דוקטור נוירוזיס באה לעזרתכם!

עושים שמח בחתונה ב-../images/Emo43.gif

מאיזה גיל ניתן לאפשר לילדים לגלוש ברשתות חברתיות? כיצד ניתן לחסום בפני הילדים תכנים למבוגרים? בין השעות 14:00 ל-16:00 יארח פורום gov.il את הגברת צביה אלגלי, יועצת לשימוש נבון ברשת באיגוד האינטרנט הישראלי, שתשיב לשאלותיכם בנושא גלישה בטוחה לילדים ולנוער. הורים, נוער וכל מי שמתעניין מוזמן: http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=1977&MessageId=143028349
על ג'וליה בת כוכבא כבר שמעתם? ג'וליה בת כוכבא – דראגיסטית דתייה, תתארח בין 19:00-21:00 בפורום גאווה צעירה. ג'וליה תענה על שאלות על עצמה, המופע שלה אשר עוסק ביחסי דתיים וחילונים, זוגיות, דייטים, הפיגוע בבר-נוער ועוד: http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=571&MessageId=143035153
עם כל הכבוד לשמלה, לאוכל ולרב, מה שקובע האם האורחים שלכם יעשו שמח או ישבו מול צלחת פסטלים במבט מזוגג - זו המוסיקה. בסימן שבוע החתונות ב-
, יגיע DJ לירון פיקר לפורום חתונות בין השעות 19:00-21:00 ויסביר איך לעשות שמח בחתונה! http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=153&MessageId=143033541
משהו בבית מרגיש לא בדיוק מושלם? שרונה קאופמן - יועצת פאנג שואי בכירה במקצועה ומעצבת פאנג שואי תתן טיפים מתחום הפאנג שואי שישדרגו לכם את האווירה הביתית, הערב בשעה 19:00 בפורום שיפוץ ובניה: http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=342&MessageId=143036695
דרוש: לוגו מפוצץ לסטיקר של פורום אופנועים בא לכם להציע כזה? אולי תזכו בפרס! פורום אופנועים מזמין את הגולשים להציע את סלוגן הפורום לסטיקר הרשמי שלו. מציע הסלוגן הנבחר יזכה בארוחה זוגית: http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=8&MessageId=143064247

../images/Emo15.gif../images/Emo32.gifדוקטור נוירוזיס באה לעזרתכם!../images/Emo24.gif

יאלה אנשים אין פה אטף מקווה שזה בסדר שפתחתי :) קיצר ,, חזרתי מהמחנה קיץ ! היה תותחי, אני אחר כך יספר כי עכשיו אינצי כוח
אה חפרתן בפורום ! אני צריכה להשלים חומר
כל מה שלא קשור לכלום - לפה

Miss Roni

New member
אווווווווווף

אני שונאת להיות חולה. נראלי יש לי עכשיו איזה וירוס, אני עם בחילות נוראיות.. פשוט נוראיות. אוווווווווווווווווף

morush104

New member
וואי גם לי היה את זה../images/Emo121.gif

הקאתי איזה עשר פעמים בלילה. זה באמת וירוס כזה. אם את מתחילה להבקיא תלכי לרופא. לי נתנו אינפוזיה של שעתיים שלוש בערך בגלל שכשמתחילים להקיא זה בא כל כמה דקות ואת מתייבשת. תרגישי טוב

Miss Roni

New member
תודה :)

את האמת שזה ממש מוזר.. לא הצלחתי להקיא וניסיתי מלא פעמים.. לא ישנתי כל הלילה בגלל זה, היו לי התכווצויות במעיים ועד עכשיו יש לי בחילה.. לא נעים להגיד אבל עשיתי מלא פיפי ככה שבכל זאת איבדתי המון מים למרות שבקושי שתיתי
עכשיו אמא מכריחה אותי לשתות איזה תה מגעיל.. נראה אם זה יעזור =/

morush104

New member
וואי אני שונאת תה ../images/Emo5.gif ../images/Emo121.gif

תמיד נותנים לי את זה כשאני מרגישה זוועה... ברגע שאני מבקשת לבד כבר מבינים שמשהו לא בסדר
חוץ מזה שלי זה אף פעם לא עוזר אבל אולי לך זה יעזור

