R e A

New member
מתאים לי עכשיו;[

שם: רע שמות חיבה: רעוש? תאריך לידה: 12.3.89 [כן כן עוד שבוע] מזל: דגים גובה: 165-170 מקום מגורים: גן יבנה בית ספר: אורט רבין מקור הכינו ופרושו: אורט[?] ע"ש יצחק רבין ז"ל ה"שיר שלך": יש כל מיני. עכשיו אני מאוהב ב"Leaving On A Jet Plane" להקות אהובות: כלמיני צבע שיער מקורי: חום אנערף צבע שיער נוכחי: חום אנערף פרי אהוב: אבטיח[?] ממתק אהוב: כלמיני חג אהוב: פסח שיעור אהוב: ספורט צבע אהוב: כחול חיית מחמד: כלב ציטוט משיר: אין לי כוח לחשוב על משהו משפט נבחר: המממממפ כמה מילים על עצמך(תחביבים וכד'): כדורגל, חיות, אינטרנט, חברים, ונעשה חרוזים: מסיבות ובנות
חלום/משאלה שהייתם רוצים מאוד שיתגשם: הממ לבעל/אישה שלך יקראו: לא רוצה לנחס פאדיחה שהייתה לכם: למה שאלות כאלה ב11 וחצי בלילה אהבות- התאהב פעם במורה? לא באבא\אמא של חבר\ה? לא דמות מספר\סרט? לא יש לך חפץ שאתה קשור אליו באופן מיוחד? כן התאהב פעם במישהו מאותו מין? לא האם קרה לך- שבחלום הופיע לך אדם אלמוני\מקום,ואז אחרי כמה זמן ראית אותו במציאות?[ולא ראית אותו בעבר] לא
עושה ספורט ביום יום? כן הספורט המועדף עליך? כדורגל הלבוש הספורטיבי הכי יפה?[של איזה משחק] כדורגל אנשים ספורטיבים עושים לך את זה? הו נמני
ברגעים אלו ממש,האם אתה- מאוהב/ת? לא יודע הוא/היא יודע/ת? לא יודע איך תגדיר/י אותו/אותה? לא יודע הוא/היא קנאי/ת? לא נראה לי את/ה רואה אותו/אותה הרבה? לא -שומע מוסיקה? לא -חושב על מטלות שאתה צריך לעשות? כן -תוהה על קנקנו של כותב שאלון זה? לא -על מי אתה חושב עכשו? על מישהי -מה אתה חושב על אותו אדם? אוחחחח מה הייתי עושה לה אם היא הייתה כאן!! סיכום שנה- הדבר הכי שמח שקרה לי השנה ? די נו די
הדבר הכי עצוב שקרה לי השנה ? דיייי!!!!!!1 במי התאהבתי השנה?
מתי הרגשתי שמזל שיש לי את מי שיש לי? כשהיה לי אותה אתה מגדיר את עצמך כבן אדם שקרן? לא כמה אנשים יש לך שאתה סומך עליהם ב 10000% חוץ מהמשפחה? אפס נראה לי קרה לך פעם ששיקרת להם, שקר רציני!? לא זוכר כמה אנשים חדשים הכרתי השנה? הרבה עם כמה מהם באמת נשארתי בקשר? הרבה אמרתי למישהו שאני אוהבת אותו השנה? כן האם באמת התכוונת לזה? כן איזה סוד גיליתי לאנשים הכי קרובים לי השנה? כלמיני איך תסכם את השנה במילה אחת? כוסעמק איפה אתם חיים אנחנו כבר במרץ איזה סילבסטר הכי זכור לך? האחרון איזה אירוע היית מוחק? מהשנה? המממממ איזה אירוע עשה לך טוב? לכו תזדיינו!!!!!1 דיייי!!!!!!!11 מקום בו הכי נהנת? אתם לא מבינים שזה כואב?;[[ איזה מפורסמ/ת היית רוצה לנשק? המפ האם אתה סומך על אנשים מהר? כבר לא האם קרה לך שאמרת למישהו סתם שאתה אוהב אותו? כן האם יש לך חבר\ה שאת איתו רק כי את צריכה ממנו משהו? לא האם יש לך חברה שאת איתו רק כי משעמם לך..? לא? את\ה אוהב את אחים שלך? כן אתה מסתדר עם חברים\ות של אחים\ות שלכם? כן. את/ה- צבוע/ה? אנערף קנאי/ת? לפעמים
ותלוי
ישיר/ה? לא נאיבי/ת? המממממ חייכן/ית? כן דיכאוני/ת? לא ממש אופטימי/ת? תמידדדדדדדדדדדד

