באפי 509

natali24

New member
שוב אני עם הבקשה השבועית...

מבקשת ממש ממש יפה (תראו, אני אפילו משלבת ידיים!) שאתם, מומחי באפי היקרים, ספרו נא לי - מה צפוי לנו היום בפרק? צרפו בנושא אייקון "ספויילר" חמוד. כמובן.... רוב תודות ויום מצוין לכ---ו----ל----ם !!!

ANGEL N

New member
טוב אז במיוחד בשבילך... ../images/Emo41.gif

ספויילר לפרק שיהיה היום בביפ.... יש לי רק דבר אחד להגיד: עב"מים וחוצונים ב"באפי"??? יכול להיות ש"באפי" הופכת לתיקים באפלה?? (ממש ממש לא!!!) ובשבילך כמה תמונות מהפרק שיהיה היום...

ANGEL N

New member
"באפי" עונה חמישית פרק תשיעי..

טוב אז בשירשור הקודם היו קצת אי הבנות אז הפרק שהיה אתמול הוא "Listening to Fear". זוכרים שהבטחתי שבכל פעם שתתוסף הפתעה אני אוסיף אותה לרשימה? אז בבקשה : כמו שאמרתי העונה החמישית שופעת בהפתעות והנה כל מה שהתגלה לנו עד היום: 1דון סמארס- פרק ראשון 2.ספייק מאוהב בבאפי (החלום)- פרק רביעי 3. ריילי נהנה מערפדים שמוצצים לו את הדם- פרק 8-9 כן כן לי זו היתה הפתעה גדולה, בפרק הקודם עוד היינו בטוחים שזה משהוא חד פעמי, אבל בפרק הזה אנחנו מגלים שזה כבר הפך למנהג. למה הוא עושה את זה? ועכשיו לפרק עצמו, אין ספק שמדובר בפרק יותר חלש של העונה, כמו שכבר כתבתי חוצונים ועב"מים ב"באפי" זה קצת יותר מידי. זה היה פרק "תיקים באפלה" חוצון מגיע כדי לנקות את הארץ ממשוגעים. אבל היו בו כמה כמה רגעים טובים ביותר, כל הקטעים עם גוייס באפי ודון היו ממש טובים- משחק מצויין. אנחנו מגלים דבר חדש, בן מכיר את גלורי, עד עכשיו היינו בטוחים שהוא סתם בחור תמים, הפרק אנחנו מגלים שהוא ממש לא מה שחשבנו שהוא. מסתבר שהוא אפילו זימן את החוצון כדי להרוג את המשוגעים, אבל למה? התשובה שהוא נותן היא "לנקות" את מה שגלורי עשתה- מסתבר שהוא מכיר את גלורי כל חייו, כנראה שהעניין עוד יתברר לנו בעתיד. שימו לב אך הפרק מסתיים: גו'יס כבר יודעת שדון לא שלה אבל מבקשת מבאפי שתדאג לה, היא אומרת שההרגשה היא שהיא שלה- משפט חשוב ביותר, היא מבקשת ממנה לשמור עליה בכל מצב. שימו לב שגוייס אומרת לבאפי "אני לא יודעת מה הייתי עושה בלעדיך" ונראה שבאפי רוצה להגיד אני לא יודעת מה אני אעשה בלעדייך. בסצינה האחרונה ג'וייס נכנסת לניתוח ומתרחקת לאט לאט מהבנות שלה באפי ודון והמצלמה מתרחקת איתה. זה נראה כמו פרק פרידה מגו'ייס, האם גו'ייס תעבור את הניתוח בחיים? נצטרך לחכות לפרק הבא... ספויילר להמשך העונה החמישית: אני לא יודע מה איתכם אבל לי הקטע שבו גו'ייס מבקשת מבאפי להבטיח לה לשמור על דון מאוד מאוד הזכיר לי את הבקשה של באפי לספייק בפרק סיום העונה לשמור על דון.

natali24

New member
עכשיו אתם חייבים!!!

חייבים לספר לי - האם בפרק הבא (שבוע הבא) יוודע לנו שג'ויס לא עברה את הניתוח? (אל תשכחו את הספוילר כמובן). אני לא יודעת מה אתכם, אבל ספויילרים פשוט עושים לי את זה !! תודה.

ANGEL N

New member
../images/Emo41.gif ספויילר להמשך העונה... גו'ייס..

אני אישית לא ממליץ לקרוא את זה לאנשים שעוד לא ראו אבל כל אחד וההחלטות שלו... ספויילר להמשך העונה החמישית לגבי גוייס הכל יהיה מצויין, הניתוח יעבור בהצלחה וגו'ייס תחזור לעצמה . ועוד ספויילר לגבי המשך העונה (שוב לא ממומלץ לקרוא)... גו'ייס אומנם תעבור את הניתוח והכל יהיה בסדר או ככה לפחות זה היה נראה, באחד הפרקים הבאים גו'ייס שלנו תמות (אמרתי שלא היה מומלץ לקרוא את זה נכון?)

קלואי1

New member
דווקא לי ממש לא... ../images/Emo13.gif

לא אולי אני מוזרה אבל אני אוהבת לגלות את זה תוך כדי שאני רואה את הפרק... מוזר, נכון?

talrv

New member
ממש לא ../images/Emo13.gif

אני תומכת בכל הטדים למיניהם.. מאז הצטרפותי למנזר המכובד, אני מעודדת כל טדיות שהיא.. הרבה יותר מהנה לדעתי.. וזה מניסיון! אבל מכל הטדים, אני הכי מעריכה את אנג'ל אנ, שפשוט מדהים איך הוא שומר על עצמו מפני ספויילרים. באמת כל הכבוד!

