s h e e p i t
New member
עונה ../images/Emo3.gif
שם: רותם שמות חיבה: כותם תאריך לידה: 27.3.88 מזל: טלה גובה: 170 בערך =\ מקום מגורים:
השרון בית ספר: "דרור" צבע שיער מקורי: חום צבע שיער נוכחי: חום אדום שרוף פרי אהוב: תפוח ממתק אהוב: במבה חג אהוב: פורים שיעור אהוב: עיצוב צבע אהוב: בורדו חיית מחמד: כלב וחתול ציטוט משיר: לא משפט נבחר: לא כמה מילים על עצמך(תחביבים וכד'): שקט חלום/משאלה שהייתם רוצים מאוד שיתגשם: ש לבעל/אישה שלך יקראו: לא ידוע אבל משו מיוחד פאדיחה שהייתה לכם: נפל הבגד ים... בשפיים (
) אהבות- התאהב פעם במורה? לא =\ באבא\אמא של חבר\ה? לא דמות מספר\סרט?כן
יש לך חפץ שאתה קשור אליו באופן מיוחד? מממ יכול להיות התאהב פעם במישהו מאותו מין? לא האם קרה לך- שבחלום הופיע לך אדם אלמוני\מקום,ואז אחרי כמה זמן ראית אותו במציאות? [ולא ראית אותו בעבר] לא שזכור לי עושה ספורט ביום יום? לא ממש הספורט המועדף עליך?כדורעף הלבוש הספורטיבי הכי יפה?[של איזה משחק] מממ לא'דעת אנשים ספורטיבים עושים לך את זה? חלקם ברגעים אלו ממש,האם אתה- מאוהב/ת? מממ... הוא/היא יודע/ת? איך תגדיר/י אותו/אותה? הוא/היא קנאי/ת? את/ה רואה אותו/אותה הרבה? -שומע מוסיקה? לא.. סגרתי -חושב על מטלות שאתה צריך לעשות? בערך -תוהה על קנקנו של כותב שאלון זה? לא -על מי אתה חושב עכשיו? זה משנה? -מה אתה חושב על אותו אדם? =\ סיכום שנה- הדבר הכי שמח שקרה לי השנה ? חברים...(וזה לא שלא היו לי) הדבר הכי עצוב שקרה לי השנה ? לימודים... במי התאהבתי השנה? בך מתי הרגשתי שמזל שיש לי את מי שיש לי? כל יום בערך אתה מגדיר את עצמך כבן אדם שקרן? לא כמה אנשים יש לך שאתה סומך עליהם ב 10000% חוץ מהמשפחה? אפחד [
] קרה לך פעם ששיקרת להם, שקר רציני!? לא חושבת כמה אנשים חדשים הכרתי השנה? המוןןןןןן
עם כמה מהם באמת נשארתי בקשר? רובם אמרתי למישהו שאני אוהבת אותו השנה? לא האם באמת התכוונת לזה? =\ איזה סוד גיליתי לאנשים הכי קרובים לי השנה? אני קורא(ת) איך תסכם את השנה במילה אחת? קקי איזה אירוע היית מוחק? יש כמה וכמה איזה אירוע עשה לך טוב? שחברים שלי חזרו לארץ אחרי חצי שנה מקום בו הכי נהנת? יש הרבה האם אתה סומך על אנשים מהר? לא האם קרה לך שאמרת למישהו סתם שאתה אוהב אותו? כן האם יש לך חבר\ה שאת איתו רק כי את צריכה ממנו משהו? לא האם יש לך חברה שאת איתו רק כי משעמם לך..? לא את\ה אוהב את אחים שלך? לא אתה מסתדר עם חברים\ות של אחים\ות שלכם? ממממ... בערך את/ה- צבוע/ה? לא קנאי/ת? לא ישיר/ה? לא נאיבי/ת? לא חייכן/ית? כן דיכאוני/ת? לא אופטימי/ת? כן
שם: רותם שמות חיבה: כותם תאריך לידה: 27.3.88 מזל: טלה גובה: 170 בערך =\ מקום מגורים: