s h e e p i t

New member
עונה ../images/Emo3.gif

שם: רותם שמות חיבה: כותם תאריך לידה: 27.3.88 מזל: טלה גובה: 170 בערך =\ מקום מגורים:
השרון בית ספר: "דרור" צבע שיער מקורי: חום צבע שיער נוכחי: חום אדום שרוף פרי אהוב: תפוח ממתק אהוב: במבה חג אהוב: פורים שיעור אהוב: עיצוב צבע אהוב: בורדו חיית מחמד: כלב וחתול ציטוט משיר: לא משפט נבחר: לא כמה מילים על עצמך(תחביבים וכד'): שקט חלום/משאלה שהייתם רוצים מאוד שיתגשם: ש לבעל/אישה שלך יקראו: לא ידוע אבל משו מיוחד פאדיחה שהייתה לכם: נפל הבגד ים... בשפיים (
) אהבות- התאהב פעם במורה? לא =\ באבא\אמא של חבר\ה? לא דמות מספר\סרט?כן
יש לך חפץ שאתה קשור אליו באופן מיוחד? מממ יכול להיות התאהב פעם במישהו מאותו מין? לא האם קרה לך- שבחלום הופיע לך אדם אלמוני\מקום,ואז אחרי כמה זמן ראית אותו במציאות? [ולא ראית אותו בעבר] לא שזכור לי עושה ספורט ביום יום? לא ממש הספורט המועדף עליך?כדורעף הלבוש הספורטיבי הכי יפה?[של איזה משחק] מממ לא'דעת אנשים ספורטיבים עושים לך את זה? חלקם ברגעים אלו ממש,האם אתה- מאוהב/ת? מממ... הוא/היא יודע/ת? איך תגדיר/י אותו/אותה? הוא/היא קנאי/ת? את/ה רואה אותו/אותה הרבה? -שומע מוסיקה? לא.. סגרתי -חושב על מטלות שאתה צריך לעשות? בערך -תוהה על קנקנו של כותב שאלון זה? לא -על מי אתה חושב עכשיו? זה משנה? -מה אתה חושב על אותו אדם? =\ סיכום שנה- הדבר הכי שמח שקרה לי השנה ? חברים...(וזה לא שלא היו לי) הדבר הכי עצוב שקרה לי השנה ? לימודים... במי התאהבתי השנה? בך מתי הרגשתי שמזל שיש לי את מי שיש לי? כל יום בערך אתה מגדיר את עצמך כבן אדם שקרן? לא כמה אנשים יש לך שאתה סומך עליהם ב 10000% חוץ מהמשפחה? אפחד [
] קרה לך פעם ששיקרת להם, שקר רציני!? לא חושבת כמה אנשים חדשים הכרתי השנה? המוןןןןןן
עם כמה מהם באמת נשארתי בקשר? רובם אמרתי למישהו שאני אוהבת אותו השנה? לא האם באמת התכוונת לזה? =\ איזה סוד גיליתי לאנשים הכי קרובים לי השנה? אני קורא(ת) איך תסכם את השנה במילה אחת? קקי איזה אירוע היית מוחק? יש כמה וכמה איזה אירוע עשה לך טוב? שחברים שלי חזרו לארץ אחרי חצי שנה מקום בו הכי נהנת? יש הרבה האם אתה סומך על אנשים מהר? לא האם קרה לך שאמרת למישהו סתם שאתה אוהב אותו? כן האם יש לך חבר\ה שאת איתו רק כי את צריכה ממנו משהו? לא האם יש לך חברה שאת איתו רק כי משעמם לך..? לא את\ה אוהב את אחים שלך? לא אתה מסתדר עם חברים\ות של אחים\ות שלכם? ממממ... בערך את/ה- צבוע/ה? לא קנאי/ת? לא ישיר/ה? לא נאיבי/ת? לא חייכן/ית? כן דיכאוני/ת? לא אופטימי/ת? כן

