עידכונים 12.7

עדידי15

New member
אה, אופס עכשיו../images/Emo204.gif../images/Emo100.gif

שמתי לב שזה בשבוע הראשון
. יותר טוב!!

SuperShiro

New member
שם הסינגל החדש הוא "Get Naked"?

I have been getting a ton of emails over rumored release dates about Britney's new single. Nothing is 100% confirmed, but as of right now, the first single is called "Get Naked," and was produced by Danja. Time of release is still unknown, but don't believe everything you read about 2008.
תרגום קיבלתי המון אימיילים הקשורים לתאריך שחרור הסינגל החדש. שום דבר לא מאושר במאת האחוזים, אבל כרגע, שמו של הסינגל החדש הוא "Get Naked", והוא הופק על ידי דנג'ה. תאריך השחרור עדיין לא ידוע, אבל אל תאמינו לכל מה שאתם קוראים על כך שהוא יהיה ב 2008. המקור הוא מנהל האתר Breatheheavy, ג'ורדן, ובדרך כלל הוא מאוד אמין. אמנם הוא כתב שהדבר לא מאושר במאת האחוזים, אך סביר להניח שיש מעט אמת בדבריו.

YugiBoy

New member
לאא

למה המילה הראשונה של הקאמבק שלה צריך להיות NAKED? יכול להיות שהכוונות שלה ממש אחרות, והשיר מדבר על משהו אחר ביכלל... אבל בכל זאת, זה ממש מבאס.. ועוד אחרי שGET BACK הצטלצל לי כל כך יפה באזן

SuperShiro

New member
האלבום החדש ישוחרר עד חג המולד

New Spears album expected by Christmas Although recent reports claimed that the Toxic singer had pushed back her album to the beginning of 2008, it is now believed that her record label wants her to release the new material by Christmas. They hope that a new image will help to draw a line under the star's personal struggles, which hit the headlines earlier this year. A source told the Daily Star: "It's all full steam ahead with the Britney album. She's hard at work recording the last of the songs and the label wants people to hear them as soon as possible. Britney is working on a new image and sourcing video ideas to get everything in place by Christmas." MTVUK has also reported the news.
תרגום למרות שהדיווחים האחרונים טענו כי הזמרת הרעילה דחתה את תאריך שחרור האלבום לתחילת שנת 2008, כרגע נראה כי חברת התקליטים שלה רוצה שהחומר החדש ישוחרר עד חג המולד. ג'ייב מקווים שסינגל חדש יעזור בהפחתת ההייפ סביב מאבקיה האישיים, אשר כיכבו בכותרות במהלך השנה האחרונה. מקור סיפר למגאזין "Daily Star" "הכול שופע אנרגיה באשר לאלבום של בריטני. היא נמצאת המון בעבודה מקליטה את השירים האחרונים שנותרו, וג'ייב רוצים שאנשים ישמעו אותם מוקדם ככל האפשר. בריטני עובדת על תדמית חדשה ועל רעיונות חדשים לוידיאו קליפים בכדי להסדיר הכול עד לחג המולד." אני לא בטוחה שהמקורות הללו אמינים, אך גם MTV UK דיווחו על החדשות, דבר שאני מניחה שמעניק להן מעט יותר אמינות. אני שמחה לשמוע שהיא עובדת קשה ומקווה שהכול הולך כשורה, ושנשמע סינגל חדש בחודשים הקרובים [מי יודע? אולי היא תשחרר את האלבום ביום הולדתה, בסמוך לחג המולד].

SuperShiro

New member
שומר הראש הוא החבר החדש? הוא רק שומר

ראשה או גם המטפל של ילדיה? הוא סטרייט? היא יוצאת עם ג'ון סנדל? לחבר שלה בעצם קוראים סם? בכל יום X17/TMZ ומקורות רבים ואחרים משנים את דעתם בקשר לאדם איתו בריטני מסתובבת לאחרונה, ומשנים את שמו של "החבר שלה" ואת מראהו. החלטתי לא לתרגם את כל הכתבות הללו כיוון שזה חסר טעם. הם בעצמם אינם יודעים האם יש לה חבר חדש או אין לה, ומיהו שומר הראש, והאם הוא יותר מסתם שומר ראש. בקיצור, זה מיותר, ועד שלא תצא הצהרה רישמית או שנוכל לראות במו עינינו מהו תפקידו של האדם הזה בחייה/האם יש לה חבר חדש בוודאות וכדומה, אני לא אתרגם את הכתבות אשר האתרים הללו מעלים בגירסאות שונות בכל שתי שניות.

Brit22k

New member
../images/Emo110.gif תמונות פפרצי חדשות ../images/Emo110.gif

התפרסמו תמונות פפרצי חדשות של בריטני במרפסת בריטני נראה טוב!
לחצו על הקישור כדי להכנס ולראות את התמונות

Brit22k

New member
הקישור ../images/Emo13.gif

*שכחתי להגיד שגם שון והשומר ראש של בריטני בתמונות!

זה פוגע בקול אחרי עישון של כמה שנים.

תגידו תודה שזה רק סיגריות יש זמרים שאוכלים גראס לארוחת בוקר

למעלה