המוסד חוזר...

../images/Emo152.gifהמוסד חוזר...

בס"ד המוסד פותח דלתותיו, לא לכולם לרוב, אבל אולי לך! לאחר שעבר זמן רב מאז נגמר המשחק הקודם של המוסד וכיוון שהצטרפו אלינו עוד חברים אנו חוזרים אליו ובגדול. את ניהול המשחק הטלתי על איתמר זלק ובכל שבוע הוא יכריז על המתמודד החדש שייחקר בכל שבוע. בכל שבוע נפתח שירשור שאלות על אחד מחברי הפורום שייבחר, והוא יצטרך לענות על כל השאלות. השאלון יעזור לנו להכיר אחד את השני טוב יותר, להתגבש, וגם - למלא את החיים שלנו בקצת הומור. אנו סומכים עליכם שיהיה מעניין. טוב אז המתמודד הראשון שייחקר הוא במקרה גם מנהל המשחק איתמר זלק יאללה להתחיל לחקור... נ.ב מי שרוצה להחקר שישלח מסר לאיתמר עם בקשה להשתתף בחקירות... שבת שלום לכולם...

Mr Slider

New member
היי איתמר ..../images/Emo199.gif

מה המצב ? מאיפה אתה ? בן כמה ? מה אתה אוהב לעשות בחיים ? סטלן ? למה לא ראינו אותך אתמול ? מה היעד שלך בחיים ? ולשאלת השאלות
מה היית רוצה להיות כשתהייה גדול ? (
השאלה מכשילה .. ) ( יש לי שאלות של מפגרים ..
)

מממ חוקרים אותי

מה המצב?: ב"ה הכל טוב ממש טוב! מאיפה אתה?: אני מסניף בנ"ע עמישב הדר גנים שזה ה-בית שלי. יש לי גם בית באיזה רחוב שקוראים לו שכטר יוסף אבל ת'אמת הסניף זה די בית בשבילי. אה כן כל זה בפתח תקווה בן כמה?: אוטוטו בן 16 מה אתה אוהב לעשות בחיים?: להרים את הסניף שלי סטלן?: אומרים שכן למה לא ראינו אותך אתמול?: כי אני עמדתי ליד הדגלים קצת למעלה, וכי אתם לא יודעים איך אני נראה רק נועה יודעת וזהו מה היעד שלך בחיים?:יש לי 3 יעדים עקריים אבל אני לא יכול לפרט עליהם פה מה היית רוצה להיות כשתהיה גדול?: כמה שזה קלישאה וילדותי אני רוצה להיותטייס ולא סתם טייס אלא טייס (ולא נווט) על אף16 בלא פחות מב"טייבת האחת" הטייסת הכי קרבית והכי מבצעת שיש בצה"ל אילן רמון ועזר וייצמן היו שם ואז אני יחתום קבע או שאני יהיה במוסד...

לא

אני לא שונא אף חמשושיות חוץ מהחמשושיות מהסניף שלי את חלקן אני לא כל כך מחבב

Mrs ButterFly

New member
../images/Emo204.gif בטוח? ../images/Emo11.gif

אל תדאג, לא כל החמשושיות אותו הדבר..

כן. אני בטוח

א-נ-י ל-א ש-ו-נ-א ח-מ-ש-ו-ש-י-ו-ת ותפסיקי לשאול את השאלה הזאת כי אז אני באמת ישתגע

Mrs ButterFly

New member
../images/Emo204.gif ../images/Emo3.gif

כן, נראה לי שהבהרתי לך שחמשושיות זה עם מעצבן..