גם אני רוצה ../images/Emo10.gif

שם: יפעת שמות חיבה: פוסטמה תאריך לידה: 19 ליולי מזל: סרטן גובה: 1.61 מקום מגורים: צפון
בית ספר: חרא מקור הכינו ופרושו: מתן ברגעים שהיא שונאת אותי ה"שיר שלך": "אלוהים נתן לך במתנה" להקות אהובות: קרח 9, אלג'יר, עוד הרבה, אין לי כוח לכתוב צבע שיער מקורי: חום צבע שיער נוכחי: אדום חום;[ פרי אהוב: תותים
, אפרסק, תפוח ומתן
ממתק אהוב: מתן
חג אהוב: שבועות.. מתן תורה וזה שיעור אהוב: מת[ן]מטיקה צבע אהוב: שחור חיית מחמד: מתן
ומוקה ציטוט משיר: משפט נבחר: "ליאור פרחי, די להרוס לי את כל השירים הטובים, יא מעצבן
" כמה מילים על עצמך(תחביבים וכד'): לאכול את מתן
חלום/משאלה שהייתם רוצים מאוד שיתגשם: שמתן תעשה לי ילד לבעל/אישה שלך יקראו: מתן, כמובן פאדיחה שהייתה לכם: המון מה :< אהבות- התאהבת פעם במורה? אני עדיין מאוהבת, ליאוניד
באבא\אמא של חבר\ה? אמא ואבא של מתן נחשבים?
דמות מספר\סרט? דמבו!!!11 יש לך חפץ שאתה קשור אליו באופן מיוחד? "צעצוע רוטט במגירה של אמא"? התאהב פעם במישהו מאותו מין? מתן האם קרה לך- שבחלום הופיע לך אדם אלמוני\מקום,ואז אחרי כמה זמן ראית אותו במציאות?[ולא ראית אותו בעבר] לא זוכרת
עושה ספורט ביום יום? לא הספורט המועדף עליך? לשלוח סמסים למתן הלבוש הספורטיבי הכי יפה?[של איזה משחק] מאיפה לי אנשים ספורטיבים עושים לך את זה? לא יודעת ברגעים אלו ממש,האם אתה- מאוהב/ת? כן, במתן הוא/היא יודע/ת? היא מתכחשת לזה איך תגדיר/י אותו/אותה? מושלמת
הוא/היא קנאי/ת? לא, לא אכפת לה בכלל ממני, אז למה שתקנא?
את/ה רואה אותו/אותה הרבה? פעם בחצי שנה לדקה וחצי
-שומע מוסיקה? כן -חושב על מטלות שאתה צריך לעשות? עכשיו כן, תודה באמת ;[ -תוהה על קנקנו של כותב שאלון זה? לא
-על מי אתה חושב עכשיו? על מתן, איזה שאלות קיטבג -מה אתה חושב על אותו אדם? שהיא מושלמת!11 סיכום שנה- הדבר הכי שמח שקרה לי השנה ? מתן הדבר הכי עצוב שקרה לי השנה ? מתן אומרת "טוב אני צריכה ללכת לאוטובוס" במי התאהבתי השנה? במתן מתי הרגשתי שמזל שיש לי את מי שיש לי? כשהיה לי עצוב
אתה מגדיר את עצמך כבן אדם שקרן? לפעמים :[ אבל שקרים לבנים מה כמה אנשים יש לך שאתה סומך עליהם ב 10000% חוץ מהמשפחה? מתן כמובן קרה לך פעם ששיקרת להם, שקר רציני!? לא?!!??! כמה אנשים חדשים הכרתי השנה? וואי כולה 5 :| עם כמה מהם באמת נשארתי בקשר? 5
אמרתי למישהו שאני אוהבת אותו השנה? למתן, אבל שוב, לא אכפת לה. האם באמת התכוונת לזה? כמובן איזה סוד גיליתי לאנשים הכי קרובים לי השנה? שאני אוהבת את מתן איך תסכם את השנה במילה אחת? היא כולה התחילה לפני שלושה חודשים, מה יש לסכם? איזה סילבסטר הכי זכור לך? של כיתה ח'
איזה אירוע היית מוחק? לא יודעת איזה אירוע עשה לך טוב? לפגוש את מתן מקום בו הכי נהנת? למי אכפת כל עוד אני עם מתן איזה מפורסמ/ת היית רוצה לנשק? מתן האם אתה סומך על אנשים מהר? כן
האם קרה לך שאמרת למישהו סתם שאתה אוהב אותו? בד"כ לא האם יש לך חבר\ה שאת איתו רק כי את צריכה ממנו משהו? לא
האם יש לך חברה שאת איתו רק כי משעמם לך..? לא את\ה אוהב את אחים שלך? כן? אתה מסתדר עם חברים\ות של אחים\ות שלכם? הוא בצבא, שישאר שם עם החברים שלו
את/ה- צבוע/ה? מקווה שלא קנאי/ת? קצת ;[ ישיר/ה? כן נאיבי/ת? לא נראה לי חייכן/ית? לא דיכאוני/ת? כן
אופטימי/ת? לא עכשיו אני צריכה לענות על זה באמת? כי יש לי עוד כינויים

