באפי 509

matanbu

New member
באפי וסצינת שטיפת הכלים ../images/Emo7.gif

זה היה הקטע הכי טוב בכל הפרק. (שוב פעם ההורים שלי בוחרים לראות איתי את הסצינות הכי עלובות בפרקים הכי גרועים. אוף). מישו זרק "אם היא רוצה לבכות שתפסיק לשטוף כלים", ולפי דעתי זו גישה די... שטחית... הבכי שלה בגלל שהוא היה תוך כדי הוא היה הרבה יותר עמוק ומדבר על הרבה יותר נושאים. בינהם האחראיות (בינהם, לא הכל). טוב, פרק 2 כוכבים עם סצינה אחת של 4. (עם השטיפת כלים).

ANGEL N

New member
גם אני אהבתי את הסצינה...

זה היה סצינה יפה ועצובה. בפעם הראשונה אנחנו רואים שבאפי מתפרקת, סוף סוף היא מוציאה את הרגשות האמיתיים שלה בדרך הרגילה והמשחררת שימו לב לנקודה חשובה: תציד כריילי רוצה שבאפי תדבר איתו על מה שעובר עליה, היא ביקשה לא לדבר כדי לא להתפרק, היא לא יכלה להרשות לעצמה את זה. עכשיו היא מתפרקת ובוכה, אבל היא עדיין לא מוצאת לנכון לשתף בזה את ריילי. וגם לא אף אחד אחר, האם זה הטבע של הקוטלות והאם למרות כל השוני של באפי משאר הקוטלות בכך שלה יש חברים בסופו של דבר הרגשות שלה הן כמו הרגשות של שאר הקוטלות, האם היא מרגישה למרות הכל לבד??

ספוילר 5X09

פרק ממש ממש גרוע. זה הפרק שגרם לי להפסיק לראות את הסדרה. אחרי שראיתי אותו הגעתי למסקנה שבאפי נהפכה לאופרת סבון, ושאני לא רואה אותה יותר. כמובן שלא עמדתי בזה וראיתי את TRIANGLE, שהחזיר אותי לאהוב את הסדרה.

למעלה