דוקטור נוירוזיס באה לעזרתכם!

אממ

ביקשתי מהמאמן שיכתוב לי תוכנית אימונים, בפעמים הראשונות הוא הראה לי איך עושים עד שזכרתי איך עושים כל דבר. ברור שאפשר לשאול את המאמן איך עושים דברים אם את לא זוכרת, בשביל זה יש מאמנים.

titi2008

New member
ואם נגיד המאמנת שלי לא נמצאת ../images/Emo85.gif

אני יכולה לשאול מאמנים אחרים??? סורי על החפירה....

אל תשימי לב

במיוחד לילדים בקיטנה, תגידי להם שאת עכשיו המדריכה שלהם ועם הם לא יכבדו אותך או משו כזה גם את לא, תחרטטי להם משו. הם ילדים זה לא אמור להיות קשה. אני לא מכירה את החברות שלך אבל אם הן אומרות לך את זה אז כנראה שהם לא כאלו חברות טובות. תגידי להן כל מה שאת מרגישה בקשר לזה ותדברו, אל תשתקי על זה או משהו כזה.

אתן צודקות והכל אבל

הם איזה 20 ילדים קטנים ויש איתי עוד מדריך אחד שבקושי עוזר לי ואני עושה להן כל הזמן שיחות מוטיבציה וזה לא עוזר כל כך והמדריך הזה משתף איתם ]עולה ומעודד אותם להפריע ולמחר אין לנו כלום לפעולה ואני כרגע לא יכולה לחשוב על כלום חוץ מיזה שבגללי לא יהיו עצים בעולם בגלל הצינון שלי... איזה כיף לי

חחח עדין יהיו עצים

אל תתיחסי, תעני תמיד בכל רגיל ועל המדריך תצעקי ולא על הילדים

שולצקי

New member
טוב אז קצת חפירה מהשבועיים האחרונים../images/Emo98.gif

טוב אז עם אתם יודעים או עם לא - יצאתי לקורס מדצים מבני המושבים .. זה יענו קורס של 10 ימים שמכינים אותך להדרכה, קיצר שמים אותך בקבוצה עם עוד מישו אחד או יותר מהמועצה שלך [ לי במקרה יצאו 5 בנות מהמועצה שלי - ולא זה לא כיף >< ] ואנחנו בקבוצה עם עוד איזה 15 אנשים מהארץ .. אז היו לי ההכי הרבה חששות ופחדים שאפשר לתאר אבבבבבבבל באמת שהיה הכי כיף בעולם!!!!!1 זאת הייתה ניראלי החווויה הכי גדולה בחייםשלי, באמת למרות שהיו רגעים או יותר נכון ימים שלמים שלא הפסקתי לבכות ולהיות בבבבבבאסה ולמרות שהקבוצה שלי כל הזמן הפריעה למדריך ולא עשינו כלום ולמרות שבהתחלה (וגם באמצעXD) בהרבה דבירם לא הסתדרתי ולא התחברתיי - הכי נהנתי בעווווווווולם !#$*_*)%^&#%^ היה מטורף! לא נורמלי! וחזרתי עם כ"כ הרבה אנרגיוות ומוראלים , חזרתי מורעלת תנועה
וכמובן שלא הכל יכול להיות טוב ויפה XD יום אחרי המדצים קמתי עם כאבייייים חזקים ממש ממש וחום גבוה ובקושי הצלחתי לנשום! אחרי שינה מרובה, תרופות, מזגן און אנד אוף - אמאבא לקחו אותי לרופא ומשם שלחו למוקד ושם צילומים וקצת קצת בדיקות והופס - ישלי דלקת ראות -.- חוזרים הביתה עם תרופות ואמא לחוצה על הראש, ישנים הרבה הרבה וכמובן שלא יוצאים . אוח זה כזה מבאס להיות חולים בחופש שאי אפשר לזוז והכל כ"כ כואב! אבל כמו שאתם רואים חזרתי לעצמי ואפילו היייתי היום בסופרלנד ועשיתי יותר ממתקן אחד
[לא אופייני לי בכללXD] ועכשיו אני עייפה בטירוף וניראלי עייפתי גם את מי שקרא אתזה - עם בכלל מישו קרא אתזה
אז בהייייייי
--- ואואו זה כלכך כיף לפרוק פה דברים! אפילו שלא באמת קוראים אתזה
---

../images/Emo15.gifואו ../images/Emo2.gif איך את מרגישה עכשיו ?

איזה כיףף יו ! ממש שמחה שנהנת:) לא הבנתי משו, כאילו שנה הבאה את כבר מ דריכה ?

MTS17

New member
וואו תרגישי טוב ../images/Emo24.gif../images/Emo55.gif

מבינה בקשר למדצ"ים אני ביכיתי בערך כל 14 יום שהייתי שם אבל הייתי כל כך עצובה שזה ניגמר
באמת אחת החוויות והעיקר שאת מרגישה יותר טוב עכשיו

אנשים אני צריכה המלצות

סרטים קיטשיםםם ללילה חחח נורא בא לי לראות סרט שהגיבור בלונדיני חתיך כזה ויש חננה ואין סיכוי שהם יתאימו ואז פוף חחח כל הדברים האלו, המלצות יתקבלו בכיף

didalf

Well-known member
חח סיפור סינדרלה../images/Emo109.gif

ג'ון טאקר חייב למות ואממ ברחו לי כל הסרטים

חשבתי על סיפור סינדרלה

לא היה לי כוח להטעין את הסרט אז החלטתי שאני יעשה מחר בלילה לילה סרטי בלונדינים חתיכים
וג'ון טאקר חייב למות גם ראיתי לא מזמן והוא לא בלונדיני

למעלה