dors

New member
../images/Emo127.gif../images/Emo127.gif../images/Emo127.gif../images/Emo127.gif

אני אוהבת אותך../images/Emo23.gif ../images/Emo110.gif

מאודמאודמאוד
והלו! פוסטמה! זה לא אומר שאני שונאת אותך ;[ את גם זונה
יפעתי, אני אוהבת אותך, תעשי לי ילד

Fear can stop you loving,

Love can stop your fear. שם: נופר שמות חיבה: ח מה. נופר לא O_O תאריך לידה: 22.6.90 מזל: סרטן גובה: 1.68 מקום מגורים: מרכז בית ספר: מה איתו מקור הכינו ופרושו: לאזוכרת ה"שיר שלך": הזאב והאיילה- אביתר בנאי. אבל זה בא בתקופות,עוד מעט יימאס לי ממנו. להקות אהובות: עזבו אותי כבר ראבק צבע שיער מקורי: חום בהיר מיוחד:< צבע שיער נוכחי: חום בהיר מיוחד [:<] עם פסים שחורים מהצבע שכבר חצי ירד ]: פרי אהוב: בננה
ממתק אהוב: במבה |במבה| חג אהוב: פורים שיעור אהוב: חופשי. סתם המ,לשון
צבע אהוב: הכל חיית מחמד: חברה שלי :< ציטוט משיר: "beauty queen of only 18,she have some trouble with herself" [אני מקווה שכתבתי נכון :<] משפט נבחר: ששופטים אנשים כ"כ מהר אין זמן לאהוב אותם. כמה מילים על עצמך(תחביבים וכד'): ח מה את רוצה חלום/משאלה שהייתם רוצים מאוד שיתגשם: שיגיע כבר חופש. לבעל/אישה שלך יקראו: למי אכפת מהשם,העיקר שיהיה לו חוי גדול]: סתםהמ,ליאור? פאדיחה שהייתה לכם: לאזוכרת אהבות- התאהב פעם במורה? לא באבא\אמא של חבר\ה? לאO__________O דמות מספר\סרט? לא יש לך חפץ שאתה קשור אליו באופן מיוחד? כן. התאהב פעם במישהו מאותו מין? אסטאפ מיניה טפיומאמא :< סתםהמ,לא. האם קרה לך- שבחלום הופיע לך אדם אלמוני\מקום,ואז אחרי כמה זמן ראית אותו במציאות?[ולא ראית אותו בעבר] כה עושה ספורט ביום יום? לא הספורט המועדף עליך? איכס הלבוש הספורטיבי הכי יפה?