המוסד חוזר...

tiki tiki

New member
חמוד, אתה באמת חושב

שמה שיזיז לעברי לידר זה שלא תשלם את ה50 שקל על הדיסק שלו? או שלא הוצאת את ה500 שקל על דיסקים והופעות ואנאעארף? ומה אתה חושב שזה גן? הוא יורד עלינו כי אנחנו יורדים עליו? דתיים לא 'יורדים' עליו שהוא הומו. חושבים שזה לא בסדר, חושבים שהוא פסיכי - אולי. אבל לא יורדים עליו בגלל זה, אנחנו לא בני שלוש וזה לא "נהנה עליך וקקה בידך". [חוץ מזה שיש כ"כ הרבה אנשים אחרים שלא אוהבים את העובדה שהוא הומו אז באמת...!] ולגבי ואם את חושבת שאני עושה מזה יותר מדי כמו איזה דוס פינגוין שהולך כל היום עם שחורים אז החשיבה שלך מוטעית ואת בכלל לא חושבת בתור אדם דתי על מה שכתבת - בנאדם, באמת?!?!קודם כל תפסיק עם הקיטלוגים כבר לא אמרתי שום דבר על זה שאתה "דוס פינגווין שהולך כל היום עם שחורים" אלא אתה ורק אתה זה שאמרת את זה. ותפסיקו כבר לנסות להגדיר מי דתי ומי לא!!!! תפסיקו להרגיש אלוהים!!!!! ועם כל הכבוד חרם של קידוש ה' באמת, מה אתה משווה בכלל. השיר י-שן-!!! עוד פעם?! השיר ישן!!! הוא לא שר אותו כבר! ואם כל זמר שיש לו דיעות רעות על סוג של אנשים אז צר לי לבשר לך חצי מהזמרים בארץ לא יכולת לשמוע כי אפשר להכניס אותך לתוך כ"כ הרבה הגדרות.אין לי מה להגיד לך, אתה לא רוצה - אל תשמע אותו. אבל להכריז על "חרם" זה פשוט מטומטם ולפרסם שיר שהוא כתב לפני הרבה שנים במטרה לגרום לאנשים אחרים להחרים אותו זה לא פייר בשבילו.

אני כתבתי את הקטע אם הדוסים

כי חשבתי שאת תקטלגי אותי בגלל מה שאני אומר שזה נשמע מאוווד דוסי אבל זה לא זה לא משנה כמה שזה ישן את לא מבינה שאם דברים הם ישנים זה לא משנה את הרלוונטיות שלהם להווה אני מחרים אותו כי הוא זבל אפס הומו פסיכי שירוד על דתיים כי הם חושבים(ודוגרי צודקים) שיש לו מחל נפש שזה מה שזה בעצם על כל אומן שקיים יורדים על כווולם יורדים. אבל עברי לידר הפסיכי הזה יורד בחזרה מה זה הרמה הזאת הוא יורד עליהם ב-מ-פ-ו-ר-ש בשיר שלו וחילונים שומעים ת'שיר הזה לא משנה ממתי הוא אני עדין שומע שירים מהמילניום הקודם של אמני רוק ואני אוהב את זה ואני לא פריק אז זה שהם שומעים את זה הם מיד אומרים "כן נכון הדתיים החצופים האלה ששונאים אנשים כמוהם רק שיש להם נטיות הם לא בני אדם" כמו שאמרתי ואני חוזר חילונים העירו לי בהופעה שלו והם לא חיבבו אותו כי הם חשבו שיש לי דעות גזעניות נגדו בלי בכלל לשמוע שבאמת יש לי כאלה כי הם יודעים שלא לכול דתי יש כאלה דעות אפילו שכתוב בתורה שאסור לעשות את מה שהוא עושה (מצטער שאין סימני פיסוק) "אתה חושב שאתה אלוקים"-זה צאוד מעניין אותי מאיזה חור הוצאת את ההשארה הזאת מה הקשר ההזוי שלך למה שאמרתי. מאיפה לעזאזל הגעת לזה שאני חושב שאני אלוקים? את זה ממש לא הבנתי, אולי תסבירי לי?...

tiki tiki

New member
באמת שלא הבנתי מה אתה רוצה להגיד.

תכתוב מסודר ועם קשר בין המשפטים ואולי אני אוכל להגיב...