R e A

New member
לולי-פן../images/Emo99.gif

בואי נשאר צעירים לנצח!!!!!111

../images/Emo127.gifקראתי ../images/Emo110.gif

ומחר הו נמני
בשיתוף הו בנין יקרעו לכם ת'צורה

יששששששש../images/Emo6.gif

שם: אנה שמות חיבה: אנוש,נושי,אפרשקסית תאריך לידה: 25/12/86 מזל: גדי גובה: 167 מקום מגורים: אריאל בית ספר: הנדסאים מקור הכינו ופרושו: נמממ חברות משועממות...
ה"שיר שלך": יש כמה.. להקות אהובות: אינלי כוח לפרט צבע שיער מקורי: חום צבע שיער נוכחי: חום עם גוונים בלונדים פרי אהוב: פטל
ממתק אהוב: סוכריה על מקל ומקופלת חג אהוב: פורים שיעור אהוב: ביוטכנולוגיה צבע אהוב: שחור חיית מחמד: חתולה ציטוט משיר: |מחסום| משפט נבחר: מה זה=[ כמה מילים על עצמך(תחביבים וכד'): אני אנה ואני מגניבה.. חלום/משאלה שהייתם רוצים מאוד שיתגשם: יש המון...אני היתי רוצה להתחתן..ללדת [בניתוח קיסרי] 4 ילדים..לגור בבית גדול בעיר נחמדה..ולחיות בשלווה לבעל/אישה שלך יקראו: מקסים פאדיחה שהייתה לכם: הוווו היו יותר מדיי...למשל שהתגלגלתי במדרגות כשכל השכבה בערך יצאה החוצה.. אהבות- התאהב פעם במורה? יאכ לא באבא\אמא של חבר\ה? לא דמות מספר\סרט? לא יש לך חפץ שאתה קשור אליו באופן מיוחד? לא שידוע לי התאהב פעם במישהו מאותו מין? לא האם קרה לך- שבחלום הופיע לך אדם אלמוני\מקום,ואז אחרי כמה זמן ראית אותו במציאות?[ולא ראית אותו בעבר] כן!!!!!!!!! וזה היה ככ הזוייייייי עושה ספורט ביום יום? משתדלת הספורט המועדף עליך? רביצה במקום הלבוש הספורטיבי הכי יפה?[של איזה משחק] לאדעת אנשים ספורטיבים עושים לך את זה? לא ממש ברגעים אלו ממש,האם אתה- מאוהב/ת? כן הוא/היא יודע/ת? כן איך תגדיר/י אותו/אותה? האחד הוא/היא קנאי/ת? לא ממש את/ה רואה אותו/אותה הרבה? כן -שומע מוסיקה? לא -חושב על מטלות שאתה צריך לעשות? לא -תוהה על קנקנו של כותב שאלון זה? לא -על מי אתה חושב עכשו? חברשלי -מה אתה חושב על אותו אדם? שאני מתגעגעת סיכום שנה- הדבר הכי שמח שקרה לי השנה ? חברשלי הדבר הכי עצוב שקרה לי השנה ? לימודים במי התאהבתי השנה? חברשלי מתי הרגשתי שמזל שיש לי את מי שיש לי? כל הזמן אתה מגדיר את עצמך כבן אדם שקרן? לא כמה אנשים יש לך שאתה סומך עליהם ב 10000% חוץ מהמשפחה? 3 בערך קרה לך פעם ששיקרת להם, שקר רציני!? לא כמה אנשים חדשים הכרתי השנה? לא ממש הרבה...בעיקר מהפורומים עם כמה מהם באמת נשארתי בקשר? רובם אמרתי למישהו שאני אוהבת אותו השנה? כן האם באמת התכוונת לזה? כן איזה סוד גיליתי לאנשים הכי קרובים לי השנה? למה שאני אגלה\? איך תסכם את השנה במילה אחת? חביבה איזה סילבסטר הכי זכור לך? האחרון... איזה אירוע היית מוחק? לא יודעת.. איזה אירוע עשה לך טוב? חברשלי מקום בו הכי נהנת? מתחת לשמיכה עם חברשלי איזה מפורסמ/ת היית רוצה לנשק? דיויד בקהאם האם אתה סומך על אנשים מהר? לא האם קרה לך שאמרת למישהו סתם שאתה אוהב אותו? כן האם יש לך חבר\ה שאת איתו רק כי את צריכה ממנו משהו? כן האם יש לך חברה שאת איתו רק כי משעמם לך..?כן את\ה אוהב את אחים שלך? לא אתה מסתדר עם חברים\ות של אחים\ות שלכם? לא את/ה- צבוע/ה? לפעמים קנאי/ת? כן ישיר/ה? כן נאיבי/ת? לפעמים חייכן/ית? כן דיכאוני/ת? כן אופטימי/ת? לא