שווה...המוסד=] כ"כ התגעגעתי:)

אז ככה..
איך זה להיות מנהל משחק? =]
מה אתה חושב שצריך לשפר בסניף שלך?
לא הייתם מעדיפים להעביר את הסניף שלכם(כי הוא קצת באזור פשע)?
ת-ו-ד-ה שאין על סניפי פתח-תקווה!!!!
שיהיה לך יומצויין=]

באמת אין על סניפי פתח תקווה

איך זה להיות מנהל משחק?: לא יודע עדין לא נהלתי מה אתה חושב שצריך לשפר בסניף שלך?: את המסירות של המדריכים לא הייתם מעדיפים להעביר את הסניף שלכם(כי הוא קצת באזור פשע)?:אנחנו מאוד רוצים להעביר אותו אנחנו פשוט בתהליכי חשיבה מי ולאן ואם משהו יכול לעזור אז שידע שברגע שנעביר את הסניף שלנו יתווספו לתנועת בני עקיבא בזכותו עוד 100 חניכים לפחות בפתח תקווה

TillsWIFE

New member
איתמר...

אתה יודע לטפס על קירות? מה דעתך עך גלאם רוק? האם גם אתה חושב שפולק רוק לא משרת את המטרה המקודשת של הרוק? אתה נהנה לשמוע הבי מטאל? נכון רמשטיין היא להקת הניומטאל ואינדסטריאל הכי טובה שיש? נכון לורדי היא הלהקה שהכי מצליחה לנגן הארד רוק של שנות ה-80? מאזין למוזיקה בעברית? אתה אגריסיבי(
)? !!!!!!Hard Rock Hallelujah

זה מאוד פלצני אז גם אני יעשה ככה

אתה יודע לטפס על קירות?: ממ לא, ואני גם לא ג'ינג'י מה דעתך עך גלאם רוק?: זה רוק אז זה טוב האם גם אתה חושב שפולק רוק לא משרת את המטרה המקודשת של הרוק?: יכול להיות, יש הרבה רוקיסטים שמכניסים פופ... בלע פופ מגעיל אתה נהנה לשמוע הבי מטאל?: זה יכול להיות נחמד במצבי רוח מסוימים נכון רמשטיין היא להקת הניומטאל ואינדסטריאל הכי טובה שיש?: לא, החיתוך הגרמני החד החזק והאלים מאוד בשירים שלהם גורם להם להשמע ניאו נאצים. רק להשמע, לא להיות! נכון לורדי היא הלהקה שהכי מצליחה לנגן הארד רוק של שנות ה-80?: עזבי אותך אייטיז' אני בהארד רוק רק סיסטם אוף א דאון חוץ מזה שלורדי הורסים תדמית מוצלחת, הם יכלו להיות מאוד מסתוריים אבל הם חשפו מי הם בשלב מוקדם מדי מאזין למוזיקה בעברית? אתה אגריסיבי( )?

TillsWIFE

New member
זה לא לורדי חשפו. הם נחשפו.

אגב הם מתכננים לפתוח בתביעה נגד הסאן שהפר איתם הסכם. חוץ מזה- מה הקשר בין ג'ינג'י לטיפוס על קירות? ("איתמר מטפס על קירות")

איתמר שמתפס על הקירות הוא

ג'ינג'י ואיזה מעצבנים הסאן?... זה בטח מזה מעצבן שחשפו אותם!

TillsWIFE

New member
אני בטוחה שלהם זה מעצבן בצורה לא

נורמאלית. אבל לי אישית... לגלות סופסוף איך נראים האנשים מאחורי המסכה היה ממש כיף, אם כי זה הרס במשהו את התדמית המפלצתית שהייתה להם. כי חוץ מזה שידעתי את השמות האמיתיים שלהם, לא ידעתי איך מר לורדי, קיטא ואמאן נראים. (תמונות של או.אקס ושל אווא ראיתי כי הם רק הגיעו השנה ללהקה ויש תמונות שלהם מהלהקות הקודמות שבהן הם היו חברים). וקשה להאמין שמהבחור החתיך הזה יוצא הקול המחוספס והחזק הזה.

talula39

New member
מה זה?!

אולי תסבירו לנו מה זה הלורדי האלה... אהה לא שאלתי את איתמר כלום אז איתמר- מה לעזאזל זה לורדי?!

למעלה