לנצח1

New member
אני חייבת לציין |כוכב| חמישית

שההודעה שלך ממש גרמה לי צמרמורת וכמעט התחלתי לבכות :( בגלל שאני יודעת מה יקרה בהמשך העונה (ואמרתי כבר שההודעההזאת
לעונה החמישית אז מי שרוצה שיצא עכשי! כי זה יהרוס לו המון) שאמא שלה מתה. ומה שאמרת שזה היה נראה שבאפי רוצה להגיד: איך אני אסתדר בלעדיך- זה היה פשוט.... מעורר דמעות :( בכלל פרק עצוב! אני לא אשכח איך הייתי אבודה כל היום בגלל הפרק הזה. אתם תצחקו עליי אבל לא רק שבכיתי כל היום (ואפילו לא אהבתי את הגוייס הזאת!) אני גם איבדתי את עצמי במעלית. כאילו- שכחתי באיזה קומה ידיד שלי גר ולא ידעתי מה אני עושה!וכל קומה ערצרתי.. טוב אני אפסיק להשפיל אותי עכשיו :)

ANGEL N

New member
תודה ....

מחמיא לי שהצלחתי לרגש אותך במה שכתבתי! בסה"כ רשמתי את התחושות שעברו בי כשראיתי את הפרק. תודה רבה על התגובה הזאת, גרמת לי לאושר שיש משהיא שמתרגשת מהדברים שאני כותב

ANGEL N

New member
ספויילר לעונה החמישית...

ריילי עוזב בפרק "אל תוך היער"!!! פרק 10, עוד שבוע

על הפרק של אתמול.

אני לא הכי אהבתי אבל אהבתי, אני פשוט לא אוהבת את עונה 5, לדעתי זה םפרק טוב לעונה החמישית אבל לא לבאפי בכללי, אהבתי את הקטע של הבכי של באפי, שהיא סוף כל סוף נשברת. אהבתי את ספייק המטופש שהכניס את התמונה לכיס, זה רק מראה עד כמה חסר תושיה הוא:) אבל הוא היה בתפקיד קטן וחשוב בפרק, אהבתי גם את הרעיון שה"מרגיע" הוא בשביל גלורי, כאילו האנשים שהיא משגעת, שזה רעיון יפה, ואוהבי באפי האמיתים זה היה ברור מתחילת הפרק:) בקיצר פרק חביב די ממוצע, בסולם היתדות שלי הוא מקבל 3.

אני היחידה ש

ממש אהבתי את ג'ויס המשוגעת? כן, זה היה לא ברור, אבל כל המונולוגים המטורפים שלה היו נחמדים מאוד! Joyce: I wish that someone had bothered to tell me that there would be tennis being played. I just didn't know. Those eyes! Those eyes; they're like gasoline puddles! Tell me. Tell me because I need to know, why, why are you staring at me like that? Joyce: Does someone know you're here, because they should have told you that at the gate, you're not supposed to be here! I need to rest now. I don't like the way you're staring at me! Did they tell you that at the gate? Stop staring at me, I don't like it ועוד קטע טוב זה כמובן הווילו וטארה בהתחלה. The big pineapple ואל.

Wicked Wicca

New member
את לא היחידה...

גם אני דיי אוהבת את ג'ויס. אני לא ממש מבינה מאיפה השנאה אליה נובעת, היא כולה מתנהגת כמו אמא ממוצעת. הדיאלוג (יותר נכון מונולוג) שלה עם היצור הראשי של הפרק ממש הצחיק אותי, איך שהיא התחרפנה והכל... הפרק הוא לא ממש גרוע כמו שאמרו פה. נכון, גם אותי עיצבן כל הקטע של החייזרים אבל בסך הכל זה הוביל אותנו להפתעה הראשית של הפרק, הקשר בין בן לגלורי. שלושת הסמינות שהכי אהבתי הן הסצינה של ווילו וטארה, כשהן מסתכלות בכוכבים. סצינת שטיפת הכלים כשבאפי פורצת בבכי, קטע ממש חזק שבו עוד פעם מראים לנו שבאפי היא קודם כל בת אדם עם רגשות ולמרות שכלפי חוץ היא מראה שהיא חזקה ולא נשברת, מבפנים היא למעשה הרוסה. הסצינה הזו הזכירה לי את הסצינה בסוף FFL כשהיא פורצת בבכי, כמובן שפה לא היה את ספייק שינסה לנחם. ואחרונה חביבה זו הסצינה כשג'ויס אומרת לבאפי את מה שהתגלה לה בזמן שהיא הייתה קצת חולת נפש.

אכן !

זה היה פרק ג'וייסי, ממש אהבתי איך שקריסטין סאת'רלנד שיחקה. היא ממש הפתיעה אותי, והמונולוגים היו משעשעים. וכנ"ל לגבי כל מה שאמרת. ואל.

B a n j o

New member
מעניין

כמה זמן לקח לג'וס (אלוהים, יתקדש שמו) לכתוב את המונולוג של ג'ויס

למעלה