Oracle of doom

New member
whateva'

לא שמישו יקרא, אבל אני לא באמת ממלא כדי שיקראו את זה... שם: יהוה שמות חיבה: אלוהים/אלוקים/השם/God בלה בלה בלה תאריך לידה: 20/8 מזל: תבדקו לבד גובה: 195 מקום מגורים: זכרון יעקב בית ספר: רשת אורט
מקור הכינו ופרושו: אפללללללל ה"שיר שלך":מצטער, אני כבלים להקות אהובות: לא עושה להקות אהובות צבע שיער מקורי: חום צבע שיער נוכחי:חום פרי אהוב: אין ממתק אהוב: אין חג אהוב: סוכות שיעור אהוב: אנערף צבע אהוב: הפסקתי לייחס לזה חשיבות דייר על ארבע: נץ ציטוט משיר: "say is it wrong to live my life as nothing can go wrong?" משפט נבחר: "למה היא לא יכולה להיות כמו כולם? למה את לא יכולה להיות פעם אחת אחת מהחבר'ה? בלי להתבלט, בלי לנסות לקבל את כל תשומת הלב? אני לא מבין את זה" כמה מילים על עצמך(תחביבים וכד'): המ? חלום/משאלה שהייתם רוצים מאוד שיתגשם: אין לי כה חלומות, נגיד שקד"צ פרא' יכול להיות חלום די קלוש לבעל/אישה שלך יקראו:לא יקראו להם, הם יבואו לבד פאדיחה שהייתה לכם: התחלתי לענות על השאלון הזה אהבות- התאהב פעם במורה?לא באבא\אמא של חבר\ה? לא דמות מספר\סרט? לא יש לך חפץ שאתה קשור אליו באופן מיוחד? לא התאהב פעם במישהו מאותו מין? כן האם קרה לך- שבחלום הופיע לך אדם אלמוני\מקום,ואז אחרי כמה זמן ראית אותו במציאות?[ולא ראית אותו בעבר] כן עושה ספורט ביום יום? לא הספורט המועדף עליך? - הלבוש הספורטיבי הכי יפה?[של איזה משחק] - אנשים ספורטיבים עושים לך את זה? - ברגעים אלו ממש,האם אתה- מאוהב/ת?לא הוא/היא יודע/ת? - איך תגדיר/י אותו/אותה? - הוא/היא קנאי/ת? - את/ה רואה אותו/אותה הרבה? - -שומע מוסיקה?כן -חושב על מטלות שאתה צריך לעשות? לא -תוהה על קנקנו של כותב שאלון זה? לא -על מי אתה חושב עכשו? המ -מה אתה חושב על אותו אדם? לא ברור עדיין סיכום שנה- הדבר הכי שמח שקרה לי השנה ? יש כזה הדבר הכי עצוב שקרה לי השנה ? גם כזה יש במי התאהבתי השנה? 0 מתי הרגשתי שמזל שיש לי את מי שיש לי? אתמול אתה מגדיר את עצמך כבן אדם שקרן? כן כמה אנשים יש לך שאתה סומך עליהם ב 10000% חוץ מהמשפחה? גם המשפחה לא משו קרה לך פעם ששיקרת להם, שקר רציני!? כן כמה אנשים חדשים הכרתי השנה? 20-30 עם כמה מהם באמת נשארתי בקשר? 10 אמרתי למישהו שאני אוהבת אותו השנה? כן האם באמת התכוונת לזה? כן איזה סוד גיליתי לאנשים הכי קרובים לי השנה? שאגלה אותו גם לכם? איך תסכם את השנה במילה אחת? סוף איזה סילבסטר הכי זכור לך? כל אחד מהם מאז כיתה ז' איזה אירוע היית מוחק? יש איזה אירוע עשה לך טוב? 14.1 מקום בו הכי נהנת? השנה? ת"א לסוגיו איזה מפורסמ/ת היית רוצה לנשק? איכ, יש להם מחלות האם אתה סומך על אנשים מהר? כבר לא האם קרה לך שאמרת למישהו סתם שאתה אוהב אותו? כן האם יש לך חבר\ה שאת איתו רק כי את צריכה ממנו משהו? לא האם יש לך חברה שאת איתו רק כי משעמם לך..? לא את\ה אוהב את אחים שלך? כן אתה מסתדר עם חברים\ות של אחים\ות שלכם? חלקית את/ה- צבוע/ה?
קנאי/ת?
ישיר/ה?
נאיבי/ת?not anymore חייכן/ית?
דיכאוני/ת?
אופטימי/ת?
קטוע

