המוסד חוזר...

Mozes ST

New member
אהמ

האם גם אתה חושב שפולק רוק לא משרת את המטרה המקודשת של הרוק?: יכול להיות, יש הרבה רוקיסטים שמכניסים פופ... בלע פופ מגעיל היא דיברה על פולק רוק לא על פופ רוק! זה שונה לגמרי! נכון לורדי היא הלהקה שהכי מצליחה לנגן הארד רוק של שנות ה-80?: עזבי אותך אייטיז' אני בהארד רוק רק סיסטם אוף א דאון חוץ מזה שלורדי הורסים תדמית מוצלחת, הם יכלו להיות מאוד מסתוריים אבל הם חשפו מי הם בשלב מוקדם מדי 1. שיאו של ההארד רוק היה בשנות ה80 (אולי לא שיאו אבל חלק גדול ממנו). 2. סיסטם זה לא הארד רוק! זה סגנון של מטאל כלשהו, ממש לא הארד רוק!

מוצי!- אל תלמד אותי על סיסטם

הדיסקים היפנוטייז ומרמורייז הם רוק כבד ולא מטאל לא יעזור לך בקשר לפולק רוק חשבתי שהוא כמו הרוקיסטים שמערבבים ז'אנרים אחרים ומקלקלים אם לא הבנת אין לי מושג קלוש מי זה פולק רוק אל תלמד אותי על סיסטם לפחות לא על הדיסקים האחרונים שלהם

נשמתי נעצרה לשניה מהלם...

אוקיי... שאלה ראשונה זה איזה סוג מוזיקה אתה אוהב? שאלה שניה זה את מי משר הטבעות אתה הכי אוהב? ושאלה אחרונה, באיזה יום יהיה המוסד??

איתמר-

טוב... אז ככה: 1. אתה מאמין ב"ממלכת כהנים וגוי קדוש" אם כן- אתה עושה בשביל זה משו? 2. אתה חושב שהמשיח יבוא בדורנו? למה? 3. היית בעמונה? למה? 4. איזה חג אתה הכי אוהב? 5. מה אתה אוהב לשים בטוסט? 6. חשבת פעם להתאבד? 7. נ... נח... נחמ... נחמן מאומן? (שכחתי בהודעה הראשונה שלי להזכיר שאני אחת החפרניות!)

אוקיי את לא שונה את מיוחדת...

אתה מאמין ב"ממלכת כהנים וגוי קדוש" אם כן- אתה עושה בשביל זה משו?: אני משתדל לעשות כמה שפחות חילול השם וכמה שיותר קידוש השם ברבים ולעשות כמובן שבכבמובן את כל המצוות 2. אתה חושב שהמשיח יבוא בדורנו? למה?: כן, וזה ארוך 3. היית בעמונה? למה?: לצערי הרב לא הייתי עוד פעם זה ארוך אני לא נכנס לדיונים פולטיים 4. איזה חג אתה הכי אוהב?:פסח 5. מה אתה אוהב לשים בטוסט?: גבינה צהובה ואז זה נהיה כמו פיצההה 6. חשבת פעם להתאבד?: לא... למה?... (הטיית הראש ומבט כלפיך בפחד ומוזרות 7. נ... נח... נחמ... נחמן מאומן?:כן

נראה כבר לגבי יום

איזה סוג מוזיקה אתה אוהב?: רוק, רוק כבד, רוק עם נגיעות מלודיות, רוק סינטזרים או איך שאומרים את זה (זה הסגנון של דפש מוד) מטאל ועוד... מי אני הכי אוהב משר הטבעות?: את סאם באיזה יום המוסד?: "המוסד יבוא אליך כשאתה לא תצפה לו בכלל..." מואהאה

elivnat

New member
עכשיו תורי../images/Emo70.gif

איך ומתי הגעת לפורום
באיזה עוד פורומים אתה פעיל
איפה אתה רואה את עצמך בעוד 15 שנים
וזהו לבינתיים..

ועכשיו אני עונה!