[של איזה משחק] של השחקניות טניס אנשים ספורטיבים עושים לך את זה? לא ברגעים אלו ממש,האם אתה- מאוהב/ת? לא הוא/היא יודע/ת? אין כזה איך תגדיר/י אותו/אותה? כוסאמאשלך הוא/היא קנאי/ת? ברור מה את/ה רואה אותו/אותה הרבה? בטח. בחלומות O_O -שומע מוסיקה? כה -חושב על מטלות שאתה צריך לעשות? כן,לאכול כבר ראבק -תוהה על קנקנו של כותב שאלון זה? לא -על מי אתה חושב עכשו? ללכת לישון כי מתפוצץ לי הראש -מה אתה חושב על אותו אדם? פריוויט :< סיכום שנה- הדבר הכי שמח שקרה לי השנה? שבוע שעבר ידיד שלי לקח אותי ליער כזה שיש שם נהר[?] וישבנו שם איזה 4-5 שעות ורק בהינו במים וחשבנו וסידרנו ת'מחשבות,לא ענינו לטלפונים ולא דיברנו. וזה היה הדבר הכי טוב שאי פעם עשיתי. הדבר הכי עצוב שקרה לי השנה? מ,יותר מדיי אנשים מתו/התאבדו/ניסו להתאבד. במי התאהבתי השנה? בעצמי. סתםאיכסO_O. די כבר עם השאלות האלה מתי הרגשתי שמזל שיש לי את מי שיש לי? כל יום כמעט. אתה מגדיר את עצמך כבן אדם שקרן? כן,אבל הרבה פחות מפעם. כמה אנשים יש לך שאתה סומך עליהם ב 10000% חוץ מהמשפחה? 0 קרה לך פעם ששיקרת להם, שקר רציני!? כן כמה אנשים חדשים הכרתי השנה? יותר ממאה עם כמה מהם באמת נשארתי בקשר? פחות מ-5 אמרתי למישהו שאני אוהבת אותו השנה? כן האם באמת התכוונת לזה? כן איזה סוד גיליתי לאנשים הכי קרובים לי השנה? אני לא מגלה סודות,לא של עצמי ולא של אחרים. איך תסכם את השנה במילה אחת? נחמדה איזה סילבסטר הכי זכור לך? השנה איזה אירוע היית מוחק? כל ההלוויות והלילות הרעים,זה היה מיותר. וגם היום שבו נכנסתי לתפוז. איזה אירוע עשה לך טוב? לפני שבועיים,שפגשתי את אנה. וגם היום שדיברתי עם נעאמה. זה דברים קטנים אבל טובים. מקום בו הכי נהנת? לפני 5 שעות בערך חזרתי ממסיבת פיג'מות של חברה שלי,אני לא זוכרת מקום בו נהניתי כלכך הרבה. איזה מפורסמ/ת היית רוצה לנשק? דיוויד בקהאם האם אתה סומך על אנשים מהר? אני לא סומכת על אנשים כבר. וזה רע. האם קרה לך שאמרת למישהו סתם שאתה אוהב אותו? כן האם יש לך חבר\ה שאת איתו רק כי את צריכה ממנו משהו? כן האם יש לך חברה שאת איתו רק כי משעמם לך..? כן את\ה אוהב את אחים שלך? לפעמים אתה מסתדר עם חברים\ות של אחים\ות שלכם? כן את/ה- צבוע/ה? לא. קנאי/ת? לא ממש. ישיר/ה? יותר מדיי. נאיבי/ת? ממש לא. חייכן/ית? מאוד. דיכאוני/ת? לפעמים. אופטימי/ת? ממ..עם אחרים כן,עם עצמי לא.

