מתאים לי עכשיו;[
שם: רע שמות חיבה: רעוש? תאריך לידה: 12.3.89 [כן כן עוד שבוע] מזל: דגים גובה: 165-170 מקום מגורים: גן יבנה בית ספר: אורט רבין מקור הכינו ופרושו: אורט[?] ע"ש יצחק רבין ז"ל ה"שיר שלך": יש כל מיני. עכשיו אני מאוהב ב"Leaving On A Jet Plane" להקות אהובות: כלמיני צבע שיער מקורי: חום אנערף צבע שיער נוכחי: חום אנערף פרי אהוב: אבטיח[?] ממתק אהוב: כלמיני חג אהוב: פסח שיעור אהוב: ספורט צבע אהוב: כחול חיית מחמד: כלב ציטוט משיר: אין לי כוח לחשוב על משהו משפט נבחר: המממממפ כמה מילים על עצמך(תחביבים וכד'): כדורגל, חיות, אינטרנט, חברים, ונעשה חרוזים: מסיבות ובנות
חלום/משאלה שהייתם רוצים מאוד שיתגשם: הממ לבעל/אישה שלך יקראו: לא רוצה לנחס פאדיחה שהייתה לכם: למה שאלות כאלה ב11 וחצי בלילה אהבות- התאהב פעם במורה? לא באבא\אמא של חבר\ה? לא דמות מספר\סרט? לא יש לך חפץ שאתה קשור אליו באופן מיוחד? כן התאהב פעם במישהו מאותו מין? לא האם קרה לך- שבחלום הופיע לך אדם אלמוני\מקום,ואז אחרי כמה זמן ראית אותו במציאות?[ולא ראית אותו בעבר] לא
עושה ספורט ביום יום? כן הספורט המועדף עליך? כדורגל הלבוש הספורטיבי הכי יפה?[של איזה משחק] כדורגל אנשים ספורטיבים עושים לך את זה? הו נמני
ברגעים אלו ממש,האם אתה- מאוהב/ת? לא יודע הוא/היא יודע/ת? לא יודע איך תגדיר/י אותו/אותה? לא יודע הוא/היא קנאי/ת? לא נראה לי את/ה רואה אותו/אותה הרבה? לא -שומע מוסיקה? לא -חושב על מטלות שאתה צריך לעשות? כן -תוהה על קנקנו של כותב שאלון זה? לא -על מי אתה חושב עכשו? על מישהי -מה אתה חושב על אותו אדם? אוחחחח מה הייתי עושה לה אם היא הייתה כאן!! סיכום שנה- הדבר הכי שמח שקרה לי השנה ? די נו די
הדבר הכי עצוב שקרה לי השנה ? דיייי!!!!!!1 במי התאהבתי השנה?
מתי הרגשתי שמזל שיש לי את מי שיש לי? כשהיה לי אותה אתה מגדיר את עצמך כבן אדם שקרן? לא כמה אנשים יש לך שאתה סומך עליהם ב 10000% חוץ מהמשפחה? אפס נראה לי קרה לך פעם ששיקרת להם, שקר רציני!? לא זוכר כמה אנשים חדשים הכרתי השנה? הרבה עם כמה מהם באמת נשארתי בקשר? הרבה אמרתי למישהו שאני אוהבת אותו השנה? כן האם באמת התכוונת לזה? כן איזה סוד גיליתי לאנשים הכי קרובים לי השנה? כלמיני איך תסכם את השנה במילה אחת? כוסעמק איפה אתם חיים אנחנו כבר במרץ איזה סילבסטר הכי זכור לך? האחרון איזה אירוע היית מוחק? מהשנה? המממממ איזה אירוע עשה לך טוב? לכו תזדיינו!!!!!1 דיייי!!!!!!!11 מקום בו הכי נהנת? אתם לא מבינים שזה כואב?;[[ איזה מפורסמ/ת היית רוצה לנשק? המפ האם אתה סומך על אנשים מהר? כבר לא האם קרה לך שאמרת למישהו סתם שאתה אוהב אותו? כן האם יש לך חבר\ה שאת איתו רק כי את צריכה ממנו משהו? לא האם יש לך חברה שאת איתו רק כי משעמם לך..? לא? את\ה אוהב את אחים שלך? כן אתה מסתדר עם חברים\ות של אחים\ות שלכם? כן. את/ה- צבוע/ה? אנערף קנאי/ת? לפעמים
ותלוי
ישיר/ה? לא נאיבי/ת? המממממ חייכן/ית? כן דיכאוני/ת? לא ממש אופטימי/ת? תמידדדדדדדדדדדד