כמה נקודות בקשר לפרק
שליליים:
אחד הפרקים היותר גרועים לדעתי. כאילו מה הקטע עם החייזרים?ממתי נהיינו הסדרות הדביליות שנגמרים להם הרעיונות אז הם משלבים רעיונות שלא קשורים? עד עכשיו שמרנו על קשר מסוים. זה שזה פנטזיה לא אומר שאין חוקים.
איייייייכס. מה הקטע עם היריקות?אלפקה?דוחה ביותר,הייתה לי בחילה עוד לפני הפרק שרק התגברה אחריו.
מה הקטע של ריילי עם המציצות(דם)? כאילו,זה מדליק אותו כשערפדה גורמת לו למחסור בדם וכל הסימפוטמים הנלווים באיזשהו מחסן חשוך?
מה זה השיר הזוועתי שהיה ברדיו כשבאפי עשתה כלים?זה היה מעצבן..
דחפו את ספייק בפרק למעט מדי זמן,כאילו הכריחו אותם לדחוף אותו בכל פרק. עם כל כמה שאני אוהבת אותו,הוא פשוט היה מיותר בסצינה
טוב זה היה פרק גרוע. פייס איט...אני מתאפקת לא לכתוב עוד טונה של דברים גרועים בפרק כדי לא לעורר את חמתם של חברי הפורום

חיוביים:
אוהו,דון הייתה יחסית רגועה,בלי צרחות מעצבנות. טיפה חיבבתי אותה בפרק הזה(ל-מ-ה?!) . היא הייתה רגועה מ-ד-י...ספוקי...
"אלא תמונות שלי???" חחח....הו ספייקי!
באפי הייתה לבושה נחמד בפרק(שטחי מדי?!)
ספייק! לא זורקים סכין על בנאדם...נו נו נו
חחח...הקטעי טירוף של ג'ויס היו משעשעים...

<
סופסוף באפי בוכה...מאז שאנג'ל הלך היא דיי עשויה מאבן (ספוילר לשורה אחת בדיוק.... דבר שהיא דיברה איתו על ג'יילס בהמשך העונה..באינוורזן אם אני לא טועה... סוף ספוילר)
כמו שאמרו סופסוף רואים מי זה בן...למרות שלא ממש ברורה העמדה שלו בכל עניין גלורי... ו...זהו