../images/Emo11.gif

שם:אנה שמות חיבה:אנוש, אנושקה, אנצ'ו תאריך לידה:1.9.87 מזל:בתולה
גובה:173 מקום מגורים:מרכז
בית ספר:מעפן מקור הכינו ופרושו: ה"שיר שלך": evanesence - missing להקות אהובות:כל מיני צבע שיער מקורי:חום בהיר צבע שיער נוכחי:חום בהיר פרי אהוב:תות
ממתק אהוב:במבה, נראהלי
חג אהוב:פורים
שיעור אהוב:אנגלית
צבע אהוב:סגול, שחור
חיית מחמד:אין ציטוט משיר:"במקום לשכב עם אחרים אני נשארת" לאדעת למה זה עלה לי לראש
משפט נבחר:אע? כמה מילים על עצמך(תחביבים וכד'):אני אנה, לכו תבינו
חלום/משאלה שהייתם רוצים מאוד שיתגשם:לאדעת לבעל/אישה שלך יקראו:eek:_O פאדיחה שהייתה לכם:מדחיקה
אהבות- התאהב פעם במורה?
באבא\אמא של חבר\ה?לאאאאא דמות מספר\סרט?לסטאט
סתם לא ;[ יש לך חפץ שאתה קשור אליו באופן מיוחד?
התאהב פעם במישהו מאותו מין?
האם קרה לך- שבחלום הופיע לך אדם אלמוני\מקום,ואז אחרי כמה זמן ראית אותו במציאות?[ולא ראית אותו בעבר]לא עושה ספורט ביום יום?לא הספורט המועדף עליך?אין הלבוש הספורטיבי הכי יפה?[של איזה משחק]אין אנשים ספורטיבים עושים לך את זה?אנה קורניקובה
ברגעים אלו ממש,האם אתה- מאוהב/ת?אפשר להגיד הוא/היא יודע/ת?שאלה טובה
איך תגדיר/י אותו/אותה?
הוא/היא קנאי/ת?לאדעת
את/ה רואה אותו/אותה הרבה?לא -שומע מוסיקה?כע -חושב על מטלות שאתה צריך לעשות?כע -תוהה על קנקנו של כותב שאלון זה?לא -על מי אתה חושב עכשו?מישי שדיברתי איתה אתמול -מה אתה חושב על אותו אדם?שאני צריכה להשיג את המסנג'ר שלה סיכום שנה- הדבר הכי שמח שקרה לי השנה ?לא זוכרת הדבר הכי עצוב שקרה לי השנה ?לא זוכרת במי התאהבתי השנה?
מתי הרגשתי שמזל שיש לי את מי שיש לי? לא זוכרת אתה מגדיר את עצמך כבן אדם שקרן?לפעמים כמה אנשים יש לך שאתה סומך עליהם ב 10000% חוץ מהמשפחה?אממ. כמה חברים קרה לך פעם ששיקרת להם, שקר רציני!?לא כמה אנשים חדשים הכרתי השנה?הרבההה עם כמה מהם באמת נשארתי בקשר?חלק נכבד אמרתי למישהו שאני אוהבת אותו השנה?כע האם באמת התכוונת לזה?כע איזה סוד גיליתי לאנשים הכי קרובים לי השנה?לא זוכרת איך תסכם את השנה במילה אחת?מזעזע איזה סילבסטר הכי זכור לך?שהייתי שיכורה
איזה אירוע היית מוחק?כל מיני איזה אירוע עשה לך טוב?חתונה של אחותי
מקום בו הכי נהנת?חתונה של אחותי
איזה מפורסמ/ת היית רוצה לנשק?לאדעת האם אתה סומך על אנשים מהר?לא האם קרה לך שאמרת למישהו סתם שאתה אוהב אותו?אממ במובן מסויים האם יש לך חבר\ה שאת איתו רק כי את צריכה ממנו משהו?לא האם יש לך חברה שאת איתו רק כי משעמם לך..?לא את\ה אוהב את אחים שלך?אפשר להגיד
אתה מסתדר עם חברים\ות של אחים\ות שלכם?כע את/ה- צבוע/ה?
קנאי/ת?
ישיר/ה?לפעמים נאיבי/ת?
חייכן/ית?לפעמים דיכאוני/ת?
אופטימי/ת?

