../images/Emo69.gif

שם: הילה שמות חיבה: לולי, לילי, לולית, לילית, היליבילימילי[?] XD, לולינקה תאריך לידה: 26.04.1988 מזל: שור גובה: 160 מקום מגורים: טבריה בית ספר: מה איתו מקור הכינו ופרושו: מה ה"שיר שלך": השיר שלנו להקות אהובות: אוונסנס צבע שיער מקורי: שטני צבע שיער נוכחי: שטני פרי אהוב: תפוח[?] ממתק אהוב: שוקולד!!!!!!!!!11111111111 חג אהוב: מ שיעור אהוב: ציור ורישום, ספרות צבע אהוב: כחול, שחור חיית מחמד: חתולי ציטוט משיר: מה משפט נבחר: מה כמה מילים על עצמך(תחביבים וכד'): מה נש מע חלום/משאלה שהייתם רוצים מאוד שיתגשם: מ לבעל/אישה שלך יקראו: זרבובלה פאדיחה שהייתה לכם: מ אהבות- התאהב פעם במורה? דוד
באבא\אמא של חבר\ה? לא מה O_O דמות מספר\סרט? מהמה יש לך חפץ שאתה קשור אליו באופן מיוחד? ברור! התאהב פעם במישהו מאותו מין? עליתם עליי :[[[[[[[[[ האם קרה לך- שבחלום הופיע לך אדם אלמוני\מקום,ואז אחרי כמה זמן ראית אותו במציאות?[ולא ראית אותו בעבר] יש מצב עושה ספורט ביום יום? ברור! הספורט המועדף עליך? מ הלבוש הספורטיבי הכי יפה?[של איזה משחק] וואטאיןדהנייםאוףגאד אנשים ספורטיבים עושים לך את זה? ב-רור. במיוחד דוד ברגעים אלו ממש,האם אתה- מאוהב/ת? מ כן הוא/היא יודע/ת? ישמצב איך תגדיר/י אותו/אותה?
הוא/היא קנאי/ת? לא את/ה רואה אותו/אותה הרבה? לא -שומע מוסיקה? כן -חושב על מטלות שאתה צריך לעשות? מ לא -תוהה על קנקנו של כותב שאלון זה? כן!!! -על מי אתה חושב עכשו? מ -מה אתה חושב על אותו אדם? ]::::::::: סיכום שנה- הדבר הכי שמח שקרה לי השנה? מ הדבר הכי עצוב שקרה לי השנה? מ! במי התאהבתי השנה? מ!! מתי הרגשתי שמזל שיש לי את מי שיש לי? מ!!!! [לא זכור לי] אתה מגדיר את עצמך כבן אדם שקרן? מממ לא כמה אנשים יש לך שאתה סומך עליהם ב 10000% חוץ מהמשפחה? 2? אולי 3. קרה לך פעם ששיקרת להם, שקר רציני!? אולי
כמה אנשים חדשים הכרתי השנה? הרבה עם כמה מהם באמת נשארתי בקשר? לא הרבה אמרתי למישהו שאני אוהבת אותו השנה? כן האם באמת התכוונת לזה? כן איזה סוד גיליתי לאנשים הכי קרובים לי השנה? ש זה סוד איך תסכם את השנה במילה אחת? משהובסט איזה סילבסטר הכי זכור לך? מ איזה אירוע היית מוחק? מ איזה אירוע עשה לך טוב? :O מקום בו הכי נהנת? איזה מפורסמ/ת היית רוצה לנשק? בר רפאלי
האם אתה סומך על אנשים מהר? לא האם קרה לך שאמרת למישהו סתם שאתה אוהב אותו? מ לא האם יש לך חבר\ה שאת איתו רק כי את צריכה ממנו משהו? לא האם יש לך חברה שאת איתו רק כי משעמם לך..? לא את\ה אוהב את אחים שלך? לפעמים אתה מסתדר עם חברים\ות של אחים\ות שלכם? לפעמים את/ה- צבוע/ה? לא קנאי/ת? כן ישיר/ה? כן נאיבי/ת? לא חייכן/ית? תלוי דיכאוני/ת? ממ בדך כלל לא אופטימי/ת? לא

למעלה