איך ומתי הגעת לפורום?:לפני שנה דרך חבר שלי שאמר לי שיש פה משהי מהמקום הקודם שגרתי, ורציתי להגיד לה שלום כי לא היה לי איסי באיזה עוד פורומים אתה פעיל?:במוניקה סקס אבל אני לא הכי פעיל שם איפה אתה רואה את עצמך בעוד 15 שנים?: אני לא רוצה סתם להגיד כי אז זה לא מתממש

RESTO

New member
איתמר!!! מזל טוב!! ../images/Emo13.gif

בתור הנחקר הראשון במוסד הרשה לי לשאול אותך איל זה להיות ראשון בסבב החדש? מה שלומך? אתה לא חושב שאלף בנות זה שיר מצחיק? שמעת את הדיסק חברים שרים טייב? אוהב את הדג נחש? את שב"ק ס'? יש לך חברה? היית רוצה? כמה שעות ביום אתה מול המחשב? הצעת את עצמך לניהול הפורום? מי את חושב(חוץ ממך) שצריך לנהל את הפורום? כמה כסף אתה מוכן לשלם בשביל סטיקר רשמי של הפורום(קצת ביזנס לא יזיק לי..) ? שבוע טוב? חודש טוב? חיים בזבל?

שאלות של פילוסוף (אה הבנתם?...)

איך זה להיות ראשון בסבב החדש?: ת'אמת ליאור שיחקת אותה על הסוג של המומנטום מה שלומך?:בסדר אתה לא חושב שאלף בנות זה שיר מצחיק?:אותך זה הצחיק? אני חושב שזאת סיבה להחרים את עברי לידר בקרב הציבור הדתי לאומי והלאה למשך זמן רב מאוד מאוד... שמעת את הדיסק חברים שרים טייב?: לא ואני שונא מיינסטרים שלא מגיע לו האהדה המוזיקלית שלו כי הוא לא מוזיקלי אוהב את הדג נחש?: הם בסדר את שב"ק ס'?: לא ממש ממש מכיר יש לך חברה?:X היית רוצה?:אני יצא עליז אם אני יגיד משהו אחר חוץ מ-"כן" כמה שעות ביום אתה מול המחשב?: לא הרבה אני לא טיפוס של בית-אבל אני כל הזמן מחובר לאיסי אפילו שאני לא עונה להודעות הצעת את עצמך לניהול הפורום?:X מי את חושב(חוץ ממך) שצריך לנהל את הפורום?: מממ לא יודע, שאלה טובה כמה כסף אתה מוכן לשלם בשביל סטיקר רשמי של הפורום(קצת ביזנס לא יזיק לי..) ?: 10 שקל שבוע טוב?: אני חש קצת בדדניק כי הייתי בלי חברים השבת חודש טוב?:מקווה שכן חיים בזבל?:לפעמים, אבל היי! הכל לטובה!!!

RESTO

New member
אותי זה הצחיק!

חברים שרים טייב זה ממש לא מיינסטרים!!! תתחיל להכיר את השב"ק! זה שהכול לטובה לא משנה את החיים בזבל.. ווואו כמה זמן שלא שמעתי את המושג "עליז"...אתה חמוד אתה...

שמע

עזוב'תי טייב עזוב'תי מוקי וחבריו (נכון? אני מקווה שאני לא אומר סתם...) ואת הדבר האחרון לא הבנתי

RESTO

New member
אז ככה..

אתה לא אומר סתם שב"ק ס' מנתה בין שאר חבריה את מוקי לכל שלושת הדיסקים ! אמרתי שזה שהכול לטובה לא משנה את העובדה שהחיים בזבל!!

שרוך

New member
אז ככה..

בס"ד אז ככה תביא ב2 משפטים את הדברים הכי שלא יודעים עליך אף אחד מפה מבין חברי הפורום ולא נאמרו עד כה... שרוך

אוקיי אז ככה

(ממ השאלה הכי טובה עד עכשיו) אני מנגן בגיטרה ואני לא סובל שאומרים עלי דברים שהם לא באמת נכונים כמו נוית שחושבת שאני שונא חמשושיות זה מעצבןןןןן וכמו המנהלת של פורום מוניקה סקס שחושבת שאני ועוד חבר שלי (שגם קוראים לו איתמר והניק שלו זה אאייתתממרר) זה אותו בן אדם אחד שמשתמש בשני ניקים בו זמנית ומה שהכי דפוק פה זה שאנחנו יורדים אחד על השני בפורומוניקה

למעלה