המוסד חוזר...

מצטער על האי סדר אבל אני נאמן

לחוקי המשחק ואני עונה על שתי שאלות ששכחתי מאזין למוזיקה בעברית?: ברווווווווווווווווווווררררררר שכן: מוניקה מופע הארנבות שייגעצ לא את עברי לידר אני מחרים אותו וכדאי שכל הדתיים גם יחרימו אותו ועוד ועוד ועוד... אתה אגריסיבי?: תאמת בכלל לא אבל אני צריך להיות קצת כי בגלל שאני לא אגרסיבי תמיד מסנג'רים אותי

talula39

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחח

הוא אמר לי גם לכתוב ככה...חחחח אז אמרתי לו שאני לא מתאהבת בהומואים...חחח אבל מולי אם יש משהו תספר לנו סבבה?|
|

Mr Slider

New member
לכו לעזאזל - לכו תרדו על מישהו אחר

הומאים
בעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע איככככככככככככככככככככ גועל נפש !! אבל אין בעיה תרדו חופשי שהמשטרה והמאפיה ( אילתי שומע
) תבוא אל תבקשו סליחה ...

hodaya THE oNe

New member
עיברי הוא ה-לידר!!!

אם חברה שלי רואה את זה עכשיו היא יוצאת למתקפהף.. למ ה, יש לו אחלה שירים ושיעשה מה שבא לו.. חיה ותן לחיות

כל הדתיים ששומעים עברי לידר../images/Emo26.gif

תקראו את השיר שלו "אלף בנות דתיות": אלף בנות דתיות עם מבט מטורף בעיניים מחכות שהמשיח יבוא להתפלל להן בין הרגליים וגם אני מקווה בשבילם שהוא צעיר ועוד יש לו שיניים וכמו בן אדם אמיתי גם לו יש מוח מאחורי העיניים כי בשביל אלף בנים דתיים הכל תלוי בתנועות הידיים שחברים לספסל לימודים הם חברים למקלחת בשניים וגם שאני שם משקפיים אז אי אפשר לראות לאן הולכות העיניים אלף בנות דתיות עם מבט מטורף בעיניים כשחם באמצע הקיץ אז הם הולכות להרגיש את המים ואיזה כיף זה לחלום שהכל משוחרר שאפשר להגיד מה שיש על הלב אלף בנות דתיות אז עכשיו הם חולמות שיותר לא כואב כי בשביל אלף בנים דתיים הכל תלוי בתנועות הידיים שחברים לספסל לימודים הם חברים למקלחת בשניים וגם שאני שם משקפיים אז אי אפשר לראות לאן הולכות העיניים כמה שזה מזעזע הייתי חייב לפרסם את זה כי אין מקום לדתיים לאהוב ולשמוע את עברי לידר גם אם הוא אמר סליחה באיזה ראיון או שהוא התנצל באיזה כתבה זה לא משנה! הוא השתמש בסיבה שאנשים וגם דתיים אוהבים אותו הסיבה הזאת היא מוזיקה והוא הפנה אותה נגדנו!!! אני בגלל השיר הזה מחרים אותו. נכון שזה כולה שיר ויש הרבה שעושים את זה, אז כל מי שעושה את זה אני מחרים אותו. אם אמן מוזיקה משתמש באמצעי הכי משפיע ונוכח שיש לו (מוזיקה) ומשתמש בו כדי להשמיץ אותי אני מחרים אותו וכל אותם בני חלק מושמץ צריכים גם להשמיץ אותו. עברי לידר השתמש במה שאני אוהב יותר מכל אצלו בכדי לפגוע בי אני מחרים טוטאלית את עברי לידר ואני לא מתבייש לשרוף את הדיסק שלו שעלה לי 60 שקל גם אחרי שהייתי בשתי הופעות שלו. ביום שגיליתי שהוא יצר את השיר הזה אני מחרים אותו ומשפיע על אחרים להחרים אותו גם זה קשה ותאמינו לי שגם לי זה היה קשה אבל לא וירתי לצרכים המפונקים שלי ואפילו כשאין מי שישמע אני לא שומע אותו אם אתה דתי אתה תשאר בהופעה של מוקי כשהוא יגיד לך ללכת?! אז בהופעות של מוקי אני לא נמצא ואם אני יגלה נגיד שמוניקה הוציאו שיר נגד דתיים גם אותם אני יחרים למרות שאני יעשה את זה בלב כבד אני לא יוותר זהו חילול השם!! זה חילול השם נטו!!!