לא מבינה-אז אני יתקן קצת

כי חשבתי שאת תקטלגי אותי בגלל מה שאני אומר שזה נשמע מאוווד דוסי אבל זה לא זה לא משנה כמה שזה ישן. את לא מבינה שאם דברים הם ישנים זה לא משנה את הרלוונטיות שלהם להווה. אני מחרים אותו כי הוא זבל אפס הומו פסיכי שיורד על דתיים כי הם חושבים(ודוגרי צודקים) שיש לו מחלת נפש שזה מה שיש לו בעצם. על כל אומן שקיים יורדים, על כווולם יורדים. אבל עברי לידר, הפסיכי הזה, יורד בחזרה. מה זה הרמה הזאת?! זה רמה של יוצר מוזיקה נערץ?! להחזיר ירידות?! הוא יורד עלינו ב-מ-פ-ו-ר-ש בשיר שלו. וחילונים שומעים ת'שיר הזה לא משנה ממתי הוא. אני עדין שומע שירים מהמילניום הקודם של אמני רוק ואני אוהב את זה ואני לא יוצא מזה פריק. ככה שזה לא משנה ממתי את שומעת שירים כל עוד הם קיימים. עובדה שלא משמיעים יצירות של וגנר האנטישמי, אפילו שהוא היה מוזיקאי מחונן לא שומעים אותו אפילו סתם ככה. אז זה שהם שומעים את זה הם מיד אומרים: "כן נכון הדתיים החצופים האלה ששונאים אנשים כמוהם רק שיש להם נטיות, הם לא בני אדם!" כמו שאמרתי, ואני חוזר, חילונים העירו לי בהופעה שלו והם מיד סתם התנהגו אלי כמו קקות, כי הם חשבו שיש לי דעות גזעניות נגדו-בלי בכלל לשמוע שבאמת יש לי כאלה, כי הם יודעים שלא לכול דתי יש כאלה דעות אפילו שכתוב בתורה שאסור לעשות את מה שהוא עושה. "אתה חושב שאתה אלוקים"-זה צאוד מעניין אותי מאיזה חור הוצאת את ההשארה הזאת מה הקשר ההזוי שלך למה שאמרתי. מאיפה לעזאזל הגעת לזה שאני חושב שאני אלוקים? את זה ממש לא הבנתי, אולי תסבירי לי?... אם את זה את לא מבינה אז תתני למשהו מבוגר שיקריא לך, כי אני עשיתי מספיק, אם תשבי מול זה שתי דקות ותנסי לקשר את תביני יפה מאוד!

tiki tiki

New member
חשבתש אני אקטלג אותך?

1.פעם הבאה אל תכניס לי מילים לפה. 2.שירים כ"כ כן מאבדים רלוונטיות, מה זה קשור לעובדה שאתה שומע שירים מפעם לא הבנתי....אתה יכול לשמוע שיר של מישו שכתב לחברה שלו והם כבר נפרדו, זה לא הופך את השיר לרלוונטי. שירים מאבדים רלוונטיות- אם מישהו בוחר לשמוע אותם זה כבר עניינו. ברגע שהזמר מפסיק לשיר את השיר סימן שהוא לא רלוונטי יותר. 3.אין לי מה להגיד לך עם הקטע של ההומו - לא מסכימה איתך ואין לי כוח גם להתווכח איתך על זה. יצאת מטומטם לדעתי. 4.תפסיק להגיד שעברי לידר מחזיר לדתיים על זה שהם חושבים שהוא "חולה נפש". הוא לא ילד בן שלוש, זה לא העניין, מה הקשר בכלל, זה שאתה חושב שכל דבר זה "הוא הרביץ לי אני ארביץ לו גם" זה כבר בעיה אצלך. הוא חשב שדתיים הם ככה וככה - כתב על זה שיר. זה הכל. ולגבי זה ע"ע 2. כל השאר מצטערת לא הבנתי מה אתה רוצה וצר לי אבל לא היה מבוגר זמין בסביבה....סורי.

.

מה שכתבת ב2 זה פשוט ערמה אחת גדולה של בולשיט ובכל ההמשך: אם היית משתמשת בפחות קללות וביטויים מקצינים הייתי מקשיב לך ובקשר ל1- אותו דבר גם לגביך

tiki tiki

New member
כן.

ואני גם חושבת שהשיר, כמה שהמילים שלו לא משו - כתוב בצורה ממש יפה והקצב שלו מעולה. כן,שמעתי אותו. עברי לידר מוכשר והעובדה שהוא פעם כתב שיר כזה לא משנה את זה.

