עידכונים 12.7

חחחח ../images/Emo6.gif

חחח אהבתי "יש זמרים שאוכלים גראס לארוחת בוקר"... לא אכפת לי מזמרים אחרים..אכפת לי ממנה.. זה לא רק הורס ת'קול זה גם הורס את הבריאות... ואני לא אומרת את זה כדי להטיף לה מוסר...אני רוצה לטובתה... בכל מקרה שתעשה מה שהיא רוצה..אני לא אימא שלה אוו משהו כזה..

אני מעשן שנה וכבר הקול שלי נהיה גברי ומחוספס.

אחרי חצי שנה הקול השתנה לי.

brit is my love

New member
מזה השיער הזה?

נראלי שזה השיער האמיתי שלה לא?.. הוא נראה ממש מוזר... אבל מבחינת הגוף היא נראית ממש טוב!

Brit22k

New member
../images/Emo192.gif עוד תמונות מהמסיבה ../images/Emo192.gif

הנה עוד תמונות של בריטני עם הפאה הורודה ! תמונות מתוך המסיבה שהיא הייתה !
חמודההה

SuperShiro

New member
השיחות לשירותי הרווחה לילדים היו מזוייפות

ונעשו על ידי מטרידן.
BRITNEY'S "STALKER" CALLS CHILDREN'S SERVICES TMZ has learned someone called Children's Services on Britney Spears multiple times last week -- but it turns out he's a nut. Sources say Britney has a "stalker" who has become irritated with her. The man began calling the L.A. County Department of Child and Family Services and lodging "bizarre" complaints against Spears. We're told someone from the Department made contact with one of Britney's reps, but it became obvious during the call that the complaints were bogus -- and the matter was dropped. Contrary to several news reports, the Department did not dispatch anyone to Spears' home.
תרגום TMZ למדו שאדם מסוים התקשר לשירותי הרווחה לילדים, פעמים רבות, בנוגע לבריטני ספירס בשבוע שעבר – אך מסתבר שהוא משוגע. מקורות אומרים כי לבריטני יש מטרידן אשר הפך מעוצבן ממנה. האדם החל להתקשר למחלקת שירותי הרווחה לילדים בלוס אנג'לס, ולשרותי המשפחה, והחל להתלונן תלונות מוזרות כנגד ספירס. נאמר לנו כי מישהו ממחלקת שירותי הרווחה יצר קשר עם אחד ממיצגיה של בריטני בנוגע לתלונות, אך במהלך השיחה העובדה שהתלונות מזויפות הפכה ברורה – והעניין נשמט. בניגוד למספר דיווחים נוספים, המחלקה לא שלחה אף אדם לביתה של ספירס. טוב..כנראה שהחיים בארה"ב לא כל כך מעניינים כמו שחשבתי

YugiBoy

New member
מצחיק זה..

איך אני מת על האנשים שקראו צהובון והחליטו שהם יודעים הכי טוב מכולם שבריטני היא אמא רעה... ועוד מתקשרים להתלונן. פשוט מצחיק. כמובן שאין לו זכות להתלונן על עיניינים שלא שלו... ואם היא תתעקש היא יכולה אפילו לתבוע אותו חח... תודה על הכתבה והתרגום.

SuperShiro

New member
אלבום האולפן ה 5 של בריטני ישוחרר לפני

חג המולד?
Confirmed: Britney's new album to be released before Christmas An article from the magazine "Rolling Stone" confirms the release of Britney's 5th Studio album before this Christmas
תרגום מאמר מן המגאזין "Rolling Stone" [מגאזין מוזיקה נחשב] מאשר כי אלבום האולפן ה 5 של בריטני ישוחרר מעט זמן לפני חג המולד. הנה הקישור לידיעה באתרם, http://www.rollingstone.com/rockdaily/index.php/2007/07/12/britney-spears-aims-for-christmas-release-white-stripes-rock-a-boat-kelly-clarkson-badmouths-boss/ אני לא יודעת כמה הם אמינים, אבל אם הם אמינים אלו חדשות מאוד משמחות

SuperShiro

New member
ה MySpace של ג'ייב רקורדס

זו לא ממש חדשה, אבל סתם פשוט כיף לראות את זה
כל אזור התגובות ב MySpace של ג'ייב רקורדס [חברת התקליטים של בריטני] מלא בתגובות תמיכה בבריטני, בשאלות לגבי הקאמבאק שלה ותאריך שחרור האלבום, ובאופן כללי בהבעת רצון עז שהיא תחזור כבר. מרבית העמוד הראשון מלא בתגובות של "We Want Briteny", מי שיש לו MySpace ויכול לראות את כל התגובות, יוכל לדלג לעמודים קודמים ולראות שהם פשוט מלאים בשאלות לגבי תאריך יציאת האלבום/החזרה שלה וכדומה. שוב, זו לא ידיעה חדשה, אבל זה סתם ממש כיף לראות שבכל זאת יש המון אנשים שתומכים בה ורוצים בטובתה

SuperShiro

New member
אבל השיער../images/Emo7.gif השיער../images/Emo7.gif

בריטני, השיער#$&^&)*^$%&##@^#%$&$^*&
אם היא הייתה מסרקת/מסדרת/משקיעה קצת מאמץ התוספות היו יכולות להיראות נהדר. אין
היא תמיד חייבת להרוס משהו כדי לא להיראות מדהים
בכל אופן, הגוף שלה אכן נראה נהדר

למעלה