איפור!

sonaku

New member
XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

מה הולך כאן?! אני חייבת להפסיק לתרום לכל שירשור ה-סג הזה @_@;

akane

New member
;;;;___________________;;;;

אורה ;O; סבטה ;O; תמחקו בבקשה ;(((((((((((((((((((((((((((((((((((((( וזה לא כזה מצחיק! ;____; אז מה אם סבתא סנילית ושכחה להחליף כינויים? ;O;

XannieChan

New member
XDDDDDDDDDDDDDDDDD

זה מאוד משעשע, הודעה רישמית של אמא"י בנושא הרבה יותר עיקרי ממחיר הכנס!

Lady_Voldemort

New member
../images/Emo77.gif ייפ.

אמא"י אישרו את זה..
עינב , נדמה לי שיהיה נחמד להשאיר את זה למען השעשוע..^_~

akane

New member
;;O;;

איך אני תמיד עושה את זה לעצמי ;; זה יותר גרוע מכל הפעמים שהגבתי בטעות בקוספלי.קום עם המשתמש של אבי ~____~;;;;;;;;

Mana Sama

New member
המ..

אני מתחפשת לילדה קטנה,אז חוץ מאיפור בסיסי אני לא צריכה להתאפר.. חברה שלי הציעה לאפר אותי כדי שהזוויות של העין יראו יותר כמו באנימה,אבל זה נשמע לי ממש מוזר =/ כל עוד אין לעין באמת זוויות כאלה אני לא חושבת שיהיה אפשר ליצור משהו כמו העין של האזוקי בצורה מושלמת,לכן נראה לי שאני אוותר על זה בנוגע לעדשות-אם היה לי עוד 200+ מיותרים להשקיע הייתי קונה בכיף..החלום שלי זה עדשות סגולות T__T

Ayelet chan

New member
אני מתחפשת לילדה בת 11~

לא צריך איפור. XD אבל שהייתי אלפית שמתי איפור כחול ונצנצים~ 3: אבל הבעיה שלי שיש לה פרחים בעיניים. >: ולא מצאתי שום עדשות מתאימות, ואני לא אשקיע 200+ ש"ח על עדשות שיש בהן פרח לא דומה בכלל רק בגלל שהוא פרח~ X:

sonaku

New member
אנערף. הייתי רוצה להקים דוכן בכנס~

שלי ושל חברות כי בכל זאת אנחנו מאפרות כיביכול ''מקצועיות'' אבל אני בספק אם יהיה ביקוש =\ בכל מקרה אני מעבירה שיעורי איפור @@; ואני תמיד אתאפר מטריד~ גם לרחוב 3: אהם,גבותוורודות,אהם XDD;

cRitiCaL KitTy

New member
אני אתפרע.

חשבתי אולי לשים מסקרה ואולי גם עפרון, אבל רוב הסיכויים הם שאני אשכח מזה, אבל אני ישנה אצל מישהי שיודעת להתאפר לפני הכנס, אז אולי אני אבדוק את האפשרות בכל זאת... הייתי מתה לעדשות;; לא צבעוניות הפעם, כי יש לה עיניים די דומות לשלי, אבל לא להוריד את המשקפיים כל פעם יהיה נחמד לשם שינוי.

למעלה