אם ככה, אז לדעתי

ל-ד-ע-ת-י ורק לדעתי משהו בתפיסה הדתית שלך קצת עקום תאמיני לי שאני יודע מה זה קצב ומוזיקה טובה, אבל כמה שהשיר בנוי בצורה טובה מבחינה אקוסטית וקיצבית, לפעמים יש להקשיב למילים-ופה מגיעה הבעיה! שלדעתי אי אפשר להבליג עליה. זה כמו לראות משהו עושה בושות-אי אפשר להמשיך לראות את זה בלי להתבייש בשבילו, אותו דבר לדעתי אם אני ישמע את השיר הזה אני יתבייש בשביל כל הציבור שלי. ואם אני יביא לך דעה של רב מסוים מהישיבה שלי שחושב ש:זה לא בסדר לשמוע את השיר הזה(ולהיות נוכח בהופעות שלו ושזה לא בסדר מבחינת אדם דתי שהוא ישמיע את זה) עם כל השעה הזאת של הרב הזה את עדין תחשבי שזה נקי לגמרי מה שאת עושה ולא תהיה לך חרטה בכלל?! קצת עובדות על הרב הזה כדי שקצת יותר תדעי במה מדובר: הוא דתי לאומי אם את סומכת על הרב שי פירון את יכולה גם לסמוך עליו(כי הרב שי בעצמו קיבל אותו והוא לא מקבל רבנים שמחנכים אחרת מהדרך שלו) הוא מורה למוזיקה הוא גם מורה למקצועות קודש יש לו תואר במוזיקה הוא מנגן במספר כלים את כל העובדות האלה הבאתי לך כי אולי זה מעניין אותך אחרי הכל לשמוע רב (שהוא מה שתארתי) אומר מה דעתו לגבי השיר הזה. אני לא בטוח שהוא יגיד שאסור אבל בכל אופן אני יביא את הדעה המצוטת שלו גם אם זה יהיה נגד מה שאמרתי פה והוא דתי לאומי ככה שהוא לא "מחמיר קנאי" יש לו לפעמים התפשרויות אם זה יעניין אותך תקחי את זה לתשומת לבך, ואם לא אז לא

tiki tiki

New member
ככה,

כמו שכתבתי קודם תפסיקו להרגיש אלוהים. אין לכם שום זכות לקבוע אם התפיסה הדתית שלי דפוקה או לא ובטח שלא אם אני דתיה או לא. לגבי הקטע עם החרטה - בחתימה שלך כתוב שאתה שומע מוניקה. אתה רוצה להגיד לי שאתה שומע את כל השירים שלהם וחושב שהכל נקי וטהור נורא? כי אם כן אז משהו דפוק אצלך, מה לעשות, שירים עבריים כיום זה לא הדבר הכי נקי -במיוחד לא רוק ישראלי. ואין לי מה להגיד לך על כל השאר. לא רוצה- אל תשמע. אין לי כוח להמשיך להתווכח איתך.

אני לא מווכח אני משוחח

בקשר לפיסקה הראשונה שבה את חושבת שאני קובע לך את הרמה הדתית יש לי 9 מילים : סתכלי על המילה הראשונה בתוכן של התגובה הקודמת שלי בקשר לכל הטהרה המילולית בשירים אז ככה: אני לא שומע את כל השירים ואני לא יציין את זה בחתימה כי זה יהיה דפוק הסיבה העיקרית שאני בפורום מוניקה סקס זה בגלל שאני חושב שהסגנון שלהם לא הטקסטים אלא רק הסגנון הוא איכותי מאוד ואני מושפע מהם בנגינה שלי אבל כל זה בתנאי שהם לא מתכוונים לכל רע בשירים שלהם והם לא מתחילים לרדת על זרמים בעם אני מכיר את כל השירים שלהם בעל-פה (וגם את היחיד שלהם באנגלית) ואם נכליל כל מילה שנגיד לא הייתי מרשה לעצמי להשמיע בציבור דתי וכל מילה כזאת פוסלת את השיר עצמו אז מזה יוצא שמתוך ה40 שירים שלהם אי אפשר לשמוע רק 3, עכשיו- כ-ל (ואני חוזר על עצמי כדי שתביני) כווווול אותם 3 שירים הם בלדות שזה אומר שזה סיפור זה לא שיר שהול "הם ככה וככה ועושים ככה וגם כשהם ככה אז (המשורר אומר) הם ככה וזה מה שהם" זה לא בלדה בלדות זה לא ירידה עקיפה זה סיפור על משהו דימיוני או משהו מעולמו האישי של המשורר(לרוב) "אה סליחה שכתבתי את כל זה שכחתי שעברי לידר מ-ס-פ-ר בשיר שלו" "אלף בנות" זה לא בלדה! ככה שאין לך מה להשוות למוניקה ושלא תעזי ללכלך עליהם כי הם נקיים מאשמה (ובריאים נפשית לא כמו אדון לידר) נ.ב. לא אמרתי שאני שומע את כל השירים שלהם ולפחות אני לא מודה שאני שומע שיר שאומרים לי "אני חושב שבנות כמוך מתפללות שמשיח יבוא להן..." אני לא הייתי מודה שאני שומע שיר כזה וממשיך לשמוע אותו כי הוא קיצבי כי מצטער להגיד לך הקטע הזה של "אני שמעתי את זה וזה נשמע טוב" הוציא אותך קצת...

