טוב אז קצת חפירה מהשבועיים האחרונים../images/Emo98.gif
טוב אז עם אתם יודעים או עם לא - יצאתי לקורס מדצים מבני המושבים .. זה יענו קורס של 10 ימים שמכינים אותך להדרכה, קיצר שמים אותך בקבוצה עם עוד מישו אחד או יותר מהמועצה שלך [ לי במקרה יצאו 5 בנות מהמועצה שלי - ולא זה לא כיף >< ] ואנחנו בקבוצה עם עוד איזה 15 אנשים מהארץ .. אז היו לי ההכי הרבה חששות ופחדים שאפשר לתאר אבבבבבבבל באמת שהיה הכי כיף בעולם!!!!!1 זאת הייתה ניראלי החווויה הכי גדולה בחייםשלי, באמת למרות שהיו רגעים או יותר נכון ימים שלמים שלא הפסקתי לבכות ולהיות בבבבבבאסה ולמרות שהקבוצה שלי כל הזמן הפריעה למדריך ולא עשינו כלום ולמרות שבהתחלה (וגם באמצעXD) בהרבה דבירם לא הסתדרתי ולא התחברתיי - הכי נהנתי בעווווווווולם !#$*_*)%^&#%^ היה מטורף! לא נורמלי! וחזרתי עם כ"כ הרבה אנרגיוות ומוראלים , חזרתי מורעלת תנועה
וכמובן שלא הכל יכול להיות טוב ויפה XD יום אחרי המדצים קמתי עם כאבייייים חזקים ממש ממש וחום גבוה ובקושי הצלחתי לנשום! אחרי שינה מרובה, תרופות, מזגן און אנד אוף - אמאבא לקחו אותי לרופא ומשם שלחו למוקד ושם צילומים וקצת קצת בדיקות והופס - ישלי דלקת ראות -.- חוזרים הביתה עם תרופות ואמא לחוצה על הראש, ישנים הרבה הרבה וכמובן שלא יוצאים . אוח זה כזה מבאס להיות חולים בחופש שאי אפשר לזוז והכל כ"כ כואב! אבל כמו שאתם רואים חזרתי לעצמי ואפילו היייתי היום בסופרלנד ועשיתי יותר ממתקן אחד
[לא אופייני לי בכללXD] ועכשיו אני עייפה בטירוף וניראלי עייפתי גם את מי שקרא אתזה - עם בכלל מישו קרא אתזה
אז בהייייייי
--- ואואו זה כלכך כיף לפרוק פה דברים! אפילו שלא באמת קוראים אתזה
---