב-DVD. יצא לי גם לשמוע קולות והצעות של חברים פה לעשות מפגש בחוץ ואח"כ להמשיך את המפגש אצל ניר בבית, בשביל מי שירצה. אז לפני שאנחנו מחליטים על מקום ותאריך, בואו תגידו פה בבקשה מי בעד מפגש איפהשהוא ואחרי זה להמשיך אותו אצל ניר, ומי בעד להיפגש אצל ניר לצפייה ב-DVD וזהו. לי אישית אין כרגע העדפות מיוחדות, ושתי האופציות נראות לי סבבה. אז מה דעתכם?

בָלבָל

New member
מממ

אני מניחה שאני אעבוד כרגיל בפסח, לעומת כולם פה שיש להם חופש ארוך... אז אני מעדיפה אחרי הצהריים-ערב כמובן, אבל נראה לי שאני היחידה

Bastet

New member
לי אין חופש ובכלל שחכתי את המילה...

השלמות לקראת בגרויות, ביוטופ, מתן ש - פרטיים וכ"ו.... אוצה לדבר על זה?

בָלבָל

New member
איזה שכחת...

כבר כמעט 7 שנים שלא היה לי חופש (לפחות לא בלי שביקשתי, וגם אז זה רק לכמה ימים ולא לכל חול המועד/החג) בסוכות, פסח, פורים, שלא נדבר על החופש הגדול הנפלא......... אני לא האמנתי כשאמרו לי שאני אתגעגע לתיכון, אבל כן, אני מתגעגעת לתיכון, איזה חיים קלים היו לי אז..... אי אפשר להעריך את זה עד שמגיעים לשלב אחר בחיים... שיהיה בהצלחה בלימודים

Bastet

New member
אמ...

תודה רבה. עקרוני הלימודים פוגעים לי בבריאות ולכל אחד אחר מבחינה מסויימת אז קצת קשה לדבר על הצלחה כשנכשלים בתחום הבריאותי בין אם זה ניראה לעין ובין אם לא.

Xboy123

New member
לי פוגעים גם בנפש

הלימודים עושים לי דיכאון! בעיקר (או רק) בהיסטוריה....... שזה איזה 200 עמודים ללמוד לבגרות.. בינתיים יש לי טרומגן ללמוד אליו בפסח ואין לי כוח בכלללל ללמוד לטרומגן הזה :/. חוצמזה שבגלל הלימודיםההאלה התחלתי לישון בצהריים כאילו אין לי חיים או משהו
.

AeroSlash

New member
חה!!

זה מה שאני תמיד אומרת לחברים שלי וכולם צוחקים עליי ולא מבינים איך אני צמלחיה להנות מזה..

Xboy123

New member
"יאי" אני רוצה אני רוצה!!

מרתוני בגרויות, מגן באמצע החופש, למידה לטרום מגן בהיסטוריה, בוק ריפורט, עבודה בתנ"ך, איזה *כיף* ליי
. וזאת שלמטה שאומרת שהיא מתגעגעת... אני מקווה שאת לא חושבת שכולם יראו שהם יטעו כשהם אומרים שהם לא יתגעגעו לביצפר.. ואני הסמל לכך
(שונא שונא)

SaintJohn

New member
כל אחד רוצה את מה שאין לו, זה ידוע

זה גם אתה שלא מרוצה מהלימודים וגם ענבל שמתגעגעת לתיכון, וגם קצת אני, שמתגעגע גם לתיכון וגם לצבא (לא שכ"כ רע לי עכשיו, בעצם בכלל לא רע לי). זה משהו שתמיד יקרה אצל כמעט כל אחד, ומבלי אפילו לשים לב לזה. אבל זה משהו שאפשר להמשיך לדבר עליו עוד שעות על גבי שעות... בינתיים, אולי כדאי שננסה לארגן לעצמנו מפגש פורום בפסח

Hangman Jury 87

New member
../images/Emo45.gif

מסכים אני למשל היום סיימתי את הלימודים שלי, מהיום אני לא יבוא לבית ספר, רק לבגרויות ואני בטוח שיהיו רגעים שאתגעגע, אפילו שזה בית ספר. וזה היה אמור להיות
חחח

oritmagnezy

New member
קצת לא קשור אבל זה בדיוק שורה

מהשיר החדש של קיילי what you want is what u don`t know... סתם לא קשור...חחח:)

AeroTom

New member
לפי דעתי הרעיון הכי טוב-

אם עושים רק מפגש אחד בפסח שיכלול את האירוח של מארחנו היקר ניר, אז צריך להתחשב גם באלו שלא יוכלו להגיע לבת-ים רק ולעשות מפגש לפני גם בת"א כנראה. יהיה מאוד חבל אם יהיו חברי פורום שרוצים ויכולים להגיע ולראות אותנו אך לא יבואו מכיוון שהמפגש יהיה רק בבת-ים. לכן אני מציע שיהיה מפגש פורום רגיל ככה בסביבות הבוקר\לפני צהריים, ואחריו יהיה את היוזמה של ניר של צפיה אצלו בבית ב-YGM. אלו שלא יוכלו להמשיך לבת-ים,ייפרדו מאיתנו. אבל הייתה להם סיבה לבוא כמובן בשביל המפגש המקדים.וגם אפילו כאלה שלא יוכלו אולי להגיע רק לבת-חם מההתחלה עכשיו יגיעו גם כי הם יבואו איתנו כולם ביחד מת"א לבת-ים. לפי דעתי זה מה שהכי טוב לעשות.כי דיברתי עם לי והיא אמרה שהיא לא תוכל להגיע כנראה רק לבת-ים והיא בעד הרעיון הזה גם, ואני בטוח שיש עוד שיעדיפו אולי מפגש מקדים בת"א שהם בטוח יוכלו להגיע אליו (שאר בנות חדרה ועוד אולי שבאים מרחוק). כמובן גם זה תלוי ב-ניר באילו שעות ובאיזה ימים הוא יוכל להרים את היוזמה הנהדרת שלו.והעיקר נקווה לראות כמה שיותר חברי פורום (גם כאלה שכבר לא ראינו די הרבה זמן...)

בָלבָל

New member
אז רק שתדעו!

שבגלל העובדה שאני אולי לא אוכל להגיע כי אני לא בחופש, אתם תפסידו את כל הכיבוד הטעים שאולי חשבתי להכין למפגש!!!
נה נה נה נה חחח אני סתם מקנאה שלכם יש חופש ולי אין

AeroTom

New member
זו רק הצעה...

עוד לא קבעו שום דבר.לי ממש לא אכפת באיזו שעה אבל ככה זה נראה לי יהיה הכי טוב למען אלו שבאים מרחוק ורוצים לבוא.בגלל שזה חופש הגיוני שזה יהיה די מוקדם.וכמובן מקווים שתוכלי להגיע. גם אם זה יתחיל די מוקדם אני משער שבטח האירוע אצל ניר יוכל להתחיל אחר הצהריים ואז תוכלי אולי לבוא. כמובן שנשמח לראות אותך, אפילו יותר מהמטעמים הידועים שלך...
שכל אחד יכתוב מה הוא חושב ואיך נוח לו. וכמובן ניר שהוא מארגן האירוע בבת-ים יגיד מה הוא חושב. החופש מתחיל כבר שבוע הבא,אז כדאי להזיז את העניינים.

למעלה