tiki tiki

New member
טוב צר לי, אבל אתה מדבר שטויות.

אתה מנסה לתרץ ו-וואלה לא הולך לך. מה אתה מבלבל את השכל על בלדות, יש שם דברים שלא 'מתאימים' שדתיים ישמעו - זה לא משנה אם זה סיפור או כל חרא אחר - אין שום סיבה שתשמע אותם. ולא אמרתי שום דבר על זה שאני שומעת את אלף בנות דתיות. הוא לא בפלייליסט שלי, לא שומעת אותו. שמעתי אותו פעם פעמיים מקסימום ואני מסכימה איתך שלא צריך לשמוע את השיר הזה, גם אם הקצב שלו טוב, כשאמרתי את זה זה רק היה כדי להמחיש לך שעברי מוכשר לא משנה מה תגיד ולהחרים אותו לא יעזור לך. ותפסיק להגיד שעברי לא בריא נפשית כי זה בכלל לא קשור מה שאתה חושב על הזהות המינית שלו תפסיק לתקוע את זה בכל הודעה שלך. ות'כלס לא מזיז לי איך יצאתי בעיניך אז...

Mr Slider

New member
איכסס גועל נפשששששששששששש

אני שומע אותו
לא נראה לי ... בעעעע

Mozes ST

New member
מה הבולשיט על עברי לידר?

בגלל שהוא הומו? אז מה? לפי מה שהבנתי- אתה שולל אותו בגלל שהוא עובר על איסור תורה. אם הבנתי נכון, אז אתה צריך לשלול את כל הלהקות הנ"ל. ואם הבנתי לא נכון (זתומרת, אם אתה שולל אותו בגלל שהוא הוומו) אז סבבה. חוצמזה שיש לו אחלה שירים.. וואי מרי לנצח.. פשוט שיר גאוני! (אולי לא מתאים לפורום, אבל גאוני!)

יש לו אחלה מוסיקה אבל...

יש לו באמת מוסיקה מאחת הטובות בארץ אבל אם כבר מדברים על להחרים אותו אצל הדתיים תכירו ת'שיר שלו שמדבר על כמה אנחנו חרמנים: אלף בנות דתיות \ עברי לידר אלף בנות דתיות עם מבט מטורף בעיניים מחכות שהמשיח יבוא להתפלל להן בין הרגליים וגם אני מקווה בשבילן שהוא צעיר ועוד יש לו שיניים וכמו בן אדם אמיתי גם לו יש מוח מאחורי העיניים כי בשביל אלף בנים דתיים הכל תלוי בתנועות הידיים שחברים לספסל לימודים הם חברים למקלחת בשניים וגם כשאני שם משקפיים אז אי אפשר לראות לאן הולכות העיניים אלף בנות דתיות עם מבט מטורף בעיניים כשחם באמצע הקיץ אז הם הולכות להרגיש את המים ואיזה כיף זה לחלום שהכל משוחרר שאפשר להגיד מה שיש על הלב אלף בנות דתיות אז עכשיו הן חולמות שיותר לא כואב כי בשביל אלף בנים דתיים... זה מ-ג-ע-י-ל-!

Mozes ST

New member
הממ..

הוא מדבר יותר על שבבניקים בשיר.. אבל נגד השיר הזה (שלא הכרתי) אין לי מה להגיד... ניצחת

למעלה