*מצידי במוצ"ש אפשר יהיה למחוק את זה

אחרי שכולם קראו את זה והפנימו כי אין דרך אחרת להעביר את זה לכולם אז פירסמתי הודעה אבל מצידי בלילה של מוצ"ש פשוט למחוק את זה, ואפילו כדאי!

tiki tiki

New member
אפשר לחשוב

שלא ירדו על המגזר הדתי בעבר..מה עשיתם מזה.. לכל זמר כמעט יש שיר שיש לו מה להתבייש לגביו, ולפי מה שידוע לי השיר הנ"ל מאוד ישן ועברי לא שר אותוולהחרים אותו בגלל שיר שהוא כתב לפני המון שנים לא יעזור לשום דבר בשום הופעה ושום דבר. חוץ מזה שזה לא פוגע בעובדה שעברי מוכשר בטירוף . וגם לא כי הוא הומו, אז הוא הומו - ביג דיל. =/ שונאת שמקטלגים ככה אנשים אפשר לחשוב שאתם מושלמים ולא עשיתם טעויות בחיים. אז אצלו זה מתועד, תחשבו שהיו מתעדים כל יציאה חסרת טאקט שהיתה לכם הייתם יוצאים דפוקים לגמרי.

tiki tiki

New member
תיקון

ועברי לא שר אותו בשום הופעה ושום דבר, ולהחרים אותו בגלל שיר שהוא כתב לפני המון שנים לא יעזור לשום דבר.**

אוי יש! הוא לא שר את זה בהופעות!

אז מה למי אכפת הוא השתמש באמצעי הכי חזק שלו לרדת עלי ומה הקשר שהוא לא שר את זה בהופעות הוא יורד על דתיים כי הם יורדים עליו שהוא הומו וכי הדתיים לא מחשיבים אנשים אם נטיות הומוסקסואליות אז בגלל שאנחנו יורדים עליו הוא עשה את השיר הזה אז אני רוצה התנצלות אני לא אומר שזה חרם שנועד לגרום לו להרגיש שהוא הפסיד פה מעריצים זה חרם של קידוש השם אם את יודעת מה זה... זה חרם שכמו שאם בהופעה של מוקי הוא יגיד "ינעל כל הדתיים והמתנחלים" אני לא ירשה שיראו אותי (אדם דתי עם כיפה על הראש) נמצא בכלל באותו בניין אם יראו אותי מה יחשבו-"אחחח לדתיים האלה אין שום כבוד, ככה יורדים עליהם והם עדין פה..." חיולני אחד שאל אותי פעם למה אני בהופעה של עברי לידר אחרי השיר הזה שהוא כתב, ודוגרי מה יכולתי להגיד לו שהוא מוכשר בטירוף וזהו בגלל זה? אי אפשר להיות בהופעות שלו ודוגרי גם לשמוע שירים שלו זה לעבוד על עצמך וא את חושבת שאני עושה מזה יותר מדי כמו איזה דוס פינגוין שהולך כל היום עם שחורים אז החשיבה שלך מוטעית ואת בכלל לא חושבת בתור אדם דתי על מה שכתבת איך אפשר לשמוע אותו? אני לא מבין אני בזבזתי על השמיעה של המוזיקה שלו מאות שקלים ואם אני (שאני ממש ממש ממש אהבתי אותו) ויתרתי עליו אז גם אתם יכולים!

למעלה