בָלבָל

New member
את מדברת על הכדורי שוקולד שלי שהם

לא מתוחכמים?? נו דההה.... חחח הכנתי את זה בלילה לפני והייתי מאוד עייפה! החוצפייה של אנשים! NO soup for you!

Bad Girl 15

New member
זה רעיון טוב לארגן קודם

מפגש שלפחות ניפגש והכל עם כאלה שלא יוכלו להמשיך עם האחרים לבת ים...

Hangman Jury 87

New member
אחלה מצויין!

לי נוח גם 2 האופציות אבל בבוקר ובצהריים? בחורף זה בסדר אבל אנחנו עכשיו באביב ויהיה בטח שרב, אחר הצהריים יהיה הרבה יותר נעים טוב איך שתחליטו...

AeroTom

New member
צהריים ואחר הצהריים גם אפשרות...

אפשר לעשות את המפגש המוקדם בבוקר ואחרי זה אצל ניר בצהריים\אחר הצהריים. או לעשות את המפגש בת"א בצהריים ואצל ניר בערב... זה תלוי כמובן גם בניר שיגיד לנו מתי ובאיזה זמנים הוא יכול לארח אותנו או יותר נוח לו. וגם כמובן נשמע מה חושבים שאר חברי הפורום שעוד לא הגיעו וחושבים\רוצים\מתכננים להגיע...

Aerochick

New member
אוקיי טוב אני נוסעת עכשיו אבל אז

אין זמן אני לומדת בשבוע הראשון למגנים וכל מיני אז כשאחזור אתן הודעה ביי

falling angle

New member
אוקי... לגבי המפגש.

אירו-נייט, פסח 2005 , יוצא לדרך! לפי דעתי הכי טוב ביום חמישי הבא, עוד שבוע. ניפגש בת"א, עזריאלי או סנטר בין 3 ל-4. לבת-ים נצא ב-5 , ונתחיל את המרתון DVD של אירו בשעה 6. יש לי את "יו גאט טו מווב", "מאקינג אוף פאמפ" , והיום קיבלתי את "ביג וואנס יו קאן לוק אט" סאבבי באבי!! יאללה. תגיעו כבר! ניר

AeroTom

New member
18:00 לתחילת ה-AeroNight נשמע סבבה

אבל לפי דעתי עדיף שהמפגש המוקדם בת"א יתחיל יותר מוקדם מ-3,4. משהו כמו 12:00 אולי או בסביבה. שיהיה מספיק זמן לאנשים שיבואו גם מרחוק ולא יוכלו להישאר ל-AeroNight. אז שיוכלו להנות איתנו ואנחנו איתם מספיק זמן במפגש המוקדם. לגבי היום לי נראה עדיף יותר אולי בשבוע של ה-24 עד ה-29 בחול המועד.יותר אנשים בטח יהיו פנויים.שאחרים יגידו כמובן מה יותר נוח להם בקשר ליום ולשעות. בהחלט מצפים כבר לפגוש את כולם שוב (כולל כאלה שלא היו במפגש הקודם ומחכים כבר לפגוש אותם שוב) וכמובן לאירוע ה-AeroNight שבטוח יהיה משעשע גם. Big Ones You Can Look out גם מאי ביי? ראיתי שהרבה שם אגב העבירו את זה ל-DVD ומוכרים גם בפורמט הזה.הקטעים שם בין הקליפים מאוד נחמדים. Aerosmith on the Simpsons?? Now Way!

אז ככה

ככול הניראה אני יוכל להגיע למיפגש ולא תיהיה שום בעיה. אבל זה הכול בספק גדול כי יכול להיות מצב שישלחו את כול הקורסים כידי לעזור לאבטח בכול מיני מקומות בארץ. רק שלי יש פטורים מכול מיני דברים שקשורים לשמירה אז בגלל זה יכול להיות שאפילו אם יהיה משהוא אני יהיה פנוי

Aero7STyle

New member
מה הקטע הזה?!?!lol

של להפגש ב-12 בבוקר?!?!!?! מה עם אנשים שמשרתים את המדינה ואין להם חופש בכלל?!?!?! אלכס איפה אתה?!?!! מ-ח-א-ה!! lol ;)

Aero7STyle

New member
אהה הוא הגיב..lol

טוב אז אין כאן חיילים אחרים מתוסכלים?!?! או סתם אנשים שדורשים מפגש בשעה נורמלית?! בכל מקרה אני לא אגיע למפגש הראשון..אלא אם כן אתם מתכוונים ל-12 בלילה!! lol ;)

כן אבל יש בעיה

כי ככול הניראה אני יצא חמשוש בשבוע הבא ואני יסע ישר למיפגש (במיקרה וזה באמת יהיה מיפגש לילה) אז ניצטרך להיות כול הלילה במיפגש ורק ביום שישי להגיע הביתה בשביל ליל הסדר. כצת בעייתי אומנם אבל אני רואה שאין ממש ברירה כי רצוי שגם מאיה תוכל לבוא

בָלבָל

New member
מאיה אני איתך בעניין ../images/Emo13.gif

אז נעשה מפגש-אנשים-שעסוקים-בשעות-היום אצלי בבית לבד! גם לי יש מלא קלטות! חחח ואני אכין לנו אוכל
או שפשוט נגיע מתי שנגיע...

AeroTom

New member
כמובן שנרצה לראות את כולם

מאוד מאוד. אם האירו-נייט אבל יתחיל ב-6 אז צריך כמה שעות טובות לפני לעשות את המפגש המוקדם בת"א. העיקר שתוכלו להגיע למפגש אצל ניר אם לא לחלק גם מהמוקדם. בגלל זה נראה לי היה הכי טוב לחלק ל-2 מפגשים.למען אלו שלא יוכלו להגיע למוקדם אבל יוכלו כנראה להגיע לניר.ולמען אלו שלא יוכלו להמשיך לבת-ים אבל יוכלו לפגוש את כולם לפני מת"א...

SaintJohn

New member
בגלל שיש לנו מצב שיש חבר'ה שיוכלו

להגיע רק מוקדם יותר ולא יהיה להם פשוט להגיע אל ניר, וגם חבר'ה שיוכלו להגיע רק מאוחר יותר במהלך היום, אז יהיה הכי טוב אם נסדר שהמפגש יתחיל בת"א בשעות הצהריים, ואז מאוחר יותר בסביבות האחה"צ-ערב נגיע ביחד אל ניר לטובת ה-AeroNight, ואני יכול כרגע להגיד גם שאני אביא הפתעה אירוסמית'ית לצפיה ב-DVD. שווה בהחלט להגיע יחד עם כולנו אל ניר!

למעלה