דוקטור נוירוזיס באה לעזרתכם!

didalf

Well-known member
כבר אמרתי שאני שונאת אותך?!../images/Emo109.gif

איזה חמודדדדדדדד
איך הוא עושה ררררוני חח
ודווקא דיברת ממש טוב יחסית לאחת שמתרגשת

Miss Roni

New member
חחחח "רררררוני" ../images/Emo6.gif

איזה טוב, יצאתי נעל
לא לשנוא אותי

morush104

New member
אני מתעלפתתתתת../images/Emo121.gif

את מזה התרגשת, איזה חמודה
איך עשית כזה הייייייי חחחחחחחחחחחחחחחח יצאת ממש מתוקה שם וגם הוא
ודיברת סבבה לגמרי
אני ממש מקנאת בך

Miss Roni

New member
יש שמועות..

שנטי מלקון הולכת להשתתף בעונה הרביעית של כמעט מלאכים !!!! הלוואי וזה נכון. אני כל כך רוצה לראות אותה שוב על המסך..

didalf

Well-known member
יאא הלוואי../images/Emo109.gif

מתאים לה ביצ'ית כזאת
ושתגרור איתה את הידיד החתיך שלה ושל קנדה

Miss Roni

New member
חחחחחחחחחחחח באמת שתגרור ><

הגיע הזמן לראות אותו קצת על המסך
כן.. מתאים לה
כמו טלי כזה בצ'יקי

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

Remember Me אחד הסרטיייים ../images/Emo23.gif

ואו אני ממליצה לכולם לראות אותו! זה עם רוברט פטינסון אז בכלל, אבל בכללי זה כמו דרמה רומנטית, היה אתמול בערוץ E תוכנית על דמדומים והיה גם איזה שעה על רוברט, קריסטן וטיילור. בקטע של רוברט הוא אמר שבהפסקה בין הסרטים של דמדומים הוא קרא המון טקסטים וכולם נראו אותו דבר חוץ מהסרט הזה שבעברית קוראים לזה "זכור אותי לנצח" לא יודעת מאיפה הלנצח חח האמתי שבאמצע הייתי בטוחה שזו כמו עוד סרט רומנטי קיטשי רגיל, הם מתאהבים ובסוף הכל בסדר. אז זהו, שלא. זה מסובך הרבה יותר. זה הטריילר : http://www.youtube.com/watch?v=uWQV6-QgGjI ממליצה לכולם!

morush104

New member
יואו נוסטלגיההההה../images/Emo121.gif

אני לא חושבת שיש מישהו שלא מכיר את המשחק אבל פתאום מצאתי אותו באיזה מקום.... יואו אני זוכרת איך הייתי מכורה למשחק הזה פעם XD http://fun.vgames.co.il/game/385.html

../images/Emo15.gif

רק אותי זה מעצבן שכל החיים יש בצד של הפורום פרסמות לסיגריות ? !

למעלה