שטיצה

New member
-

שם: דניאל. שמות חיבה: פוסטמה. תאריך לידה: 1.11 מזל: עקרב. גובה: 165 מקום מגורים: בית. בית ספר: קטן. מקור הכינו ופרושו: מה ה"שיר שלך": מה להקות אהובות: כלמיני. צבע שיער מקורי: חום בהיר. צבע שיער נוכחי: משהו כהה לא מוגדר. פרי אהוב: דובדבן, תות. ממתק אהוב: שוקולד מריר וסוכריות גומי! חג אהוב: איכס. שיעור אהוב: אנגלית? צבע אהוב: סגול כהה, שחור. חיית מחמד: זואישליטה. ציטוט משיר: 'דניאל שולטת, יהיהיהיהיה.' משפט נבחר: גרגורי. כמה מילים על עצמך(תחביבים וכד'): גרגורי. חלום/משאלה שהייתם רוצים מאוד שיתגשם: גרגורי. לבעל/אישה שלך יקראו: גרגורי. פאדיחה שהייתה לכם: לא הייתה. אהבות- התאהב פעם במורה? יאסו! חבצי, עשי לי ילד! באבא\אמא של חבר\ה? יאסו! אבישמן, עשה לי ילד! דמות מספר\סרט? יאסו! כריסטינה פ, עשי לי ילד! יש לך חפץ שאתה קשור אליו באופן מיוחד? יאסו! מחדד, עשה לי ילד! התאהב פעם במישהו מאותו מין? יאסו! דניאל, עשי אותך! האם קרה לך- שבחלום הופיע לך אדם אלמוני\מקום,ואז אחרי כמה זמן ראית אותו במציאות? וואטאיןדהנייםאוףדניאלשולטתיהיהיה. עושה ספורט ביום יום? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח@@ הספורט המועדף עליך? בגדים. הלבוש הספורטיבי הכי יפה? אין. אנשים ספורטיבים עושים לך את זה? לא. ברגעים אלו ממש,האם אתה- מאוהב/ת? כן. הוא/היא יודע/ת? לא, זה סוד. איך תגדיר/י אותו/אותה? היא דומה לי אוקיי! הוא/היא קנאי/ת? כן. את/ה רואה אותו/אותה הרבה? כשאני מביטה במראה. -שומע מוסיקה? אני מאזינה לקולות הבוקעים מן המחשב. -חושב על מטלות שאתה צריך לעשות? לא. -תוהה על קנקנו של כותב שאלון זה? יש לו קנקן?): -על מי אתה חושב עכשיו? עליי. -מה אתה חושב על אותו אדם?
סיכום שנה- הדבר הכי שמח שקרה לי השנה? גרגורי? הדבר הכי עצוב שקרה לי השנה? גרגורי:< במי התאהבתי השנה? התאהבתי בעצמי בסתר. זה סוד! מתי הרגשתי שמזל שיש לי את מי שיש לי? מי יש לך? אתה מגדיר את עצמך כבן אדם שקרן? לא, אני נסיכית~! כמה אנשים יש לך שאתה סומך עליהם ב 10000% חוץ מהמשפחה? 2 קרה לך פעם ששיקרת להם, שקר רציני!? וואטאיןדהנייםאוףז'יזוס?!?!112345 כמה אנשים חדשים הכרתי השנה? הרבה. עם כמה מהם באמת נשארתי בקשר? חלק. אמרתי למישהו שאני אוהבת אותו השנה? כן. האם באמת התכוונת לזה? כן. איזה סוד גיליתי לאנשים הכי קרובים לי השנה? מי אלו האנשים שקרובים לך? איך תסכם את השנה במילה אחת? שנה. איזה סילבסטר הכי זכור לך? סילבסטר מת. איזה אירוע היית מוחק? רגע הולדתי. :> איזה אירוע עשה לך טוב? מה מקום בו הכי נהנת? רחם? איזה מפורסמ/ת היית רוצה לנשק? את עצמי.
האם אתה סומך על אנשים מהר? לא. האם קרה לך שאמרת למישהו סתם שאתה אוהב אותו? ובכן כן~! האם יש לך חבר\ה שאת איתו רק כי את צריכה ממנו משהו? לאO_ס האם יש לך חברה שאת איתו רק כי משעמם לך? לאO_ס את\ה אוהב את אחים שלך? לפעמים. אתה מסתדר עם חברים\ות של אחים\ות שלכם? לא כ"כ. את/ה- צבוע/ה? לא. קנאי/ת? מאוד. ישיר/ה? בדר"כ. נאיבי/ת? לא. חייכן/ית? כן. דיכאוני/ת? חחחחחח מה אופטימי/ת? ^_^

למעלה