MTS17

New member
וגם זה גורם לנסוע בזמן ../images/Emo11.gif ../images/Emo55.gif

הייתי חייבת

didalf

Well-known member
חחחחחחחחחחחחחחח../images/Emo109.gif

דווקא זה מגניב

morush104

New member
חחחחח../images/Emo121.gif

העניין הזה אבל זה משהו טוב לעומת הדברים האחרים שהם פשוט זוועה

Tsur016

New member
זו תקופה שכמעט כולם חולים..../images/Emo168.gif

אני בכל אופן בריא כמו שור!
חחח אבל אני יודע על הרבה שחלו בוירוסים.. אז תנסו להתנחם בזה שאתם לא היחידים..
רפואה שלמה לכל החולים שבינינו! ואגב. מי שחולה שלא יתכתב בפורום למה זה יכול להיות מדבק XD טוב, סתאם חח סופ"ש טוב לכולם!

אני נראית כמו ליצן עכשיו

אני ממש מצוננת ואין לי מושג ממה הצטננתי עכשיו ואני גם עובדת בקייטנה ומה שיותר גרוע זה שאין לי כוח לעבודה הזאת כי הילדים מעצבנים ולא מכבדים אותי והם מעדיפים את המדריכה של הקבוצה האחרת שהדריכה אותם שנה שעברה וזה ממש מעצבן אותי ואני גם סתם נהיית חולה מזה ובלי קול
וגם בזמן האחרון כולם אומרים לי שיש אנשים שיותר טובים ממני ויכולים לעשות דברים יותר טובים ממני בכל מה שאני חשבתי שאני יכולה להצליח בזה ואני חושבת שאני יכולה לעשות יותר טוב מהם והכי מעצבן שאלה חברות שלי...
סליחה על החפירה אבל זה ממש עוזר לרשום את זה ככה ותודה למי שקוראת

titi2008

New member
תמיד שאומרים לי דברים כמו ../images/Emo85.gif

"יש אנשים טובים ממך" "הם עושים את הדברים יותר טוב ממך" אני אומרת להם במיוחד שזה אנשים קרובים אליי: אז מה אתם פה??? לכו לאנשים "היותר טובים" שלכם!!! אני בטוחה שאת יכולה לעשות מה שאת רוצה ותקשיבי רק לעצמך. קרה לי משו דומה (או לא..) לחברה ממש טובה שלי יש יומולדת אז דיברתי עם חברה ממש טובה אחת שלי שהיא גם חברה שלה והצעתי כל מיני רעיונות למה נעשה לה וכל מה שהצעתי היא אומרת לי שזה לא טווב והצעתי איזה 6 רעיונות ואז היא אומרת לי "עזבי אני אתקשר למישו שיש לו רעיונות יותר טובים" וזה מזה עצבן אותי כי היא אפילו לא זכרה את היומולדת אני צריכה להזכיר לה וגם ישבתי וחשבתי על כמה רעיונות והיא עוד מתנשאה מעליי?! אז פשוט אמרתי לה טווב תארגני את הכוול לבד כי אני "לא טובה" וכבר יום אחרריי היא שלחה לי סמס שהיא לא יודעת מה לעשות ואני כזה עונה בסמס "אני לא יודעת גם אני לא טובה יש אנשים יותר טובים ממני בדברים האלו" מגיעה לה שתבין שזה לא יפה מה שהיא עשתה וואו! היה טווב לכתוב את זה וממש סורי על חפירה
וגם אתמול הייתי בחדר כושר בפעם הראשונה ומזה כואבות לי הידיים

חחח מסכנה

אני גם מתאמנת בחדר כושר והמאמן הדפוק שלי נתן לי איזה תרגיל שמעכשיו אני אני לא יכולה להרים את היידים יותר מחמש סנטימטרים

titi2008

New member
איך הולך כל העניין של המאמן../images/Emo35.gif ../images/Emo85.gif

הייתי אתמול באימון הראשון והמאמנת הייתה איתי ועכשיו שאני אלך איך זה יילך? המאמנת איתי? ואם לא אני יכולה לשאול אותה שאלות?

למעלה