"באפי" עונה חמישית פרק תשיעי..
טוב אז בשירשור הקודם היו קצת אי הבנות אז הפרק שהיה אתמול הוא "Listening to Fear". זוכרים שהבטחתי שבכל פעם שתתוסף הפתעה אני אוסיף אותה לרשימה? אז בבקשה : כמו שאמרתי העונה החמישית שופעת בהפתעות והנה כל מה שהתגלה לנו עד היום: 1דון סמארס- פרק ראשון 2.ספייק מאוהב בבאפי (החלום)- פרק רביעי 3. ריילי נהנה מערפדים שמוצצים לו את הדם- פרק 8-9 כן כן לי זו היתה הפתעה גדולה, בפרק הקודם עוד היינו בטוחים שזה משהוא חד פעמי, אבל בפרק הזה אנחנו מגלים שזה כבר הפך למנהג. למה הוא עושה את זה? ועכשיו לפרק עצמו, אין ספק שמדובר בפרק יותר חלש של העונה, כמו שכבר כתבתי חוצונים ועב"מים ב"באפי" זה קצת יותר מידי. זה היה פרק "תיקים באפלה" חוצון מגיע כדי לנקות את הארץ ממשוגעים. אבל היו בו כמה כמה רגעים טובים ביותר, כל הקטעים עם גוייס באפי ודון היו ממש טובים- משחק מצויין. אנחנו מגלים דבר חדש, בן מכיר את גלורי, עד עכשיו היינו בטוחים שהוא סתם בחור תמים, הפרק אנחנו מגלים שהוא ממש לא מה שחשבנו שהוא. מסתבר שהוא אפילו זימן את החוצון כדי להרוג את המשוגעים, אבל למה? התשובה שהוא נותן היא "לנקות" את מה שגלורי עשתה- מסתבר שהוא מכיר את גלורי כל חייו, כנראה שהעניין עוד יתברר לנו בעתיד. שימו לב אך הפרק מסתיים: גו'יס כבר יודעת שדון לא שלה אבל מבקשת מבאפי שתדאג לה, היא אומרת שההרגשה היא שהיא שלה- משפט חשוב ביותר, היא מבקשת ממנה לשמור עליה בכל מצב. שימו לב שגוייס אומרת לבאפי "אני לא יודעת מה הייתי עושה בלעדיך" ונראה שבאפי רוצה להגיד אני לא יודעת מה אני אעשה בלעדייך. בסצינה האחרונה ג'וייס נכנסת לניתוח ומתרחקת לאט לאט מהבנות שלה באפי ודון והמצלמה מתרחקת איתה. זה נראה כמו פרק פרידה מגו'ייס, האם גו'ייס תעבור את הניתוח בחיים? נצטרך לחכות לפרק הבא... ספויילר להמשך העונה החמישית: אני לא יודע מה איתכם אבל לי הקטע שבו גו'ייס מבקשת מבאפי להבטיח לה לשמור על דון מאוד מאוד הזכיר לי את הבקשה של באפי לספייק בפרק סיום העונה לשמור על דון.