באפי 509

ANGEL N

New member
זה לא היה הפרק הכי חלש של העונה...

בקרוב יהיה לא רק את הפרק הכי חלש של העונה אלא הפרק הכי גרוע בכל באפי לדעתי!!!

ANGEL N

New member
../images/Emo41.gif שם הפרק הוא...

"Triangle ". ספויילר עם הפרק.... זה הפרק הזה עם הטרול ממש מטומטם ושטותי לא האמנתי שיש פרק כזה ילדותי ב"באפי"

הא? ../images/Emo41.gif

נכון, הקטע בסוף עם הבאפי הבוכה היה מטומטם, אבל היו בפרק הזה כמה בדיחות ממש טובות בכל הקטע של ווילו-אניה אם אני לא טועה.. ואל.

ד י י ז י

New member
פרק נחמד.

ציפיתי למשהו ממש גרוע מהתגובות שלכם עליו... הפרק של שבוע שעבר היה הרבה יותר גרוע...
אני ממש מרחמת על ריילי בפרקים האחרונים.. מי יודע תמר, אולי אני אתחיל לאהוב אותו.. (not bloody likely!) אבל עכשיו הוא כבר איבד כמעט כל תקווה בבאפי. כבר לא רץ אחרי באפי אחרי כל גחמה קטנה, לא נחמד לסקוביז, פועל חזרה עם היוזמה - someone's going the wrong way.. וגם הקטע של הערפדים נסיון להרגיש מסוכן ומסתורי much? אני חושבת שזו צעקה ענקית לעזרה, אין מי שיקשיב.
שיגע אותי הקטע שבאפי בוכה. בא לך לבכות - תשבי ותבכי, את לא רוצה - תמשכי לשטוף כלים. אני יודעת שזה נשמע דפוק אבל זה באמת עצבן אותי...
ספייק והאובססיה לבאפי. LOL! מה הינו עושים בלעדיו?
סוף סוף קצת קטעי ווילו וטארה! פרק אחד בעונה לא ממש מספק אותנו.. אני דורשת עוד קטעי ווילו וטארה! who's with me?
אכן, ג'וייס והדיבורים שלה היו דיי מצחיקים.. בצורה מפחידה שכזאת. אבל אני חושבת שקצת הגזימו עם זה לא? לפני כמה שבועות זה היה רק בהתחלה לא? איך פתאום זה הגיע למצב כזה? that's it.

14מתן

New member
אני לא מבין אותכם... |כוכב|

traingle הוא פרק ממש יפה וגם אחד המצחיקים העונה !

Bufreak

New member
בקשר לפרק(לא זה שמשודר היום)...../images/Emo41.gif

אני חושב שזה פרק שרצה להציג לנו בצורה יותר ברורה את מערכת היחסים שבין אניה ו-ווילו. עלילת הצד-הטרול,באמת הייתה קצת שיטחית ומטופשת אבל זה היה קצת בכוונה...נראה לי. הפרק הזה הוא לא האהוב עליי אבל הוא פרק מצחיק וכיפי. אבל גם שטוח...

מה זה "לא תגנוב ציטוטים מבאפי"?!

איזה עולם זה יהיה אם לא נצטט באפי? וtriangle בהחלט פרק חביב... ווילו ואניה שולטות!

B a n j o

New member
בקשר לפרק היום

הוא פרק די חשוב כי הוא מראה דבר ראשון מה כל הרוחות בן עושה שם כבר כמה פרקים בלי תפקיד מוסבר. וגם הוא מראה את ההידרדרות של ריילי שמובילה ל...
להמשך העונה לגילוי של השטויות שלו ע"י באפי ולעזיבתו (ייייאאאאאיייי
) בקשר לפרק TRIANGLE
לסוף העונה חוץ מזה שהוא פרק חמוד לדעתי (אני מת על קוביאק!!!!) הוא גם חשוב למי שלא שם לב... בפרק הזה באפי מקבלת את פטיש האלים שבעזרתו היא נלחמת בגלורי ומצליחה להביס אותה !

shokoklit

New member
כמה נקודות בקשר לפרק

שליליים:
אחד הפרקים היותר גרועים לדעתי. כאילו מה הקטע עם החייזרים?ממתי נהיינו הסדרות הדביליות שנגמרים להם הרעיונות אז הם משלבים רעיונות שלא קשורים? עד עכשיו שמרנו על קשר מסוים. זה שזה פנטזיה לא אומר שאין חוקים.
איייייייכס. מה הקטע עם היריקות?אלפקה?דוחה ביותר,הייתה לי בחילה עוד לפני הפרק שרק התגברה אחריו.
מה הקטע של ריילי עם המציצות(דם)? כאילו,זה מדליק אותו כשערפדה גורמת לו למחסור בדם וכל הסימפוטמים הנלווים באיזשהו מחסן חשוך?
מה זה השיר הזוועתי שהיה ברדיו כשבאפי עשתה כלים?זה היה מעצבן..
דחפו את ספייק בפרק למעט מדי זמן,כאילו הכריחו אותם לדחוף אותו בכל פרק. עם כל כמה שאני אוהבת אותו,הוא פשוט היה מיותר בסצינה
טוב זה היה פרק גרוע. פייס איט...אני מתאפקת לא לכתוב עוד טונה של דברים גרועים בפרק כדי לא לעורר את חמתם של חברי הפורום :) חיוביים:
אוהו,דון הייתה יחסית רגועה,בלי צרחות מעצבנות. טיפה חיבבתי אותה בפרק הזה(ל-מ-ה?!) . היא הייתה רגועה מ-ד-י...ספוקי...
"אלא תמונות שלי???" חחח....הו ספייקי!
באפי הייתה לבושה נחמד בפרק(שטחי מדי?!)
ספייק! לא זורקים סכין על בנאדם...נו נו נו :)
חחח...הקטעי טירוף של ג'ויס היו משעשעים...:)<
סופסוף באפי בוכה...מאז שאנג'ל הלך היא דיי עשויה מאבן (ספוילר לשורה אחת בדיוק.... דבר שהיא דיברה איתו על ג'יילס בהמשך העונה..באינוורזן אם אני לא טועה... סוף ספוילר)
כמו שאמרו סופסוף רואים מי זה בן...למרות שלא ממש ברורה העמדה שלו בכל עניין גלורי... ו...זהו :)

IDOffryn

New member
משהו בפרק..

לא הבנתי איך לעזאזל הן רצו בקומה למעלה... איך הם הצליחו לעבור מחדר לחדר.. אף פעם לא הבנית איך הקומה העליונה בנוייה... זה מוזר.. לא ראיתי את הפרק היום.. יכול להיות שעל המחשב זה היה חשוך ולא מובן אבל גם..(ספוילר 6x17( ב"נורמלית שוב" בארפי רדפה אחרי דאון באותה קומה ולא הבנתי איך היא עברה מהחדרים אחד לשני..

talrv

New member
עידו.. לא נראה לי

שאי פעם נצליח להבין מה הולך שם בקומה העליונה.. נשבעת לך, אנחנו צריכים שרטוטים של הבית.

למעלה