Innocence Lost

New member
מה

שם: ספיר שמות חיבה: ספישונט, קופה תאריך לידה:8.5.1989 מזל:שור גובה:158 מקום מגורים: טבריה בית ספר: איילת השחר מקור הכינו ופרושו: מאיזה אתר גותיO_ס ה"שיר שלך": אמ october להקות אהובות: אוונסנס, כנסיית השכל, היהודים, מוניקה סקס, איםפה הילד צבע שיער מקורי: חום צבע שיער נוכחי: חום פרי אהוב: תותים ממתק אהוב: שוקולד חג אהוב:כולם! שיעור אהוב: ציור ורישום צבע אהוב: שחור חיית מחמד: מאיר
ציטוט משיר:"זה לא סתם שאת אומרת 'אני לא אוהבת אנשים'" משפט נבחר:יש גבול לכל תעלול כמה מילים על עצמך(תחביבים וכד'): כוסית שרמנטית בעלת כריזמה
חלום/משאלה שהייתם רוצים מאוד שיתגשם:ללכת מכאן לבעל/אישה שלך יקראו:אפרים פאדיחה שהייתה לכם:אני לא זוכרת [מאיר:"את כולך פאדיחה אחת גדולה"] אהבות- התאהב פעם במורה?לא באבא\אמא של חבר\ה?לא דמות מספר\סרט?כן
יש לך חפץ שאתה קשור אליו באופן מיוחד?יאסו התאהב פעם במישהו מאותו מין?כן! האם קרה לך- שבחלום הופיע לך אדם אלמוני\מקום,ואז אחרי כמה זמן ראית אותו במציאות?[ולא ראית אותו בעבר] יש מצבי עושה ספורט ביום יום?לא הספורט המועדף עליך?אני לא אוהבת ספורט:( הלבוש הספורטיבי הכי יפה?[של איזה משחק]מה! אנשים ספורטיבים עושים לך את זה?לפעמים ברגעים אלו ממש,האם אתה- מאוהב/ת?כן הוא/היא יודע/ת? כן איך תגדיר/י אותו/אותה? סבב קבב הוא/היא קנאי/ת?כן את/ה רואה אותו/אותה הרבה?לא -שומע מוסיקה?כן -חושב על מטלות שאתה צריך לעשות?לא -תוהה על קנקנו של כותב שאלון זה?מה -על מי אתה חושב עכשו?מה -מה אתה חושב על אותו אדם? סבב קבב סיכום שנה- הדבר הכי שמח שקרה לי השנה ?מה! הדבר הכי עצוב שקרה לי השנה ?להתחיל? במי התאהבתי השנה?במי לא?! מתי הרגשתי שמזל שיש לי את מי שיש לי?היום! אתה מגדיר את עצמך כבן אדם שקרן?לא כמה אנשים יש לך שאתה סומך עליהם ב 10000% חוץ מהמשפחה?2? קרה לך פעם ששיקרת להם, שקר רציני!?לא נראה לי כמה אנשים חדשים הכרתי השנה?לא הרבה עם כמה מהם באמת נשארתי בקשר?לא הרבה אמרתי למישהו שאני אוהבת אותו השנה?כן האם באמת התכוונת לזה?כן איזה סוד גיליתי לאנשים הכי קרובים לי השנה?מה איך תסכם את השנה במילה אחת?איכס איזה סילבסטר הכי זכור לך?האחרוןמכי הוא קרה לפני הכי פחות זמן?:$$$4 איזה אירוע היית מוחק?הרבה איזה אירוע עשה לך טוב?אנאערף מקום בו הכי נהנת?צופי ים?:( איזה מפורסמ/ת היית רוצה לנשק?אמ! שחראבןצור?:$ האם אתה סומך על אנשים מהר?כן האם קרה לך שאמרת למישהו סתם שאתה אוהב אותו?לא האם יש לך חבר\ה שאת איתו רק כי את צריכה ממנו משהו?לא האם יש לך חברה שאת איתו רק כי משעמם לך..?לא את\ה אוהב את אחים שלך?ל]פעמים אתה מסתדר עם חברים\ות של אחים\ות שלכם?לא את/ה- צבוע/ה?לא קנאי/ת?לא ישיר/ה?משתדלת נאיבי/ת?משתדלת שלא חייכן/ית?כן? דיכאוני/ת?לא ממש אופטימי/ת?לאO:

למעלה