עידכונים 12.7

Brit22k

New member
תאמין לי....

זה אחד הדברים שאני הכי אוהב אצל בריטני! שהיא עושה פרצופים , צוחקת ומצחיקה אחרים , ואתה יודע את הקסם הזה שיש לה...! כי להרבה כוכבת אין את הקסם הזה. אז מי שרוצה שיחגגו על זה , כי תמיד הם יחפשו משהו לחגוג עליו נראה לי שלבריטני זה כבר ממש לא אכפת ! ולי זה גם לא
חח

YugiBoy

New member
גופיות?

מה הקשר..? או לא התכוונת לגופיה (ברבים) אלה למילה באנגלית... ויצאתי אידיוט

YugiBoy

New member
תסכים איתי

שהפרצופים המצחיקים והמשעשעים של בריטני, לא דומים לפרצוף הזה... אותי הוא לא משעשע
תמיד היא עושה עם העיניים והלשון... מה גם שבשנה האחרונה לא ראיתי פרצופים שלה כל כך

חחחח איזה פרצוץ..חמודה..../images/Emo9.gif

רק שהיא תהיה ככה שמחה תמיד.. והיא נראית טוב..הגוףף ממש פצצה...

Invisible Boy

New member
ג'ייב רקורדס מאשרים: האלבום ייצא בנובמבר

בחדשות "ShowBiz Tonight" אתמול, הם דיברנו על בריטני ועל הקאמבק שלה. ובתחתית המסך היה כתוב "האלבום החדש של בריטני אושר ליציאה בנובמבר, אומר/ת דובר/ת של ג'ייב [חברת התקליטים של בריטני]". האלבום אמור להשתחרר בשבוע השני של חודש נובמבר. המגזינים "Vanity Fair" ו-"Elle" יראיינו את בריטני בראיון בו ידובר על הכל. יש לציין שהמקורות לחדשות אלו הם חדשות E! ו-"ShowBiz Tonight" שהם מקורות אמינים. חדשות MTV גם מאשרים שהסינגל החדש ייצא בחודש הראשון של ספטמבר, שזה פחות מחודשיים! אני לא יכול לחכות כבר!!!

../images/Emo31.gif

על מה לעזזל חברת התקליטים שלה חושבים? זאת ממש תהיה היתאבדות לקריירה שלה..והתדמית שלה, שעד עכשיו לא הישתפרה אפילו קצת, לפחות שתעשה משהו קיצוני לפני זה...ובכלל תסתכלו על איך שהיא נראית
ככה היא עומדת לחזור עם השיער הזה?
ברצינות

Brit22k

New member
זה ממש לא נכון../images/Emo70.gif

זאת לא התאבדות! התדמית האמיתית שלה היא בסדר גמור , והיא דפקה כן השתפרה ! היא נראת מצוין , והשיער זה ממש ממש לא הבעיה , היא לא חייבת ממש לסדר אותו כל פעם שהיא יוצאת מהבית זה לא מה שיעצור את הקרירה שלה! היא נראת לפי דעתי מקסים ואני חושב שהגיע הזמן ואין למה לחכות , כי התקשורת תמיד תחפש משהו לא טוב ואין מה לעשות עם זה , פשוט בריטני צריכה לחזור בקאמבק גדולה ולהראות לכולם מה זה כוכבת! זה ה-כ-ל-!

Invisible Boy

New member
זה מה שמפריע לך? השיער/מראה?

דבר כזה אפשר לשנות בפחות מיום. ותראה איך היא רזתה אז על מה אתה מדבר. התדמית שלה כרגע בסדר, בנתיים לא הייתה אף שערורייה ואני מקווה שלא תיהיה.

בשביל זה יש לה חודש ומשהו לחזור לעצמה

ואם תשים לב,בריטני במצב רגוע עכשיו...בלי מהומות.
בקשר לשיער,זה מה שמדאיג אותך?!! פחחח אתה יודע כמה תחליפי שיער מקצועיים יש היום?!

עדידי15

New member
הם משחררים../images/Emo204.gif../images/Emo100.gif

אותו בנובמבר כי זה לקראת החגים ואז המכירות עולות או משהו כזה? לא אכפת לי כל עוד אנחנו נשמע ונראה קליפ בקרוב. אולי היא תוציא את הסינגל ביום הולדת של שון/ג'יידן ג'יימס?
חח

brit is my love

New member
יווווווווו איזה התרגשווותת!!!!!!!

אני כלכך שמחח עכשיוו ייאאא ההודעה שלך עשתה לי את היום חחחח!!!

הלוואי וזה יהיה נכון!! אמן../images/Emo57.gif

אני כל כך מצפה לזה!!! אבל מה - אני יהיה בצבא
עוד 35 ימים לגיוס
אהההההה

למעלה