יאה../images/Emo47.gif ../images/Emo110.gif
שם: מתן שמות חיבה: בת, בתן, בט', בתי, מתי, וכו'... תאריך לידה: 24/5/88 מזל: תאומים
גובה: 1.68 מקום מגורים: ירושלים בית ספר: לכו מה מקור הכינו ופרושו: הכל התחיל מ"בתן" והתקצר ושונה ועוות לגמרי. ה"שיר שלך": יותר מדי... להקות אהובות: לינקין פארק, לייפהאוס, היהודים, בוטן מתוק בקרקס, שייגעצ, סינרגיה, אוונסנס יש עוד מלא :< צבע שיער מקורי: חום צבע שיער נוכחי: חום פרי אהוב: תותים
ממתק אהוב: פסק זמן
חג אהוב: היה פסח, עד שמילו אותו בהשלמות - עכשיו זה משו אחר עם חופש ארוך :< שיעור אהוב: ספרות, מתמטיקה[
]... צבע אהוב: חיית מחמד: ציטוט משיר: "You bleed just to know you're alive" - Goo Goo Dolls/Iris משפט נבחר: כמה מילים על עצמך(תחביבים וכד'): אני אוהבת את יפעתי
חלום/משאלה שהייתם רוצים מאוד שיתגשם: להיות מליונרית וזה... ולעבור טסט ראשון ב"ה לבעל/אישה שלך יקראו: מאיפה לי פאדיחה שהייתה לכם: יותר מדי
אהבות- התאהב פעם במורה? לא
באבא\אמא של חבר\ה? לא

דמות מספר\סרט? יש מצב יש לך חפץ שאתה קשור אליו באופן מיוחד? כנראה התאהב פעם במישהו מאותו מין? חוץ מיפעתי? לא. האם קרה לך- שבחלום הופיע לך אדם אלמוני\מקום,ואז אחרי כמה זמן ראית אותו במציאות?[ולא ראית אותו בעבר] עושה ספורט ביום יום? לא ממש
הספורט המועדף עליך? כדורגל, כדורסל, כדורעף... משו עם כדור הלבוש הספורטיבי הכי יפה?[של איזה משחק] החולצות האלו עם חצי צווארון של כדורגל
איזה סקסי זה לבנים
אנשים ספורטיבים עושים לך את זה? חלקם ברגעים אלו ממש,האם אתה- מאוהב/ת? לא ממש הוא/היא יודע/ת? לא ממש איך תגדיר/י אותו/אותה? מה הוא/היא קנאי/ת? לא את/ה רואה אותו/אותה הרבה? כע -שומע מוסיקה? תמיד -חושב על מטלות שאתה צריך לעשות? לא -תוהה על קנקנו של כותב שאלון זה? כפרעלהילה -על מי אתה חושב עכשו? אנאעארף -מה אתה חושב על אותו אדם? סיכום שנה- הדבר הכי שמח שקרה לי השנה? גרמניה
הדבר הכי עצוב שקרה לי השנה?
במי התאהבתי השנה? לא מתי הרגשתי שמזל שיש לי את מי שיש לי? הרבה פעמים... אתה מגדיר את עצמך כבן אדם שקרן? ממש לא כמה אנשים יש לך שאתה סומך עליהם ב 10000% חוץ מהמשפחה? 3-4 קרה לך פעם ששיקרת להם, שקר רציני!? לא כמה אנשים חדשים הכרתי השנה? די הרבה נראהלי עם כמה מהם באמת נשארתי בקשר? חלק קטן אמרתי למישהו שאני אוהבת אותו השנה? כן האם באמת התכוונת לזה? כן איזה סוד גיליתי לאנשים הכי קרובים לי השנה?
איך תסכם את השנה במילה אחת? סבביישן איזה סילבסטר הכי זכור לך?
איזה אירוע היית מוחק? כלמיני איזה אירוע עשה לך טוב? הרבה מקום בו הכי נהנת? גרמניה. איזה מפורסמ/ת היית רוצה לנשק? הראל סקעת
, גייל הארולד, בראד פיט, דנידין, שלומי ארבייטמן, אני יכולה להמשיך שעות... האם אתה סומך על אנשים מהר? יש ויש האם קרה לך שאמרת למישהו סתם שאתה אוהב אותו? לא נראה לי האם יש לך חבר\ה שאת איתו רק כי את צריכה ממנו משהו? לא האם יש לך חברה שאת איתו רק כי משעמם לך..? לא את\ה אוהב את אחים שלך? כן אתה מסתדר עם חברים\ות של אחים\ות שלכם? אחת בצבא והשתיים האחרות בכיתה ב' וגן, אין לי עם מי להסתדר. את/ה- צבוע/ה? לא קנאי/ת? קצת ישיר/ה? קצת נאיבי/ת? לא חייכן/ית? כן דיכאוני/ת? לפעמים אופטימי/ת? כן